2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Çok hoş olacağa benzıyor canım inşallah istediğin dekorasyon olur

Ben bütün odaları kafamda tasarladım, genelde ferah açık tonlar olacak heryerde zaten, yatak odamı bu yüzden daha özel dekore etmeye karar verdım ama tam tasarlayamadım henüz :18:

Mobilyalarım beyaz-siyah olacak, yatak başlığım daha net karar vermemiş olmamla bırlıkte yuksek ıhtımal bu olacak.

Yatagımın yaslandıgı duvarı koyu kırmızı duvar kağıdıyla kaplamak istiyorum, birde o duvara 3 parçalı tango yapan çift figurlu bir tablo görmüştüm onu almayı düşündüm.

Yatak örtüm siyah saten olucak. Halım bu kirpi tarzı koyu kırmızı olucak, net değil daha kafam.

Ama perdelerin ve diper duvarların renklerının tam karar veremedım, senın fıkrın var mı canım?

Harika bir cümle :) Hem sıcak, hem samimi, hem doğal :)

Bu şarkıya bayılırım ben bana mandalınalarla birlikte sıcağı ve yazı anımsatan tek kaynak bu galıba

Eki Görüntüle 412795

kızlar bu davetiyemiz:)
tapu aramızda uzun zamandır bi espriydi,denk geldi:)
miskacım dinlicem, şarkıları çok merak ediyorum canım

Canım size fikir veren size özel birşey olunca değmeyin keyfıne böyle bir düşüncenin

Bizim aramızda da senın tum hakların bende saklı yavrucum esprisi var muhtemelen ilham kaynağımız buna benzer birşey olucak :)

geldi çattııııı... bugün kınam var kızlar bana şans dileyin de bir aksilik olmasınn :18:

Herşey yolunda gidicek sen bismillah de keyfine bak sonra :)
Bize de nasip olsun gelsin eylül

bu yatak başlığını çok sevdim

sende benle aynı zamanda kuaförde olabilirsin kuzum hahahahah...çokta rahat yazmışın bizde bakarız diye hahhahaha

kısss benim kına 7 sinde libertem, senin 8 değilmiydi:44::44::44ndan yazdım öyle , ama 9 eylülde ikimizde giremeyebiliriz yüksek ihtimalle

Son düzenleme:
girersin kuzum 5 dakka bile olsa. bu forum bağımlılık yapıo heleki bu topik

inş canım :) bizde heyecanla bakarız

kısss benim kına 7 sinde libertem, senin 8 değilmiydi:44::44::44ndan yazdım öyle , ama 9 eylülde ikimizde giremeyebiliriz yüksek ihtimalle

evet kuzum doğru :44::44::44::44: sen benden bir günce yakıcan kınanı ohhhh ne güzel ama 9 eylülde yehuuuuu ikimize çoşarız inş

,

Ayyy şu arkadaşlara dağıltılacak olana bayıldım...ikiside çok güzeller

Kına kıfetin güzelmiş tatlım ama çok anlayamadım...üzerine kaftanda fena fikir değil

Eki Görüntüle 412795

kızlar bu davetiyemiz:)
tapu aramızda uzun zamandır bi espriydi,denk geldi:)
miskacım dinlicem, şarkıları çok merak ediyorum canım

Davetiyen bence çok şeker...herkez açınca yüzünde bir tebessüm oluşturacak cinsten..sevdim

DÜĞÜN TARİHİMMMM BELLLİ OLSUN ARTIKKKK ( ne zaman olacağının belli olmaması kadar gıcık bir şeyyy yok belli olsa da ben de hazırlıklara BAŞLASAMMM.

benimki gibi tarihi belli olmayannn var mıııı ?? dert ortağı arıyorum :)))

Niye belli değil kuzum tarihiniz..yaza ne kaldı şurada..beklediğiniz birşeymi var?

maalesef senin durumunda değilim üzüldüm ama allahım yardın etsin sana sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…