2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kalplerasi merhaba,ticker yapmışsın hayırlı olsun
demek biricik yuvanız hee adama bi seviyorum bile demiyorsun kıss!

:) sağol canım demiim işte ben verdiğim sözlere çok sadığım kendie söz verdim sonunda evceyizimdeyim ohhh be acaip yorulmuşum bu defada kimsecikler yok napalım

selam kızlar, nabersiniz. geçmiş okumaktan yazamıyorum ki geveze hatunlar :)

canım benim, parfümünü hazır say, hiç merak etme :)

ama benımkının desenı falan bbu degıl bunu ornek olsun dıye buldum.
bnm etekle ustun bırlesme kısmına koysak mı dıye dusunduk eger koycaksam bu gece seccem desenı de o yuzden soruyorum napsam dıye

canım bence yapma. çünkü gelinliği ortadan ikiye böleceksin, bu da vücudunun üst kısmını kısa gösterecek. halbuki tek parça yaparsan boyun daha uzun, belin daha ince görünecek. proporsiyon önemli :)

canım valla haklısın aslında. kimse böyle bi şey yaşamak istemez elbette, hevesli olmanı da anlıyorumç ben 8-9 yıldır yalnız yaşadığım için, kendi evine sahip olmak hevesi biteli çok oluyo, o yüzden "gelin evi" diye bi anlam yüklemedim evime, satın aldık 5 ay önce, kira ödememek için ben de içine taşındım. düğün olmadan onlarca misafir de ağırladık, kendimiz de normal normal yaşıyoruz içinde :)) bi şeye ne kadar anlam yüklersen, o kadar kırılgan oluyosun o konuda.. o yüzden sana tavsiyem, çok da gözünde büyütme. su akaaar, yolunu bulur, hayat kısa, boşver. her şeye üzülecek kadar uzun yaşamıyo insan, tadını çıkar geçen her gününün.

gelinliğinin bi fotosunu paylaşırsan yorum yapmaya çalışalım, görmeden pek de tahmin yürütemedim ben?

kız benim yemeklerimi adam yapıyo ya mutfaktan anlayan ve yemek yapmayı seven koca bulsaydınız bunlarla kafanızı yormazdınız ayy şaka bi yana, nazar değmesin tatlı nişnalıma da

öledir muhtemelen aaa dvd alın bence kızlar nişanlınızla cok lazm oluyo en son kurtuluşta son duragı izledik askım la süper komikti bide düğün kına cd lerinizi izlemek için süperrr gerekli

ayy biz de sağlam bi ev sinema sistemi almak istiyoruz, severiz film izlemeyi. tabi biraz elimiz rahatlayınca :)

hayatımdaki en ''dı oricınıl pörsın''lardan birisin miskoşum,parfümüm de the original olacak hahayy
aman da aman eniştemize laf da söyletmez maşallah size ben de o konuda rahatım,pek hevesli nişanlım sağolsun,inşaallah hep öyle devam eder

:) sağol canım demiim işte ben verdiğim sözlere çok sadığım kendie söz verdim sonunda evceyizimdeyim ohhh be acaip yorulmuşum bu defada kimsecikler yok napalım

sen bilirsin canım,saygı duyarız,ama en güzel zamanlarınızda bu muhteşem sözü söylemediğin için ilerde pişmanlık duymazsın umarım

kim parfüm yapıyo nasıl bizde vardır ya biri bişi yapınca gözümüz açılır

ben canım :))

benim mesleğim parfümerlik, parfüm dizayn ediyorum bi esans firmasında. o yüzden anlamlı olur diye, kına gecemde dağıtmak üzere özel bi parfüm dizayn ediyorum, davetlilere hediye edicem :) düğünümde yapacaktım ama 250 adet bayan-erkek karışık yapmak zor geldi, sadece 100 tane kınadaki hatunlara yapmaya karar verdim :)

yemeklerden bahsetmişiniz benim biricik nişanlıma oküs diom boşa demiom geçen annemler memleketten geldiği gün oda geldi ben tabi annemlere yemek yaptım ve ilk defa benim yemeğimi yiyodu ki yemek gerçekten çok güzel olmuştu annem babam ablam kardeşim hepsi çok beğendi bizimkide eline sağlık çok güzel olmuş diyeceğine ilk sözü çok pişirmişsin sanki dedi öyle bozuldum öyle ağırıma gittiki gittim odama yarım saat ağladım ya benim yengem abimin önüne yumurta kırsa koysa abim ellerine sağlık şahane olmuş der çokta güzel yaptığım yemeğe kusur buldu güveç yapmıştım ve ben güveci özellikle çok pişiririm dağılmayacak şekilde özdeşleşince daha hoşuam gider die öyle yapmıştım hay dedim bendeki bahta

süpersin canım maşallah düşünceli hatunsun :) hangi ildeydin ?

canım bilememiştir ne diyeceğini,dürüst olmak istemiştir,hemen sıkma canını,elbet güzel söz duymak istiyoruz hepimiz,ama çok vakit geçiremiyorsunuz,çocuk bilemiyordur belki nasıl davranacağını,hele ki şimdiye kadar fazla bayan arkadaşlı olmadıysa çevresinde..sen öğreteceksin,yönlendireceksin,kural bu unutmatatlılıkla sen öğret,cidden bilmiyorlar,kötü niyet değil,çoğu da der zaten,bana söyle ne yapacağımı,ben de onu yapayım diye..abilerimden de biliyorum,cidden bilmiyor çoğu,yoksa ister mi ailenin yanında kalbini kırmayı?

canım benim bende artık gülimmi ağlim mi bilemiyom işler aşırı yoruyor beni kafam dolanıyo bacaklarım uyuşuk halde nolcak bu halim bilmiim mesleğimden gıcık kapmaya başlıyom yaa evlenecem bi hazırlık yapamıyom zaten alışverişe karşı çok heves yok işlerde böyle yorucu olunca kolayıma geliyo oturup duruyom son ay ne edecem bilmiyom walla :)

benim babam da öyleydi, annem artık kanıksamıştı, umursamıyodu artık. neyse babam bi gün bana "hiç güzel demlememişsin çayı" dedi. ben de kalktım, aldım çayı elinden, çaydanlıktaki bütün çayla beraber döktüm lavaboya! ay şok oldu :)) hiç bi şey demeden oturdum tekrar. ve daha sonra "kızım bi çay demle de içelim" dediğinde, ben beceremiyorum babacım, kalk kendin demle dedim hep. böyle böyle yola getirdim adamı :) erkeğe eğitim şart!

süpersin canım maşallah düşünceli hatunsun :) hangi ildeydin ?

çok sağol canım benim :)) istanbuldayım :)

eğitim şaaarrt :)))

öledir muhtemelen aaa dvd alın bence kızlar nişanlınızla cok lazm oluyo en son kurtuluşta son duragı izledik askım la süper komikti bide düğün kına cd lerinizi izlemek için süperrr gerekli

bizde notebook var ordan izleriz ilk zamanlarda ama, sinema sistemi alıcaz bizde , zaten benim ki bir led tv lere bakıo görmeniz lazım 50 " ten aşağı olmazmış, dev ekranda aklıda onu alamıoz şimdilik.

hoşgeldin canım, kız benimki de bende ala yemek yapıyor anlatıo bana arada kendine özel tarifleri bilem var

kızlar ben kaçar işten eve geldim. bir bakmışım gene bilgisayar başındayım. kopamıyorum sizden yaff
çok yorgunum uyumam gerek, herkese iyi geceler diliyorum

ayy ne fenasın sennnn evet eğitim şart,anlayana tatlı dilleeee,anlamayanlara başka yollarlaa,baba da olsa eş de olsa kardeş de olsa,eğitelim yüzümüz gülsün

kızlar ben kaçar işten eve geldim. bir bakmışım gene bilgisayar başındayım. kopamıyorum sizden yaff

ayy ne fenasın sennnn evet eğitim şart,anlayana tatlı dilleeee,anlamayanlara başka yollarlaa,baba da olsa eş de olsa kardeş de olsa,eğitelim yüzümüz gülsün

ahahha, kızım sen diplomalı eğitmensin bi de, bizim gibi alaylı değilsin :) işin daha kolay :)

iyi geceler canım, tatlı uykular :)

ahahha, kızım sen diplomalı eğitmensin bi de, bizim gibi alaylı değilsin :) işin daha kolay :)

alaylı mıiyiymiş ben de zorlanıyorum arada yaa,bakma sen,alaylı malaylı,önemli olan akıl edebilmek,doğru yolu bulabilmek,gördüğüm kadarıyla maşallah kendince farklı yollar bulmuşsun babana bile uyguluyorsun çekinmeden

iyi geceler canım

ayyy ben de sabahtan beri forumdayım ya,hiçbirşey yapmadım nerdeyse,ben de birazdan çıkarım,iyi geceler herkese

benim babama alahn bi kulu öyle yapsa walla hali duman abbo aklım hayalim almaz sonuçlarını eeeeeee kızceyizlerim hazırlıklarınız ne aşamada varmı bi ilerleme ?

ay çekinmiyorum çünkü babam pamuk gibi adamdır :) belki höt höt bi adam olsaydı kırar k.çımı otururdum :) ne varsa annelerimizin babalarımızın bizi yetiştirme tarzında var. binlerce kez şükrediyorum ki, benimkiler bana ve kardeşlerime birey olma şansını verdiler, asla ezmediler, çocuk diye küçümsemediler. her zaman bizi dinlediler ve konuşmamıza izin verdiler. bak burnumun direği sızladı valla, göresim geldi ikisini de (

benim babama alahn bi kulu öyle yapsa walla hali duman abbo aklım hayalim almaz sonuçlarını eeeeeee kızceyizlerim hazırlıklarınız ne aşamada varmı bi ilerleme ?

kalplerasi bizim oraların babalarına yapılmayacak bi hareket bu,ben de düşünemiyorum ama miskacım çok deli dolu bi kızdır,ailesi de öyle,onlar problem etmemiş işte ne güzel bi anı olmuş

bende bi değişiklik yok malesef..diğer kızlar daha aktif,hemen hergün paylaşıyorlar zaten sağolsunlar,bize de fikir oluyor.

ben çıkıyorum iyi geceler herkeseeeee

iyi geceler şekercimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…