2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

alemsin yaaaa güldürdün beni dediğimde farklı bi yöntem denemekte fayda var kıskançlığını ve şirret yanın bilmekte tedirgin edici olur erkekler için kadının şirretinden her erkek tırsar

ama bak sende ayrı bir şanslısın uzat bacakları koca parası ye hergün tatil... yok yok sende iiisin :) :)

evet tatlım işi hep dışarıda bende onunla gezmeyi düşünüyorum bi yerde çok iyi gibi canım keyifli olucak bizim için

Son düzenleme:
alemsin yaaaa güldürdün beni dediğimde farklı bi yöntem denemekte fayda var kıskançlığını ve şirret yanın bilmekte tedirgin edici olur erkekler için kadının şirretinden her erkek tırsar

ya öbür türlü hayatın boyunca didişeceksin , ne gereği var biraz sabır biraz pusuda kalma ... ve öldürücü darbeyi vurup mutlu mesut ev erkeğinle yoluna devam edeceksin. :) :) bende fikir çokkkkkk... su klübün usul erkanına bir adapte olayım erkekleri ehlileştirme sanatı diye konu bile açacağım :) :)

o zaman seninle irtibati koparmayalım canım birikimlerinden fikirlerinden faydalanalım

evet tatlım işi hep dışarıda bende onunla gezmeyi düşünüyorum bi yerde çok iyi gibi canım keyifli olucak bizim için

delimisin tadından yenmez... helede kuzey ülkeleri olursa finlandiya filan ve güney amerika ülkeleri sıcak ve hareketli... biran önce evlenin ve kaçın bu memleketten ,,, bari siz kendinizi kurtarın :) :)

o zaman seninle irtibati koparmayalım canım birikimlerinden fikirlerinden faydalanalım

koparmayalım .. ama unutma bir elin nesi var iki elin sesi var ... ortak düşünceyle çok dahice fikirler bulabiliriz...

en önemli ve stratejik konu bu yolda kayınvalideyi fethetmektir ilk hedef... klasik gelin fikirlerinden cok ayrı ama inanılmaz işe yarıyor, düşman bir kayınvalide yerine müttefik bir kayınvalide en büyük yardımcın olacaktır
vol.2
:) :) :)

delimisin tadından yenmez... helede kuzey ülkeleri olursa finlandiya filan ve güney amerika ülkeleri sıcak ve hareketli... biran önce evlenin ve kaçın bu memleketten ,,, bari siz kendinizi kurtarın :) :)

şimdilik kuzeyde bi projesi var bakalım keinleşince gidicez artık biz o kadar rahatız ki ev bile açmadan evleniyoruz

üzgünüm bu bana hiç uymadı kayınvalidemden nefret ediyorum ondan gelicek zerreye tahammülüm yok fikirlerini bilgilerini benden uzak tutsun ondan gelicek hiç bir şeyi istemiyorum

Son düzenleme:
üzgünüm bu bana hiç uymadı kayınvalidemden nefret ediyorum ondan gelicek zerreye tahammülüm yok fikirlerini bilgilerini benden uzak tutsun ondan gelicek hiç bir şeyi istemiyorum

ya bak işte kayınvalide ile öpüşüp koklaş demiyorum ki sana... bak olmaz demeden önce bir söyleyeceklerimi dinle ve önyargılı olma ok mi?

bu kayın valideler zaten onlardan oğullarını çalıyoruz diye bize içten içe kıllar ağzınla kuş tutsan yaranamazsın= bu gerçek durum
strateji ise = kayınvalide ile didişip erkek evladın bu durumdan faydalanıp ailesine karşı güç gösterisi yapmasına engel olmak... (güç gösterisi yaparken annesine biey söylemez ama seni iki dakkada harcar)

çünkü erkek evlatlarda evlendiğinde evin reisi oldukları düşüncesi var ,yani artık büyüdüğünü zannediyor , haliyle kayınvalide de seni kuyunu kazmaya çalışınca bir numaralı hedef oluyorsun...

bir örnekle açıklayıp dersler daha iyi yerleşsin, böyle süper sofra kurmuşsun yemek yapmışsın maile oturuyorsunuz sonra senin kendini aile resisi sanan kocan, annesi yediği yemeğe burun kıvırınca hemen atlıyor "annecim senin yemeklerinin yeri ayrı " minvalinde bir cümle kuruyor, tabi kayınvalide gazı aldı zaten yer arıyor bir laf da o sokuyor ... sende kafalarından boca etmek istiyorsun yemeği ama içinde patlıyor...

al sana türk filmi sahnesi:)

bu aralar sesini duymaya tahammülüm yok daha sonra düşünebilirim ama bu aralar onunla aynı sofraya bile oturacağımı sanmıyorum şekerim
ileride benim ve nişanlımın gönlünü alıp ortak bi kaç organizasyonda buluşursak nispeten şirinlik yapabilirim anlık emin ol içimde o anlarda bile saçını başını yolmak gelicek

kayınvalide ile ilgili strateji şudur =sen yine bildiğini oku ama kayınvalideden oğlunu çaldığını ve artık onun bir işe yaramadığını ona hissettirme...

yine örneğe devam ederek yemek masasına dönüyorum :) sofraya oturdunuz ilk hamleyi sen yap "anne senin yemeklerini tutmaz ama, paşaya ne isterse yapmaya çalışıyorum... bakalım beğenecek misiniz vs vs vs gibi bir cümleyle açılış yap yani ilk hamleyi sen yap, ezberleri şaşsın .. tabi erkek evlat gururu okşandığı için seni destekleyecekk ve kayınvalide de hiç övgü beklemediği için affallayacak malum gelinsinya didişmen lazım haliyle o da ağzını açamayacak

vel hasılı ilk hamleyi sen yapıp kendini stratejik olarak zayıf gösterdiğinde onların ağzını açıp söyleyecek bişeyi kalmayacak..

bu durum kayınvalidenin güvenini kazanana kadar böyle gider.. sonrası işte o zamna show başlıyor :) :) :) :)

tatlım intikam soğuk yenen bir yemektir :) bugünlerin acısını fitil fitil getirmen mümkün :)

kayınvalide ile ilgili strateji şudur =sen yine bildiğini oku ama kayınvalideden oğlunu çaldığını ve artık onun bir işe yaramadığını ona hissettirme...

yine örneğe devam ederek yemek masasına dönüyorum :) sofraya oturdunuz ilk hamleyi sen yap "anne senin yemeklerini tutmaz ama, paşaya ne isterse yapmaya çalışıyorum... bakalım beğenecek misiniz vs vs vs gibi bir cümleyle açılış yap yani ilk hamleyi sen yap, ezberleri şaşsın .. tabi erkek evlat gururu okşandığı için seni destekleyecekk ve kayınvalide de hiç övgü beklemediği için affallayacak malum gelinsinya didişmen lazım haliyle o da ağzını açamayacak

vel hasılı ilk hamleyi sen yapıp kendini stratejik olarak zayıf gösterdiğinde onların ağzını açıp söyleyecek bişeyi kalmayacak..

bu durum kayınvalidenin güvenini kazanana kadar böyle gider.. sonrası işte o zamna show başlıyor :) :) :) :)

show başladığında herşey bambaşka olacak:) :)

utanmasa gelinliğide giyer düğünüde yapar benim ki öyle bi kaynanaki strateji falan sökmez ne yaparsan yap çünkü kadın manyak tatlım

utanmasa gelinliğide giyer düğünüde yapar benim ki öyle bi kaynanaki strateji falan sökmez ne yaparsan yap çünkü kadın manyak tatlım

benim kayınvalide , şimdilik pek tatlı , ama öğretmen olduğundan mıdır nedir böyle bi ben bilirm havası var ama tabi bana pek sökmüyo bide zaten farklı şehirlerdeyiz. biz nişanlımla istanbuldayız, sanırım kayınvalide benimle ilgili strateji düşünüyor uzakta olunca gelinle arayı bozarsam oğlumu iiice uzaklaştırı benden diye mi düşünüyor bilmiyorum ama sürekli arar hal hatır sorar d. günümde hediye filan alır yollar... yani şimdilik benim kayınvalide kaymaklı ekmek kadayıfı ..

anladım canım seninki biraz sıkıntılı.... ama el ele verirsek dize getirilmeyecek kaynana yoktur :) canın sıkılırsa problemlerini çözmeye çalışırız elbirliğiyle

Allah iyilerle karşılaştırsın kızlar,
kötü huylarımızıda cümlemizin elinden alsın,
iyi insandan iyi hiç bir şey yok, kötü insandan kötü de hiçbir şey yok malesef...
bu arada ben silindim mi hanımlar, günlük forum mailim ne zamandır gelmiyor, sizde durum nasıl?

teşekkür ederim tatlım tabiki dize getirmesi bilirim bende saf değilim o kaynanaysa bende gelinim
sadece nişanlım uzakta diye eline koz vermiyorum sıra banada gelicek o zaman elmi yaman beymi yapan görücez
sizin gibi arkadaşlarımında fikirleriyle yanımda oldumu bence dahada çok korkmalı

amin canım.. herkes bambaşka bakıyor hayata ve biraz empati biraz uzlaşma yaparak yine kendi bildiğini okumak en doğru yol gibi geliyor bana...
bu arada maillerler ilgili sorunu anlamadım yeniyim de :)

pembepotin sohbet için teşekkürler tatlım çok memnun oldum yarın yine bekliyorum burda olucam görüşmek üzere hoşcakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…