- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.021
aaahh benim güzel kalpli, bitanecik arkadaşımiçimi ısıtan iltifatların ve olumlu yorumların için çook teşekkür ederim, en çok da dostluğun için :)
davetiyede anısı olan bi temayı kullanmak bence harika, süper olmuş :) fotoğrafını ekle de göreyim bi, belki önceden koymuşsundur kaçırmışımdır.
kuzum ben senin incir reçelini, şekerlerini, içinden geçeni yazacağın renkli kağıdını, parfümünü, heerbi şeyini ayırırım sen hiç merak etme. sen o tarihlerde rahat, mutlu, huzurlu ve keyifli bi şekilde balayında ol, ben daha ne isterim. ama balayı süren elverirse ve ankaraya gelmek zor olmazsa; seni düğünümde görmekten tarifsiz mutlu olurum, orası da apayrı tabi :) bu arada sen bana özelden adresini at da, sana hangisinden istiyosan davetiyeni göndereyim :)
düğünden sonra tabi ki keyif çatcaz evlerimizde, taptatlı eylüşüm istanbullara kadar gelmiş de, ben onun yakasından düşer miyim :)
bu arada sen bu tarz müzik kullanmayacaksın ama, ilk dans-pasta-çıkış müziklerini seçen var mı? biz şunlarda karar kıldık:
çıkış şarkımızı youtube'da bulamadım, organizasyon şirketinin verdiği cd'den seçtik. böyle gümbür gümbür, kıpır kıpır, herkesin yüzünde kocaman bi gülümseme oluşturacak, neşeli bi şarkı seçtik, onu ekleyemiyorum bulamadığım için.
ilk dans (bu şarkıyla birlikte vals adımlarıyla dans edicez):
nikahtan hemen sonra, kenan doğulunun "havada aşk kokusu var" şarkısının nakaratı çalacak bangır bangır :)
canııııııımmmmmmmm,asıl sen insanın içini nasıl ısıtıyorsun,nasıl pozitif enerji yayıyorsun bilsen! iyi ki tanımışım seni miskam
ayy ne kadar şaşkınım ya,ben düğün ist.da olucak diye düşünüyorum hep,balayımızı bi türlü ayarlayamadık ama dönüşü 8 temmuz gibi düşünüyoruz,ben de saf saf olur da 7'sinde dönersek,akşam düğüne gideriz diye düşünüyorum saf safama tüm fotolarına bakıcam,videolarını seyrediceeemm
miskacım benim pc youtube açmıyor,videoları göremiyorum.ama bana isimlerini yazarsan dailymotion'dan mutlaka dinlerim.
vals hee,yakışırrrrayakkabımız da var ne de olsa demiiiii
bu arada sen bana davetiye göndermekle hiç zahmet çekme canım benim,ben düğünden sonra bir araya geldiğimizde bakarım,sen davetlilerine yolla,bana da özel yollamış kadar oldun düşünceli arkadaşım
daveiyemi koyucam birazdan canım:)
Eki Görüntüle 412795
kızlar bu davetiyemiz:)
tapu aramızda uzun zamandır bi espriydi,denk geldi:)
miskacım dinlicem, şarkıları çok merak ediyorum canım
ayyy çok şirinmiş canımm :)) anlamı olan şeylere bayılıyorum bayılıyorumm :)
Kizlarrrr gelinligimii aldimmmmmm:))sanki simdi hersey hazirmis gibiii:))
Eki Görüntüle 412795
kızlar bu davetiyemiz:)
tapu aramızda uzun zamandır bi espriydi,denk geldi:)
miskacım dinlicem, şarkıları çok merak ediyorum canım
kısss çok cici bu davetiye eylülbenim arkadaşımda bundan yaptırmıştı yakındanda gördüm biliom,hayırlı olsun canım
teşekkür ederim canım :)
benimki de yemekli düğün. yemek salonuna geçmeden önce, gelen misafirlerin ağırlandığı bi kokteyl salonu var. kokteyl masalarında ikramlar olcak ve misafirler bi piyano eşliğinde içeriye geçiş saati gelene kadar o fuaye alanında ağırlancaklar. bu şeker büfesini de o kısma kurcaklar, hemen kapının yanına. şeker büfesinin yanında da, kocaman bi dilek ağacı olcak, ağacın yanında bi masa. masanın üzerinde renk renk kağıtlar, kalemler, kurdeleler.. her gelen, içinden geçenleri renkli kağıtlara yazıp, dilek ağacımıza bağlayacaklar :)) anı defterinden daha hoş bi fikir olduğunu düşünüyorum.
selam kızlaar, nabersiniz? şirkette telden okudum geçmişin bi kısmını, kalanını da eve gelince; ancak bitirebildim :))
eve yapılcak alışverişin de mi kız tarafı-erkek tarafı var be, daha neler! iki koca insan evlenmiş, barklanmış; evlerinin makarnasını pirincini de anna babalarına aldırcaklar? tutarsın kocanı elinden, gidersiniz markete, alırsınız ne lazımsa; tabi bu benim fikrim. ana babalara bu kadar da yüklenmeyin, yazıktır.
bindallı konuşulmuş. ben de bindallı içinde kendini folklor ekibinin bi üyesi gibi hissedenlerdenim :)) bi de kıyafet değiştirme fikri hiç cazip gelmedi, ben de şöyle bir kına kıyafeti aldım:
Eki Görüntüle 412687
bunun üzerine, bordo, saten, altın yaldızlı çok az işlemesi olan bi kaftan aldım. fotoğrafını çekip eklerim bi ara. kına yakılırken kaftanı giyicem üzerime, bittiğinde çıkarıcam, kıyafetimle kalıcam. şalvar malvar uzun iş..
ayyy milenaaaa, koltuklarına ayıldım bayıldım öldüm bittim vallaaaaçok ama çook güzelmiş, güle güle kullan. bence de o tülleri kullanma bu güzelim koltuğa, kim eklemişti hatılamıyorum ama bi perde önerdi ya bi zevkli hatun sana; bence de o perdeler çok daha uyumlu. senin seçtiğin tüller çok modern kalmış nostaljik koltuklarına.
aaa bi de davetiyelerimi ekleyim size. çoğul konuşuyorum, çünkü 2 davetiye arasında kaldık, sonunda ikisini de bastırdık :))
bunu ben çok beğendim, aile büyüklerine ve ağır misafirlere dağıtıcaz:
Eki Görüntüle 412692
bunu da nişanlım çok beğendi, düğünümüzün renk konsepti pembe, hem ona uygun dedi; hem de kitap ayracı olarak kullanıldığı için fonksiyonel buldu. biz de postayla gidecek yerlere ve gençlere bu davetiyeyi vermeye karar verdik:
Eki Görüntüle 412693
Davetiye yazımızı da paylaşayım hemen. bu yazıyı rüyamda gördüm ben, o yüzden aynen rüyamdaki gibi yazdırdım, virgülüne dokunmadım :))
" Hayatlarının en güzel kararı, doğan her günü birlikte karşılamak olan bu aşık çift, yeni hayatlarının başlangıcına sizin de şahitlik etmenizden mutluluk duyacaklardır."
Ne düşünüyosunuz?
çok teşekkür ederim canım. biz 250 davetiye bastırcaktık, 150 ilkinden, 100 ikincisinden yaptırdık. yalnız her bi çeşit için ayrıca basım ücreti alıyolar, bir baskı 30 tl bi şeydi sanırım. bizim yaptırdığımız yer, en son parayı öderken, ben sizden 2 baskı parası almıycam, birini alıcam, düğün hediyem olmuş olsun dedi :)) belki sen de öyle iyi kalpli bi satıcıya rastlarsın
çok teşekkür ederim :)) rüyamda görmem gerçekten çok ilginç, davetiyeleri seçtik ama yazımız yoktu, adam bana bi kaç gün içinde mail atın yazılcakları dedi. o ara o kadar çok kafa yordum ki, artık rüyama girdi :) iyi ki de girmiş, ikimizin de çok içine sindi.
nikah şekeri olarak dağıtacağım minik reçellerimi de yaptığımda eklerim size :) kavanozları, kumaşları, boncukları, ipleri aldım. reçelleri de kayınvalidem yaptı, bi kaç haftaya ulaşır elime. geriye bi tek süsleyip püslemek kaldıişte böyle olcaklar ablaları:
Eki Görüntüle 412724
Eki Görüntüle 412725
minik kavanozlardan kullanıyorum :) pötikareli kapak örtülerim ise, kırmızı / açık yeşil ve sarı. çilek, vişne, kayısı ve incir reçelleri koyucam
hee bi de şeker büfem var ki, o da şöyle olucak:
Eki Görüntüle 412726
şekerlerimizi aldım bileee :)) düğünün bu ufak tefek detayları beni daha çok heyecanlandırıyo nedense
Milena merhaba,canım sizin perde yaptırdığınızı duyunca hiiiiiç bilgim olmadığı için o topiklerde bakındım biraz.şimdi şunu anlamadım,tüllerin bu,perdelerin mekanizmalı demi? doğru anlamış mıyım? canım elbet memnun olan da vardır,ama forumdan okuduğum kadarıyla genelde hanımlar şikayetçi,temizlemek kolay değil,yıkamak hiç kolay değil,çıkardıktan sonra tek başımıza takamıyoruz filan..hele hele çalışan bayanlar nasıl şikayet etmiş..bir de camlar yana doğru açılıyorsa,perdeyi tam yukarıya kadar açmadan cam açılmıyormuş,e bu da yaz gecelerinde sıkıntı oluyormuş,ya cam açamıyormuşsun ya evin içi görünüyormuş..ben sadece okuduğumu aktardım canım,ben mesela dışardan insanların evlerinin içinin görünmesini sevmem,kimse de beni görsün istemem,sonuçta mahremiyet diye birşey var.hem bir de kapalı bir bayanım,yazın ortasında evimde rahat giyinmek isterim,hep kapalı dolaşamam ya,e cam da açarım,ev hava alsın çok isterim yazın hep açıktır camlarım,yani bana göre bişi değil,ama sen eğer ben senin gibi değilim,perde de güzel olsun,azcık uğraştırsa da razıyım dersen hayırlı olsun.vazgeç diye yazmadım.bak mesela çiğdem uğraşmayı göze almış,yeter ki içime sinsin diyo..sen bilirsin istersen perdecinle de konuş ya da forumları sen de gez biraz..
bu arada bu tüllerin özel bi ismi var mı? bunlar da mı mekanizmalı,özel isimleri varsa bilmiyorum da söylersen sevinirim.
ayy ne güzelll..tüm güzellikler seninle olsun inşgeldi çattııııı... bugün kınam var kızlar bana şans dileyin de bir aksilik olmasınn :18:
Günaydın canım...sanada hayırlı cumalar
ayy ne güzelll..tüm güzellikler seninle olsun inş
z
ya kızlar kınanızın olduğu gün nasıl internete giriyosunuz anlamıyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?