2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

valla güzelim hep aa yaparız tabi toplarız diyor kuzenler ama o gece en erken onlar uyuyup kalıyor bütün yorgunluğunla işler sana kalıyor ama senin kuzenler öyle değildir umarım

valla güzelim hep aa yaparız tabi toplarız diyor kuzenler ama o gece en erken onlar uyuyup kalıyor bütün yorgunluğunla işler sana kalıyor ama senin kuzenler öyle değildir umarım

Yok benım kuzenlerin hepsi yaşıt zaten muhtemelen biraraya gelınce sabaha kadar uyuyamayız toparlanırız :)

Sabah gözleri şiş bir gelin olucam ama onu nasıl edıcem bilmıyorum aynı şehirde olmamanın dezavantajları :18:

Kapının önü çok müsait
Çok eğlenceli oluyor
Salonun gerginliği olmuyor çok rahat
Evine istediğin gibi girip çıkıyorsun ve kesinlikle daha eğlenceli oluyo

Bugun bakalım düğün salonu bulamazsak elbiseye ona göre karar vericem
Salonda olursa Pempe olucak tercihim

Teşekkürler canım

Kesinlikle sana katılıyorum eve yakın olması çok iyi oluyor

Bababmda aynen öyle düşünüyor annen giib
annemde ben istiyorum diye ben temizlerim diyor
Bakalım akşam sonuca varıcaz
Geç kaldık tutmak içinde yaa bulamayada biliriz

aynen benim kuzenşler arkadaşlarım şimdiden plan yapıyor
Sabahlıcaz diye ertesi gün naısl olurum bilemiyorum:18::18:

Ben Tekirdağ tarafındayim 21 inde kına gecem var, sabah saçlarımı evde kendım bir topuz yapıcam tül çıtçıtlı duvağımı takıcam saçıma birde formalite bir makyaj evde kuşak bağlama olucak, İstanbula gitmek üzere yola çıkıcaz, bizim eve yakın kuzenımın evı var oraya uğrayıp gelınlık ve damatlıkları çıkarıcaz, devam edıcez yola, 11 gibi kuaforde olmamız gerekıyor, hıkaye fotograf çekımı başlıycak, nasıl olucak bilmıyorum nişanlım kına gecemden eve donup sabahın korunde gerı mı gelıcek

Kınanın sonunda gelinliğini giysen canım
Bizim burda uzağa gidecekler öyle yapıyorlar

Babanada hal verdim kuzucum ..cidden eve giren çıkan belli olmaz...ama şüphesizki çok samimi bir ortam olur...herkes rahat hareket eder..
valla bizimde kalıcak kızlar ama ertesi gün ben nasıl yaparım..gözlerim falan şişer yahuu

Benn 10 haziran :)

canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

ohhh çok güzel canım, işlerin yavaş yavaş yoluna giriyor, onlarda işlerini ona göre ayarlamışladır ondan erken çıkıyorlardır. sizde ev sahibiyle anlaşın şimdi depozito verin ki evi kimseye vermesin 2 ay sonra eve girersiniz. benim bazı tanıdıklarım öyle yaptılar, ama anlaşabilirseniz tabi

forever canım dün akşam da yaptım yorumumu sen görmedin bence
bugünde yapıyorum kesinlikle turkuaz olan olsun eteğindeki taşlarını da sakın bozma bence çok güzel bayıldım turkuaza,

Son düzenleme:
gunaydın kızlar nasılsınız????
sabah sabah bıme gıttım dugun ıcın arabalara baglamaya havlu aldım. cok kalıtelı degıller ama napıyım bu hengame ıcınde bıde tonla para ayıramazdım havluya.
bıde baktım teyzeler bısılerı kucaklıyo megersem pıjamaymıs hıc aklımda yokken bıde pıjama takımı da alıverdım . onun kuması fena degıl ama .

tugcecım bncede kapı onu kınalrı harıka oluyor hatta bende öle ıstemıstım ama bızım mahalle pek böle seylerı kaldıramıyo hemen her seyı sıkayet edıverıyorlar ne kadr ızınde alsak zırt pırt polıs gelmesı bnı daha cok strese sokar dıe cok uygun bı fıyata salon tuttuk orda yapmaya karar verdık. kıyafetıne gelınce salonda yapıcaksan pembeyı tercıh etmelısın bence.

tatlım bız eve yapılıcak alısverısı malesef kı sordugum sekılde yapmak zorundayız. bnde sana katılıyorum aslında dedıgın cok mantıklı ama ama ımkan yok dıyelım. cunku dugunden once ceyız serme olucak o zmn evın bos olmaması gerekıyor. nısanlım maasını dugune kadar eve verıyor böle olunca onun parasıylada alamıyoruz yıne ıs aılelere dusuyor. bn bu sebepten sordum bıde kaynanam ıyıce arıza cıkarmaya basladı her konuda o yuzden nedır ne degıldır bılmek ıstedım.
kına kıyafetın cok guselmıs gule gule gıy kaftan fıkrınde harıka.
dans konusuna gelınce kına da mı yoksa dugunde mı olsun tam emın degılım ama ne olursa olsun babacıgımla dans etmek ıstıyorum.

Çok hoş fikir canım ama ağlamaktan helak olmayasın, ben orda konuk olsam dayanamam ağlarım,
ne annen,baban nede sen dayanamaszın gibi geliyor, bunu kına da yada veda partisinde yapsan
daha kolay olur gibi...

daha kınada mı yoksa dugunde mı dans edıcem bılmıyorum ama nısanımda dusundum ıcımde kaldı yapamadım bu sefer kesınlıkle dans edıcem onunla.

konuşmaz olur muyuz :) tek gündem maddemiz :) tahminimizce ekim'in son haftası , kasımın ortası ya da başı :)) ama kesinleştiremiyoruz. Temmuz'a 50 gün kaldı :)))

yıne az bucuk bellıymıs cnm olsun sen kendını o tarıhlere gore ayarlayarak yavas yavas harekete gecebılırsın. umarım en kısa zamanda gonlunden gecen bı tarıhte karar kılma ımkanınız olur

bizde kınadan sonra kızlarla sabahlıcaz o yüzden bende gözleri şiş gelin olmak ve yorgunluktan ölmek istemediğim için 1 gün ara verdim dinlenmek ve son kez herşeyi gözden geçirmek için. ve tabki imam nikahı için peşembe kına cuma öğleden yani cumadan sonra imam nikahı ve cumartesi de düğün

ben turkuaz olanın hemen hemen bi benzerini SAX MAVİSİ VE SIYAH yaptırmıştım ama nişan elbisem olarak..belden aşağısı yani etek bölümü siyah üzerinde taşlar.. üst kısmı sax mavisiydi walla görenler hayran kaldı :))

Pörlek gelin olcak

forever canım dün akşam da yaptım yorumumu sen görmedin bence
bugünde yapıyorum kesinlikle turkuaz olan olsun eteğindeki taşlarını da sakın bozma bence çok güzel bayıldım turkuaza,

Gördüm canım yorumunu çok teşekkür ederim
İşte düne kadar kapı önünde olcaktı Kına, dün akşam babam birde salonlara bakalım dedi
Gerekçelerini söyle Salonda olunca sanki sönük kalır gibi
Bugun belli olcak bakalım
Ona göre bende ikisi arasında karar vericem

Bizim mahalleden sıkıntı olmaz 22 yıldır aynı yerde yaşıyorum
Çok severler beni hem dedim ya çok kişinin kınası nişanı oldu kimse çıt demedi
Çok da yardım ederler kendi düğünleri gibi dert olmaz
yorumun için teşekkürler canım

Chnhn canım anlaşamama gibi sorun olmaz kiracı da almazlar çünkü ev sahibimiz nişanlımın teyzesi. aslında erken merken temiziliğimi yapar mobilyalrımı yerleştiirm ve evdeki çeyizlerimi de götürrüm yer açılır valla evde yer kalmadı babaannemin bi odasını da kendime kapttım
işte tek sıkıntım kira konusu hemen almaya başlarlarsa bizim için kötü olur

Canım eminim çok güzel olmuşsundur
Ama siyah giymek istemiyorum
En mutlu günümde siyah taşımayı düşünmüyorum üstümde

yıne az bucuk bellıymıs cnm olsun sen kendını o tarıhlere gore ayarlayarak yavas yavas harekete gecebılırsın. umarım en kısa zamanda gonlunden gecen bı tarıhte karar kılma ımkanınız olur

tam kesinleşmeyince hazırlık konusunda da cesaret edip harekete geçemiyorum son ana bırakmak da istemiyorum ama napmam gerektiğini de bilmiyorum (

Pörlek gelin olcak

Yaaa tuğçeee..bende kınam ile düğün arasında hep 1-2 gün olsun istiyordum ama nişanlımın akrabaları hep il dışından geleceği için hepsini 2 güne sığdırmak zorunda kaldık...artık bir şekilde halledicem...annem ben seni uyuturum diyor kızlarda yok yaaa gelin sabaha kadar uyuyamaz diyor...olmadı 1-2 hafta öncesinden bir bekarlığa veda partisi gibi bişey yapıp kızlarla sabahlarım..kına gecemde de uyurum

Canım eminim çok güzel olmuşsundur
Ama siyah giymek istemiyorum
En mutlu günümde siyah taşımayı düşünmüyorum üstümde

garip geliyor siyah biliyorum hatta ürkütücü :)) ama harbi manyak duruo :)) tam bi çılgınlıktı. eğer ki siyah yaptırmasaydım çok pişman olurdum içimde kalırdı :) kınada giyerdim :) ama kınamda ben de renkli bi şeyler düşünüyorum :) gelinliğimde yine farklı bi şey olsun istiyorum. kafamda bir şeyler var ama kağıda dökemiyorum yani çizimini yapamıyorum. :)

Bende olsun istiyordum ama sabredemem diye vazgeçtim
Aynen sen kızlarla düğün çncesi öyle birşey yap
Taş çatlasın gece 2ye kadar otururm
Heyecandada uyuyamayabiliriz sanki:44::44::44:

Kızlar Nasılsınız

Hoşgeldin canımm
Ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…