- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.061
bende tamm tuğçem giremedi yaaa..nerde yazıcaktım...
günaydın fıstığım
günaydın
Aynen bende eksikler var bu sabah diycektım alışkanlık olmuş demekkı
Günaydın lokumlar
günaydın kızlaarrrr
oturacağımız evde kiracı vardı bu ay çıkmasını söylicektik 2 ay da anca çıkar diye düşünüyorduk.
Yarın evden çıkıyormuşbiz daha konuşmadan bi yandan sevindim sorun çıkmıcak ama bizim içinde daha erken nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum şimdiden oraya kira ödeyemeyiz de :44:
Arkadaşlarla muhabet kahvaltı derken anca girebildim
Sabah roporumu yapayım döncem aranıza
Babam Kına için düğün salonu tutalım diyor
Bugün akşam bakcaz
Eğer öyle olursa Pempe mi mavi elbise mi diye yorum istiyorum
günaydın kızlaarrrr
oturacağımız evde kiracı vardı bu ay çıkmasını söylicektik 2 ay da anca çıkar diye düşünüyorduk.
Yarın evden çıkıyormuşbiz daha konuşmadan bi yandan sevindim sorun çıkmıcak ama bizim içinde daha erken nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum şimdiden oraya kira ödeyemeyiz de :44:
maalesef senin durumunda değilim üzüldüm ama allahım yardın etsin sana sabır versin
ayyy ikiside çok güzel ama sanki pembe salonda daha iyi duracak gibiama kararda veremedim şimdi...ikisinide yan yana eklesene bir daha..şöle dikkatlice bakayım
benim herif Amerika'da orada çalışıyor. onun iş sezonu yüzünden belli olamadı bir türlü( inşalllah Temmuz'da belli olacak. Herkes düğün tarihine geri sayım yapıyor ben de Dğün tarihimin belli olması için geri sayım yapıyorum :))) ağlasammı gülsemmi bilemedim walla :) inşalllah bu sene bitmeden dünya evine girerim herhalde :)))
inş. herşey gönlünce olur canımbenim herif Amerika'da orada çalışıyor. onun iş sezonu yüzünden belli olamadı bir türlü( inşalllah Temmuz'da belli olacak. Herkes düğün tarihine geri sayım yapıyor ben de Dğün tarihimin belli olması için geri sayım yapıyorum :))) ağlasammı gülsemmi bilemedim walla :) inşalllah bu sene bitmeden dünya evine girerim herhalde :)))
tatlım kirada oturucaz. ama ev düğünden önce tutulduğu için depozito ve eve gireceğin zamana kadarki kirasını ödüyorsun şimdi 6 ay var düğünüme ve ben o zamana kadar oturmadığım evin kirasını vermek istemiyorum anlatabildim mi başka kiracı da alamazlar.Kirada mı oturmacaksınız anlayamadım?:44::44:
Benn 10 haziran :)
Ekim, kasım gibi yaparsınız düğünü tatlım inş...nişanlınla konuşup kendi aranızda şu zaman olabilir diye konuşmuyormusunuz..altı üstü en azından ay belirleyin kendinize
Arkadaşlarla muhabet kahvaltı derken anca girebildim
Sabah roporumu yapayım döncem aranıza
Babam Kına için düğün salonu tutalım diyor
Bugün akşam bakcaz
Eğer öyle olursa Pempe mi mavi elbise mi diye yorum istiyorum
Eki Görüntüle 412941 Eki Görüntüle 412940 Eki Görüntüle 412939
Bende karar veremiyorum:44::44:
Salonda olmasınıda zaten istemiyorum
Kapının önü rahat ve bütün kız arkadaşlarım öyle yaptı
Çocukluktan söz gibi birşeydi
nasıl yani tatlım..bir evi kiraladınız içinde kiracı vardı..size 2 ay içinde boşaltılacak dedi..şimdi boşalttı öylemi..siz ev sahibi ile hangi tarihten itibaren anlaştıysanız o tarih geçerli olmazmı?
Şimdi söyle düşündüm kuzum..gelinliğin güpür ve üstten yavaçca açılıyor..yani öyle çok kabarık değil..kesim tipi mavininkine benziyor olması lazım..
pembe olan ise gelinliğinin tam zıt tarzında bişey..o yüzden 2 gündede birbirininde farklı olması daha iyi olur zannedersem..ben o şekilde düşünerek yaptım kendiminkinde..
ve kararım pembe oluyor..
sokakta kına hiç görmedim...eminim çok güzeldir...senin içine nasıl sinecekse o şekilde yaptır hayatım
Ev sahibi nişanlımın teyzesi kiracı vardı onu çıkartırız siz geçersiniz boşuna birde ev aramayın demişti. Kendisi antalya da yaşıyor mayıs ayında gelirim çıkmalarını söylerim 2 3 ay müddet veririz sizde anca badana temizlik falan yaparsınız demişti. Ama hesapladığımız gibi olmadı kiracıyla konuşmadan çıkıyor.
Kira işini hiç konuşmadık nasılsa gelicek o zman konuşuruz demiştik. Şimdi temziliğini falan yapsam mobilyalarım zaten hazır yerleştiririz. Ama bizden şimdi kira isterse boş ev için veremeyiz çünkü nişanlım herşeyi tek başına yapıyor bahsetmiştim sizlere babasından hayır yok o yükün altından kalkamaz. Tek dileğim teyzesinin eve girene kadar bizden kira istememesi.
Benım oturduğum sokagın yanında park yanında yemyeşil bir alan var orda yapmayı düşünüyorum kına mı hemen evımın dibi süper rahatlık olucagına emınım kuzenımde öyleydi eve girip ayaklarımı uzatmıştım bı ara iyi gelmişti
Canım bence söylediğin çok mantıklı, gelinliğin tipiyle kına kıyafetının tipi aykırı olmalı, hem böylelıkle keşke kabarık etek alsaymışım keşke gupur olsaymış diyemez ınsan ikisinide giydim aldım hevesımı der :)
Pembe olandan yana benım de onayım Tuğçecim
İyide teyzesi son 2-3 ay veririz demiş size..şimdiden kiracının çıkmasını isteyen siz değilsiniz yani..o kirayı verme mecburiyetiniz yok tatlım..ben olsam bende 3-4 ay boşa ev kirası vermem..
kapı düğünlerine bayılırım çocukluğumdan beriayrı bir havası olur sanki bende kapımın önümde düşünmüştüm ama annem çok telaş oluyor giren çıkan belli olmuyor ev dağılıyor kirleniyor dedi azıcık kendisi temzilik hastası da. O yüzden uğraşamam en güzeli salon gidip oynuyrsun geliyorsun dedi. Ona da hak veriyorum sonuçta ben gidicem o da bütün evi tek başına temizlicek. Bide kendini kaptırıyor iş yaparken sonra 2 gün yataktan çıkamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?