2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Yüzünüzü görmezsek bişi olmaz tatlım yaaa..paylaş merak ettim ben

Canım gelinlik yamışsım pardon
Nişanda giyeceğin abiye diyecektim yaa

Kina gecesi icin laperiye gidicem tatlim Nisan icin artık alsancakta moda evlerini bakıcaz en son care Çankaya'ya gidicem kuzenim almış düğünümüzde giymek icin cankayadan cok guZel Bende bakcak artık

kızlar fatmagülü izlediniz mi dün akşam;uzun zamandır izlememiştim çok duygulandım izlerken
özdemir erdoğan- pervane

Ben bal arısı gibiydim senden önce
Bak pervanelere döndüm seni görünce

Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam
Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam

Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam
Bin yıl yaşasam yine sana doyamam
ana gönlümü verdim ey nazlı güzel
Seni almazsam gözlerim açık gider

Bana ellerini ver hayat seni sevince güzel
Yoluna adadım ömrümü ben gel kaçma güzel

Sana gönlümü verdim nazlı güzel

Sana gönlümü verdim ey nazlı güzel
Seni almazsam gözlerim açık gider

Yoluna adadım ömrümü ben gel kaçma güzel
Sana gönlümü verdim nazlı güzel

izlemek isteyenlere videosu

[video=youtube;mQHaDafZ_WE]http://www.youtube.com/watch?v=mQHaDafZ_WE[/video]

Kina gecesi icin laperiye gidicem tatlim Nisan icin artık alsancakta moda evlerini bakıcaz en son care Çankaya'ya gidicem kuzenim almış düğünümüzde giymek icin cankayadan cok guZel Bende bakcak artık

La Peri gereksiz pahalı canım yaa
Açıkcası şöyle diyim
Sen Alsancakta alcağın elbiseyi Çankayada en az 1000 Tl ucuza alırsın
Kumaşın çok kaliteli olmasından değil aradaki fark
Alsancakta 20-25 bin dükkan kirası ödüyorlar
Çankayadada güzel şeyler var

Benimle de paylaş Kına alışverişini

Paylaşırım tatlim ama bende değişik fikirler istiyorum kina gecem icin kızlara öje hazırlamayı düşünüyorum tef ve zil alındı başka ne yapılırım düğünüm ve kina gecem icin FaRkli fikirler istiyorum

bayanlar bir şey sorabilirmiyim öncelikle merhaba hepinize direk daldım kusura bakmayın...
şimdi benim nişanım var 23 haziranda fakat dış mekan çekimlerini nişandan 1-2 gün önce yapalım diyoruz bol bol gezip resim çekelim diye nişan günü vaktimiz kısıtlı olur diye fakat ben bir şeyi merak ediyorum nişan için için kuaför araştırıyorum şimdi saç makyaj provası yapan kuaför bulmak çok zor yaaa saç makyaj provamın olduğu günde foto çekimleri olucak sormak istediğim istanbulda varmı tavsiye edeceğiniz güzel kuaför salonları...sıkıldım yahu birini halledeyim diyorum hoooooooop başka bir şey lazım oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…