2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Evlenince geçer canım

nişanlımda öle diyo

akşam çok duygusallaştım akşam süper bölümdü ya

GÜNAYDIN kızlar :)

günaydın pakize

izmirli kızlar sizin düğünler nerde olacak benimki fuarda 24 haziranda

Bı izmir gelini daha gelmiş aramıza hoş geldin tatlim
Bende Aydın'dan izmire gelin geliyorum Karşıyaka'ya
Düğünümüz talles park ta olucak bizimde :123:

GÜNAYDIN kızlar :)

günaydın canım hoşgeldin. doğum günü nasıl geçti bakalım?

canım hangi tarafta oturuyorsun istanbulda.

Ojeleri bende düşünüyorum canım

Ben matruşka ve bindallılı anahtarlar aldım
herkese nedime tacı alıcam
Zil bende düşünüyorum
Ama Kına için şimdidlik değişiklik bunlar var başka aklıma gelmiyor
Birde hamam yapıcam Kınadan 1 gün önce

nisanlım karsıyakada calısyor yeni girne caddeseinde :)

Nasıl hazırlıklar gelinlik,eşya,ev??*

izmirli kızlar sizin düğünler nerde olacak benimki fuarda 24 haziranda

26 ağustos
Seyrekgöl KırDüğünü

ohhh ne güzel yaaa bizde cuma genelde rahat olurduk ama bugün çoştuk

Tuğçe Kızıyo de

Bı izmir gelini daha gelmiş aramıza hoş geldin tatlim
Bende Aydın'dan izmire gelin geliyorum Karşıyaka'ya
Düğünümüz talles park ta olucak bizimde :123:

Düğün telaşın bittikten sonra
Karşıyakada olduğun ilk fırsatta görüşeilirz canım umarım
Aslında şu alışverişi beraber yapsaydık kaybederdik kesin kendimizi

Ben burda da duydugun etrafımdan da aldıgım yardımlarla kına gecesinde tefler ziller, nedime taçları, kırmızı kına gullerı, kına bileklıklerı, kına keseleri, dilek balonları, gibi güzel detaylara yer vermek istiyorum inşallah kısmet :)

Düğünde de nikah şekeri yerine horoz şekerlerinden dağıtmak istiyorum :) Ben nişanlıma horozum derım o da tavugum der ( bir anımız var da tavuklarla ilgili o zamandan beri takıldı kaldı dılımıze)

Bırde ben efsane eğlenceli şarkılardan müzik listesi yapacağım, konsepte uyacağını düşündüm :)

Düğünde ufaklıkların eline bunlardan verıcem, ben çok severdım, kır düğününe uygun da olur cıvıl cıvıl baloncuklar :)

Nikahtan geriye anı kalsın diye sevdiklerimize üstünde düğün günümüz ve isimlerimizin yazdığı gelin damat baskılı kuçuk plak magnet dağıtıcam :)

Aklıma gelenler bunlar inşallah halledebılırım :)

Evet tatlim bende görüşmeyi tanışmayı cok isterim gercekten beraber yapsak alış verisi cok guzel olurdu super fikirler çıkardı bende yapcam gelin hamami düğünden 4 5 gün önce düşünüyorum ama ben

Super fikirler varmış sende Canim biZde nikahımız kıyıldılar sonra sampanya patlaticaz ve sonrasında her masadan bir dilek balonu uçucak baloncuklardan bende vereyim cocuklara cok güzel fikirler bayıldım

düğün hazırlıkları yavas yavas ilerliyo gelinlik falan almadım ben daha. evimiz bitmek üzere o bitsin sonra esyalara gelecek sıra. o değilde haftaya boyacı girecek eve ben daha boya rengine karar veremedim salon ve oturma odası aynı oda olacak sağ taraf komple denize bakıyo ve boydan cam kösem koltuk düsünüyorum ama rengine karar veremiyorum. sizece napayım :) ben duvarları gri koltukları kırmızı alsam cok mu kötü olur ki :)

Sabah ofıs arkadaşım geldi ve dedı kı kızım sen farklı olsun diye bu şarkıyı seçtin fatmagul senden once davrandı offf

Neyse ama güzel oluyormuş gördüm oldum en azından :)

Günaydın kızlarr, hayırlı cumalarr.
Dün gezmediğim sokak, girmediğim dükkan kalmadı. İçime snen şeyleri aldım akşam hemmen başladık. Henüz sadece kumaş parçaları ama baktıkça heyecanlanıyorum.

geldi çattııııı... bugün kınam var kızlar bana şans dileyin de bir aksilik olmasınn :18:
Allah'ın izniyle terslik çıkmazz, bol bol eğlen.

Ben dış çekimdeki rengi beğenmedim ama modeli çok sevdimm.

Ben de öyle istiyorum uykusuz uykusuz huysuz olurum ben.

Kızlar Nasılsınız

Çok yorgunum.
Sen nasılsınn canım?

kız ne güzel fikirler bunlar, nereden buluyorsunuz böyle şeyleri yaaaa bende öğreniyorum valla sizden, emeğine sağlık canım miskanın da nikah şekeri olarak ufak reçeller dağıtması hoşuma gitmişti çok eğlenceli

olsun canım ilgine alakana teşekkür ederim yinede ben bir araştırayım çok mersi

rica ederim canım, gönlüne göre bulursun inşallah

Sabah ofıs arkadaşım geldi ve dedı kı kızım sen farklı olsun diye bu şarkıyı seçtin fatmagul senden once davrandı offf

Neyse ama güzel oluyormuş gördüm oldum en azından :)

bencede harika oluyormuş

İnşallah kısmet olur canım

Super fikirler varmış sende Canim biZde nikahımız kıyıldılar sonra sampanya patlaticaz ve sonrasında her masadan bir dilek balonu uçucak baloncuklardan bende vereyim cocuklara cok güzel fikirler bayıldım

Benimde olcak dilek balonu diye geçiyor
İçinde değişik birşey yanıyor hatta

Canım gri-kırmızı şimdi birşey diyemiyorum mobişlyalar filn varsa daha yardımcı olabiliriz

Canım haziranda düğün ve hala gelinliğin yok acele etsen iyi olur bedenine göre bulamayabilirisin
Dikim gerekir ve yetişmez benden demesi

baloncular gerçekten hoş olabilir yaa tuttum bu fikri

Sende düşün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…