- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.201
Bişi olmaz kuzum...benim salonda nikah olacağı için gerek yok çiçeğe..ama akşam aile arasında olacak düğüne belki süsletebilirim msayı
Canım ben renkleri gördüm pembe ve morun tonlarını sevmedım bu renklerı severım ama mekanın kullandıkları tonlar hoşuma gitmedi,
Bu yuzden aşağıdakilerden biri olucak;
Yeşil
Eki Görüntüle 413317
Turuncu
Eki Görüntüle 413319
Bordo
Eki Görüntüle 413318
Sizce kızlar?
Ayy ben olsam açık mavi seçerdim...yeşil ve mavinin doğal uyumlu süper oluyor yaaa
Canım ben renkleri gördüm pembe ve morun tonlarını sevmedım bu renklerı severım ama mekanın kullandıkları tonlar hoşuma gitmedi,
Bu yuzden aşağıdakilerden biri olucak;
Yeşil
Eki Görüntüle 413317
Turuncu
Eki Görüntüle 413319
Bordo
Eki Görüntüle 413318
Sizce kızlar?
hoşbulduk kzlar:))düğünden önce nikah yaptırcak olan varmı ??benim haftaya nikahım olucakAslında düğün günü olmasını çok istrdm ama yatin durumundan dolayı haftaya yapıcaz:) günlük tarz bi elbise giyicem küçük duvak takmayı düşünüyorum nasıl olur sizce?
ay çok yedim ve dışarda otururken mayıştım ağırlık çöktü :99:
ayyy aynen uykum geldi
benim düğün salonundaki masa gayet şıktı...gerek duymuyorum çiçeğe..ben varım o masanın çiçeği..herkez bana baksın
bendeee bendeeeee 1 haziraaaaann:)))
canım ben renkleri gördüm pembe ve morun tonlarını sevmedım bu renklerı severım ama mekanın kullandıkları tonlar hoşuma gitmedi,
bu yuzden aşağıdakilerden biri olucak;
yeşil
Eki Görüntüle 413317
turuncu
Eki Görüntüle 413319
bordo
Eki Görüntüle 413318
sizce kızlar?
3.cüsü güzel geldi gözüme tatlım....
Bende mavi düşünüyorum
Mavi umut demek ya huzur veriyor sanki
Canım ben renkleri beğenmedim yaa
Göstermemiş kendini pek renkler
başka alternatif yok mu
canlı değil solgun geldi
bu renklerde en iyi bordo
gayet değişik olur :)
bana da bir uyku bastırdı canlar sormayın , şimdi durduğum yerde uyucam nerdeyse
waowwww, 1 numarasın liberte
hoşgeldin canım,hayırlı olsun
bende en sonuncusu gayet güzel :)
ben internetten bunları bulabıldım canım tonlar uçuk değil böyle gittiğimde çekerim resmını turuncuyu sevdim ben daha canlıydı
Kızlar bakın bu 2010 yılından bir görüntü bordosu çok koyu ama pistle uyumlu, birde masalar yuvarlak olacak bızım kınde,
gittiğimde görüp karar verıcem rengi, renk kartelaları varmış, mavıyı bende sevmiştim ama tonları güzel değildi orda vazgeçtim,
Eki Görüntüle 413350 Eki Görüntüle 413352
Ben internetten bunları bulabıldım canım tonlar uçuk değil böyle gittiğimde çekerim resmını turuncuyu sevdim ben daha canlıydı
Kızlar bakın bu 2010 yılından bir görüntü bordosu çok koyu ama pistle uyumlu, birde masalar yuvarlak olacak bızım kınde,
Gittiğimde görüp karar verıcem rengi, renk kartelaları varmış, mavıyı bende sevmiştim ama tonları güzel değildi orda vazgeçtim,
Eki Görüntüle 413350 Eki Görüntüle 413352
kızlar merhana17 haziran kına 20 haziran düğün benim:)))var mı bana yakın tarihlerde gelinler:)
merhaba arkadaşlar dün akşamdandır uzanıyorum epey hastayım sürekli uzanmama rağmen 10 dk bile uyuyamadım zombi gibiyim adeta sizler neler yaptınız??
kıslar bişi sorcam babası olmayan kızlara çeyiz parası veriliyomuş sizin haberiniz varmı
tşk ederim cnm annenin maaşa 2 sene zam gelmicek yani bu kötü işte
anammm herkes kaybolmuş bu gün nerdesiniz kızlar
evimister nasıl olduysa iş yerinda açıldı..fırsat dedim gezindim birazzzz....ama kredi kartımı nişanlım el koyduğundan bişey alamadım...birkaç şey beğendim akşam babamı yalvarıcamaslında kandırıcam demek daha doğru
ben geldimmm
neredesiniz kuzum ya sen,liberte.
Yoğun mu işler
çok yoğun değilim aslında
İş yerinden arkadaşım evlenme teklifi aldı heyecanına ortak olup karşılaşacağı sorunları anlatıyorum
bu arada geçen gün aldığım deterjan kutularım geldi hiç de küçük değiller çok beğendiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?