2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
miska ne ilginç fikirlerin var bacım senin yaaa, bayıldım hepsine reçeller süper olmuş valla,
şarkılarını da dinledim süperler. Allah mesut etsin

canımm çok teşekkür ederim :)) allah hepimizi mesut etsin.

canım koltukların harika. perde konusunda da, çiçekli perde kullanmazdım ben senin yerinde olsam. o koltuklara daha nostaljik, daha ağır perde ve tüller seçerdim. mesela krem rengi tüller ve sütlü kahve ağır bi fon kullanabilirsin. ya da sütlü kahve/krem tül, daha koyu kahve bi perde. güzel olur bence :)

canım benim davetlim az. düğünde 250 kişi, kınada 100 kişi olcak. ikinci düğünüm kalabalık ama o kısmıyla ilgili hiçbi hazırlık içinde değilim. nişanlımın memleketinde olacak, ona gelin olarak gidicem-görünücem okadar :)) hiç uğraşamıycam bi de manisayla.. ben el yapımı her şeye hasta olduğum için, çok zevk alarak yapıyorum. nişan şekerlerimizi de nişanlımla oturup hazırlamıştık, jelibonlardan keyifli oluyo bence. ama 400+400 fenaymış :)

canım 1 kadın 1 erkek diye bi dizi var ya izliyo musun? onların yatak odası dekorasyonu da çok güzel. kırmızı duvara yaslı koyu renk yatak başlıkları var, duvarda da gelişigüzel asılmış, siyah çerçeveli resimler.. süper görünüyo :) senin seçtiğin tarz da çok hoş olabilir ama bence odan küçükse açık renklere yönel. odan genişse sorun yok :) kırmızıya yakışan bi renk bulamadım valla, diğer duvarlar için önerim yok ne yazık ki. kahve ve kiremit tonları olabilir belki.

şarkılarımı ve davetiyelerimi beğenmene de çok sevindim, teşekkür ederim :)

canım ben de çoğunluk gibi, salonda olursa pembeyi, kapı önünde olursa turkuazı öneriyorum :)

çok güzel fikirler, kır düğünü için baloncuklar ayrıca harika :) benim de şeker büfem için horoz şekerlerim var, aldım bile hepsini :) düğünde biz de bi 90'lar konsepti hazırladık, takı faslı falan her şeyi bitip de eğlenceye başlandığında, bi 9-10 şarkı, 90'ların unutulmaz eğlenceli Türkçe pop şarkılarından olucak. upuzuuuunn bi listemiz var, kıyıp eleyebilirsek şarkılara karar vericez ama :) bu 90'lar konseptinin kapanışını da, mustafa sandalın "onun arabası var" şarkısı eşliğinde, damat ve arkadaşlarının yapacağı küçük bi dans gösterisi yapacak :) eğlenicez işte, düğünüm biraz gençlere yönelik olcak gibi görünüyo, halbuki toplasan 50-60 genç ancak var ama olsun :)))

canım bence bu iş için organizasyon firmalarıyla hiiiç görüşme. git güzelce bi çiçekçiyle anlaş. çiçekçinin 1 dediğine, onlar 5 der. boşuna para verme o kadar.

ben öyle kupkuru kadın seven bi türk erkeği hiç duymadım valla :)) nişanlına da bi sor fikrini bakalım ne diycek ben de diyet yapıyorum şimdi. boyum 168 civarı, 59.8 kiloyla başladım diyete, 15 gün oldu işte, şu anda 56.6 kiloyum aslında şu an tam ideal kilomdayım ama göbüşüm hala duruyo, o yüzden 54 olmak istiyorum, 54 olduğum an bırakıcam. ama nişanlım kıyameti koparıyo zayıflama artık diye

eylüşüüümm :) sende ne fikirler var böyleee :)) öyle bi durumda o fincanı atarım gider valla

kızlar bu arada bugün gelinliğimle takacağım inci kolyemi de aldım. iki sıra; bi sırasında taş-bi sırasında minik inciler var. setim var aslında ama gelinlikle seti takmak istemiyorum ya, nişanda da set taktım çünkü. inciler incileerr yarın da kendimi vurup yollara bakırköye gidicem, yalnız alışveriş yapmaya bayılırım ben, o yüzden artık pek sık bulamadığım yalnız cumartesimi alışverişle değerlendireyim diyorum :) kolyeme uygun küpeler, gelinlik için çorap ve seksi çamaşırlar alıcam :))) bakalım, çıkayım da bi, aklıma gelen oldukça alırım.

günaydıınn kızlar nasılsınız
dün akşam televizyonumla dvd playerimi aldık
1,500 liralık samsung lcd tv anneler günü için 1,00 liraya inmiş kaçırmayalım dedik gittik ve şansımıza da kalmış.

Son düzenleme:
Ben de nişan üzeri 60a düşerim. :18:
Babam sagolsun vermem ben kızımı diyince süzüldüm iştah falan kalmadı. [/SIZE][/FONT][/B]

canım hayırdır neden vermedi bana ? üzülme yaaa arada öyle yapıyor babalar , paylaşamıyorlar kızlarını

ben geldim doktor bir sürü ilaç yazdı ...ya ben gece ne edecem bilmiyorum :S

geçmiş olsun çok dikkat et kendine, bu ,iş senin iyice psikolojini bozdu ,değiştirmeye çalış canım

Geçmişi okuyayım dedim bitiremedim, gelinlik provam vardı çok heyecanlandım baya gelinliğe benzemiş artık 22 mayısta son provam var 23 mayısta da teslim edecekler :)

milena hayırlı olsun canım var mı resmi falan bizlere de fikir olsun

evimister sitesi canım. üye ol bence. olmassan ben verim sana kupon numaramı, 100 tl ve üstü alışverişlerde kullanılıyor benim ki.

bu fikirler süper ama bence müzklerde türkçe versiyonlarını kullan, yabancıyı çoğu insan anlamayacak

eylül porlandda ben bir takım beğenmiştim böle kenarında ufak taşlar vardı bittim resmen o yemek takımına ama 2 000 tl ye yakın fiyatı vardı resmini bulamadım bulsam paylaşacaktım

bir de porlandın kaya&maya serisi varya bayılıyorum onlara da çok sirinler

günaydın canım hayırlı olsun

Günaydın ben varım:) Düğünüme çok az kaldı yaa, 1-2 haziran:)

canım çok az kalmış heyecan durumları ne alemde bakalım, hazırlıklar tamam mı?

ben arçelik aldım canım fikir olsungünaydın

Günaydın gelinciklerr

heheh napayım miskoşum ya,evlilik yaklaştı artık insanın aklına geliyo böyle şeyler,gelmese bile getirtenler oluyooseninki de süpermiş amaolay geçip giittikten sonra her seferinde dolapta kahve lekesi,perdede çay lekesi,bi süre sonra bırakırsın fincan fırlatmayı heheh bu arada ben de yalnız yaparım alışverişlerimi hep,bayılıyorum ya karışan eden yokarkadaşlarla gitmek de güzel ama bi süre sonra ay sıkıldım,ay gidelim,ay bi yerde oturalım,ay bişey yok hadi çıkalım..bi dur ya bi rahat ver insanaaaben denicem belki,gezicem belki,ben alışverişten yorulmam ki,gezerim ki,kimene kiiiii o yüzden arkadaşlarla nadiren çıkarım,hep kendim yalnız alıyorum,böylece başkasının yönlendirmesi sonucu alıp sonradan pişman olma ihtimalimi de yok ediyorum dün nişanlım netten ev bakıyo,diyo ki eylül bak bikaç tane ev buldum viaport'un orda,dedim süper battık o zaman bizbakma dedim oralardan geçinemiceezz şaka bi yana hergün outletleri mi dolaşıcam,evim düzgün bi yerde merkezi,işlerimize yakın olsun ben hafta sonları nasılsa talan ederim avm.leri

ayy bu arada lütfen kızlar hepinizden dua bekliyorum,tayin işlerimiz çok karışık..dua edin ne olur hayırlısıyla bir an önce sonuçlansın..yoksa birkaç ay daha ertelenicek ve onda da çıkması garanti değil..yani anlayacağınız şimdi çıkarsa evimizi ona göre tutmuş oluruz bana kolaylık olur.ilk defa geldiğim bilmediğim ist. gibi bi şehirde ömrüm yollarda geçmesin..evimizi öylesine tahminen seçmiş olucaz çünkü..bir de hiç çıkmama ihtimali olursa en az 1 sene ayrı yaşamak zorunda kalabilirizRabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,çok zor işler,aklım hep bunda,yüreğim küt küt..dua bekliorum kızlar,Allah'ın izniyle olacağına inanıyorum,ümit kesmiyorum asla..ama sizden de dua bekliyorum,Allah razı olsun herkesten..

kızlarr hepinizi çok özledim inşş pazartesi görüşürüzzzz

aneeemmm,kısss biz de seni özledik,haberlerini ve dönüşünü bekliyoruss

Canım sağol,bakıcam inşaallah evimister'e,forever üst üste 2 hediye kuponu veren bi siteden bahsetmişsti sanırım bi ara,acaba o mu diye sordum.o zaman forumu karıştırmış bulamamıştım.ütü alamadım,onu biraz ertelemiştik.bi bakim siteye inşaallah bana da 2 kupon verir,süper olur ya,bi de forever 50 tl kazan diye birşey yazmış,onu da herkese veriyorsa ve birleştirilirse tadından yenmez,çok şey istedim biliyorum ama hayal etmenin sınırı yok
Bu arada evet kaya&maya aşkı serisi şirin ama ondan mesela evimde belki birkaç parça kullanırdm,bi süre sonra sıkılırım gibime geliyor.ben porland'ın marine serisini beğendim,şu denizci temalı olan.ama inanılmaz pahalı ya,parçalar tek tek satıldığı için.dün onu sordum işte acaba ist.da herhengi bi porland veya başka mağazada bu marine serisi tam takım halinde satılıyor mudur? yoksa porland ayrı ayrı satmaya niyetli mi bu takımı?eğer öyle olursa ancak birkaç parça alırım bu takımdan,tamam ağzımın suları aktı resmen takımı görünce,vuruldum bittim ama o kadar da para veremem..bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim..
BAĞLAÇOLANKİ-- canım nişanlımla baktık,beğendik,ama bernardonun sitesine girdim orda da aynı fiyat! markafoninin bi ekstra güzelliğini göremedim yani..hem bernardoda kırılma vs garantisi de var,alırsam direkt ordan alırım..biraz daha beklemeye karar verdim,bu arada bernardodaki country tarz ismi rose'lu geçen ürünlerin şu küçük güllü olanlarına bittim.kavanozalrına aşık oldum mutlaka evimde istiyorum Allah izin verirseo yüzden biraz daha beklicez kahvaltı takımı,acil birşey değil..belki porland insafa gelir diye..o gelmezse bakarsın bernardo daha çok indirim yapar,ordan alırız birşeyler..

porland takım olarak ta satıyor diye biliyorum canım bakman lazım porlanda gidipte, ben gittim ama fiyatını görünce takımların çıktım diğerleriniz sormadan

bende bir kaç parça o kaya maya serisinde alıcam o kadar

canım hiç mağazasına girip bakmadım ama sitesinden baktım kaya&maya da marine de takım halinde değil ayrı ayrı satılıyor.zaten senin paylaştığın fotolarda da tek tek fiyatlar var dikkat ettyisen,adam takım fiyatı yazmıyo bi türlü..tamam mesela sadece birkaç parça almak isteyen olur onlar için avantajlı ama takım isteyenler için çok kötü.sen hangi takımı gördün fiyatı nasıldı? bu dediğim takımlar mı?başka takımlarla ilgilenmiyorum zaten marine dışında

canım ben o dediğim taşlı serinin fiyatını sordum işte 2000 tl ye yakın bişeydi. kaya maya olanı da takım olarak sattıklarını söylediler.ama fiyatını hiç sormadım, almaya niyetim yoktu o zaman ondan

amanda aman kimler gelmiş gitmiş...Bizde seni çok özledik canımmm benim

ayyy bir an önce gelse de anlatsa bize birşeyler o da
liberte naber canım, nasılsın? çalışıyor musun bu gün sen de ?

yok tatlım evdeyim..kahvaltı yaptım bir bakayım dedim..kopamıyorum formdan...sizin hastanede c.tesi açıkmı?

afiyet olsun canım

kız biz öğle yemeği yicez sen daha kavaltımı yapıon aaaaa

cumartesileri 4 e kadar açık canım maalesef

afiyet olsun canım

kız biz öğle yemeği yicez sen daha kavaltımı yapıon aaaaa

cumartesileri 4 e kadar açık canım maalesef

hımmm kuzum özel hastanemi?
dün akşam aşkımla birlikteydik..evli arkadaşı var onlara gittik..saat gece 1'de eve geldim..oturduk annemlerle sonra..geç yatıncada sabah geç uyandım...evli çiftlerle oturmak çok güzel oluyor...şimdiden böyle evli gibi hissettim kendimi

özel canım evet.

ohh ne güzel , gününüzün güzel geçmesine sevindim
evli çiftlerle oturmak gerçekten çok güzel olmalı, daha bizim öyle bir ortamımız olmadı uzakta olduğumuz için ama olacak inşallah evlendiğimizde

olur tatlım merak etme..
nişanlımın arkadaşları çoğu evli öle olunca bu tarz ortamlara genelde giriyoruz..güzel oluyor...
ben çıkıyorum..arkadaşa gidicem...öpüorum sizi...

Günaydın kızlaarr ben geldiimm

Hayırlı olsun canım mıutlu mutlu güzel günlerde kullanın inşallah

Biz de dün daybuyday dan istediğimiz ütü indirime girmişti siemenste onu aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…