- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.821
İyi mesailer kuzucuklar...yarın haftanın son günü
dün gece çok geç uyudum...hava berbattı burada...yağmur, gök gürültüsü...ben ömrümde böyle gökr gürültüsü duymadım..evler sallandı hep :18::18::18: korktuk valla..hastanede herkez bunu konuşuyor
Günaydın kızlar evet havalar birden garip bir hal aldı inşallah günük güneşlık mevsıme uygun olur
Ya bir ev bulamadık uykularım kaçıyor kızlar ya eşyaları bakmadık kına gecesini ayarlayamadık nikah başvurusu yapmadık eylüle yetişemıycez diye korkmaya başladım :18: :18:
Günaydın kızlar evet havalar birden garip bir hal aldı inşallah günük güneşlık mevsıme uygun olur
Ya bir ev bulamadık uykularım kaçıyor kızlar ya eşyaları bakmadık kına gecesini ayarlayamadık nikah başvurusu yapmadık eylüle yetişemıycez diye korkmaya başladım :18: :18:
Teşekkürler canım sanada iyi mesailer
Ben bugun Cuma sanıyordum
Geçmiş olsun canım yaa,
C.teside burda yağmur var bizde alışverişe çıkcaktık,gelinlikciye gitcektim
Bizde ayarlamadık nikah işlemlerini..dünde nişanlıma tartıştım bu yüzden....eğer boşluk olmasuın kafanın etini yerim bilesin dedim..bir türlü işlerini ayarlayıp bir gününü ayarlayamadı ya
ev yok valla...hiç kiralık ev yok...bizim akrabanın kızı evlenicek 17 haziranda..kiralık ev bulamamışlar...düğün ertelenebilirmiş :18::18::18:
şükür salonlarımız tutuldu bizim
Gidersiniz kuzucum...yağmur, kar dinleneme..mevzu evliliğim ise
yetişirsin canım daha çooooooooooook war stres yapma benim 1.5 ay kaldı düğüne ev ve eşya bendede yok ama stresede gerek yok hayurlısıyla gününe herşeyi yetiştiririz inşallah :) Allahtan ümit kesilmez
Canım ev alcakmısınız kira mı?
Eğer kira olcaksa acele etme
Rahat yetişirsin canım oooo
Bizde ayarlamadık nikah işlemlerini..dünde nişanlıma tartıştım bu yüzden....eğer boşluk olmasuın kafanın etini yerim bilesin dedim..bir türlü işlerini ayarlayıp bir gününü ayarlayamadı ya
ev yok valla...hiç kiralık ev yok...bizim akrabanın kızı evlenicek 17 haziranda..kiralık ev bulamamışlar...düğün ertelenebilirmiş :18::18::18:
şükür salonlarımız tutuldu bizim
İnşallah canım ama zaman hızlı geçiyor ve oldugumuz yerde saymak bizi huzursuz edıyor yetişir inşallah tabi :18:
Satılık arıyoruz canım, beylıkdüzünde merkezde metroya yakın site içinde 3+1 ev arıyoruz içimize sinen olmadı bakalım bu hafta buluruz inşallah
Ya benım nişanlımın işi yenı ve çok yoğun, izin almak istemıyor da, sağlık raporu falan için hiçi mecbur izin alıcak, nikah başvuru içinde ayrı bir gun ızın almak zorunda mı yine tek günde olmaz herhalde dimi ya off
İnşallah bulursun canım
Canım nişanlın ilk başvura gittiğinizde birdaha gelemeyeceğini söylesin imza atsın
diğer işlemleri tek başına halledebilirsin
Sağlık raporu sonucu bulunduğun ile göre değişiyor benim sonucum 2 gün sonra cıktı
Aldık gittik başvurumuzu yaptık
Biz İstanbulda yapacağız başvuruyu canım
Şimdi neler lazım bize, tek günde halletmek için napmalıyız
Sağlık raporu için gidicez bir gün gidicek dimi öyle sonra 2 gün sonra çıktıgında alıp başvurumuzu mu yapıcaz
Sabahtan çıkıyor mu başvuru 11 e kadar diyorlardı?
Çok soru sordum ama heryerde başka başka şeyler yazıyor ya :18:
nişanlımda gideriz nasıl olsa arabayla gitcez diyo
şemsiyemide alırım
Kınalık da bakcam o elbiseden vazgeçtim
İnşallah canım ama zaman hızlı geçiyor ve oldugumuz yerde saymak bizi huzursuz edıyor yetişir inşallah tabi :18:
Satılık arıyoruz canım, beylıkdüzünde merkezde metroya yakın site içinde 3+1 ev arıyoruz içimize sinen olmadı bakalım bu hafta buluruz inşallah
Ya benım nişanlımın işi yenı ve çok yoğun, izin almak istemıyor da, sağlık raporu falan için hiçi mecbur izin alıcak, nikah başvuru içinde ayrı bir gun ızın almak zorunda mı yine tek günde olmaz herhalde dimi ya off
Canım ilk nikah memuruna gidiyorsun
O sana sağlık raporu alman için belge veriyor
Nikah memuruna gittiğinizde nişanlın diyecek ki ben gelemeyeceğim imzamı şimdi atasam olur mu
Sonra sağlık ocağına yönlendircekler sizi
Ordan kan tahlili verip 2 gün sonra sen gitcen sonucu alcaksın
Para yatırcaksın belediyeye
düğün salonuna gelcekse memur izin belgesi alıncak 165 Tl
Sonra bitti bu kadar
Aklın yolu bir kuzucum..emin çok daha güzel bir elbise bulacaksındır...sen bir nişan elbisesi göstermiştin...kat kat etekleri olan..o tarz birşey giysene..gelin olduğumuz belli olsun yahu..bir kere giycez değilmi ama
Benimde nişanlımın işleri çok yoğun yetişmiyor işler..gidemedik...eğer bir gün bulamayalım..parçalıcam onu
sağlık raporunu ben 1 günde halletim tatlım...yani 2 gün işlem sürüyor demek oluyor bu da..
Tamam canım çok teşekkür ederım
Nıkah memurundan belgeyı alıp hastaneye gıdılıcek ya peki randevu gerekıyor mu tahlıller için direk çıkıp gidebılırmıyız yoksa?
Bilıyorum benden nefret ettın bu kadar sorudan sonra
Ayol bildiğin gelinliğin renklı versıyonu bu süpermiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?