- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.421
aminnnnnnnnnnnnnnn yemek çeşidi bekliyom chnchn
resimlerini paylaşım seninle hemen, karnım acıktı yavvv
Eki Görüntüle 410145
Eki Görüntüle 410151
Eki Görüntüle 410156
kuru fasulye
taze fasulye
barbunya
nohut
imam bayıldı
daha varda aklıma gelmedi :))
kızlar tost makinesi ben cok önemli değil diye düşündüm ama gerekliymiş ekmeği ısıtmaya cok ihtiyac duyuyo kızlar ben almadığıma pişmanım
tsk ederim chnchnn
tost makinesi bence de lazım,hayır kahvaltıdaki güzelliği geçtim ben cidden tost çok seviyorumbekar hayatı işte,sanırsın erkeğim de yapamıyorum ama seviyorum napim ama ben şimdi almayı düşünmüyorum şirine,ev hediyesi almak isteyen olur belki diye,sonraya bıraktım,dicem tost makinem yok diye,almak isterlerse alırlar,yoksa bi süre sonra ben alırım.çünkü öbür türlü ya aynı eşyadan evde birkaç tane olucak,ya çok alakasız şeyler alınıcak.biz böyle bi taktik uygulayacağız bakalım
yemek yazayım:
karışık kızartma yapıp üzerine domates sos ya da yoğurt sos yapabilirsin.
köfte-spagetti bekar yemeği gibi durur ama bence eğlenceli ve pratik bi yemek
nerelisin bilmiyorum,mevsime uygun taze otlardan yapılan yemekler var her yörede farklı farklı..
taze fasülye,pilav,cacık
karnıyarık,pilav
fırında poşette soslu baharatlı tavuk yap..çok güzel oluyor
sürekli aynı tarz pilav yemek istemiyorsan tavuklu pilav yap arada,ya da ben aradasebzeli bulgur yaparım yanında cacıkla çok iyi oluyo yazın.
maklube yapmayı dene,çok şahane oluyor o da.
taze sebzeleri biraz etle pişirip güzel türlüler yapabilirsin.
sarma,dolma..
saol eylülümmm caycım var cok işime yarıyo kuzum yasadece tost makinem yoktu pişmanım almadığıma ya firütözde güzel oluyoda tavada kızartma baska sanki yemekler için saol canımm ya bi hazırlayısım vardı görseniz anki vali eve geliyo heyacandan elimi bi yaktım kac kere cok heyecanlanıyom benn anlatmam
saol eylülümmm caycım var cok işime yarıyo kuzum yasadece tost makinem yoktu pişmanım almadığıma ya firütözde güzel oluyoda tavada kızartma baska sanki yemekler için saol canımm ya bi hazırlayısım vardı görseniz anki vali eve geliyo heyacandan elimi bi yaktım kac kere cok heyecanlanıyom benn anlatmam
rica ederim canım
Ben aldım tost makinesi
evimizin valisi onlar, ne demişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer
Daha önce hiç aktif olarak yemek yapmadıysan heyecanlanırsın tabi, bende yapmaya başladığım zamanlarda çok heyecanlıydım , şimdi alıştım ama çalıştığım için daha az yapıyorum unuttum pratikliği,
pratiklik kazanmam gerek yeniden.
ii yapmısın chnhn kuzum güle güle kullan ama caycıda cok işe yarıyo mikro dalga kutusunda acmadım daha ama cok lzım oluyo diye ama görcez her odayı farklı renkler kullandım odaları biblolar ve çerceverlrele renklendirdim wc ve banyo aayna önlerine biblolar almısıtım banyo wc paspaları renklerine uygun aldım onalarda evi renklerdiriiliyo ev bos görünmüyo yeni evin eksiği bitmiyo ama bazı çeyizlerimi kutularından cıkarmayıp kaldırıdım
kızlar sorun ya siz sormuyosunuz ben soarayım yemek çeşitleri bana yazarmısınız :)
bende öle oldum eskiden nasıl yapardım ama annem destekti şimdi tekim ama alısacam göz boyamam lazım bildiğim yemekleri yapıyom sofrayı renklendiriyom
sağol canım benim
Mikrodalga bende almayacağım ya,gereksiz bence. çok güzel olmuştur evin resimleri var mı paylaşabilecek misin bizimle?
Kıss çeyizlerini nie kaldırdın bakim, aldın aldın çokça herşeyi de sığmadımı yoksa
canım ben normalde çabuk yapardım uzun yemekleri.ama aileden ayrı yaşayınca,akşam yorgun argın pestilin çıkmış halde dönünce hep bekar yemeği olarak tabir edilen basit şeylere yöneldik.unutmadım bildiklerimi elbette ama chnhn'ın dediği gibi pratikliğimizi kaybettik.ben kaç yıldır mutfak tecrübem var(tabi ki ev hanımları kadar bilemem de sonuçta yapmaya geç başlamadım demek istiyorum)gene de eve bi misafir geleceği zaman panik yaparım,ya güzel olmazsa ya beğenmezlerse,mahcup olursam diye..o yüzden şunu farkettim,stressiz şekilde ve kendim için yaptığımda amaan ne güzel yapıyormuşum,ama birini mutlu mu etmek istiyorum,o zaman oanikten daha kötü şeyler çıkıyobunun için de evli arkadaşlara kulak veriyoruz,ne diyorlar evlenince sihirli değnek değiyor ya gözlerimle şahit oldum,şimdiye kadar nerdeyse hiç mutfağa girmemiş bi ark.ım vardı,evlendi,birkaç ay sonra evine gittim,eve geç gelmiştik,o kısa zamanda kız nasıl pratikti anlatamam hemen güzel bi sofra kurduk beraber,yapıcaz canım Allah'ın izniyle biz de pratik olucaz sıkma canını hatta dur sen herkes bi evlensin,hele bi de birkaç ayımız geçsini,buralardan tarif vercez,haa o yemek mi ben şöyle yapıyorum daha pratik oluyo dicez ben şimdiden nişanlıma bak ben fazla şey bilmiyorum diyorum ki çocuk beklentilerini düşük tutsun,sonra ben her seferinde daha çok geliştireyim ki o da beğensin,oksa süperiz dersek oohoo adamlar içimizden bi emine beder çıkmasını bekler kıslar
Şekerim bak sana bi tarif vereyim süper oluyo
Tavuğun göğüs yerini kuşbaşı doğra..
Renk renk biberle yağda sotele..
İçine baharat ve de bol köri koy..
Yanına da beşamel soslu patates yap mükemmel oluyo
cok haklısın eylül sizin düğünleride yapalım daha paylasacağımız neler olacak gelin artık yanıma da tek basına gelin olunmuyo hadi düğünleriniz olsun
biz de onu istiyoruz zatenyanlış hatırlamıyorsam 3 gelin daha verdik de ses yok henüz kendilerinden,balayındalar
öledir muhtemelenaaa dvd alın bence kızlar nişanlınızla cok lazm oluyo en son kurtuluşta son duragı izledik askım la süper komikti bide düğün kına cd lerinizi izlemek için süperrr gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?