- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.241
kıslar ya benm annem bne çeyize bişeyler alıyorum diye çok surat asıyo kızıyo ben ne yapcam ya korka korka alıyorum damat bohçasına traş malzemesi falan alınıyo ya onu dün siparş vercektim birsürü kızdı oda eksik olsun diyo ne yapcam bilmiyorum:18:
anlatıyorum valla
Ama onun kayınvalidesi öğretmen, bu da çok bilmiş diyor
Canım nişanlının mail adresiyle normal bülten üyliğine tıkla
Tıkla 50 Tl kazan yere değil
Normal üye olma butonundan gir
o zamanda 50 Tlye 15 Tl hediye kuponu veriyor
annen seni çok kıskanıyor anlaşılan, al karşına konuş bence. böyle yapınca bende üzülüyorum falan diye.
üye oldum da :) teşekkür ederim
bende 78 den 68 'e düştüm ah bi 65 olsam diyorum
ayy veremiyorum yapıştılar üzerime
Eski fotolarıma bakıyorumda off nasıl kiloluymuşum diyorum
Nişan elbisem üzerimde durmuyor düşüyor
Bakalım düğüne kadar verebilirim ama gelinlik alındıktan sonra da vermek istemiyorum ya
Kızlar peki sizlerin boylarınız nasıl uzun mu??
Ya ben çok mu abartıyorum acaba şu an :44:
Ya 1 64 boyum var ama ben resmen kemik gibi zayıf olmak istiyorum 50 kilo
Ama istediğim bu mecbur verecem arkadaş
Evde de sürekli iştahım açık hiç uyamıyorum diyete nolcam benim halim
Benim boyum 1.68 canım
benimde aslında 58 filan olmam lazım ideal o ama olamam yaa ben cok zayıf olmayı sevmiyorum
zaten ben iri kemikliyim olamam
Ben de nişan üzeri 60a düşerim. :18:
Canım ben çok aşırı zayıflıktan hoşlanmıyorum. Nişanlımda hoşlanmıyo
Boyumda 170 balık etliyim yani.
Babam sagolsun vermem ben kızımı diyince süzüldüm iştah falan kalmadı.
Ben de iri kemikliyim. En sevdiğim şey ince bilektir o da bende yok.
Benim bileklerim ince canım
parmaklarımda cok ince
Ellerimde küçük
Bende büyük el uzun ince parmak seviyorum, ve kirpikler upuzun 2side yok
geldi çattııııı... bugün kınam var kızlar bana şans dileyin de bir aksilik olmasınn :18:
Eki Görüntüle 412941 Eki Görüntüle 412940 Eki Görüntüle 412939
Bende karar veremiyorum:44::44:
Salonda olmasınıda zaten istemiyorum
Kapının önü rahat ve bütün kız arkadaşlarım öyle yaptı
Çocukluktan söz gibi birşeydi
Ev sahibi nişanlımın teyzesi kiracı vardı onu çıkartırız siz geçersiniz boşuna birde ev aramayın demişti. Kendisi antalya da yaşıyor mayıs ayında gelirim çıkmalarını söylerim 2 3 ay müddet veririz sizde anca badana temizlik falan yaparsınız demişti. Ama hesapladığımız gibi olmadı kiracıyla konuşmadan çıkıyor.
Kira işini hiç konuşmadık nasılsa gelicek o zman konuşuruz demiştik. Şimdi temziliğini falan yapsam mobilyalarım zaten hazır yerleştiririz. Ama bizden şimdi kira isterse boş ev için veremeyiz çünkü nişanlım herşeyi tek başına yapıyor bahsetmiştim sizlere babasından hayır yok o yükün altından kalkamaz. Tek dileğim teyzesinin eve girene kadar bizden kira istememesi.
alıntı yapmadan cevap yazarsanız sevinirim çünkü kaldırabilirim resimleri teşekkürler canlarım
siz bu msj okurken bende ayakkabılarımın resmini cekiyor olucam
bunlarda ayakkabılarım ama değiştirmeyi düşünüyorum
Benim bileklerim ince canım
parmaklarımda cok ince
Ellerimde küçük
Bende büyük el uzun ince parmak seviyorum, ve kirpikler upuzun 2side yok
Eylül
Bernardo markafonide indirimde senin istediğin tarza benzer kahvaltı takımı var, haberin olsun.
beğenmene bende çok sevindim kuzum
Ya şu indirim seninki gibi 60 tl ve üstü olsa kullancam kuponumu ama 100 tl ve üstü diyor.
Kullanmak isteyen olursa vereyim kızlar az bir zaman kaldı.
Canım nişanlının mail adresiyle normal bülten üyliğine tıkla
Tıkla 50 Tl kazan yere değil
Normal üye olma butonundan gir
o zamanda 50 Tlye 15 Tl hediye kuponu veriyor
,Davetiyen bence çok şeker...herkez açınca yüzünde bir tebessüm oluşturacak cinsten..sevdim
Canım size fikir veren size özel birşey olunca değmeyin keyfıne böyle bir düşüncenin
Bizim aramızda da senın tum hakların bende saklı yavrucum esprisi var muhtemelen ilham kaynağımız buna benzer birşey olucak :)
canım benim ben zaten mide hastasıyım oda benim psikolojime bağlı artıp azalıyor bu son zamanlarda kendime fazla yüklenmişim azdı yine üstüne 4 gündür yatamıyorum kıvranıyorum buda baş dönmesi ağrısı yapıyo aile hekimine gittim bi gastroenterolojiye birde psikiyatr a sevk etti babam birazdan götürecek ben bu halde kıvranırken müdür ikidir beni aratıyo doktora gittiğine dair belge getirsin sonra aratıyo öğleden sonra gelsin dedirtiyo dahada canım sıkılıyo midem kötüleşiyo hemen napıcam ben ya walla bünyem taşımıyor artık sinir sistemi bozulunca insanın ya çok agresif ya çok duygusal olur ya ben duygusallaşanlardanım durup durup ağlıyorum
Hafta içi tekrar perdeciye gidip halledicem inş. bir yandan da düşünüyorum rahat tüllerden alıp iki kanat şöyle uçuk renklerde yada çiçekli perde mi yaptırsam diye..
Seçtiğiniz davetiyelerde, davetiye yazısı da çok güzel olmuş tatlım..
Canım ismini bir arkadaşımız yazmıştı bende anlamam kruvaze gibi birşeydi sanırım.. Fotograftaki tüller mekanizmalı canım.. boncuklu ipi var jaluzi gibi çekiyorsun tülü istediğin kadar aşağı indirip pencereyi örtebiliyorsun.. Benim dışarda görünme gibi bir durumum yok tatlım evimizin bahçesinin duvarları çok yüksek.. Kimse gelip geçmez :) ben ondan değil de temizlemesinde takılı kaldım.. çok sık yıkarım ben evde de tülleri sanki hemen kirleniyorlarmış gibi geliyor.. takıp çıkartması zorsa uğraşmayayım diye düşünüyorum, hem mobilyalarıma da biraz modenr kaçıyor..
vazgeç diye yazmadın demişsin.. olur mu öyle şey canım, senin iyi niyetinden kuşkum yok iyi ki paylaşmışsın kafamda bir dolu şey var düşünmemiştim ben temizleme olayını.. çok saol tatlım...
çok teşekkürler Leyla,daha güzelleri sizlerin olsun
Teşekkür ederim canımsiz de gönlünüze göre birşey bulursunuz inşaallah.bu arada horoz şekerlerini paylaşan sen miydin?bence süper olur,madem aranızda esprisi de var bu arada yetek başlığın ilginçmiş,beğendim.hemen aklıma ne geldi biliyor musun,yatakta kahvaltı yaptın atıyorum,eşin bi anda öpücük saldırısı başlattı,fincanını oranın üzerine bile koyarsın fonksiyonel yani ay ben de evlenmeden herşeyde pratiklik-fonksiyonellik arama hastalığına tutuldum yaaa
Evet horoz şekerlerim olucak inşallah canım teşekkür ederım
Bende fonksyonel şeyler arıyorum şimdiden planlar konseptler uydurma arayışına girdim delirmek üzere oldugumu düşünüyor annem
Bağlaçolanki canım çoook teşekkür ederim,ne güzel aklında tutmuşsun,görünce haber verdin,sağol.
evet gördüm,fiyatı da iyi,ama nişanlıma da göstermem lazım,ikimiz de beğenelim ki alalım.
bu arada bunlar da çok hoş,ama o porland'daki takım yok mu ahh ahh,beni benden aldı,bitirdi beni! ona aşık oldum resmen,ama takım çıkarmaya kalkınca inanılmaz pahalı oldu.bunlardan istanbulda mağazalarda tam takım halinde ve indirimli satılanlara şahit oldun mu hiç? eğer öyleyse ist.a gelince alırım,ya da biraz daha bekler evlendikten sonra alırım,çok da acil birşey değil..ya da bunu alıp yanına porland'dan 3-5 kase filan ekleyip takımı biraz daha zenginleştirsem mi ne yapsam..aklım onda hep of offff..nişanlım da bi baksın da,kararımızı yazarım sana canım sağol.
Kızlar bazılarınız bilir ben düğün için bir liste yapıyorum, işte duydugunuzda aaa bu şarkıyı hatırlıyorum diyebılecegınız tarzda şarkılar, evde kocaman bir liste yaptım hatırladıklarım bunlar
Elvis Presley Jailhouse Rock
Al Bano-Romina Power-Feliçita
Mory Kanté-yeke yeke
Alizee Laisla Bonita
Boney M-Daddy Cool
Bonnie Tyler - I Need a Hero
Madonna - Vogue
Thalia-Rosalinda
Shakira - La Tortura
Michael Jackson - Beat It
Tatu-30 minutes
Varmı aklınıza gelen bu tarz şarkılar?
Üzerinde gelın damat figuru olan tarih ve isimlerimizin yer aldıgı kucuk plak magnet ler dağıtıcam düğün hatırası.
Şekerlerım horoz şekeri olucak, birde çocuklar için pamuk şekerler ve baloncuklar dağıtıcam,
Kızların elınede beyaz dilek fenerleri verıcem, birde beyaz bileklıkler
Eki Görüntüle 413523 Eki Görüntüle 413524 Eki Görüntüle 413525 Eki Görüntüle 413521 Eki Görüntüle 413522
Ama acaba müzikler boğar mı insanları, türkçe eski şarkıları karma mı yapsam?
İşte Senden başka, olmaz olsun gibi eskı versıyonları ama?
Kafam karmakarışık oldu fikri olan var mı kızlar?
Canım bindallına bayıldım görmemiştim çok güzellll :) tabi ki gelinliğinde çok güzel.. Mutlu mutlu giy inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?