- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.221
çok yoğun değilim aslında
iş yerinden arkadaşım evlenme teklifi aldı heyecanına ortak olup karşılaşacağı sorunları anlatıyorum
iki sene zam gelmeyecek değil. Paranın senin maaşın olarak yatan kısmı annene 2 sene sonra verilmeye başlanacak.
Sebebide senin o iki senelik maaşı çeyiz parası olarak toptan alman.
Kocişime balayı için geçen hafta şort almıştım
bugunde 3 tana t-shirt aldım colins indirimdeydi
spor çanta aalmıştım daha önce
bi terlik ve plaj havlusu kaldı
anlat kuzum anlat...kayınvalide nasıl yola getirilir onuda anlatkayınvalide nasıl biridir, neler yapabilir anlat...korkup kaçar bizi dinleseler
beğenmene bende çok sevindim kuzum
Ya şu indirim seninki gibi 60 tl ve üstü olsa kullancam kuponumu ama 100 tl ve üstü diyor.
Kullanmak isteyen olursa vereyim kızlar az bir zaman kaldı.
kuzucum yeni bi haber aldım çalıştığım için bana vermiyolarmış
ooooo çok sevindim ne kadar mutludur şimdi arkadaşın, inşallah mutluluğu böyle devam eder
Biz hiç başlamadık balayı alışverişine...şu büyük şeyler bir bitsin..çıkıp beraber alışveriş yapıcaz
çalışıyorsan vermezler ne yazık ki.
Canım ben renkleri gördüm pembe ve morun tonlarını sevmedım bu renklerı severım ama mekanın kullandıkları tonlar hoşuma gitmedi,
Bu yuzden aşağıdakilerden biri olucak;
Yeşil
Eki Görüntüle 413317
Turuncu
Eki Görüntüle 413319
Bordo
Eki Görüntüle 413318
Sizce kızlar?
Canım benim babamda vefat etti ben SSK lı olarak çalışıyorum babam Emekli sandığına tabiiydi ve babamın vefatında çalışmıyordum daha sonra işe başladım Emekli sandığına SSK mı bildirdiğim ve dilekçe yazdım halde kesmediler maaşı yani ben şuan babadanda maaş alıyorum.Bildiğim kadarıyla Allah nasip ederse ekimde evleneceğim ve düğün yardımını alacağım diye biliyorum.
tatlım bnmde annem yok bnde arastırdım bıraz onu. en son ne kadrlık bı maas alıyosan onun 24 katını alıyosun
ama almak ıcın evlendıkten sonra gıdıp dılekce vermen gerekıyo duydugum kadarıyla paranın gelmesı 4 5 ay suruyormus
canım benim de babam yok...ben de birinden geri ödendiğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.bi de çalışıyorsan belki vermeyebilirler.ben şimdi çalışıyorum alamayabilirim.emin değilim sadece fikir yürütüyorum.
kıslar ya benm annem bne çeyize bişeyler alıyorum diye çok surat asıyo kızıyo ben ne yapcam ya korka korka alıyorum damat bohçasına traş malzemesi falan alınıyo ya onu dün siparş vercektim birsürü kızdı oda eksik olsun diyo ne yapcam bilmiyorum:18:
Ay keşke ben de zayıflayabilsem cnm yaa vermem gereken bi 7 kilom var hedefim 49-50 kilo
20 gün sonra da gelinliğim için ölçü verecem bakalım nasıl olucak
72 kilodan 64e düştüm. Artık zayıflamak istemiyorum. Elbiseleri taşıyamamaktan korkuyorum.
İnşAllah istediğin kiloya düşersin canım.
Benim biraz stresten oldu şimdi memnunum ama gidiyo yavaştan.
Kızlar ben kaçtımmm...herkeze iyi hafta sonları
İyi tatiller canımmm
c.tesi akşam eve geç gelmezsem ararım seni
72 kilodan 64e düştüm. Artık zayıflamak istemiyorum. Elbiseleri taşıyamamaktan korkuyorum.
İnşAllah istediğin kiloya düşersin canım.
Benim biraz stresten oldu şimdi memnunum ama gidiyo yavaştan.
bende 78 den 68 'e düştüm ah bi 65 olsam diyorum
ayy veremiyorum yapıştılar üzerime
Eski fotolarıma bakıyorumda off nasıl kiloluymuşum diyorum
Nişan elbisem üzerimde durmuyor düşüyor
Bakalım düğüne kadar verebilirim ama gelinlik alındıktan sonra da vermek istemiyorum ya
Kızlar peki sizlerin boylarınız nasıl uzun mu??
Ya ben çok mu abartıyorum acaba şu an :44:
Ya 1 64 boyum var ama ben resmen kemik gibi zayıf olmak istiyorum 50 kilo
Ama istediğim bu mecbur verecem arkadaş
Evde de sürekli iştahım açık hiç uyamıyorum diyete nolcam benim halim
tmm tatlım....iyi şanslar...herşey yolunda gitsin...gönlünde olan herşeyi hemencecik bulursun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?