2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ya sehkercim sen direk köprü yıkma peşindesin... direk kılıç kalkanla giriyorsun olaya... en baştaki msjlarımda ne dedim kayınvalideyi müttefik yapmak lazım dedim... yoksa kavga gürültüyü herkes yapar...
sakin ol... işleri tatlı tatlı yumuşak yumuşak hallet laf bile sokacaksan tatlı tatlı sok..

Aman tatlım yaa anlamıyorum bu takı muhabbetini bizimkilerde istediler takıları ilkten, yeri geldi sonra ne takacaksınız ne yapacaksınız ki istiyorsunuz dedik.. Güya nişanlıma bırakacaklarmış şimdi öyle diyorlarmış, bakalım görecez bizde napacaklar,

ıyı aksamlar kızlar bende cıkıyorum gelınlıkcıme bıde perdecıye gıdıcem mutluyum :))))

ayyy canım benim ben de bu akşam perdeciye gittim, benim ev 3+1 bir de mutfak odaların ikisin de 2 şer tane cam var çokta büyük salon valla çok tuttu birde salona ve yatak odasına yeni çıkmış ya mekanizmalı iki parça perde gibi tüller onlardan yaptırıyorum.. Umarım pişman olmam.. Sabah anlat seninkileri fikirleşelim tatlım

Canım adapazarı güzel bir yer çarşısı falan da çok güzeldir, haftasonları karasuya kaçarsınız denize girersiniz gece eğlenirsiniz.. Ben severim memleketimi, Annem Karasu dan.. yazları baya zaman geçiririm..

Tabi onunda etkisi var canım da beni sinir eden onların bu kendini bilmezliği, sen ağırlarsın misafirini tabi orası senin evin sonuçta ama ben tek tek özenip düşünüp yerleştirdiğim evimde yaşamıyorum daha ben şöyle bir yayılmamışım eve ben de orda yaşıyor olsam tamam ama bunlar kalk gel neysee.. hazmettim bunu o yüzden gerekirse çirkefliği elime alırım evimi ben de önce kullanamazlar...

benımde dugunum var benımde 9 hazıran

Hayırlı olsun canım az kalmış umarım sorunsuz hallolur herşey

bende 2012 geliniyim:) eylül 29 daha hiçbir şeye başlamadım ne gelinlik ne ev eşyası ne düğün kartı... son güne bırakıcam arkadaşlar

Hoşgeldin canım, topiğimize renk kattın

Tuttum fikirlerini canım da biz de gerginlik çok bu hazırlık aşamasın da biraz eskimek lazım, karşıdakini tanımak lazım.. Hoş ben 2 yılı geçti tanıyım bizimkinin ailesini ama sanki hergün başka arıza çıkarıyorlar

Bu gün arada aile hekimime gittim, nikah iiçin rapor istiyorum dedim baya zor geldi çok değişik hissettim sabah gidip kan verip film çektirecem:) Geç kaldık gibi geliyor bu nikah olayına ama bakalım bir boşluk buluruz elbet.. Bu sabah ilk günaydını ben diyeyimm...

GÜNAYDINNN 2012NİN EN GÜZEL GELİNLERİİİİİİ

günaydın cnm filim neden çektiriyosun

günaydın canm hakketten neden film

benımde dugunum var benımde 9 hazıran

bende 2012 geliniyim:) eylül 29 daha hiçbir şeye başlamadım ne gelinlik ne ev eşyası ne düğün kartı... son güne bırakıcam arkadaşlar

kızlar aramıza hoşgeldiniz

ayyy canım sizdemi adapazarlısınız ne güzel
öndecen çok yabancı geliyordu adapazarı bana , ama nişanlandıktan sonra baya adapte oldum oraya, artık onların kızı gibi hissediyorum kendimi çok şükür Allahıma
memleketine hoşbuldum o zaman

GÜNAYDINNN 2012NİN EN GÜZEL GELİNLERİİİİİİ

günaydınlarrr güzell gelinler

günaydın canımmm

günaydın kızlar herkeslere

Son düzenleme:

günaydın canımmm

günaydınlarrr güzell gelinler

Günaydın güzelller nasılsınız bakalım

günaydın kızlar evet gece şekerle iyi kaynattık bana eğitim verdi pembepotin erkekleri dize getirme huususunda....ve uykusuzum çok geç yattım

Günaydın kızlar

dün fotografçımızla anlaştık :)

bir sürü satılık ev ilanı buldum haftasonu da ev arıycaz tekrar inşallah buluruz ya bayıldım hele bir tanesıne inşallah nişanlımın istediği gibi konumu dışa bakan yerleri güzeldir öyleyse alıcaz inşallah :18:

günaydın canım, iyiyim sen nasılsın,
bugün yoğun geçmese bari ?

Biz yoğun olucaz belli tatlım...
dün kayınvalidem facebooka yazmışta yazmış...
işte hayatın beni istemyene hoşçakal derim..başkaları tarafından yönetilen insanların başkalarını nasıl yönettiğini görüyorum falan filan...böyle 10 satırlık bişiler yamış sürüsüne..akşam akşam sinirlerim bozuldu face'den engellicem artık...görmek istemiyorum yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…