2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hoşbulduk kzlar:))düğünden önce nikah yaptırcak olan varmı ??benim haftaya nikahım olucak aslında düğün günü olmasını çok istrdm ama yatin durumundan dolayı haftaya yapıcaz:) günlük tarz bi elbise giyicem küçük duvak takmayı düşünüyorum nasıl olur sizce?

tşk ederim cnm annenin maaşa 2 sene zam gelmicek yani bu kötü işte

Hepinize merhabaa kızlaaaarrr

kızlar merhana17 haziran kına 20 haziran düğün benim:)))var mı bana yakın tarihlerde gelinler:)
Hoşgeldin canım

merhaba arkadaşlar dün akşamdandır uzanıyorum epey hastayım sürekli uzanmama rağmen 10 dk bile uyuyamadım zombi gibiyim adeta sizler neler yaptınız??
Geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et havalar insanı sersem gibi yapıyor

kıslar bişi sorcam babası olmayan kızlara çeyiz parası veriliyomuş sizin haberiniz varmı
Canım evet aylığın varsa eğer onun 12 katına kadar alınabiliyormuşş
Benim de annem yok ondan dolayı alacakmışım ordan biliyorum......
Devletimize zeval gelmesin gene de az buçuk ihtiyacımızı karşılıyor...

kıslar bişi sorcam babası olmayan kızlara çeyiz parası veriliyomuş sizin haberiniz varmı

Canım benim babamda vefat etti ben SSK lı olarak çalışıyorum babam Emekli sandığına tabiiydi ve babamın vefatında çalışmıyordum daha sonra işe başladım Emekli sandığına SSK mı bildirdiğim ve dilekçe yazdım halde kesmediler maaşı yani ben şuan babadanda maaş alıyorum.Bildiğim kadarıyla Allah nasip ederse ekimde evleneceğim ve düğün yardımını alacağım diye biliyorum.

Kızlar bilenler vardır düğünüm sahilnde bir tesiste kır düğünü konsepti olacak;

Msa sandalye süsleme volkan vs. hazırlıkları var firmada.

Ama ben gelin masasının üstüne ve masaların üstüne çiçekler koydurmak istiyorum duydugun kadarıyla kiralanıyormuş,

Avrupa yakasında bu tarz şeyler kıralayan yer bilen var mı?

Nerden bulunur böyle şeyler?

Canım naısl kiralanıyormuş
Koyuyorlar benim bildiğim
Bi konuş ilk önce organizasyoncuyla
Benim kendileri koycak çiçeği

Canım naısl kiralanıyormuş
Koyuyorlar benim bildiğim
Bi konuş ilk önce organizasyoncuyla
Benim kendileri koycak çiçeği

Ben bir arayayım en iyisi masa örtüleri ve bağlanıcak tülleri seçebılıyoruz ama çiçek yoktu gördüğümüz örneklerde, ben şöyle çiçekler istiyorum kır düğününe uygun olabılıcek

Kiralanıyor diye demişti biri burda ama neyse ben bir konuşayım bizim mekandaki yetkılıyle en iyisi

Benim düğün salonundaki masa gayet şıktı...gerek duymuyorum çiçeğe..ben varım o masanın çiçeği..herkez bana baksın

Ben de herkes çiçeğe baksın nazara gelmeyelim diye düşündüm çiçeğimm bence sende düşün

ara konuş canım
benim düğün salonunda şöyle koymuş
baya renk çeşiti var
Ne renk seciceksin temayı??

Sarı
Koyu mavi
Açık mavi
Pempe
Kırmızı
Turuncu

Bişi olmaz kuzum...benim salonda nikah olacağı için gerek yok çiçeğe..ama akşam aile arasında olacak düğüne belki süsletebilirim msayı

ara konuş canım
benim düğün salonunda şöyle koymuş
baya renk çeşiti var
Ne renk seciceksin temayı??

Sarı
Koyu mavi
Açık mavi
Pempe
Kırmızı
Turuncu

Eki Görüntüle 413311

Canım ben renkleri gördüm pembe ve morun tonlarını sevmedım bu renklerı severım ama mekanın kullandıkları tonlar hoşuma gitmedi,

Bu yuzden aşağıdakilerden biri olucak;

Yeşil

Turuncu

Bordo

Sizce kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…