- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.161
Yemeğe çıkyorum kızlarhepinize afiyet olsun
günaydın canım hoşgeldin nasılsın ?
bende çıkıyorum kızlarrryemeğe çıkanlara afiyet olsun
İyi hissediyorum ama dünün yorgunluğu var hala.
Bugün tekrar çıkıcam.
Nişana kadar böyle olursa bi deri bi kemik kalıcam.
Kızlar gelemdiniz mi yemekten hala??*
Kızlar gelemdiniz mi yemekten hala??*
Ayyy ben geldimmm...çatlıcam ama...off dışarı gittik yemeğe...çok yedim
kızlar merhana17 haziran kına 20 haziran düğün benim:)))var mı bana yakın tarihlerde gelinler:)
merhaba arkadaşlar dün akşamdandır uzanıyorum epey hastayım sürekli uzanmama rağmen 10 dk bile uyuyamadım zombi gibiyim adeta sizler neler yaptınız??
ne oldu tatlım sana..dikkati et kendine...grip falanmı oldun?
Ayyy ben geldimmm...çatlıcam ama...off dışarı gittik yemeğe...çok yedim
geldim geldim hiç sormayın ya bende çok yemişim
canım hoşgeldin
canım benim ben zaten mide hastasıyım oda benim psikolojime bağlı artıp azalıyor bu son zamanlarda kendime fazla yüklenmişim azdı yine üstüne 4 gündür yatamıyorum kıvranıyorum buda baş dönmesi ağrısı yapıyo aile hekimine gittim bi gastroenterolojiye birde psikiyatr a sevk etti babam birazdan götürecek ben bu halde kıvranırken müdür ikidir beni aratıyo doktora gittiğine dair belge getirsin sonra aratıyo öğleden sonra gelsin dedirtiyo dahada canım sıkılıyo midem kötüleşiyo hemen napıcam ben ya walla bünyem taşımıyor artık sinir sistemi bozulunca insanın ya çok agresif ya çok duygusal olur ya ben duygusallaşanlardanım durup durup ağlıyorum
kıslar bişi sorcam babası olmayan kızlara çeyiz parası veriliyomuş sizin haberiniz varmı
kıslar bişi sorcam babası olmayan kızlara çeyiz parası veriliyomuş sizin haberiniz varmı
sağol tatlım artık babama baskı yapıcam başka kuruma beni geçirtsin die..... bu müdüre kadarda sıkıntım oluyordu ama nerede çalışırsan çalış sıkıntı olur diyordum işime bakıyordum canla başla bu müdür huzuumu aldı işimi bile seve seve yapamıyorum bendeki şansa tamda evlilik sürecime geldi napalım işte
bütün müdürler aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?