- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.561
Valla oku oku bitmedi...sehker ile pembepotin çok iyi kaynatlmışlar...erkekleri ve kayınvalieyi yola getirmenin kitabını yazmışlar
günaydın kızlar evet gece şekerle iyi kaynattık bana eğitim verdi pembepotin erkekleri dize getirme huususunda....ve uykusuzum çok geç yattım
Günaydın kızlar
dün fotografçımızla anlaştık :)
bir sürü satılık ev ilanı buldum haftasonu da ev arıycaz tekrar inşallah buluruz ya bayıldım hele bir tanesıne inşallah nişanlımın istediği gibi konumu dışa bakan yerleri güzeldir öyleyse alıcaz inşallah :18:
benden akciğer filmi istemediler ya alla allaa sadece bi kan testi yaptılar :S
bizden istemediler ya hiç bişey sormadı bile verdi raporu çıktık :18:
Günaydın kızlar
dün fotografçımızla anlaştık :)
bir sürü satılık ev ilanı buldum haftasonu da ev arıycaz tekrar inşallah buluruz ya bayıldım hele bir tanesıne inşallah nişanlımın istediği gibi konumu dışa bakan yerleri güzeldir öyleyse alıcaz inşallah :18:
Kızlar birşey sormak istiyorum
bu hafta sonu Gelinlik almaya gitcez
Gelinlik alcağım yer özel dikim yapıyormuş
Ben şu elbiseyi kınada giymeyi düşünüyordum ama nişanlım nişanda giydiğine çok benziyor biraz model farklı olsun dedi
Ama bende çok beğeniyorum siz ne dersiniz??
Diktirmek istediğim
Eki Görüntüle 410507
Nişan kıyafetim
Arkası kuyruklu uzun
Eki Görüntüle 410508
Tatlım nişanlın kesinlikle haklı...gerçekten çok benziyor..renk olarak farklısını giymiş olacaksın..biraz daha bu çizginin dışına çık güzelim...daha farklı olsun derim ben..kırmızı elbise çok ama çok hoş fakat nişandakine çok benziyor
Biz yoğun olucaz belli tatlım...
dün kayınvalidem facebooka yazmışta yazmış...
işte hayatın beni istemyene hoşçakal derim..başkaları tarafından yönetilen insanların başkalarını nasıl yönettiğini görüyorum falan filan...böyle 10 satırlık bişiler yamış sürüsüne..akşam akşam sinirlerim bozulduface'den engellicem artık...görmek istemiyorum yaniii
günaydın herkese...
Ben bu hafta mağazaları bir dolaşayım o zaman
Eylülde nişanlımın en kuzenin düğünü var belki onun için diktirebilirim bu kırmızı elbiseyi
Çok istiyorum ama yaa
aman canım takma boşver, zaten bu facebooka , msn ye birilerine laf olsun diye habire bişeyler yazan insanları anlamıyorum.
hoşçakal derse desin napalım yaaa sen o kadar sıkıntı ver insanlara, sonrada insanlar sana tepki verince yok silcekmiş hayatından asıl sizin silmeniz gerekirken. silerse silsin ne kadar kızdım şimdi yaaaa
kaç yaşında kadın çocuk gibi davranıyor, ama çok pişman olacak
günydın canım
Biz yoğun olucaz belli tatlım...
dün kayınvalidem facebooka yazmışta yazmış...
işte hayatın beni istemyene hoşçakal derim..başkaları tarafından yönetilen insanların başkalarını nasıl yönettiğini görüyorum falan filan...böyle 10 satırlık bişiler yamış sürüsüne..akşam akşam sinirlerim bozulduface'den engellicem artık...görmek istemiyorum yaniii
aayy canım bu yazdığını görmedim
Şu kayınvalideni merak ettim doğrusu maşallah facebook filan
Söylemek isityorsa yüzüne söylesin ne gerek var
Sil gitsin canm
Tamam işte tatlım..kuzeninin düğününde giyin kırmızı elbiseyi...ama seni kınanda farklı görmek istiyorum ben
Pişman olduğunda bize bu günler geri gelecekmi peki
Merak edilecek bir tarafı yok tatlım...kendini çok eğitimli gelişmiş biri sanar...halbuki tam geri kafalı farkında değil işte...etrafındaki tüm insanları küçümser...en tepede o vardır...dünyanın merkezidir o
Ben şu elbiseyi kınada giymeyi düşünüyordum ama nişanlım nişanda giydiğine çok benziyor biraz model farklı olsun dedi
Diktirmek istediğim
Eki Görüntüle 410507
Nişan kıyafetim
Arkası kuyruklu uzun
Eki Görüntüle 410508
Tamam canım teşekkürler
Bu günler geir gelmez yaşandığı kırıldığın gibi kalır
Kayınvalide unutur ama sen unutamazsın :26:
Ona ne şüphe bu bencillik belli öyle biri olduğu
Bana akıl verin kızlar ne yapayım....uyku uyuyamaz oldum..kafaya takma diyorum ama olmuyor...
aileme anlatsammıki artık..yoksa bekleyeyimmi biraz daha :18::18:
nişan kıyafetinden daha farklı bişiler buldum ben bilmem beğenir misin? bencede nişandan farklı olsun
Eki Görüntüle 410517
Eki Görüntüle 410523
Eki Görüntüle 410525
Eki Görüntüle 410526
Eki Görüntüle 410527
Eki Görüntüle 410529
Annenle istersen bi konuş Leyla
Babana söyleme annen belki bir kayınvalidenle konuşur sıkıntısını öğrenir belki (kadın kadının dilinden daha iyi anlar mantığı ile söylküyorum)
ama sonuç kötü olursa ailende nişanlına ters bakabilirler de
Kayınvalide annene de eğer istemiyorum filan derse annende cephe alacaktır..
Canım çok teşşekür ederim
Mor ve siyahı çokkk beğenim
Diktirmek istediğim
Eki Görüntüle 410507
Nişan kıyafetim
Arkası kuyruklu uzun
Eki Görüntüle 410508
Demek ki başvurulan belediyeye göre değişiyor kızlar
günaydın canımm. hayırlı olsun ne kadar anlaştınız , hangi fotoğraf stüdyosu ,dış çekimmi olacak? ayyy çok soru sordum galiba
içinize sinen bir evse tabi alın bence de, gönlünüze göre versin Allah
Bana akıl verin kızlar ne yapayım....uyku uyuyamaz oldum..kafaya takma diyorum ama olmuyor...
aileme anlatsammıki artık..yoksa bekleyeyimmi biraz daha :18::18:
nişan kıyafetinden daha farklı bişiler buldum ben bilmem beğenir misin? bencede nişandan farklı olsun
Eki Görüntüle 410517
Eki Görüntüle 410523
Eki Görüntüle 410525
Eki Görüntüle 410526
Eki Görüntüle 410527
Eki Görüntüle 410529
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?