- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.461
ay çekinmiyorum çünkü babam pamuk gibi adamdır :) belki höt höt bi adam olsaydı kırar k.çımı otururdum :) ne varsa annelerimizin babalarımızın bizi yetiştirme tarzında var. binlerce kez şükrediyorum ki, benimkiler bana ve kardeşlerime birey olma şansını verdiler, asla ezmediler, çocuk diye küçümsemediler. her zaman bizi dinlediler ve konuşmamıza izin verdiler. bak burnumun direği sızladı valla, göresim geldi ikisini de(
iyi akşamlar canım ......şekkeeeeerimmmmmmmmmmm ordamısın :)
kızlar7 eylül de elazığda evleniyorum galiba...kayın pederim düğün salonuyla anlaşacak yarın.ben bir şey sormak istiyorum.sizinde içinizde bir huzurszuluk var mı sürekli?ben hep şimdi kesin bi aksilik olur evlenemem diyorum.nişanımdan öncede bunu diyordum.valla belki de benimkisi biraz zor olduğu içindir...
nasılsın neler yapıyorsun bakim ??
iyiym canım napayım evdeyim işte yarın yorucu bi gün olcak benim için kendimi hazırlıyorum
sen neler yapıyorsun?
canım benim ailem nişanlımı istemedi.hep yokuşa sürdüler.şimdide bi şey olacak diye korkuyorum.
çalışıyorum çalışıyorum çalışıyorum akşamda nalları dikiyorum :) neden yorucu olcak neler yapcan?
şöyle söyleyim biz öyle uzun zaman çıkıp evlenmeye karar veren çiftlerden değiliz.kuzenim tanıştırmıştı hepi topu 5 aylık ama daha uzun zamandır tanıyormuşum gibi geliyor.ailemi korkutan zaten bu.ne yaptıysak ne dediysek bir türlü nişanlımı anneme sevdiremedim...şimdide düğün bu sene olmaz diye düşünüyordum diyor.siz kendi aranızda tarih belirlemişsiniz yapın düğününüzü diyor.ne yapcağımı nasıl gönlünü alacağımı şaşırdım.yapmadığım şey kalmadı.
şöyle söyleyim biz öyle uzun zaman çıkıp evlenmeye karar veren çiftlerden değiliz.kuzenim tanıştırmıştı hepi topu 5 aylık ama daha uzun zamandır tanıyormuşum gibi geliyor.ailemi korkutan zaten bu.ne yaptıysak ne dediysek bir türlü nişanlımı anneme sevdiremedim...şimdide düğün bu sene olmaz diye düşünüyordum diyor.siz kendi aranızda tarih belirlemişsiniz yapın düğününüzü diyor.ne yapcağımı nasıl gönlünü alacağımı şaşırdım.yapmadığım şey kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?