- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.481
ben canım :))
benim mesleğim parfümerlik, parfüm dizayn ediyorum bi esans firmasında. o yüzden anlamlı olur diye, kına gecemde dağıtmak üzere özel bi parfüm dizayn ediyorum, davetlilere hediye edicem :) düğünümde yapacaktım ama 250 adet bayan-erkek karışık yapmak zor geldi, sadece 100 tane kınadaki hatunlara yapmaya karar verdim :)
benim babama alahn bi kulu öyle yapsa walla hali dumanabbo aklım hayalim almaz sonuçlarını eeeeeee kızceyizlerim hazırlıklarınız ne aşamada varmı bi ilerleme ?
tabi yaa çok yoruluyorsundur bütün gün çalışmak çok zorduryarın yengemle nişanlık bakmaya gidicez kaç saat gezeriz kaç mağazaya gideriz kestiremiyorum
Ya süper bi hediye canım iyi düşünmüşsün valla süper
Ay evet ya genelde babalar böyle davranışı pek kabul etmiyor sevgili ülkemizde
Hazırlıklar iyi gidiyort cnm ben de çatal kaşık bıçak seti bakıyorum falan...Konu da açtım bunlarla ilgili bakan olursa sevinirim
Karar vermek zor geliyo:26:
ohh süpermiş nişanın ne zamandı canım inşallah çok yorulmadan içine sinen bir elbise alabilirsin
benim nişanım değil tatlım abimlerin nişanı ben 2 senedir nişanlıyım zaten19 mayısta abimle kız arkadaşının nişanı olucak inş 31 mayıs bizim kına gecemiz 2 hazirandada evleniyoruz aşkımla:132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::123::123::123::123::123:
bende şaşırdım ama bozuntuya vermedim yaw biliyom düğün tarihini daha önce sormuştum nişan elbisesi diince kafam sulandı kusuruma bakma canımcım ya hadi bakalım tatlı telaşlar hepsi çifte düğün yapacaksınız sanırım
sorun değil tatlım
evet abimlerin nişanı bizim düğün güzel ama yaa çok heyecanlıyım benim nişanlım uzakta olduğu için daha düğün psikolojisi yok bizde ama nişan için çok heyecanlıyız hazırlıklar tam gaz düğün öncesi güzel bi eğlencez coşcaz ohhhh ne güzel nişanlımda gelicek o zamana kadar inşşimdi nişanlık bakcaz gelinimize bana tabi benim düğünümde giymek için bakcak bide hada benim kına abiyem yok offff çok işimiz var 15 mayısta gelinlik provam var bide sanırım zaman yetmicek bana bu aralar
Allah kolaylıklar versin tatlım evet aynı dertten muzdaripiz zaten nişanlılarımız yanımızda değil diye evlilik psikolojisi sarmıyo bizi de :) deee benim 19 gün sonra resmi nikahım kıyılacak ya walla enteresan geliyo bana bu laf bile aboooooo :) benimde 18 mayısta gelinlik ve kına elbise provam var hemide gelinliğim bitmiş olacakmış sadece son rütuşlar kalacak en sona bakalım nasıl bişi olcak merakla bekliyorum
ne güzel tatlım yaaa nikah için elbise seçtin mi canım ? kırmızı siyah olanımı giycen yoksa ?
evet canım benim çünkü nikahımıza kimse gelmeyecek nişanlımın ailesi bile gelmeyecek sanırım annem babam abim benim bi kız arkadaşım gelir nikah şahidim olur nişanlımında bi arkadaşı gelir nikah şahidi olmak için o elbiseyide daha hiç giymedim hem nişan alışverişinde almıştık birde ben zaten açık renk birşey giymeyi düşünmüyom kilomda var ve masrafa gerek yok
sen nasıl istiyorsan öyle yap canım güzel bi elbise zaten elbisen sadece nikahta beyaz giyilir diye öyle demiştik kimse gelmicekse sende onu seçtiysen dicek bi şey yok mutlulukla giy canım
sağol canım :) benim gibi annen olsa düğününe bile evdeki kıyafetinle giderdin ne alsam ne yapsam ilk dediği ne gerek var :) kına ayakkabımı yaptırıyom ne gerek var evdeki ayakkabılardan giyseydin dio ömrümü yedi bitirdi tombiş annecim yabide nikaha elbise alimmi desem walla tefe koyar çalar
benımde dugunum var benımde 9 hazıran
ahh canım yaa işin çok zormuşbu arada ekledim seni
benımde dugunum var benımde 9 hazıran
bende 2012 geliniyim:) eylül 29 daha hiçbir şeye başlamadım ne gelinlik ne ev eşyası ne düğün kartı... son güne bırakıcam arkadaşlar
hoş geldin canımyetişir sen hiç kafanı takma benimde düğünüme çok az kaldı bi çok şey hazır değil stres yapma yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?