2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

annen seni çok kıskanıyor anlaşılan, al karşına konuş bence. böyle yapınca bende üzülüyorum falan diye.

üye oldum da :) teşekkür ederim

Ben de nişan üzeri 60a düşerim. :18:

Canım ben çok aşırı zayıflıktan hoşlanmıyorum. Nişanlımda hoşlanmıyo
Boyumda 170 balık etliyim yani.
Babam sagolsun vermem ben kızımı diyince süzüldüm iştah falan kalmadı.

Benim boyum 1.68 canım
benimde aslında 58 filan olmam lazım ideal o ama olamam yaa ben cok zayıf olmayı sevmiyorum
zaten ben iri kemikliyim olamam

Ben de iri kemikliyim. En sevdiğim şey ince bilektir o da bende yok.

Benim bileklerim ince canım
parmaklarımda cok ince
Ellerimde küçük
Bende büyük el uzun ince parmak seviyorum, ve kirpikler upuzun 2side yok

parmaklarımda cok ince
Ellerimde küçük

Benım el bilek bel fızık kılo kırpık sıkıntım yok allaha sukur de işte kusursuz insan olmaz derler ya boydan yana muzdarıp bende yınede allaha sukur

kızlar facede bi arkadasım video paylasmıs gelin damat dans ederken müzik birden degisiyo ve kopuyolar cok orjinal geldi bana

Geçmişi okuyayım dedim bitiremedim, gelinlik provam vardı çok heyecanlandım baya gelinliğe benzemiş artık 22 mayısta son provam var 23 mayısta da teslim edecekler :)

Okuduklarıma cevap yazıp çıkacağım... Benimde bileklerim çok ince çok da iyi bişey değilmiş canım bu durum annem kelepçe alacaktı bulamadk bana göre 14 cm mçapında bileklerim o kadar küçültemeyiz dedi kuyumcular, yine büyük gelir dediler alamadık çok istemiştim oysaki tramzon hasırı aldık mecbur, adamda dalga geçiyor gramdan yırttınız az tuttu diye
170 boyundayım, 48 kiloyum... Kilo almak istiyorummmmm...

geldi çattııııı... bugün kınam var kızlar bana şans dileyin de bir aksilik olmasınn :18:

Tebrik ederim canım, inş. gönlünce geçer..

Salonda olucaksa pembe daha uygun geldi bana canım zaten ikisi de çok güzel elbiselerin

Teyzesiymiş yapar bir güzellik sıkma canını tatlım..

Canım bindallına bayıldım görmemiştim çok güzellll :) tabi ki gelinliğinde çok güzel.. Mutlu mutlu giy inş.

parmaklarımda cok ince
Ellerimde küçük

Bende de o kadar boy yok naptınız anam manken misiniz nesiniz herkeste 170 boy

Ben memnunum boyumdan ama kilo takıyorum iyice zapzayıf olmam lazım..
Kirpiklerim çok uzun bileklerim ve ellerim de ince fazlasıyla
Bende de bunlar var işte sevinecek

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,geçmişi okuyana kadar herkes kaçtı gitti
aklımda olanlara cevap yazıcam:
FOREVER-- salonda olacaksa pembeyi,dışarda olacaksa turkuazı öneririm.turkuaz rengini çoook severim,o yüzden bittim ben o elbiseye.pembenin modeli güzel ama dış çekimdeki rengi hoşuma gitmedi.pudra olsaymış,iyiymiş..

Eylül
Bernardo markafonide indirimde senin istediğin tarza benzer kahvaltı takımı var, haberin olsun.

ayyyy hemen bakıcam,çok sağol canım

beğenmene bende çok sevindim kuzum
Ya şu indirim seninki gibi 60 tl ve üstü olsa kullancam kuponumu ama 100 tl ve üstü diyor.

Kullanmak isteyen olursa vereyim kızlar az bir zaman kaldı.
Canım nişanlının mail adresiyle normal bülten üyliğine tıkla
Tıkla 50 Tl kazan yere değil
Normal üye olma butonundan gir
o zamanda 50 Tlye 15 Tl hediye kuponu veriyor

ya kızlar bu hangi site evimister mi? herkese veriliyorsa ben de deneyeyim evin çok eksiği var ama borcumuz birikti diye pek birşey bakınamıyoruz.ne kadar veriyor şimdi bu site ve kaç tane? ütü filan varsa ihtiyacım var çok iyi olur..

,Davetiyen bence çok şeker...herkez açınca yüzünde bir tebessüm oluşturacak cinsten..sevdim

çok teşekkürler Leyla,daha güzelleri sizlerin olsun

Teşekkür ederim canım siz de gönlünüze göre birşey bulursunuz inşaallah.bu arada horoz şekerlerini paylaşan sen miydin?bence süper olur,madem aranızda esprisi de varbu arada yetek başlığın ilginçmiş,beğendim.hemen aklıma ne geldi biliyor musun,yatakta kahvaltı yaptın atıyorum,eşin bi anda öpücük saldırısı başlattı,fincanını oranın üzerine bile koyarsın fonksiyonel yani ay ben de evlenmeden herşeyde pratiklik-fonksiyonellik arama hastalığına tutuldum yaaa

geçmiş olsun,dikkat et kendine..bu müdürler böyle gıcık olmak zorunda canım,o koltuğa otururnca değişiyor çoğu kişide kişilik.sabret..yakında kurtulursun inşaallah..

Milenacım,senin koltuklara çiçekli perde ağır kaçar,oda boğulur diye düşünüyorum.daha sade birşeyler bakmalısın.paylaştığın perdeler ise modern kaçar,daha değişik seçenekler varsa göster yorumlayalım hep beraber canım.
Bu arada p tüller de mi mekanizmalıymış? ay o zaman ben bayağı cahilim perde konusunda yaa...bak canım bi ara forever bi perde paylaştı ya sana örnek olsun diye,şu katlamalı mekanizmalı perdeler.tül değil ama perde.ben mekanizmalı diye sadece onları biliyordum ve forumda genelde ondan şikayet var.bi de okuduğum tüm şikayetleri onun için anladım ben,tülden şikayet var mıydı çıkaramadım şimdi.o perdeleri çıkarması,temizleme ve takması zormuş ama tül için birşey diyemem bakmak lazım,girsene bi ara şu ev tekstili forumlarına..benim de gözüme çarparsa,vaktim olur da tekrar girersem tül için de bakınırım..

Kızlar bazılarınız bilir ben düğün için bir liste yapıyorum, işte duydugunuzda aaa bu şarkıyı hatırlıyorum diyebılecegınız tarzda şarkılar, evde kocaman bir liste yaptım hatırladıklarım bunlar

Elvis Presley Jailhouse Rock
Al Bano-Romina Power-Feliçita
Mory Kanté-yeke yeke
Alizee Laisla Bonita
Boney M-Daddy Cool
Bonnie Tyler - I Need a Hero
Madonna - Vogue
Thalia-Rosalinda
Shakira - La Tortura
Michael Jackson - Beat It
Tatu-30 minutes

Varmı aklınıza gelen bu tarz şarkılar?

Üzerinde gelın damat figuru olan tarih ve isimlerimizin yer aldıgı kucuk plak magnet ler dağıtıcam düğün hatırası.

Şekerlerım horoz şekeri olucak, birde çocuklar için pamuk şekerler ve baloncuklar dağıtıcam,

Kızların elınede beyaz dilek fenerleri verıcem, birde beyaz bileklıkler

Eki Görüntüle 413521 Eki Görüntüle 413522

Ama acaba müzikler boğar mı insanları, türkçe eski şarkıları karma mı yapsam?

İşte Senden başka, olmaz olsun gibi eskı versıyonları ama?

Kafam karmakarışık oldu fikri olan var mı kızlar?

Bağlaçolanki canım çoook teşekkür ederim,ne güzel aklında tutmuşsun,görünce haber verdin,sağol.
evet gördüm,fiyatı da iyi,ama nişanlıma da göstermem lazım,ikimiz de beğenelim ki alalım.
bu arada bunlar da çok hoş,ama o porland'daki takım yok mu ahh ahh,beni benden aldı,bitirdi beni! ona aşık oldum resmen,ama takım çıkarmaya kalkınca inanılmaz pahalı oldu.bunlardan istanbulda mağazalarda tam takım halinde ve indirimli satılanlara şahit oldun mu hiç? eğer öyleyse ist.a gelince alırım,ya da biraz daha bekler evlendikten sonra alırım,çok da acil birşey değil..ya da bunu alıp yanına porland'dan 3-5 kase filan ekleyip takımı biraz daha zenginleştirsem mi ne yapsam..aklım onda hep of offff..nişanlım da bi baksın da,kararımızı yazarım sana canım sağol.

Evet horoz şekerlerim olucak inşallah canım teşekkür ederım

Bende fonksyonel şeyler arıyorum şimdiden planlar konseptler uydurma arayışına girdim delirmek üzere oldugumu düşünüyor annem

Evet horoz şekerlerim olucak inşallah canım teşekkür ederım

Bende fonksyonel şeyler arıyorum şimdiden planlar konseptler uydurma arayışına girdim delirmek üzere oldugumu düşünüyor annem

hahah napalım yaa,pratiklik hayat kurtarıyo bu devirde,malum evler küçük,bayanların çoğu da çalışıyor,haliyle pratiklik fonksiyonellik aranıyor eşyalarda.
anneciğin kendini bu kadar kaptırmana şaşırmıştır sadece,ben anlatmıyorum bu kadar şeyi ya,kadıncağızın başı döner aklımın içinde dönüp duran şeylerden

Rica ederim canım. Görünce aklıma direk sen geldin.
Fiyatı diğerlerine göre uygun. Kırmızı-lacivert başka tabaklarlada olur.

Canım rosalindayı görünce aklıma vahşi güzel dizisindeki kızın şarkıları geldi..
Slow b şarkısı vardı güzeldi zamanında çook severdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…