2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım dediğin ne kadar önemli biliyor musun..özellikle doğuda bilmeden bu yanlış çok uygulanıyor..ya da doğu-batı farketmeden anne-baba şunu düşünüyor:çocuğum çok küçük,şunu bilmez,bunu yapamaz,korumalıyım,kollamalıyım..öyle olunca da özgüven sorunlarımız olabiliyor.yakınlarımdan birinde gözlemliyorum,maşallah çocuğunu çok güzel yetiştiriyor,ben de öyle bir ebeveyn olmak istiyorum Allah nasip ederse,çocuğum ne şımarık olsun ne de ezik,pısırık.dengeyi iyi kurmalı.az önce kalplerasi'na da söyledim,bizim oralarda sıkıyorsa yapsın bi kız bu hareketi babasına,acayip saygısızlık olarak alınır.ama gördüğüm kadarıyla sen zaten ailenle abla kardeş-abi kardeş gibisin,ne güzel,Allah ağzınızın tadını bozmasın..vee artık çıkıyorum ya her çıkacağımda şuraya da laf yetiştireyim demekten gene gece yarısını bulucam nişanlımın bugün çok işi vardı görüşemedim hiç,çıktım çıktım hadi çıktııııııımm

bendede iyi anlamda bi değişiklik olsada burda sizlerle paylaşsam habire olumsuz bişiler sölemekten bıktım yaw alla alla ne uyus biriyim :)

kızlar7 eylül de elazığda evleniyorum galiba...kayın pederim düğün salonuyla anlaşacak yarın.ben bir şey sormak istiyorum.sizinde içinizde bir huzurszuluk var mı sürekli?ben hep şimdi kesin bi aksilik olur evlenemem diyorum.nişanımdan öncede bunu diyordum.valla belki de benimkisi biraz zor olduğu içindir...

herkes ynı tedirginliği korkuları yaşıyor canım ne gibi zorlukların var ki??

canım benim ailem nişanlımı istemedi.hep yokuşa sürdüler.şimdide bi şey olacak diye korkuyorum.

istememe nedenleri neydi hani havadan sudan sebeplermiydi ? allahtan asla illa birşeyi istememek lazım her zaman hayırlı olanı istemek en uygunu bizim hayır bildiğimiz birşeyde şer olabilir ......

şöyle söyleyim biz öyle uzun zaman çıkıp evlenmeye karar veren çiftlerden değiliz.kuzenim tanıştırmıştı hepi topu 5 aylık ama daha uzun zamandır tanıyormuşum gibi geliyor.ailemi korkutan zaten bu.ne yaptıysak ne dediysek bir türlü nişanlımı anneme sevdiremedim...şimdide düğün bu sene olmaz diye düşünüyordum diyor.siz kendi aranızda tarih belirlemişsiniz yapın düğününüzü diyor.ne yapcağımı nasıl gönlünü alacağımı şaşırdım.yapmadığım şey kalmadı.

çalışıyorum çalışıyorum çalışıyorum akşamda nalları dikiyorum :) neden yorucu olcak neler yapcan?

tabi yaa çok yoruluyorsundur bütün gün çalışmak çok zordur yarın yengemle nişanlık bakmaya gidicez kaç saat gezeriz kaç mağazaya gideriz kestiremiyorum

Son düzenleme:

Anneni karşına al dertleş istememe nedeni nedir tam öğren o aşamada senle nişanlına çok iş düşüyor alttan alarak fikir sorarak güvenini kazanarak birşeyleri yoluna sokabilirsiniz ama asla emirvaki yapmayın birşeyleri aile rızası böyle şeylerde çok çok önemli gerçekten inşallah aileninde içine siner birşeyler canım

canım 2 şey.birincisi benden çok uzun değilmiş ikincisi de elazığlı olmasıymış hani uzakmış bize.ama işin garip tarafı nişanlım kendi memleketimde çalışıyor.elazığla alakası olmayacak.

canım 2 şey.birincisi benden çok uzun değilmiş ikincisi de elazığlı olmasıymış hani uzakmış bize.ama işin garip tarafı nişanlım kendi memleketimde çalışıyor.elazığla alakası olmayacak.

Anneni karşına al dertleş istememe nedeni nedir tam öğren o aşamada senle nişanlına çok iş düşüyor alttan alarak fikir sorarak güvenini kazanarak birşeyleri yoluna sokabilirsiniz ama asla emirvaki yapmayın birşeyleri aile rızası böyle şeylerde çok çok önemli gerçekten inşallah aileninde içine siner birşeyler canım ama sabırlı olmanız lazım allah yardımcın olsun

Anneni karşına al dertleş istememe nedeni nedir tam öğren o aşamada senle nişanlına çok iş düşüyor alttan alarak fikir sorarak güvenini kazanarak birşeyleri yoluna sokabilirsiniz ama asla emirvaki yapmayın birşeyleri aile rızası böyle şeylerde çok çok önemli gerçekten inşallah aileninde içine siner birşeyler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…