- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.261
kızlarr hepinizi çok özledim inşş pazartesi görüşürüzzzz
miska ne ilginç fikirlerin var bacım senin yaaa, bayıldım hepsine reçeller süper olmuş valla,
şarkılarını da dinledim süperler. Allah mesut etsin
Koltuklarımı beğenmene çok sevindim canım, hatta aklımdan da geçmedi değil miskaya sorsam perde konusunda güzel fikirlerini paylaşmaktan sakınmaz diyepazar günü gidip döşeme rengine karar vereceğiz, tülleri de içime sinmedi diye bekletiyorum zaten diğer odaların ki yapılıyor sanırım forever ın önerisini yaptır diyorsun.. Hafta içi tekrar perdeciye gidip halledicem inş. bir yandan da düşünüyorum rahat tüllerden alıp iki kanat şöyle uçuk renklerde yada çiçekli perde mi yaptırsam diye..
Seçtiğiniz davetiyelerde, davetiye yazısı da çok güzel olmuş tatlım..
çoookkk şirinler, ne iyi düşünmüşsün.. davetli sayısı azsa yorulmazsın da çok kişiyse reçeller baya seni uğraştırır..Benim gözüm kesmiyor hiç bişeyi kendim hazırlamayı, 2 düğün, 400er kişi... aman allahımmm kabus gibi:)
dilek ağacını anı defterine çevirmem süper olmuş.. Müziklerini de dinledim tatlım dans müziğinize bayıldım.. Artık bizim de bu işlere bakma vaktimiz geldi sanırım geç kalmışlık hissettim dinleyince :)
Ben eminim düğününün çok eğlenceli güzel geçeceğine.. Çok mutlu ol canım..
Çok hoş olacağa benzıyor canım inşallah istediğin dekorasyon olur
Ben bütün odaları kafamda tasarladım, genelde ferah açık tonlar olacak heryerde zaten, yatak odamı bu yüzden daha özel dekore etmeye karar verdım ama tam tasarlayamadım henüz :18:
Mobilyalarım beyaz-siyah olacak, yatak başlığım daha net karar vermemiş olmamla bırlıkte yuksek ıhtımal bu olacak.
Eki Görüntüle 412935
Yatagımın yaslandıgı duvarı koyu kırmızı duvar kağıdıyla kaplamak istiyorum, birde o duvara 3 parçalı tango yapan çift figurlu bir tablo görmüştüm onu almayı düşündüm.
Yatak örtüm siyah saten olucak. Halım bu kirpi tarzı koyu kırmızı olucak, net değil daha kafam.
Ama perdelerin ve diper duvarların renklerının tam karar veremedım, senın fıkrın var mı canım?
Harika bir cümle :) Hem sıcak, hem samimi, hem doğal :)
Bu şarkıya bayılırım ben bana mandalınalarla birlikte sıcağı ve yazı anımsatan tek kaynak bu galıba
Eki Görüntüle 412941 Eki Görüntüle 412940 Eki Görüntüle 412939
Bende karar veremiyorum:44::44:
Salonda olmasınıda zaten istemiyorum
Kapının önü rahat ve bütün kız arkadaşlarım öyle yaptı
Çocukluktan söz gibi birşeydi
Ben burda da duydugun etrafımdan da aldıgım yardımlarla kına gecesinde tefler ziller, nedime taçları, kırmızı kına gullerı, kına bileklıklerı, kına keseleri, dilek balonları, gibi güzel detaylara yer vermek istiyorum inşallah kısmet :)
Düğünde de nikah şekeri yerine horoz şekerlerinden dağıtmak istiyorum :) Ben nişanlıma horozum derım o da tavugum der ( bir anımız var da tavuklarla ilgili o zamandan beri takıldı kaldı dılımıze)
Bırde ben efsane eğlenceli şarkılardan müzik listesi yapacağım, konsepte uyacağını düşündüm :)
Eki Görüntüle 413027
Düğünde ufaklıkların eline bunlardan verıcem, ben çok severdım, kır düğününe uygun da olur cıvıl cıvıl baloncuklar :)
Eki Görüntüle 413026
Nikahtan geriye anı kalsın diye sevdiklerimize üstünde düğün günümüz ve isimlerimizin yazdığı gelin damat baskılı kuçuk plak magnet dağıtıcam :)
Aklıma gelenler bunlar inşallah halledebılırım :)
Kızlar bilenler vardır düğünüm sahilnde bir tesiste kır düğünü konsepti olacak;
Msa sandalye süsleme volkan vs. hazırlıkları var firmada.
Ama ben gelin masasının üstüne ve masaların üstüne çiçekler koydurmak istiyorum duydugun kadarıyla kiralanıyormuş,
Avrupa yakasında bu tarz şeyler kıralayan yer bilen var mı?
Nerden bulunur böyle şeyler?
Kızlar peki sizlerin boylarınız nasıl uzun mu??
Ya ben çok mu abartıyorum acaba şu an :44:
Ya 1 64 boyum var ama ben resmen kemik gibi zayıf olmak istiyorum 50 kilo
Ama istediğim bu mecbur verecem arkadaş
Evde de sürekli iştahım açık hiç uyamıyorum diyete nolcam benim halim
Teşekkür ederim canımsiz de gönlünüze göre birşey bulursunuz inşaallah.bu arada horoz şekerlerini paylaşan sen miydin?bence süper olur,madem aranızda esprisi de var bu arada yetek başlığın ilginçmiş,beğendim.hemen aklıma ne geldi biliyor musun,yatakta kahvaltı yaptın atıyorum,eşin bi anda öpücük saldırısı başlattı,fincanını oranın üzerine bile koyarsın fonksiyonel yani ay ben de evlenmeden herşeyde pratiklik-fonksiyonellik arama hastalığına tutuldum yaaa
günaydın kızlar, bu gün kimler var bakalım
Ben de nişan üzeri 60a düşerim. :18:
Babam sagolsun vermem ben kızımı diyince süzüldüm iştah falan kalmadı.[/SIZE][/FONT][/B]
ben geldim doktor bir sürü ilaç yazdı ...ya ben gece ne edecem bilmiyorum :S
Geçmişi okuyayım dedim bitiremedim, gelinlik provam vardı çok heyecanlandım baya gelinliğe benzemiş artık 22 mayısta son provam var 23 mayısta da teslim edecekler :)
ya kızlar bu hangi site evimister mi? herkese veriliyorsa ben de deneyeyim evin çok eksiği var ama borcumuz birikti diye pek birşey bakınamıyoruz.ne kadar veriyor şimdi bu site ve kaç tane? ütü filan varsa ihtiyacım var çok iyi olur..
Kızlar bazılarınız bilir ben düğün için bir liste yapıyorum, işte duydugunuzda aaa bu şarkıyı hatırlıyorum diyebılecegınız tarzda şarkılar, evde kocaman bir liste yaptım hatırladıklarım bunlar
Elvis Presley Jailhouse Rock
Al Bano-Romina Power-Feliçita
Mory Kanté-yeke yeke
Alizee Laisla Bonita
Boney M-Daddy Cool
Bonnie Tyler - I Need a Hero
Madonna - Vogue
Thalia-Rosalinda
Shakira - La Tortura
Michael Jackson - Beat It
Tatu-30 minutes
Varmı aklınıza gelen bu tarz şarkılar?
Üzerinde gelın damat figuru olan tarih ve isimlerimizin yer aldıgı kucuk plak magnet ler dağıtıcam düğün hatırası.
Şekerlerım horoz şekeri olucak, birde çocuklar için pamuk şekerler ve baloncuklar dağıtıcam,
Kızların elınede beyaz dilek fenerleri verıcem, birde beyaz bileklıkler
Eki Görüntüle 413523 Eki Görüntüle 413524 Eki Görüntüle 413525 Eki Görüntüle 413521 Eki Görüntüle 413522
Ama acaba müzikler boğar mı insanları, türkçe eski şarkıları karma mı yapsam?
İşte Senden başka, olmaz olsun gibi eskı versıyonları ama?
Kafam karmakarışık oldu fikri olan var mı kızlar?
bu arada bunlar da çok hoş,ama o porland'daki takım yok mu ahh ahh,beni benden aldı,bitirdi beni! ona aşık oldum resmen,ama takım çıkarmaya kalkınca inanılmaz pahalı oldu.bunlardan istanbulda mağazalarda tam takım halinde ve indirimli satılanlara şahit oldun mu hiç? eğer öyleyse ist.a gelince alırım,ya da biraz daha bekler evlendikten sonra alırım,çok da acil birşey değil..ya da bunu alıp yanına porland'dan 3-5 kase filan ekleyip takımı biraz daha zenginleştirsem mi ne yapsam..aklım onda hep of offff..nişanlım da bi baksın da,kararımızı yazarım sana canım sağol.
günaydıınn kızlar nasılsınız
dün akşam televizyonumla dvd playerimi aldık
1,500 liralık samsung lcd tv anneler günü için 1,00 liraya inmiş kaçırmayalım dedik gittik ve şansımıza da kalmış.
Günaydın ben varım:) Düğünüme çok az kaldı yaa, 1-2 haziran:)
günaydın canım.ne zamandır giremiyorum doğru düzgün,konuşulanlarıda kaçırıyorum pek bişey yazamasada takip etmeye çalışıyorum.
cattle arıyorum bu aralar kendime nasıl bişey alıcam bilemedim?
eylüşüüümm :) sende ne fikirler var böyleee :)) öyle bi durumda o fincanı atarım gider valla
kızlar bu arada bugün gelinliğimle takacağım inci kolyemi de aldım. iki sıra; bi sırasında taş-bi sırasında minik inciler var. setim var aslında ama gelinlikle seti takmak istemiyorum ya, nişanda da set taktım çünkü. inciler incileerryarın da kendimi vurup yollara bakırköye gidicem, yalnız alışveriş yapmaya bayılırım ben, o yüzden artık pek sık bulamadığım yalnız cumartesimi alışverişle değerlendireyim diyorum :) kolyeme uygun küpeler, gelinlik için çorap ve seksi çamaşırlar alıcam :))) bakalım, çıkayım da bi, aklıma gelen oldukça alırım.
evimister sitesi canım. üye ol bence.olmassan ben verim sana kupon numaramı, 100 tl ve üstü alışverişlerde kullanılıyor benim ki.
eylül porlandda ben bir takım beğenmiştim böle kenarında ufak taşlar vardı bittim resmen o yemek takımına ama 2 000 tl ye yakın fiyatı vardıresmini bulamadım bulsam paylaşacaktım
bir de porlandın kaya&maya serisi varya bayılıyorum onlara da çok sirinler
Günaydın gelinciklerr
Canım sağol,bakıcam inşaallah evimister'e,forever üst üste 2 hediye kuponu veren bi siteden bahsetmişsti sanırım bi ara,acaba o mu diye sordum.o zaman forumu karıştırmış bulamamıştım.ütü alamadım,onu biraz ertelemiştik.bi bakim siteye inşaallah bana da 2 kupon verir,süper olur ya,bi de forever 50 tl kazan diye birşey yazmış,onu da herkese veriyorsa ve birleştirilirse tadından yenmez,çok şey istedim biliyorum ama hayal etmenin sınırı yok
Bu arada evet kaya&maya aşkı serisi şirin ama ondan mesela evimde belki birkaç parça kullanırdm,bi süre sonra sıkılırım gibime geliyor.ben porland'ın marine serisini beğendim,şu denizci temalı olan.ama inanılmaz pahalı ya,parçalar tek tek satıldığı için.dün onu sordum işte acaba ist.da herhengi bi porland veya başka mağazada bu marine serisi tam takım halinde satılıyor mudur? yoksa porland ayrı ayrı satmaya niyetli mi bu takımı?eğer öyle olursa ancak birkaç parça alırım bu takımdan,tamam ağzımın suları aktı resmen takımı görünce,vuruldum bittim ama o kadar da para veremem..bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim..
porland takım olarak ta satıyor diye biliyorum canımbakman lazım porlanda gidipte, ben gittim ama fiyatını görünce takımların çıktım diğerleriniz sormadan
bende bir kaç parça o kaya maya serisinde alıcam o kadar
canım hiç mağazasına girip bakmadım ama sitesinden baktım kaya&maya da marine de takım halinde değil ayrı ayrı satılıyor.zaten senin paylaştığın fotolarda da tek tek fiyatlar var dikkat ettyisen,adam takım fiyatı yazmıyo bi türlü..tamam mesela sadece birkaç parça almak isteyen olur onlar için avantajlı ama takım isteyenler için çok kötü.sen hangi takımı gördün fiyatı nasıldı? bu dediğim takımlar mı?başka takımlarla ilgilenmiyorum zaten marine dışında
amanda aman kimler gelmiş gitmiş...Bizde seni çok özledik canımmm benim
canım ben o dediğim taşlı serinin fiyatını sordum işte 2000 tl ye yakın bişeydi. kaya maya olanı da takım olarak sattıklarını söylediler.ama fiyatını hiç sormadım, almaya niyetim yoktu o zaman ondan
ayyy bir an önce gelse de anlatsa bize birşeyler o da
liberte naber canım, nasılsın? çalışıyor musun bu gün sen de ?
afiyet olsun canım
kız biz öğle yemeği yicez sen daha kavaltımı yapıon aaaaa
cumartesileri 4 e kadar açık canım maalesef
hımmm kuzum özel hastanemi?
dün akşam aşkımla birlikteydik..evli arkadaşı var onlara gittik..saat gece 1'de eve geldim..oturduk annemlerle sonra..geç yatıncada sabah geç uyandım...evli çiftlerle oturmak çok güzel oluyor...şimdiden böyle evli gibi hissettim kendimi
özel canım evet.
ohh ne güzel , gününüzün güzel geçmesine sevindim
evli çiftlerle oturmak gerçekten çok güzel olmalı, daha bizim öyle bir ortamımız olmadı uzakta olduğumuz için ama olacak inşallah evlendiğimizde
günaydıınn kızlar nasılsınız
dün akşam televizyonumla dvd playerimi aldık
1,500 liralık samsung lcd tv anneler günü için 1,00 liraya inmiş kaçırmayalım dedik gittik ve şansımıza da kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?