2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Valla oku oku bitmedi...sehker ile pembepotin çok iyi kaynatlmışlar...erkekleri ve kayınvalieyi yola getirmenin kitabını yazmışlar

Aynen canım yaa
Herkesin takdiği uymuıyo yaa kendi taktiğini kendin geliştirceksin

günaydın kızlar evet gece şekerle iyi kaynattık bana eğitim verdi pembepotin erkekleri dize getirme huususunda....ve uykusuzum çok geç yattım

Sohbet hoşmuş

Hayırlısı olsun canım

benden akciğer filmi istemediler ya alla allaa sadece bi kan testi yaptılar :S

bizden istemediler ya hiç bişey sormadı bile verdi raporu çıktık :18:

Demek ki başvurulan belediyeye göre değişiyor kızlar

günaydın canımm. hayırlı olsun ne kadar anlaştınız , hangi fotoğraf stüdyosu ,dış çekimmi olacak? ayyy çok soru sordum galiba

içinize sinen bir evse tabi alın bence de, gönlünüze göre versin Allah

Kızlar birşey sormak istiyorum
bu hafta sonu Gelinlik almaya gitcez
Gelinlik alcağım yer özel dikim yapıyormuş
Ben şu elbiseyi kınada giymeyi düşünüyordum ama nişanlım nişanda giydiğine çok benziyor biraz model farklı olsun dedi
Ama bende çok beğeniyorum siz ne dersiniz??

Diktirmek istediğim

Nişan kıyafetim
Arkası kuyruklu uzun

Tatlım nişanlın kesinlikle haklı...gerçekten çok benziyor..renk olarak farklısını giymiş olacaksın..biraz daha bu çizginin dışına çık güzelim...daha farklı olsun derim ben..kırmızı elbise çok ama çok hoş fakat nişandakine çok benziyor

Ben bu hafta mağazaları bir dolaşayım o zaman
Eylülde nişanlımın en kuzenin düğünü var belki onun için diktirebilirim bu kırmızı elbiseyi
Çok istiyorum ama yaa

aman canım takma boşver, zaten bu facebooka , msn ye birilerine laf olsun diye habire bişeyler yazan insanları anlamıyorum.
hoşçakal derse desin napalım yaaa sen o kadar sıkıntı ver insanlara, sonrada insanlar sana tepki verince yok silcekmiş hayatından asıl sizin silmeniz gerekirken. silerse silsin ne kadar kızdım şimdi yaaaa

kaç yaşında kadın çocuk gibi davranıyor, ama çok pişman olacak

günaydın herkese...

günydın canım

Ben bu hafta mağazaları bir dolaşayım o zaman
Eylülde nişanlımın en kuzenin düğünü var belki onun için diktirebilirim bu kırmızı elbiseyi
Çok istiyorum ama yaa

Tamam işte tatlım..kuzeninin düğününde giyin kırmızı elbiseyi...ama seni kınanda farklı görmek istiyorum ben

Pişman olduğunda bize bu günler geri gelecekmi peki

Son düzenleme:

aayy canım bu yazdığını görmedim
Şu kayınvalideni merak ettim doğrusu maşallah facebook filan
Söylemek isityorsa yüzüne söylesin ne gerek var
Sil gitsin canm

aayy canım bu yazdığını görmedim
Şu kayınvalideni merak ettim doğrusu maşallah facebook filan
Söylemek isityorsa yüzüne söylesin ne gerek var
Sil gitsin canm

Merak edilecek bir tarafı yok tatlım...kendini çok eğitimli gelişmiş biri sanar...halbuki tam geri kafalı farkında değil işte...etrafındaki tüm insanları küçümser...en tepede o vardır...dünyanın merkezidir o

Tamam işte tatlım..kuzeninin düğününde giyin kırmızı elbiseyi...ama seni kınanda farklı görmek istiyorum ben

Pişman olduğunda bize bu günler geri gelecekmi peki

Tamam canım teşekkürler

Bu günler geir gelmez yaşandığı kırıldığın gibi kalır
Kayınvalide unutur ama sen unutamazsın :26:

Ona ne şüphe bu bencillik belli öyle biri olduğu

nişan kıyafetinden daha farklı bişiler buldum ben bilmem beğenir misin? bencede nişandan farklı olsun

Eki Görüntüle 410526

Tamam canım teşekkürler

Bu günler geir gelmez yaşandığı kırıldığın gibi kalır
Kayınvalide unutur ama sen unutamazsın :26:

Ona ne şüphe bu bencillik belli öyle biri olduğu

Bana akıl verin kızlar ne yapayım....uyku uyuyamaz oldum..kafaya takma diyorum ama olmuyor...
aileme anlatsammıki artık..yoksa bekleyeyimmi biraz daha :18::18:

Bana akıl verin kızlar ne yapayım....uyku uyuyamaz oldum..kafaya takma diyorum ama olmuyor...

Annenle istersen bi konuş Leyla
Babana söyleme annen belki bir kayınvalidenle konuşur sıkıntısını öğrenir belki (kadın kadının dilinden daha iyi anlar mantığı ile söylküyorum)
ama sonuç kötü olursa ailende nişanlına ters bakabilirler de
Kayınvalide annene de eğer istemiyorum filan derse annende cephe alacaktır..

Canım çok teşşekür ederim
Mor ve siyahı çokkk beğenim

Bende bundan korkuyorum işte...annem devreye girdiği andan olaylar karışacak..şimdi nişanlımın teyzesini aradım..face'e falan böyle şeyler yazmış dedim...
teyzeside sen canını sıkma..hiçbirşeyde yapma dedi..bende arayı yumuşatmaya çalışıcam dedi...off kızlar çok kötü oldum ben yine yaa

Canım evet model benzıyor gerçekten ama bence kırmızı olması ideal, ayrıca renk tonuna da bayıldım, modeli değiştirerek aynı ton üzerinden bir elbise alabılırsın.

Canım Sibel Gürüney ile anlaştık biz, sıcakkanlı yardımsever bir kadın, rahat hissettım daha ilk görüşmede, fotograflar da güzel, biraz konsept üzerinde farklı fikirlerde bulucaz biz sonrası akışına bırakıcaz inşallah :) anlaştık kafamız karışmadan daha çok bu yüzden :)

Kuafor, Dış Çekim, Düğün Mekanında Nikah İlk Dans Aşamaları olarak anlaştık canım. Toplam fiyat 1500 lıra.

Annenle istersen bi konuş Leyla
Babana söyleme annen belki bir kayınvalidenle konuşur sıkıntısını öğrenir belki (kadın kadının dilinden daha iyi anlar mantığı ile söylküyorum)
ama sonuç kötü olursa ailende nişanlına ters bakabilirler de
Kayınvalide annene de eğer istemiyorum filan derse annende cephe alacaktır..

Canım çok teşşekür ederim
Mor ve siyahı çokkk beğenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…