- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.281
olur tatlım merak etme..
nişanlımın arkadaşları çoğu evli öle olunca bu tarz ortamlara genelde giriyoruz..güzel oluyor...
ben çıkıyorum..arkadaşa gidicem...öpüorum sizi...
Günaydın kızlaarr ben geldiimm
kızlar gunaydın dun gec cok sevdıgım bı ablam bndeydı onunla kına ıcın genc kızlara ve cocuklara dagıtmak ıcın bısıler yaptık hemen paylasmak istıyorum sızlerle de
tullerın ıcıne bı cıft kupe koyduk bıde böle susledık :))
Eki Görüntüle 413851
Eki Görüntüle 413854
Eki Görüntüle 413853
kızlar gunaydın dun gec cok sevdıgım bı ablam bndeydı onunla kına ıcın genc kızlara ve cocuklara dagıtmak ıcın bısıler yaptık hemen paylasmak istıyorum sızlerle de
Eki Görüntüle 413851
Eki Görüntüle 413854
Eki Görüntüle 413853
canım çok güzel olmuşlar ellerinize sağık
çok güzeller canım emeğine sağlık
kızlar dün ev muhabbetimi anlatmıştım akşam gidip konuşamadık ama kiracılar borç takıp gidiyorlarmış nişanlımın kuzeni çok üzgündü bi alt katında kuzeni oturuyor kadın başıma napıcam ben diyor.
aaa borç takmaları kötü olmuş.
Peki ne yapacaksınız canım siz şimdi? Verecek mi acaba teyzesi size evi?
canım hayırdır neden vermedi bana ? üzülme yaaa arada öyle yapıyor babalar , paylaşamıyorlar kızlarını
Eki Görüntüle 413805 Eki Görüntüle 413806 Eki Görüntüle 413804 Eki Görüntüle 413803 Eki Görüntüle 413802
BAĞLAÇOLANKİ-- canım nişanlımla baktık,beğendik,ama bernardonun sitesine girdim orda da aynı fiyat! markafoninin bi ekstra güzelliğini göremedim yani..hem bernardoda kırılma vs garantisi de var,alırsam direkt ordan alırım..biraz daha beklemeye karar verdim,bu arada bernardodaki country tarz ismi rose'lu geçen ürünlerin şu küçük güllü olanlarına bittim.kavanozalrına aşık oldum mutlaka evimde istiyorum Allah izin verirseo yüzden biraz daha beklicez kahvaltı takımı,acil birşey değil..belki porland insafa gelir diye..o gelmezse bakarsın bernardo daha çok indirim yapar,ordan alırız birşeyler..
Kızlar
Galiba ben yapamıycam evlenemiycem
Çok seviyorum fakat sevgi yetmiyor... Saygı lazım değer vermek lazım....
Öyle kısıtlamakla bağırıp çağırmakla ben bu şekilde evlenmek istemiyorum...
Belki ilk baştan beri böyleydi yada ben mi farklı görmek istedim bilemiyorum...
Aceleyle karar vermek istemediğim içinde bir iki gün sessizliği tercih ettim..
Hakkımda hayırlısı benim için dua edin lütfen ...
daha konuşamadık güzelim ama bir kere söz verdiler dönüş olmaz 2 ya da 3 ay boş durur sonra biz boyasını temizliğini yaptırır yavaş yavaş geçeriz. Evi de çok pis bırakmışlar dedi kuzeni ama olsun o kolay iş temizlenir inş. Borçlarını öderler
kızlar
galiba ben yapamıycam evlenemiycem
çok seviyorum fakat sevgi yetmiyor... Saygı lazım değer vermek lazım....
öyle kısıtlamakla bağırıp çağırmakla ben bu şekilde evlenmek istemiyorum...
[sıze=3]yaşın küçük, okuyosun diyip durdu.
çok üzülüyo.[/sıze]
kaç yaşındasın ki canım, üzülme bişey olmaz, herkes 30 unda evlenmiyor.
[sıze=3]23e girmiş olucam evlendiğimde.[/sıze]
Kızlar
Eki Görüntüle 413851
Eki Görüntüle 413854
Eki Görüntüle 413853
olsun canım ne olacak yaaa... Bende tanıştığımda 18 yaşındaydım şimdi 25 yaşındayım. çokta yaş farkı yok seninle aramızda. Ahh bu babalar ahhh
Sen sıkma canını zamanla o da alışacak, benim kuzenim şimdi 22 yaşında 2 yaşında oğlu var düşün
maşallah gelinler hep genç genç...
Ben 28 yaşımdayım ama en hazır olduğum anda evlenmeye karar verdim
hiç pişman değilm o yüzden..
Herkesin evliliğe hazır olduğu yaşa farklıdır yani illa herkes 30unda evlenmek zorunda değil....
canım ben o dediğim taşlı serinin fiyatını sordum işte 2000 tl ye yakın bişeydi. kaya maya olanı da takım olarak sattıklarını söylediler.ama fiyatını hiç sormadım, almaya niyetim yoktu o zaman ondan
Kızlar
Allah razı olsun canım,RAbbim senin de yardımcın olsun,benimkiler de başta biraz soğuk yaklaşmışlardı olaya,bilirim çok zor çok sıkıntılı süreçler..şimd de bana sen niye bu kadar zayıfladın bu sene diyorlarAllah yardımcın olsun canım tayin konusunda.
Viaportun ordaki evler çok güzell.
Şimdilik biraz ıssız ama yeni yeni yapılanıyo çok gelişicek.
Porlanda kampanya yapsa ben de kaya&maya takımını almak istiyorum.Çok güzel.
Maşallah gelinler hep genç genç...
Ben 28 yaşımdayım ama en hazır olduğum anda evlenmeye karar verdim
Hiç pişman değilm o yüzden..
Herkesin evliliğe hazır olduğu yaşa farklıdır yani illa herkes 30unda evlenmek zorunda değil....
28 yaşı çok değil ki, tam evlenme yaşı,olgunluk yaşı , biz biraz erken davrandık galiba Herkesin evliliğe hazırlık yaşı farklıdır tabi
Allah yardımcın olsun
Tahmin ediyorum sorunları.
O kısa bi öfkeyle oluyo..
Biraz alttan almak gerek olaylar soğuyunca ben de aynısını ona yapıyorum anlıyo hatasını.
Geç olsa bile ...
Allah yardımcın olsun canım ..
Üzülme.
canım benim. öyle deme ne olur, siz ne kadardır birliktesiniz?
Bu forumda çoğu kişi senin yaşadıklarını yaşıyor emin ol. Oturun güzelce konuşun konuşulmazsa olaylar iyice ilerliyor sonunda. Bir kaç gün önce kendini dinle tabi ki ama acele karar verme bazen işin içinden çıkılmaz gibi görünen durumlar aslında öyle basit bir şekilde çözümü olabiliyor ki, biz göremiyoruz
sakin düşün acele karar verme sakın.
Dualarımız seninle hakkında hakkında hayırlısı olsun inşallah
Allah yardımcın olsun canım inşallah en doğru şekilde kararını verirsin hakkında en hayırlı olan kararı..........
Ama sakin olmakta fayda var bence de..............
a
aa ne oldu hayırdır,hemen öyle düşünme ya bi dur pakize..bi düşün sorun ne,olay ne iyice bi düşün eğrisi doğrusuyla,sonra dürüstçe konuş nişanlınla,hakkında hayırlısı olsun inşaallah..
Allah razı olsun canım,RAbbim senin de yardımcın olsun,benimkiler de başta biraz soğuk yaklaşmışlardı olaya,bilirim çok zor çok sıkıntılı süreçler..şimd de bana sen niye bu kadar zayıfladın bu sene diyorlar
Porlaaaaaaaannnnddd duy sesimiziiiiii
o tarafları pek bilmiyorum canım ama nişanlımın iş yerine bayağı uzak.geniş bi çevrede araştırma yapalım dedik de öyle karşımıza çıktı..ben tayinim hayırlısıyla güzel bi yere çıksın,eşime de uzak olmasın istiyorum ki akşamları ne ben ne o yollarda telef olmayalım,hemencecik ulaşalım sıcak yuvalarımıza da birbirimize ayıracak daha çok vaktimiz olsun istiyorum.ordan tutarsak hergün bi sürü yol gidip gelicek nişanlım,hem benim de yerim yurdum belli değil,of ne zor işler Rabbim sen yardım et herkesin derdi başka başka..ümidinizi kaybetmeyin kızlar,hayırlı bir iş için çabalıyoruz,helalinden yuvamızı kurmaya çalışıyoruz,RAbbim elbet yardım edecek..sana da bana da pakizeye ve diğer kızlara da..dua edelim bol bol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?