2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Teşekkürler canım sanada iyi mesailer
Ben bugun Cuma sanıyordum

Geçmiş olsun canım yaa,

C.teside burda yağmur var bizde alışverişe çıkcaktık,gelinlikciye gitcektim

yetişirsin canım daha çooooooooooook war stres yapma benim 1.5 ay kaldı düğüne ev ve eşya bendede yok ama stresede gerek yok hayurlısıyla gününe herşeyi yetiştiririz inşallah :) Allahtan ümit kesilmez

Canım ev alcakmısınız kira mı?
Eğer kira olcaksa acele etme
Rahat yetişirsin canım oooo

Bizde ayarlamadık nikah işlemlerini..dünde nişanlıma tartıştım bu yüzden....eğer boşluk olmasuın kafanın etini yerim bilesin dedim..bir türlü işlerini ayarlayıp bir gününü ayarlayamadı ya
ev yok valla...hiç kiralık ev yok...bizim akrabanın kızı evlenicek 17 haziranda..kiralık ev bulamamışlar...düğün ertelenebilirmiş :18::18::18:
şükür salonlarımız tutuldu bizim

Artık herkes ev almak istiyor uzun vadeli krediler çıkınca kirada oturma sayısı azaldı ondan kira bulmak zor oluyor canım

yetişirsin canım daha çooooooooooook war stres yapma benim 1.5 ay kaldı düğüne ev ve eşya bendede yok ama stresede gerek yok hayurlısıyla gününe herşeyi yetiştiririz inşallah :) Allahtan ümit kesilmez

İnşallah canım ama zaman hızlı geçiyor ve oldugumuz yerde saymak bizi huzursuz edıyor yetişir inşallah tabi :18:

Canım ev alcakmısınız kira mı?
Eğer kira olcaksa acele etme
Rahat yetişirsin canım oooo

Satılık arıyoruz canım, beylıkdüzünde merkezde metroya yakın site içinde 3+1 ev arıyoruz içimize sinen olmadı bakalım bu hafta buluruz inşallah

Ya benım nişanlımın işi yenı ve çok yoğun, izin almak istemıyor da, sağlık raporu falan için hiçi mecbur izin alıcak, nikah başvuru içinde ayrı bir gun ızın almak zorunda mı yine tek günde olmaz herhalde dimi ya off

İnşallah bulursun canım

Canım nişanlın ilk başvura gittiğinizde birdaha gelemeyeceğini söylesin imza atsın
diğer işlemleri tek başına halledebilirsin
Sağlık raporu sonucu bulunduğun ile göre değişiyor benim sonucum 2 gün sonra cıktı
Aldık gittik başvurumuzu yaptık

Biz İstanbulda yapacağız başvuruyu canım

Şimdi neler lazım bize, tek günde halletmek için napmalıyız

Sağlık raporu için gidicez bir gün gidicek dimi öyle sonra 2 gün sonra çıktıgında alıp başvurumuzu mu yapıcaz

Sabahtan çıkıyor mu başvuru 11 e kadar diyorlardı?

Çok soru sordum ama heryerde başka başka şeyler yazıyor ya :18:

Canım ilk nikah memuruna gidiyorsun
O sana sağlık raporu alman için belge veriyor
Nikah memuruna gittiğinizde nişanlın diyecek ki ben gelemeyeceğim imzamı şimdi atasam olur mu
Sonra sağlık ocağına yönlendircekler sizi
Ordan kan tahlili verip 2 gün sonra sen gitcen sonucu alcaksın
Para yatırcaksın belediyeye
düğün salonuna gelcekse memur izin belgesi alıncak 165 Tl
Sonra bitti bu kadar

nişanlımda gideriz nasıl olsa arabayla gitcez diyo
şemsiyemide alırım
Kınalık da bakcam o elbiseden vazgeçtim

Aklın yolu bir kuzucum..emin çok daha güzel bir elbise bulacaksındır...sen bir nişan elbisesi göstermiştin...kat kat etekleri olan..o tarz birşey giysene..gelin olduğumuz belli olsun yahu..bir kere giycez değilmi ama

Benimde nişanlımın işleri çok yoğun yetişmiyor işler..gidemedik...eğer bir gün bulamayalım..parçalıcam onu
sağlık raporunu ben 1 günde halletim tatlım...yani 2 gün işlem sürüyor demek oluyor bu da..

Tamam canım çok teşekkür ederım

Nıkah memurundan belgeyı alıp hastaneye gıdılıcek ya peki randevu gerekıyor mu tahlıller için direk çıkıp gidebılırmıyız yoksa?

Bilıyorum benden nefret ettın bu kadar sorudan sonra

Bakalım bir halletsek te oh desek bi ton iş arasında çıksa aradan bari

Hayır canım randevu yok

Rica ederim canım istediğini sorabanilrisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…