- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.041
öyle bir 5 dakka giriyolar işte... stres atılıyor fena mı?
ya kızlar kınanızın olduğu gün nasıl internete giriyosunuz anlamıyorum:44:
ben düşünüyorumda o yoğunluktan giremem diye düşünüyorum :44:
İnş benim kuafördede wlans bağlantı olurda tüm heyecanımı sizlerle paylaşabilirim
renk terapileriyle ilgili bi şeyler okumuştum, yatak odasında açık maviyi öneriyolardı. huzur verirmiş ve rahat bi uyku sağlarmış. sen istediğin ambiansı kırmızı ampullu bi gece lambasıyla da yakalarsınöyle koyu renklerle boğma bence odanı.
turkuazı bilemem de, ben yatak odamı krem rengi ve bebek mavisi döşemeyi planlıyorum. duvarlar çok açık bebek mavisi, mobilyalar krem rengi, yatağım cibinlikli, cibinliğimin tülleri bembeyaz olcakkullandığım aksesuarlara azıcık fıstık yeşili, biraz da pembe serpiştiricem. mesela minderlerimin desenlerinde, ya da duvardaki tabloların detaylarında... aaah ah, kafamda her şey tastamam da, iş onları bulmaya gelince bakalım istediğim gibi olcak mı. zaten eşyalarımın hepsini bi iç mimara dizayn ettirdim, hazır almıyorum, yaptırıyorum. ama illa ki hazır almam gerekenler de olacak, bakalım...
aaa bi de davetiyelerimi ekleyim size. çoğul konuşuyorum, çünkü 2 davetiye arasında kaldık, sonunda ikisini de bastırdık :))
bunu ben çok beğendim, aile büyüklerine ve ağır misafirlere dağıtıcaz:
Eki Görüntüle 412692
bunu da nişanlım çok beğendi, düğünümüzün renk konsepti pembe, hem ona uygun dedi; hem de kitap ayracı olarak kullanıldığı için fonksiyonel buldu. biz de postayla gidecek yerlere ve gençlere bu davetiyeyi vermeye karar verdik:
Eki Görüntüle 412693
Davetiye yazımızı da paylaşayım hemen. bu yazıyı rüyamda gördüm ben, o yüzden aynen rüyamdaki gibi yazdırdım, virgülüne dokunmadım :))
" Hayatlarının en güzel kararı, doğan her günü birlikte karşılamak olan bu aşık çift, yeni hayatlarının başlangıcına sizin de şahitlik etmenizden mutluluk duyacaklardır."
Ne düşünüyosunuz?
pasta şarkımız (ben sevgilime hep "mandalinam" dediğim için, bizim için anlamlı bi şarkı):
[video=youtube;YUUeyrnG_rE]http://www.youtube.com/watch?v=YUUeyrnG_rE[/video]
ama dinleyin bak şarkıları, öyle okuyup geçmeyinyorumları merak ediyorum çünkü :)
Eki Görüntüle 412795
kızlar bu davetiyemiz:)
tapu aramızda uzun zamandır bi espriydi,denk geldi:)
miskacım dinlicem, şarkıları çok merak ediyorum canım
geldi çattııııı... bugün kınam var kızlar bana şans dileyin de bir aksilik olmasınn :18:
girersin kuzum 5 dakka bile olsa. bu forum bağımlılık yapıo heleki bu topik
inş canım :) bizde heyecanla bakarız
Ben bütün odaları kafamda tasarladım, genelde ferah açık tonlar olacak heryerde zaten, yatak odamı bu yüzden daha özel dekore etmeye karar verdım ama tam tasarlayamadım henüz :18:
Mobilyalarım beyaz-siyah olacak, yatak başlığım daha net karar vermemiş olmamla bırlıkte yuksek ıhtımal bu olacak.
Eki Görüntüle 412935
sende benle aynı zamanda kuaförde olabilirsin kuzum hahahahah...çokta rahat yazmışın bizde bakarız diye hahhahaha
girersin kuzum 5 dakka bile olsa. bu forum bağımlılık yapıo heleki bu topik
inş canım :) bizde heyecanla bakarız
kısss benim kına 7 sinde libertem, senin 8 değilmiydi:44::44::44ndan yazdım öyle , ama 9 eylülde ikimizde giremeyebiliriz yüksek ihtimalle
evet kuzum doğru :44::44::44::44: sen benden bir günce yakıcan kınanı ohhhh ne güzelama 9 eylülde yehuuuuu ikimize çoşarız inş
inşallah canım benim
sen dün nerdeysin kuzum....merak ettik seni :44::44::44:
,aaa bi de davetiyelerimi ekleyim size. çoğul konuşuyorum, çünkü 2 davetiye arasında kaldık, sonunda ikisini de bastırdık :))
bunu ben çok beğendim, aile büyüklerine ve ağır misafirlere dağıtıcaz:
Eki Görüntüle 412692
bunu da nişanlım çok beğendi, düğünümüzün renk konsepti pembe, hem ona uygun dedi; hem de kitap ayracı olarak kullanıldığı için fonksiyonel buldu. biz de postayla gidecek yerlere ve gençlere bu davetiyeyi vermeye karar verdik:
Eki Görüntüle 412693
Davetiye yazımızı da paylaşayım hemen. bu yazıyı rüyamda gördüm ben, o yüzden aynen rüyamdaki gibi yazdırdım, virgülüne dokunmadım :))
" Hayatlarının en güzel kararı, doğan her günü birlikte karşılamak olan bu aşık çift, yeni hayatlarının başlangıcına sizin de şahitlik etmenizden mutluluk duyacaklardır."
Ne düşünüyosunuz?
selam kızlaar, nabersiniz? şirkette telden okudum geçmişin bi kısmını, kalanını da eve gelince; ancak bitirebildim :))
eve yapılcak alışverişin de mi kız tarafı-erkek tarafı var be, daha neler! iki koca insan evlenmiş, barklanmış; evlerinin makarnasını pirincini de anna babalarına aldırcaklar? tutarsın kocanı elinden, gidersiniz markete, alırsınız ne lazımsa; tabi bu benim fikrim. ana babalara bu kadar da yüklenmeyin, yazıktır.
bindallı konuşulmuş. ben de bindallı içinde kendini folklor ekibinin bi üyesi gibi hissedenlerdenim :)) bi de kıyafet değiştirme fikri hiç cazip gelmedi, ben de şöyle bir kına kıyafeti aldım:
Eki Görüntüle 412687
bunun üzerine, bordo, saten, altın yaldızlı çok az işlemesi olan bi kaftan aldım. fotoğrafını çekip eklerim bi ara. kına yakılırken kaftanı giyicem üzerime, bittiğinde çıkarıcam, kıyafetimle kalıcam. şalvar malvar uzun iş..
ayyy milenaaaa, koltuklarına ayıldım bayıldım öldüm bittim vallaaaaçok ama çook güzelmiş, güle güle kullan. bence de o tülleri kullanma bu güzelim koltuğa, kim eklemişti hatılamıyorum ama bi perde önerdi ya bi zevkli hatun sana; bence de o perdeler çok daha uyumlu. senin seçtiğin tüller çok modern kalmış nostaljik koltuklarına.
renk terapileriyle ilgili bi şeyler okumuştum, yatak odasında açık maviyi öneriyolardı. huzur verirmiş ve rahat bi uyku sağlarmış. sen istediğin ambiansı kırmızı ampullu bi gece lambasıyla da yakalarsınöyle koyu renklerle boğma bence odanı.
turkuazı bilemem de, ben yatak odamı krem rengi ve bebek mavisi döşemeyi planlıyorum. duvarlar çok açık bebek mavisi, mobilyalar krem rengi, yatağım cibinlikli, cibinliğimin tülleri bembeyaz olcakkullandığım aksesuarlara azıcık fıstık yeşili, biraz da pembe serpiştiricem. mesela minderlerimin desenlerinde, ya da duvardaki tabloların detaylarında... aaah ah, kafamda her şey tastamam da, iş onları bulmaya gelince bakalım istediğim gibi olcak mı. zaten eşyalarımın hepsini bi iç mimara dizayn ettirdim, hazır almıyorum, yaptırıyorum. ama illa ki hazır almam gerekenler de olacak, bakalım...
ayy kızım gözyaşları sel olmaz mıııoof of gözünde yüzünde makyaj falan kalmaz bak söyleyim :)
Eki Görüntüle 412795
kızlar bu davetiyemiz:)
tapu aramızda uzun zamandır bi espriydi,denk geldi:)
miskacım dinlicem, şarkıları çok merak ediyorum canım
Günaydınnnnn
Günaydınnnnn
bende tamm tuğçem giremedi yaaa..nerde yazıcaktım...
günaydın fıstığım
DÜĞÜN TARİHİMMMM BELLLİ OLSUN ARTIKKKK( ne zaman olacağının belli olmaması kadar gıcık bir şeyyy yok belli olsa da ben de hazırlıklara BAŞLASAMMM.
benimki gibi tarihi belli olmayannn var mıııı ?? dert ortağı arıyorum :)))
DÜĞÜN TARİHİMMMM BELLLİ OLSUN ARTIKKKK( ne zaman olacağının belli olmaması kadar gıcık bir şeyyy yok belli olsa da ben de hazırlıklara BAŞLASAMMM.
benimki gibi tarihi belli olmayannn var mıııı ?? dert ortağı arıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?