2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hoşbulduk canım ... keşke stres yapabilsem hiç stres yok, bakıyorum herkes bir telaş içinde, bu kadar rahat olduğundan dolayı bir gariplik olduğunu düşünücem :) :)

bizde o sakin stres yapmayan gelinlerdeniz heyecan bile yok düşün durum o kadar vahim

hoşbulduk canım ... keşke stres yapabilsem hiç stres yok, bakıyorum herkes bir telaş içinde, bu kadar rahat olduğundan dolayı bir gariplik olduğunu düşünücem :) :)

yuppiiiiiiii kendim gibi birini buldum benimde düğüne 1.5 ay kaldı ortada ev yok mobilya beyaz eşya perde halı yok bende streste yok

yuppiiiiiiii kendim gibi birini buldum benimde düğüne 1.5 ay kaldı ortada ev yok mobilya beyaz eşya perde halı yok bende streste yok

canım ben 10 yıldır yalnız yaşıyorum.. haliyle bir ev düzenim var hani ne biliyim yeni ev yeni eşyalar kristal bardaklar kıldı yündü tüydü böyle şeyler beni cezbetmiyor pek... benim şuandaki tek düşüncem şu formaliteler bir bitsin ondan sonra tatile çıkayım:)

hım acaba benimde bu hevessizliğimin altında 6 yıldır yalnız yaşıyo olduğum olabilirmi ki hiç bu şekilde bakmadım olaya

bizde evlenelimde aşkımla biran önce tatil yapalım diye bakıyoruz

hım acaba benimde bu hevessizliğimin altında 6 yıldır yalnız yaşıyo olduğum olabilirmi ki hiç bu şekilde bakmadım olaya

ya bence çok önemli bir etken çünkü evlilik hevesi yaşayan arkadaşların çoğunda kendine ait bir ev yaşam alanı sahibi olma isteği ve sevgilileriyle daha rahat görüşme özlemi var... haliyle evlilik çok cazip gibi geliyor bir çok anlamada...

bu heves olayında bence bu etkenler çok önemli

dimi ama sehker tatilden güzel şey mi var... ohhhh sabah kalkıp işe gitme derdi yok sınırsız aylaklık :) :) :)

evet tatlım tatil süper oluyor istediğinde kalk bol bol eğlen iç gez toz bol güneş iyotlu mükemmel hava sevgilinde yanındaysa keyfine diyecek yok

hatta bizim için evlilik daha zor öyle rahatlığa alışığımki eve geliyom oh uzanıyom soran yok sorumluluk yok :)

evet tatlım tatil süper oluyor istediğinde kalk bol bol eğlen iç gez toz bol güneş iyotlu mükemmel hava sevgilinde yanındaysa keyfine diyecek yok

akşam akşam doğru yere düşmüşüm...
aynen canım ... hayatta aylaklık da bir meslek olmalı bence böyle bezgin bekir olmak ne tatlı duygudur allahım :) :)

hatta bizim için evlilik daha zor öyle rahatlığa alışığımki eve geliyom oh uzanıyom soran yok sorumluluk yok :)

ya bide hani kafan atarsa kalkıp anamızın evine değilde bizzat kendi evimize gitme lüksümüz varya ... işte ondan vazgeçmek biraz zor olacak...

ortak bir hayat paylaşmak güzel şey ama kendine ayırabileceğin bir zamanın bir özel anın yerin olması lazım sanki... çok mu radikal düşünüyorum :)

kesinlikle tatlım bencede ilişkilerde iki tarafında özel zamanları olmalı ben arkadaşlarımı görüp deşarj olmak istiyicem eşimde istiyicek yoksa hem birbirimizden sıkılırız hem artık yapıcak bi şey kalmaz boş şeylere sararız kıskancımdır nişanlıma nefes aldırmam ama yeri geldime boş zamanda bırakırım ihtiyacı olduğunu düşündüğümde

bende çalışmak isterim canım ama nişanlımın işi gereği bu imkansız çünkü her 6 ay veya 1 yıl arayla şehir veya ülke değiştiricez o yüzden çalışma gibi bi durum söz konusu değil benim için :44::44::44:

varya bişi söyliyim mi bence hiç kıskançlığa gerek yok çaktırmadan istihbarat toplayacaksın ... sen kıskançlık yapmayıp o kendini rahat hisseedince nasıl olsa kafaları bizimkiler gibi çalışmadığı için hata yapacak sonra tüm delilleri çarpacaksın suratına ... sonra bak gör aslanparçası nasıl ev kedisi oluyor:)
erkek ehlileştirme dersleri vol.1 :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…