- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.101
ben turkuaz olanın hemen hemen bi benzerini SAX MAVİSİ VE SIYAH yaptırmıştım ama nişan elbisem olarak..belden aşağısı yani etek bölümü siyah üzerinde taşlar.. üst kısmı sax mavisiydiwalla görenler hayran kaldı :))
Pörlek gelin olcak
Gördüm canım yorumunu çok teşekkür ederim
İşte düne kadar kapı önünde olcaktı Kına, dün akşam babam birde salonlara bakalım dedi
Gerekçelerini söyle Salonda olunca sanki sönük kalır gibi
Bugun belli olcak bakalım
Ona göre bende ikisi arasında karar vericem
Chnhn canım anlaşamama gibi sorun olmaz kiracı da almazlar çünkü ev sahibimiz nişanlımın teyzesi. aslında erken merken temiziliğimi yapar mobilyalrımı yerleştiirm ve evdeki çeyizlerimi de götürrüm yer açılır valla evde yer kalmadı babaannemin bi odasını da kendime kapttım
işte tek sıkıntım kira konusu hemen almaya başlarlarsa bizim için kötü olur
Kızlar Nasılsınız
garip geliyor siyah biliyorum hatta ürkütücü :)) ama harbi manyak duruo :)) tam bi çılgınlıktı. eğer ki siyah yaptırmasaydım çok pişman olurdum içimde kalırdı :) kınada giyerdim :) ama kınamda ben de renkli bi şeyler düşünüyorum :) gelinliğimde yine farklı bi şey olsun istiyorum. kafamda bir şeyler var ama kağıda dökemiyorum yani çizimini yapamıyorum. :)
Günaydın sekerler nasılsiniz
Yaaa tuğçeee..bende kınam ile düğün arasında hep 1-2 gün olsun istiyordum ama nişanlımın akrabaları hep il dışından geleceği için hepsini 2 güne sığdırmak zorunda kaldık...artık bir şekilde halledicem...annem ben seni uyuturum diyor kızlarda yok yaaa gelin sabaha kadar uyuyamaz diyor...olmadı 1-2 hafta öncesinden bir bekarlığa veda partisi gibi bişey yapıp kızlarla sabahlarım..kına gecemde de uyurum
Günaydın sekerler nasılsiniz
Umaırm aradığını bulurusn cnaım
Hoşgeldin tatlımmm
Seni sormalı hazırlıklar naısl
günaydın canım iyidir sen nasılsınGünaydın sekerler nasılsiniz
süper olmuştur
tamam kararını heyecanla bekliyoruz o zaman
eee teyzesiymiş ya o zaman daha iyi daha kolay ikna olur2 ay almasınlar canım bişey olmaz, başka gelirleri vardır herhalde onların
günaydın canım, iyilik çok şükür seni sormalı?
Sehker biliyorsun senin bindallına bayıldım
Ama senden hala cevap bekliyorum
biliyorum ço yoğunsun
Geçen hafta bi ton dolandım bulamaıdm
Bu cumarteside bakıcam
Ne taraftan girdiniz çarşıya onu filan hatırlıyormusun?
Bende olsun istiyordum ama sabredemem diye vazgeçtim
Aynen sen kızlarla düğün çncesi öyle birşey yap
Taş çatlasın gece 2ye kadar otururm
Heyecandada uyuyamayabiliriz sanki:44::44::44:
Hoşgeldin canımm
Ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın?
süper olmuştur
tamam kararını heyecanla bekliyoruz o zaman
eee teyzesiymiş ya o zaman daha iyi daha kolay ikna olur2 ay almasınlar canım bişey olmaz, başka gelirleri vardır herhalde onların
günaydın canım, iyilik çok şükür seni sormalı?
ayyy bende uyurum kesin kınamda, kız biz foruma gircez diyoz ama uyumaktan foruma giremeyiz galiba
günaydın canım, iyiyim çok şükür sende ne habeerler var bakalım?, gelinlik konusunda hala beğenmemekte kararlımısın? bence çok güzeldi sinsin içine
Teşekkürler tatlim yogun yogun ve yogunum yorgunumyorgunluktan uyuyamiyorum artık
Gelinlik provam var salı gunü nişanlımla bakıcaz artık son karar verilecek
var canım gelirleri olmaz mı kaç tane evi var hepsi kirada. Şimdi nişanlımla da konuştuk istemez diyor isterse de yetiştiremiyorum teyze zaten o zmana kadar müsade edin derim diyor bakalım bu akşam konuşucaz inş. bir sorun çıkmaz bende rahat rahat zamanım bol bol evimi düzenlerim
Sehker biliyorsun senin bindallına bayıldım
Ama senden hala cevap bekliyorum
biliyorum ço yoğunsun
Geçen hafta bi ton dolandım bulamaıdm
Bu cumarteside bakıcam
Ne taraftan girdiniz çarşıya onu filan hatırlıyormusun?
Bındallın ve gelinliğini paylaşmışmıydın canım varsa paylaşır mısın?
sanırım çok yoruldum bahar yorgunluğumu nedir bilemedim dün gittim kan verdim tahlil yaptırdım bişey çıkmadı
allahdan ama hep uyumak istiyorum sizlerin iyi olmasına da ayrıca sevindim
Teşekkürler tatlim yogun yogun ve yogunum yorgunumyorgunluktan uyuyamiyorum artık
Gelinlik provam var salı gunü nişanlımla bakıcaz artık son karar verilecek
Teşekkürler Canim abimlerin nişan hazırlıkları tam gaz devam ediyor 19 Mayıs'ta Nişan kesinleşti bı guZel eglenicez
Hafta sonu sonunda nişanlım geliyor salı gunü provam var davettiyemizi falan seçicez damatlik falan bakıcaz Nisan icinde abiye alıcam görümceyim konumum ağarhersey yolunda keyifli ama artık cok yoruldum
Bahar yorgunluğudur canım yaasanırım çok yoruldum bahar yorgunluğumu nedir bilemedim dün gittim kan verdim tahlil yaptırdım bişey çıkmadı
allahdan ama hep uyumak istiyorum sizlerin iyi olmasına da ayrıca sevindim
Salı gunü öğrenebilicem tatlim izmirde olucam eve gidince bakar hemen oZel msj atarım gercekten cok mahcubum sana ama kaynanamla durumu biliyorsun hiç aramadım konuşmadım ama ilk fırsatta ogrenicem aklımda tatlim unutmadım
bu aralar çıoğu kişide bahar yorgunluğu var canım, bende de arada halsizlik oluyor, bu havalarda uyumak en iyisi ama nerde uyuyamıoz ki
abin nişanlacak birde senin hazırlıkların derken yoruldun tabi. dikkat et kendine zayıf düşmesin bünyen
hadi bakalım hayırlısı o zaman kararını ver de bizde görelim
Oooo keyifli şeyler bunlar
Canım gelinliği hiç kemeraltından bakma geçen hafta tabanlarım ağrıdı gezmekten
Karşıyakada bi kaç yerde güzel şeyler beğedim
Kardeşim arkadaşım filan onlar ordan alcaklar
Abinin nişanı için güzel şeyler bulabilirsin
Bahar yorgunluğudur canım yaa
O zaman ben bu haftada almayaım haftaya giderim tekrar
Biliyorum kayınvaliden ile problemini sende haklısın
Oooo keyifli şeyler bunlar
Canım gelinliği hiç kemeraltından bakma geçen hafta tabanlarım ağrıdı gezmekten
Karşıyakada bi kaç yerde güzel şeyler beğedim
Kardeşim arkadaşım filan onlar ordan alcaklar
Abinin nişanı için güzel şeyler bulabilirsin
Bahar yorgunluğudur canım yaa
O zaman ben bu haftada almayaım haftaya giderim tekrar
Biliyorum kayınvaliden ile problemini sende haklısın
Gelinliğim Akay gelinlikten tatlim beğendiğim gelinlikte simgedeydi bakmadım zaten hiç oralara bende zaman kaybetmemek icin
Anlayışın icin teşekkürler gercekten aklında öğrendiğim anda haber vericem sana
bu aralar çıoğu kişide bahar yorgunluğu var canım, bende de arada halsizlik oluyor, bu havalarda uyumak en iyisi ama nerde uyuyamıoz ki
abin nişanlacak birde senin hazırlıkların derken yoruldun tabi. dikkat et kendine zayıf düşmesin bünyen
hadi bakalım hayırlısı o zaman kararını ver de bizde görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?