2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ayy ben olsam açık mavi seçerdim...yeşil ve mavinin doğal uyumlu süper oluyor yaaa

Bende mavi düşünüyorum
Mavi umut demek ya huzur veriyor sanki

Canım ben renkleri beğenmedim yaa
Göstermemiş kendini pek renkler
başka alternatif yok mu
canlı değil solgun geldi
bu renklerde en iyi bordo

gayet değişik olur :)

ay çok yedim ve dışarda otururken mayıştım ağırlık çöktü :99:

ayyy aynen uykum geldi

bana da bir uyku bastırdı canlar sormayın , şimdi durduğum yerde uyucam nerdeyse

benim düğün salonundaki masa gayet şıktı...gerek duymuyorum çiçeğe..ben varım o masanın çiçeği..herkez bana baksın

waowwww, 1 numarasın liberte

bendeee bendeeeee 1 haziraaaaann:)))

hoşgeldin canım,hayırlı olsun

bende en sonuncusu gayet güzel :)

3.cüsü güzel geldi gözüme tatlım....

Bende mavi düşünüyorum
Mavi umut demek ya huzur veriyor sanki

Canım ben renkleri beğenmedim yaa
Göstermemiş kendini pek renkler
başka alternatif yok mu
canlı değil solgun geldi
bu renklerde en iyi bordo

Ben internetten bunları bulabıldım canım tonlar uçuk değil böyle gittiğimde çekerim resmını turuncuyu sevdim ben daha canlıydı

Kızlar bakın bu 2010 yılından bir görüntü bordosu çok koyu ama pistle uyumlu, birde masalar yuvarlak olacak bızım kınde,

Gittiğimde görüp karar verıcem rengi, renk kartelaları varmış, mavıyı bende sevmiştim ama tonları güzel değildi orda vazgeçtim,

Eki Görüntüle 413352

ben bu rengi tuttum valla

canım bence acık havayla turuncu hoş durur diyorum

kızlar merhana17 haziran kına 20 haziran düğün benim:)))var mı bana yakın tarihlerde gelinler:)

merhaba tatlım hos geldın aramıza bnmde dugunum 29 30 hazıran :)))

merhaba arkadaşlar dün akşamdandır uzanıyorum epey hastayım sürekli uzanmama rağmen 10 dk bile uyuyamadım zombi gibiyim adeta sizler neler yaptınız??

gecmıs olsun cnm dıkkat et kendıne. stresten butun vucut yorgun dusuyo resmen sonra baslıyo hastalıklar

kıslar bişi sorcam babası olmayan kızlara çeyiz parası veriliyomuş sizin haberiniz varmı

tatlım bnmde annem yok bnde arastırdım bıraz onu. en son ne kadrlık bı maas alıyosan onun 24 katını alıyosun
ama almak ıcın evlendıkten sonra gıdıp dılekce vermen gerekıyo duydugum kadarıyla paranın gelmesı 4 5 ay suruyormus

canım benim de babam yok...ben de birinden geri ödendiğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.bi de çalışıyorsan belki vermeyebilirler.ben şimdi çalışıyorum alamayabilirim.emin değilim sadece fikir yürütüyorum.

anammm herkes kaybolmuş bu gün nerdesiniz kızlar

evimister nasıl olduysa iş yerinda açıldı..fırsat dedim gezindim birazzzz....ama kredi kartımı nişanlım el koyduğundan bişey alamadım...birkaç şey beğendim akşam babamı yalvarıcam aslında kandırıcam demek daha doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…