- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.141
Evlenince geçer canım
kızlar fatmagülü izlediniz mi dün akşam;uzun zamandır izlememiştim çok duygulandım izlerken
özdemir erdoğan- pervane
Ben bal arısı gibiydim senden önce
Bak pervanelere döndüm seni görünce
Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam
Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam
Bin yıl yaşasam yine sana doyamam
ana gönlümü verdim ey nazlı güzel
Seni almazsam gözlerim açık gider
Bana ellerini ver hayat seni sevince güzel
Yoluna adadım ömrümü ben gel kaçma güzel
Sana gönlümü verdim nazlı güzel
Sana gönlümü verdim ey nazlı güzel
izlemek isteyenlere videosu
[video=youtube;mQHaDafZ_WE]http://www.youtube.com/watch?v=mQHaDafZ_WE[/video]
GÜNAYDIN kızlar :)
izmirli kızlar sizin düğünler nerde olacak benimki fuarda 24 haziranda
GÜNAYDIN kızlar :)
bayanlar bir şey sorabilirmiyim öncelikle merhaba hepinize direk daldım kusura bakmayın...
şimdi benim nişanım var 23 haziranda fakat dış mekan çekimlerini nişandan 1-2 gün önce yapalım diyoruz bol bol gezip resim çekelim diye nişan günü vaktimiz kısıtlı olur diye fakat ben bir şeyi merak ediyorum nişan için için kuaför araştırıyorum şimdi saç makyaj provası yapan kuaför bulmak çok zor yaaa saç makyaj provamın olduğu günde foto çekimleri olucak sormak istediğim istanbulda varmı tavsiye edeceğiniz güzel kuaför salonları...sıkıldım yahu birini halledeyim diyorum hoooooooop başka bir şey lazım oluyor...
Paylaşırım tatlim ama bende değişik fikirler istiyorum kina gecem icin kızlara öje hazırlamayı düşünüyorum tef ve zil alındı başka ne yapılırım düğünüm ve kina gecem icin FaRkli fikirler istiyorum
nisanlım karsıyakada calısyor yeni girne caddeseinde :)
izmirli kızlar sizin düğünler nerde olacak benimki fuarda 24 haziranda
ohhh ne güzel yaaabizde cuma genelde rahat olurduk ama bugün çoştuk
Bı izmir gelini daha gelmiş aramıza hoş geldin tatlim
Bende Aydın'dan izmire gelin geliyorum Karşıyaka'ya
Düğünümüz talles park ta olucak bizimde :123:
Paylaşırım tatlim ama bende değişik fikirler istiyorum kina gecem icin kızlara öje hazırlamayı düşünüyorum tef ve zil alındı başka ne yapılırım düğünüm ve kina gecem icin FaRkli fikirler istiyorum
günaydın canım hoşgeldin. doğum günü nasıl geçti bakalım?
canım hangi tarafta oturuyorsun istanbulda.
Ojeleri bende düşünüyorum canım
Ben matruşka ve bindallılı anahtarlar aldım
herkese nedime tacı alıcam
Zil bende düşünüyorum
Ama Kına için şimdidlik değişiklik bunlar var başka aklıma gelmiyor
Birde hamam yapıcam Kınadan 1 gün önce
NasılW hazırlıklar gelinlik,eşya,ev??*
26 ağustos
Seyrekgöl KırDüğünü
Tuğçe Kızıyo de
Düğün telaşın bittikten sonra
Karşıyakada olduğun ilk fırsatta görüşeilirz canım umarım
Aslında şu alışverişi beraber yapsaydık kaybederdik kesin kendimizi
istanbul anadolu yakası-üsküdarda oturuyorum canım
canım ben şişlideyim malesefama burda karşı tarafta oturan arkadaşlar vardı yanlış hatırlmıyorsam
Ben burda da duydugun etrafımdan da aldıgım yardımlarla kına gecesinde tefler ziller, nedime taçları, kırmızı kına gullerı, kına bileklıklerı, kına keseleri, dilek balonları, gibi güzel detaylara yer vermek istiyorum inşallah kısmet :)
Düğünde de nikah şekeri yerine horoz şekerlerinden dağıtmak istiyorum :) Ben nişanlıma horozum derım o da tavugum der ( bir anımız var da tavuklarla ilgili o zamandan beri takıldı kaldı dılımıze)
Bırde ben efsane eğlenceli şarkılardan müzik listesi yapacağım, konsepte uyacağını düşündüm :)
Eki Görüntüle 413027
Düğünde ufaklıkların eline bunlardan verıcem, ben çok severdım, kır düğününe uygun da olur cıvıl cıvıl baloncuklar :)
Eki Görüntüle 413026
Nikahtan geriye anı kalsın diye sevdiklerimize üstünde düğün günümüz ve isimlerimizin yazdığı gelin damat baskılı kuçuk plak magnet dağıtıcam :)
Aklıma gelenler bunlar inşallah halledebılırım :)
Super fikirler varmış sende CanimbiZde nikahımız kıyıldılar sonra sampanya patlaticaz ve sonrasında her masadan bir dilek balonu uçucak baloncuklardan bende vereyim cocuklara cok güzel fikirler bayıldım
kızlar fatmagülü izlediniz mi dün akşam;uzun zamandır izlememiştim çok duygulandım izlerken
özdemir erdoğan- pervane
Ben bal arısı gibiydim senden önce
Bak pervanelere döndüm seni görünce
Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam
Bin yıl yaşasam yine sana doyamam
ana gönlümü verdim ey nazlı güzel
Sana gönlümü verdim ey nazlı güzel
izlemek isteyenlere videosu
[video=youtube;mQHaDafZ_WE]http://www.youtube.com/watch?v=mQHaDafZ_WE[/video]
Allah'ın izniyle terslik çıkmazz, bol bol eğlen.geldi çattııııı... bugün kınam var kızlar bana şans dileyin de bir aksilik olmasınn :18:
Eki Görüntüle 412941 Eki Görüntüle 412940 Eki Görüntüle 412939
Bende karar veremiyorum:44::44:
Salonda olmasınıda zaten istemiyorum
Kapının önü rahat ve bütün kız arkadaşlarım öyle yaptı
Çocukluktan söz gibi birşeydi
bizde kınadan sonra kızlarla sabahlıcaz o yüzden bende gözleri şiş gelin olmak ve yorgunluktan ölmek istemediğim için 1 gün ara verdim dinlenmek ve son kez herşeyi gözden geçirmek için. ve tabki imam nikahı için peşembe kına cuma öğleden yani cumadan sonra imam nikahı ve cumartesi de düğün
Kızlar Nasılsınız
Ben burda da duydugun etrafımdan da aldıgım yardımlarla kına gecesinde tefler ziller, nedime taçları, kırmızı kına gullerı, kına bileklıklerı, kına keseleri, dilek balonları, gibi güzel detaylara yer vermek istiyorum inşallah kısmet :)
Düğünde de nikah şekeri yerine horoz şekerlerinden dağıtmak istiyorum :) Ben nişanlıma horozum derım o da tavugum der ( bir anımız var da tavuklarla ilgili o zamandan beri takıldı kaldı dılımıze)
Bırde ben efsane eğlenceli şarkılardan müzik listesi yapacağım, konsepte uyacağını düşündüm :)
Eki Görüntüle 413027
Düğünde ufaklıkların eline bunlardan verıcem, ben çok severdım, kır düğününe uygun da olur cıvıl cıvıl baloncuklar :)
Eki Görüntüle 413026
Nikahtan geriye anı kalsın diye sevdiklerimize üstünde düğün günümüz ve isimlerimizin yazdığı gelin damat baskılı kuçuk plak magnet dağıtıcam :)
Aklıma gelenler bunlar inşallah halledebılırım :)
olsun canım ilgine alakana teşekkür ederim yinede ben bir araştırayım çok mersi
Sabah ofıs arkadaşım geldi ve dedı kı kızım sen farklı olsun diye bu şarkıyı seçtin fatmagul senden once davrandı offf
Neyse ama güzel oluyormuş gördüm oldum en azından :)
baloncular gerçekten hoş olabilir yaatuttum bu fikri
Günaydın kızlarr, hayırlı cumalarr.
İnşallah kısmet olur canımEvet tatlim bende görüşmeyi tanışmayı cok isterim gercekten beraber yapsak alış verisi cok guzel olurdu super fikirler çıkardıbende yapcam gelin hamami düğünden 4 5 gün önce düşünüyorum ama ben
Super fikirler varmış sende CanimbiZde nikahımız kıyıldılar sonra sampanya patlaticaz ve sonrasında her masadan bir dilek balonu uçucak baloncuklardan bende vereyim cocuklara cok güzel fikirler bayıldım
Canım gri-kırmızı şimdi birşey diyemiyorum mobişlyalar filn varsa daha yardımcı olabilirizdüğün hazırlıkları yavas yavas ilerliyo gelinlik falan almadım ben daha. evimiz bitmek üzere o bitsin sonra esyalara gelecek sıra. o değilde haftaya boyacı girecek eve ben daha boya rengine karar veremedim salon ve oturma odası aynı oda olacak sağ taraf komple denize bakıyo ve boydan cam kösem koltuk düsünüyorum ama rengine karar veremiyorum. sizece napayım :) ben duvarları gri koltukları kırmızı alsam cok mu kötü olur ki :)
baloncular gerçekten hoş olabilir yaatuttum bu fikri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?