- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.541
teşekkür ederim tatlım tabiki dize getirmesi bilirim bende saf değilim o kaynanaysa bende gelinim
sadece nişanlım uzakta diye eline koz vermiyorum sıra banada gelicek o zaman elmi yaman beymi yapan görücez
sizin gibi arkadaşlarımında fikirleriyle yanımda oldumu bence dahada çok korkmalı
pembepotin sohbet için teşekkürler tatlım çok memnun oldum yarın yine bekliyorum burda olucam görüşmek üzere hoşcakal
soz konusu para olunca ınsanlar ne yapıcagını sasırıyo valla. nısan yaklastıgında kayınvalıdem bana nısanda sana kalın zıncır kosteklerden takalım ama karsılıgında nısanda takılan altınları bız alalım dedı bız kabul etmeyıncede madem nısandakı altınları sız aldınız dugundekılerıde bız alıcaz dedı utanmadan :))) soka gırmıstım bu cırkın pazarlıgı duyunca ama sunu unutuyorlar kı onlar 5 tane bılezık yaparken bnm babam dugunde 2 bılezık dugunden sonra 2 bılezık olmak uzere 4 tane yapıcak guya onlar erkek tarafıyken bızım kadr bılezık yapmıs olcaklar nerdeyse. ondan da gectım ban alt tarafı 300 500 tl lık yuzugun lafını yaptılar zamanında
ıyı aksamlar kızlar bende cıkıyorum gelınlıkcıme bıde perdecıye gıdıcem mutluyum :))))
evet canım,
ya aslında biz ev aldık, daha doğrusu nişanlım bana süpriz yaptı nişandan önce. tokiden ev aldı. ama şimdi 800 tl taksit ödüyoruz. her 6 ayda bir taksitlerine zaman gelecekmiş 5 yıl sonra 2500 milyarı bulacak kira nerdeyse. bir de vadesi 20 yıl zaten daha 10 ayı anca ödendi. o yüzden evimizi devretme kararı aldık
onun yerine tokiye ne kadar ödediysek peşin alıp o parayı daha küçük bir ev bakıcaz yada olmassa kiraya çıkıcaz. ev olayı muallak daha. düğüne eğer evi devredemessek o evde oturacağız devredene kadar.
canım şimdiki aldığımız ev camilide, arkadaşın nerde oturuyor acep?
selam kızlar, nabersiniz. geçmiş okumaktan yazamıyorum ki geveze hatunlar :)
canım valla haklısın aslında. kimse böyle bi şey yaşamak istemez elbette, hevesli olmanı da anlıyorumç ben 8-9 yıldır yalnız yaşadığım için, kendi evine sahip olmak hevesi biteli çok oluyo, o yüzden "gelin evi" diye bi anlam yüklemedim evime, satın aldık 5 ay önce, kira ödememek için ben de içine taşındım. düğün olmadan onlarca misafir de ağırladık, kendimiz de normal normal yaşıyoruz içinde :)) bi şeye ne kadar anlam yüklersen, o kadar kırılgan oluyosun o konuda.. o yüzden sana tavsiyem, çok da gözünde büyütme. su akaaar, yolunu bulur, hayat kısa, boşver. her şeye üzülecek kadar uzun yaşamıyo insan, tadını çıkar geçen her gününün
kız benim yemeklerimi adam yapıyo yamutfaktan anlayan ve yemek yapmayı seven koca bulsaydınız bunlarla kafanızı yormazdınız ayy şaka bi yana, nazar değmesin tatlı nişnalıma da
benımde dugunum var benımde 9 hazıran
bende 2012 geliniyim:) eylül 29 daha hiçbir şeye başlamadım ne gelinlik ne ev eşyası ne düğün kartı... son güne bırakıcam arkadaşlar
ya sehkercim sen direk köprü yıkma peşindesin... direk kılıç kalkanla giriyorsun olaya... en baştaki msjlarımda ne dedim kayınvalideyi müttefik yapmak lazım dedim... yoksa kavga gürültüyü herkes yapar...
sakin ol... işleri tatlı tatlı yumuşak yumuşak hallet laf bile sokacaksan tatlı tatlı sok..
Bu gün arada aile hekimime gittim, nikah iiçin rapor istiyorum dedim baya zor geldi çok değişik hissettim sabah gidip kan verip film çektirecem:) Geç kaldık gibi geliyor bu nikah olayına ama bakalım bir boşluk buluruz elbet.. Bu sabah ilk günaydını ben diyeyimm...
GÜNAYDINNN 2012NİN EN GÜZEL GELİNLERİİİİİİ
Bu gün arada aile hekimime gittim, nikah iiçin rapor istiyorum dedim baya zor geldi çok değişik hissettim sabah gidip kan verip film çektirecem:) Geç kaldık gibi geliyor bu nikah olayına ama bakalım bir boşluk buluruz elbet.. Bu sabah ilk günaydını ben diyeyimm...
günaydınlarrr güzell gelinler
benımde dugunum var benımde 9 hazıran
bende 2012 geliniyim:) eylül 29 daha hiçbir şeye başlamadım ne gelinlik ne ev eşyası ne düğün kartı... son güne bırakıcam arkadaşlar
Canım adapazarı güzel bir yer çarşısı falan da çok güzeldir, haftasonları karasuya kaçarsınız denize girersiniz gece eğlenirsiniz.. Ben severim memleketimi, Annem Karasu dan.. yazları baya zaman geçiririm..
günaydın canımmm
kızlar aramıza hoşgeldiniz
ayyy canım sizdemi adapazarlısınız ne güzel
öndecen çok yabancı geliyordu adapazarı bana , ama nişanlandıktan sonra baya adapte oldum oraya, artık onların kızı gibi hissediyorum kendimi çok şükür Allahıma
memleketine hoşbuldum o zaman
günaydın kızlar herkeslere
günaydın canımmm
günaydın canm hakketten neden film
valla çok güzel bir birleşim olucak senin üzerinde de müthiş duracaktır.
Tewşekkürler canımm
Günaydın gelinler
dün ne çok sohbet olmuş yahuuu
Günaydın güzelllernasılsınız bakalım
bizden de akciğer filmi istediler belediyeden
bizden de akciğer filmi istediler belediyeden
Tewşekkürler canımm
Günaydın gelinler
dün ne çok sohbet olmuş yahuuu
Valla oku oku bitmedi...sehker ile pembepotin çok iyi kaynatlmışlar...erkekleri ve kayınvalieyi yola getirmenin kitabını yazmışlar
günaydın canım, iyiyim sen nasılsın,
bugün yoğun geçmese bari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?