- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.081
Benım annemde ev dağılır kalabalığız zaten kızım giren çıkan bellı olmaz dıyor ama ben tutturdum tamam ben o gece toplarım heryerı dedım tamam dedi
10 tane kuzenım var toplasın onlar canım aaa
valla güzelim hep aa yaparız tabi toplarız diyor kuzenler ama o gece en erken onlar uyuyup kalıyor bütün yorgunluğunla işler sana kalıyor ama senin kuzenler öyle değildir umarım
Şimdi söyle düşündüm kuzum..gelinliğin güpür ve üstten yavaçca açılıyor..yani öyle çok kabarık değil..kesim tipi mavininkine benziyor olması lazım..
pembe olan ise gelinliğinin tam zıt tarzında bişey..o yüzden 2 gündede birbirininde farklı olması daha iyi olur zannedersem..ben o şekilde düşünerek yaptım kendiminkinde..
ve kararım pembe oluyor..
sokakta kına hiç görmedim...eminim çok güzeldir...senin içine nasıl sinecekse o şekilde yaptır hayatım
Teşekkürler canımBenım oturduğum sokagın yanında park yanında yemyeşil bir alan var orda yapmayı düşünüyorum kına mı hemen evımın dibi süper rahatlık olucagına emınım kuzenımde öyleydi eve girip ayaklarımı uzatmıştım bı ara iyi gelmişti
Canım bence söylediğin çok mantıklı, gelinliğin tipiyle kına kıyafetının tipi aykırı olmalı, hem böylelıkle keşke kabarık etek alsaymışım keşke gupur olsaymış diyemez ınsan ikisinide giydim aldım hevesımı der :)
Pembe olandan yana benım de onayım Tuğçecim
kapı düğünlerine bayılırım çocukluğumdan beriayrı bir havası olur sanki bende kapımın önümde düşünmüştüm ama annem çok telaş oluyor giren çıkan belli olmuyor ev dağılıyor kirleniyor dedi azıcık kendisi temzilik hastası da. O yüzden uğraşamam en güzeli salon gidip oynuyrsun geliyorsun dedi. Ona da hak veriyorum sonuçta ben gidicem o da bütün evi tek başına temizlicek. Bide kendini kaptırıyor iş yaparken sonra 2 gün yataktan çıkamıyor
Yok benım kuzenlerin hepsi yaşıt zaten muhtemelen biraraya gelınce sabaha kadar uyuyamayız toparlanırız :)
Sabah gözleri şiş bir gelin olucam ama onu nasıl edıcem bilmıyorum aynı şehirde olmamanın dezavantajları :18:
aynen benim kuzenşler arkadaşlarım şimdiden plan yapıyor
Sabahlıcaz diye ertesi gün naısl olurum bilemiyorum:18::18:
Ben Tekirdağ tarafındayim 21 inde kına gecem var, sabah saçlarımı evde kendım bir topuz yapıcam tül çıtçıtlı duvağımı takıcam saçıma birde formalite bir makyaj evde kuşak bağlama olucak, İstanbula gitmek üzere yola çıkıcaz, bizim eve yakın kuzenımın evı var oraya uğrayıp gelınlık ve damatlıkları çıkarıcaz, devam edıcez yola, 11 gibi kuaforde olmamız gerekıyor, hıkaye fotograf çekımı başlıycak, nasıl olucak bilmıyorum nişanlım kına gecemden eve donup sabahın korunde gerı mı gelıcek
Benn 10 haziran :)
günaydın kızlaarrrr
oturacağımız evde kiracı vardı bu ay çıkmasını söylicektik 2 ay da anca çıkar diye düşünüyorduk.
Yarın evden çıkıyormuşbiz daha konuşmadan bi yandan sevindim sorun çıkmıcak ama bizim içinde daha erken nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum şimdiden oraya kira ödeyemeyiz de :44:
Arkadaşlarla muhabet kahvaltı derken anca girebildim
Sabah roporumu yapayım döncem aranıza
Babam Kına için düğün salonu tutalım diyor
Bugün akşam bakcaz
Eğer öyle olursa Pempe mi mavi elbise mi diye yorum istiyorum
Eki Görüntüle 412941 Eki Görüntüle 412940 Eki Görüntüle 412939
Bende karar veremiyorum:44::44:
Salonda olmasınıda zaten istemiyorum
Kapının önü rahat ve bütün kız arkadaşlarım öyle yaptı
Çocukluktan söz gibi birşeydi
selam kızlaar, nabersiniz? şirkette telden okudum geçmişin bi kısmını, kalanını da eve gelince; ancak bitirebildim :))
eve yapılcak alışverişin de mi kız tarafı-erkek tarafı var be, daha neler! iki koca insan evlenmiş, barklanmış; evlerinin makarnasını pirincini de anna babalarına aldırcaklar? tutarsın kocanı elinden, gidersiniz markete, alırsınız ne lazımsa; tabi bu benim fikrim. ana babalara bu kadar da yüklenmeyin, yazıktır.
bindallı konuşulmuş. ben de bindallı içinde kendini folklor ekibinin bi üyesi gibi hissedenlerdenim :)) bi de kıyafet değiştirme fikri hiç cazip gelmedi, ben de şöyle bir kına kıyafeti aldım:
Eki Görüntüle 412687
bunun üzerine, bordo, saten, altın yaldızlı çok az işlemesi olan bi kaftan aldım. fotoğrafını çekip eklerim bi ara. kına yakılırken kaftanı giyicem üzerime, bittiğinde çıkarıcam, kıyafetimle kalıcam. şalvar malvar uzun iş..
ayyy milenaaaa, koltuklarına ayıldım bayıldım öldüm bittim vallaaaaçok ama çook güzelmiş, güle güle kullan. bence de o tülleri kullanma bu güzelim koltuğa, kim eklemişti hatılamıyorum ama bi perde önerdi ya bi zevkli hatun sana; bence de o perdeler çok daha uyumlu. senin seçtiğin tüller çok modern kalmış nostaljik koltuklarına.
renk terapileriyle ilgili bi şeyler okumuştum, yatak odasında açık maviyi öneriyolardı. huzur verirmiş ve rahat bi uyku sağlarmış. sen istediğin ambiansı kırmızı ampullu bi gece lambasıyla da yakalarsınöyle koyu renklerle boğma bence odanı.
turkuazı bilemem de, ben yatak odamı krem rengi ve bebek mavisi döşemeyi planlıyorum. duvarlar çok açık bebek mavisi, mobilyalar krem rengi, yatağım cibinlikli, cibinliğimin tülleri bembeyaz olcakkullandığım aksesuarlara azıcık fıstık yeşili, biraz da pembe serpiştiricem. mesela minderlerimin desenlerinde, ya da duvardaki tabloların detaylarında... aaah ah, kafamda her şey tastamam da, iş onları bulmaya gelince bakalım istediğim gibi olcak mı. zaten eşyalarımın hepsini bi iç mimara dizayn ettirdim, hazır almıyorum, yaptırıyorum. ama illa ki hazır almam gerekenler de olacak, bakalım...
ayy kızım gözyaşları sel olmaz mıııoof of gözünde yüzünde makyaj falan kalmaz bak söyleyim :)
Çok hoş fikir canım ama ağlamaktan helak olmayasın, ben orda konuk olsam dayanamam ağlarım,
ne annen,baban nede sen dayanamaszın gibi geliyor, bunu kına da yada veda partisinde yapsan
daha kolay olur gibi...
konuşmaz olur muyuz :) tek gündem maddemiz :) tahminimizce ekim'in son haftası , kasımın ortası ya da başı :)) ama kesinleştiremiyoruz. Temmuz'a 50 gün kaldı :)))
Yok benım kuzenlerin hepsi yaşıt zaten muhtemelen biraraya gelınce sabaha kadar uyuyamayız toparlanırız :)
Sabah gözleri şiş bir gelin olucam ama onu nasıl edıcem bilmıyorum aynı şehirde olmamanın dezavantajları :18:
canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
ohhh çok güzel canım, işlerin yavaş yavaş yoluna giriyor, onlarda işlerini ona göre ayarlamışladır ondan erken çıkıyorlardır. sizde ev sahibiyle anlaşın şimdi depozito verin ki evi kimseye vermesin 2 ay sonra eve girersiniz. benim bazı tanıdıklarım öyle yaptılar, ama anlaşabilirseniz tabi
forever canım dün akşam da yaptım yorumumu sen görmedin bence
bugünde yapıyorum kesinlikle turkuaz olan olsun eteğindeki taşlarını da sakın bozma bence çok güzel bayıldım turkuaza,
Babanada hal verdim kuzucum ..cidden eve giren çıkan belli olmaz...ama şüphesizki çok samimi bir ortam olur...herkes rahat hareket eder..
valla bizimde kalıcak kızlar ama ertesi gün ben nasıl yaparım..gözlerim falan şişer yahuu
forever canım dün akşam da yaptım yorumumu sen görmedin bence
bugünde yapıyorum kesinlikle turkuaz olan olsun eteğindeki taşlarını da sakın bozma bence çok güzel bayıldım turkuaza,
tugcecım bncede kapı onu kınalrı harıka oluyor hatta bende öle ıstemıstım ama bızım mahalle pek böle seylerı kaldıramıyo hemen her seyı sıkayet edıverıyorlar ne kadr ızınde alsak zırt pırt polıs gelmesı bnı daha cok strese sokar dıe cok uygun bı fıyata salon tuttuk orda yapmaya karar verdık. kıyafetıne gelınce salonda yapıcaksan pembeyı tercıh etmelısın bence.
ben turkuaz olanın hemen hemen bi benzerini SAX MAVİSİ VE SIYAH yaptırmıştım ama nişan elbisem olarak..belden aşağısı yani etek bölümü siyah üzerinde taşlar.. üst kısmı sax mavisiydiwalla görenler hayran kaldı :))
yıne az bucuk bellıymıs cnm olsun sen kendını o tarıhlere gore ayarlayarak yavas yavas harekete gecebılırsın. umarım en kısa zamanda gonlunden gecen bı tarıhte karar kılma ımkanınız olur
Pörlek gelin olcak
Canım eminim çok güzel olmuşsundur
Ama siyah giymek istemiyorum
En mutlu günümde siyah taşımayı düşünmüyorum üstümde
Yaaa tuğçeee..bende kınam ile düğün arasında hep 1-2 gün olsun istiyordum ama nişanlımın akrabaları hep il dışından geleceği için hepsini 2 güne sığdırmak zorunda kaldık...artık bir şekilde halledicem...annem ben seni uyuturum diyor kızlarda yok yaaa gelin sabaha kadar uyuyamaz diyor...olmadı 1-2 hafta öncesinden bir bekarlığa veda partisi gibi bişey yapıp kızlarla sabahlarım..kına gecemde de uyurum
Kızlar Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?