- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.441
kalplerasi merhaba,ticker yapmışsın hayırlı olsun
demek biricik yuvanız heeadama bi seviyorum bile demiyorsun kıss!
canım uzuuuuuuun bi msj seni bekliyo okuman için,foruma daha önce yazmıştım ist.a gelince neler yaptığımı,bi daha yazmadım o yüzden buraya
evet gelinleri sabırsızlıkla bekliyoruzzzz
kızııııımm bak o yapacağın parfümlerinden bana da ayırmazsan var yaa,iki elim yakanda şimdiden söyliyim
ama benımkının desenı falan bbu degıl bunu ornek olsun dıye buldum.
bnm etekle ustun bırlesme kısmına koysak mı dıye dusunduk eger koycaksam bu gece seccem desenı de o yuzden soruyorum napsam dıye
Cumartesi bahsettiğim evi tuttuk, Bu hafta tadilatı bitecek haftaya temizlik işine girişeceğiz.. Sonra da eşyalar gidecek, nişanlımın ailesi çeyiz çıkartmaya, ev yerleştirmeye falan gelmeyeceği için Çeyizimi bekletmeye gerek kalmıyor sizin gibi artık aldığımı da direk evime götürürüm...
Evimiz olduğuna bile sevinemiyorum, iyi ki uzaktalar yanımda olsalar kimbilr nasıl katlanırdım tüm olanlara.. Beni düşünmüyorlar el kızım sonuçta da oğlunu da mı düşünmüyorlar anlamıyorum..
Nianlımdan para istiyor geçen görümcem sepet alacakmış nikah şekeri yapacakmış salonda dağıtmayaoldu olacak davetiyeyi de o seçsin bastırsın.. Çıldırdım
Sonra düğünden2-3 gün önce geleceklermiş 2 görümcem 4 çocuk İstanbulu gezmeye, nasılsa artık kardeşlerinin evi varmış.. Bu kadar terbiyesizilik olur mu gelip bir işin ucundan tutmadılar, oyalayıp durdular bizi her iş bitecek gelin evi hazır olacak bunlarda gezmeye gelip gelinden önce evde kalacaklar..
Çok sinirlendim nişanlım arada kalmasın diye ona yansıtmamaya çalışıyordum hep ama bu sefer tutamadım.. Saydım döktüm içimdekileri.. Tabi bana hak verdi ama ben sessiz kaldıkça öyle devam eder Kavga edecekseniz adabınla et kavganı onlarda senin sınırlarını geçmemeyi öğrensinler dedi.. Sürekli ben seni kollayamam dedi
Aslında haklı birini görüyorsa üçününü görmüyo.. Bende karar verdim onlarla birlikte bulunmamaya Aradım görümcemi dün akşam dedim ben nikah şekeri falan istemiyorum, orda kına da yapmıyacam düğünden önceki gün gelir dinlenirim başka bişeyle uğraşmam.. Sizde önce gelecekmişsiiniz ben o zaman memleketimde olucam sizi ağırlayamam.. Gelmeyin dedim..
Düşünüyorum beni onlar bu hale getirdiler.. Nolurdu beni gelinleri yerine koysalarda benim ablam olsalardı..
Ayyy ne çok yazmışım bu üç gün durup durup ağladım hazmedemedim tüm eski yaşananlarla beraber üstüme geldi herşey..
arkadaşlar merhaba bu yaz düğünüm var gelinliğimi seçtim ama gelinliğe uygun takı konusunda kararsızım. gelinliğimin tek omzu işlemeli taşlardan oluşuyor acaba kolye taksammı takmasam mı takmam gerekirse nasıl birşey olmalı yardım lütfen:S
evimizin valisi onlar, ne demişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer
Daha önce hiç aktif olarak yemek yapmadıysan heyecanlanırsın tabi, bende yapmaya başladığım zamanlarda çok heyecanlıydım , şimdi alıştım ama çalıştığım için daha az yapıyorum unuttum pratikliği,
pratiklik kazanmam gerek yeniden.
öledir muhtemelenaaa dvd alın bence kızlar nişanlınızla cok lazm oluyo en son kurtuluşta son duragı izledik askım la süper komikti bide düğün kına cd lerinizi izlemek için süperrr gerekli
canım benim, parfümünü hazır say, hiç merak etme :)
kız benim yemeklerimi adam yapıyo yamutfaktan anlayan ve yemek yapmayı seven koca bulsaydınız bunlarla kafanızı yormazdınız ayy şaka bi yana, nazar değmesin tatlı nişnalıma da
:) sağol canım demiim işte ben verdiğim sözlere çok sadığım kendie söz verdimsonunda evceyizimdeyim ohhh be acaip yorulmuşum bu defada kimsecikler yok napalım
kim parfüm yapıyo nasılbizde vardır ya biri bişi yapınca gözümüz açılır
ben canım :))
benim mesleğim parfümerlik, parfüm dizayn ediyorum bi esans firmasında. o yüzden anlamlı olur diye, kına gecemde dağıtmak üzere özel bi parfüm dizayn ediyorum, davetlilere hediye edicem :) düğünümde yapacaktım ama 250 adet bayan-erkek karışık yapmak zor geldi, sadece 100 tane kınadaki hatunlara yapmaya karar verdim :)
yemeklerden bahsetmişiniz benim biricik nişanlıma oküs diom boşa demiomgeçen annemler memleketten geldiği gün oda geldi ben tabi annemlere yemek yaptım ve ilk defa benim yemeğimi yiyodu ki yemek gerçekten çok güzel olmuştu annem babam ablam kardeşim hepsi çok beğendi bizimkide eline sağlık çok güzel olmuş diyeceğine ilk sözü çok pişirmişsin sanki dedi öyle bozuldum öyle ağırıma gittiki gittim odama yarım saat ağladım ya benim yengem abimin önüne yumurta kırsa koysa abim ellerine sağlık şahane olmuş der çokta güzel yaptığım yemeğe kusur buldu güveç yapmıştım ve ben güveci özellikle çok pişiririm dağılmayacak şekilde özdeşleşince daha hoşuam gider die öyle yapmıştım hay dedim bendeki bahta
canım bilememiştir ne diyeceğini,dürüst olmak istemiştir,hemen sıkma canını,elbet güzel söz duymak istiyoruz hepimiz,ama çok vakit geçiremiyorsunuz,çocuk bilemiyordur belki nasıl davranacağını,hele ki şimdiye kadar fazla bayan arkadaşlı olmadıysa çevresinde..sen öğreteceksin,yönlendireceksin,kural bu unutmatatlılıkla sen öğret,cidden bilmiyorlar,kötü niyet değil,çoğu da der zaten,bana söyle ne yapacağımı,ben de onu yapayım diye..abilerimden de biliyorum,cidden bilmiyor çoğu,yoksa ister mi ailenin yanında kalbini kırmayı?
yemeklerden bahsetmişiniz benim biricik nişanlıma oküs diom boşa demiomgeçen annemler memleketten geldiği gün oda geldi ben tabi annemlere yemek yaptım ve ilk defa benim yemeğimi yiyodu ki yemek gerçekten çok güzel olmuştu annem babam ablam kardeşim hepsi çok beğendi bizimkide eline sağlık çok güzel olmuş diyeceğine ilk sözü çok pişirmişsin sanki dedi öyle bozuldum öyle ağırıma gittiki gittim odama yarım saat ağladım ya benim yengem abimin önüne yumurta kırsa koysa abim ellerine sağlık şahane olmuş der çokta güzel yaptığım yemeğe kusur buldu güveç yapmıştım ve ben güveci özellikle çok pişiririm dağılmayacak şekilde özdeşleşince daha hoşuam gider die öyle yapmıştım hay dedim bendeki bahta
süpersin canım maşallah düşünceli hatunsun :) hangi ildeydin ?
canım bilememiştir ne diyeceğini,dürüst olmak istemiştir,hemen sıkma canını,elbet güzel söz duymak istiyoruz hepimiz,ama çok vakit geçiremiyorsunuz,çocuk bilemiyordur belki nasıl davranacağını,hele ki şimdiye kadar fazla bayan arkadaşlı olmadıysa çevresinde..sen öğreteceksin,yönlendireceksin,kural bu unutmatatlılıkla sen öğret,cidden bilmiyorlar,kötü niyet değil,çoğu da der zaten,bana söyle ne yapacağımı,ben de onu yapayım diye..abilerimden de biliyorum,cidden bilmiyor çoğu,yoksa ister mi ailenin yanında kalbini kırmayı?
öledir muhtemelenaaa dvd alın bence kızlar nişanlınızla cok lazm oluyo en son kurtuluşta son duragı izledik askım la süper komikti bide düğün kına cd lerinizi izlemek için süperrr gerekli
selam kızlar, nabersiniz. geçmiş okumaktan yazamıyorum ki geveze hatunlar :)
kız benim yemeklerimi adam yapıyo yamutfaktan anlayan ve yemek yapmayı seven koca bulsaydınız bunlarla kafanızı yormazdınız ayy şaka bi yana, nazar değmesin tatlı nişnalıma da
benim babam da öyleydi, annem artık kanıksamıştı, umursamıyodu artık. neyse babam bi gün bana "hiç güzel demlememişsin çayı" dedi. ben de kalktım, aldım çayı elinden, çaydanlıktaki bütün çayla beraber döktüm lavaboya! ay şok oldu :)) hiç bi şey demeden oturdum tekrar. ve daha sonra "kızım bi çay demle de içelim" dediğinde, ben beceremiyorum babacım, kalk kendin demle dedim hep. böyle böyle yola getirdim adamı :) erkeğe eğitim şart!
eğitim şaaarrt :)))
ayy ne fenasın sennnnevet eğitim şart,anlayana tatlı dilleeee,anlamayanlara başka yollarlaa,baba da olsa eş de olsa kardeş de olsa,eğitelim yüzümüz gülsün
kızlar ben kaçar işten eve geldim. bir bakmışım gene bilgisayar başındayım. kopamıyorum sizden yaff
çok yorgunum uyumam gerek, herkese iyi geceler diliyorum
ahahha, kızım sen diplomalı eğitmensin bi de, bizim gibi alaylı değilsin :) işin daha kolay :)
kızlar ben kaçar işten eve geldim. bir bakmışım gene bilgisayar başındayım. kopamıyorum sizden yaff
çok yorgunum uyumam gerek, herkese iyi geceler diliyorum
ayy ne fenasın sennnnevet eğitim şart,anlayana tatlı dilleeee,anlamayanlara başka yollarlaa,baba da olsa eş de olsa kardeş de olsa,eğitelim yüzümüz gülsün
alaylı mıiyiymiş ben de zorlanıyorum arada yaa,bakma sen,alaylı malaylı,önemli olan akıl edebilmek,doğru yolu bulabilmek,gördüğüm kadarıyla maşallah kendince farklı yollar bulmuşsun babana bile uyguluyorsun çekinmeden
iyi geceler canım
ayyy ben de sabahtan beri forumdayım ya,hiçbirşey yapmadım nerdeyse,ben de birazdan çıkarım,iyi geceler herkese
benim babama alahn bi kulu öyle yapsa walla hali dumanabbo aklım hayalim almaz sonuçlarını eeeeeee kızceyizlerim hazırlıklarınız ne aşamada varmı bi ilerleme ?
kalplerasi bizim oraların babalarına yapılmayacak bi hareket bu,ben de düşünemiyorumama miskacım çok deli dolu bi kızdır,ailesi de öyle,onlar problem etmemiş işte ne güzel bi anı olmuş
bende bi değişiklik yok malesef..diğer kızlar daha aktif,hemen hergün paylaşıyorlar zaten sağolsunlar,bize de fikir oluyor.
ben çıkıyorum iyi geceler herkeseeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?