2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canııııııımmmmmmmm,asıl sen insanın içini nasıl ısıtıyorsun,nasıl pozitif enerji yayıyorsun bilsen! iyi ki tanımışım seni miskam
ayy ne kadar şaşkınım ya,ben düğün ist.da olucak diye düşünüyorum hep,balayımızı bi türlü ayarlayamadık ama dönüşü 8 temmuz gibi düşünüyoruz,ben de saf saf olur da 7'sinde dönersek,akşam düğüne gideriz diye düşünüyorum saf saf ama tüm fotolarına bakıcam,videolarını seyrediceeemm
miskacım benim pc youtube açmıyor,videoları göremiyorum.ama bana isimlerini yazarsan dailymotion'dan mutlaka dinlerim.

vals hee,yakışırrrr ayakkabımız da var ne de olsa demiiiii
bu arada sen bana davetiye göndermekle hiç zahmet çekme canım benim,ben düğünden sonra bir araya geldiğimizde bakarım,sen davetlilerine yolla,bana da özel yollamış kadar oldun düşünceli arkadaşım
daveiyemi koyucam birazdan canım:)

kuşum bennniiimmm

dans şarkısı "dos gardenias" bueno vista social club versiyonunu dinle ama :)

pasta şarkısı da "ışın karaca- mandalinalar"

kızlar bu davetiyemiz:)
tapu aramızda uzun zamandır bi espriydi,denk geldi:)
miskacım dinlicem, şarkıları çok merak ediyorum canım

miska ne ilginç fikirlerin var bacım senin yaaa, bayıldım hepsine reçeller süper olmuş valla,
şarkılarını da dinledim süperler. Allah mesut etsin

Eki Görüntüle 412795

kızlar bu davetiyemiz:)
tapu aramızda uzun zamandır bi espriydi,denk geldi:)
miskacım dinlicem, şarkıları çok merak ediyorum canım

kısss çok cici bu davetiye eylül benim arkadaşımda bundan yaptırmıştı yakındanda gördüm biliom,hayırlı olsun canım

Kizlarrrr gelinligimii aldimmmmmm:))sanki simdi hersey hazirmis gibiii:))

canım hayırlı olsun, bir gelin için en büyüğü gelinlik zaten , halletiysen gerisi çabucak hallolur

kısss çok cici bu davetiye eylül benim arkadaşımda bundan yaptırmıştı yakındanda gördüm biliom,hayırlı olsun canım

canım çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun,isim istemiştin,sana hemen msj atıyorum şimdi yaptırdığımız yeri.
miskaaaaaaaa nereye kayboldun kuşuuuuuuuummmm
ben çıkıyorum birazdan kızlar,ay çok fena uykum vaaaarr,iyi geceler herkese!

Ya çok güzel fikirler ama bu fikirleri beğeniyle karşılayacak da bi davetli listenin olması lazım
Benim akrabalar sıradan insanlar böyle farklılıklara alışkın ve de açık değiller malesef
O yüzden tamamiyle sıradan bi düğün yemeği olur benimkisi galibaa
Aman yaa zaten 2 düğün yapacaz sıradan oluversin daha düşünmedim belki de değişik fikirlerimi ortaya dökebilirim ben de
Mesela çok yakın ailelere magnet saat verecez üstünde resmimizin olduğu
Miskanınki kadar ilginç olmasa da güzel bi anı olur kanımca

Kına kıyafetin çok güzelmiş, üstüne de kaftan almışsın zaten iyi düşünmüşsün, üstünü değiştirmene gerek kalmaz..

Koltuklarımı beğenmene çok sevindim canım, hatta aklımdan da geçmedi değil miskaya sorsam perde konusunda güzel fikirlerini paylaşmaktan sakınmaz diye pazar günü gidip döşeme rengine karar vereceğiz, tülleri de içime sinmedi diye bekletiyorum zaten diğer odaların ki yapılıyor sanırım forever ın önerisini yaptır diyorsun.. Hafta içi tekrar perdeciye gidip halledicem inş. bir yandan da düşünüyorum rahat tüllerden alıp iki kanat şöyle uçuk renklerde yada çiçekli perde mi yaptırsam diye..

Seçtiğiniz davetiyelerde, davetiye yazısı da çok güzel olmuş tatlım..

çoookkk şirinler, ne iyi düşünmüşsün.. davetli sayısı azsa yorulmazsın da çok kişiyse reçeller baya seni uğraştırır..

Benim gözüm kesmiyor hiç bişeyi kendim hazırlamayı, 2 düğün, 400er kişi... aman allahımmm kabus gibi:)

dilek ağacını anı defterine çevirmem süper olmuş.. Müziklerini de dinledim tatlım dans müziğinize bayıldım.. Artık bizim de bu işlere bakma vaktimiz geldi sanırım geç kalmışlık hissettim dinleyince :)

Ben eminim düğününün çok eğlenceli güzel geçeceğine.. Çok mutlu ol canım..

Canım ismini bir arkadaşımız yazmıştı bende anlamam kruvaze gibi birşeydi sanırım.. Fotograftaki tüller mekanizmalı canım.. boncuklu ipi var jaluzi gibi çekiyorsun tülü istediğin kadar aşağı indirip pencereyi örtebiliyorsun.. Benim dışarda görünme gibi bir durumum yok tatlım evimizin bahçesinin duvarları çok yüksek.. Kimse gelip geçmez :) ben ondan değil de temizlemesinde takılı kaldım.. çok sık yıkarım ben evde de tülleri sanki hemen kirleniyorlarmış gibi geliyor.. takıp çıkartması zorsa uğraşmayayım diye düşünüyorum, hem mobilyalarıma da biraz modenr kaçıyor..

vazgeç diye yazmadın demişsin.. olur mu öyle şey canım, senin iyi niyetinden kuşkum yok iyi ki paylaşmışsın kafamda bir dolu şey var düşünmemiştim ben temizleme olayını.. çok saol tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…