- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.301
evet kesinlikle,şimdi bakıyorum 19-20 yaşında kızlar koli koli çeyiz düzüyor,kocam da kocam diyor yapışıyor sevgilisine adeta ve nikah masasına oturtuyor.lütfen kimse yanlış anlamasın,burda kimseye laf atmak değil amacım..ben sadece şunu garipsedim yıllarca(hala da öyle)ben 19-20 yaşındayken okumak ünv bitirmek ve mesleğimin olması dışında başka derdim yoktu..hatta biri çıkıp ailemin aklını çeler diye ödüm patlıyordu,evlenmeyi hiç düşünmedim hep uzak durdum.ama yeni nesil çok cesur yakeşke zamanında ben de öyle olsaydım ama çok şükür mesleğim var,okudum ettim,ailemi de mutlu ettim.şimdi de yuvamı kurma niyetindeyim Rabbim nasip ederse..kesinlikle herkesin farklı öncelikleri,düşünceleri,hayalleri var..bi de nasip meselesi,olmayınca olmuyor.daha önce karşıma çıkmadı nişanlım napim hem okul okul diye tutturduğum yaşlarda çıksaydı birşey olur muydu onu da bilemem..o yüzden kesinlikle nasip meselesi,ben buna çoook inanıyorum,Rabbim hayırlı yazılar yazsın herkese,25-28-30-35...kimse attığı adımdan pişman olmasın,hayırlı eşlere sahip olsun da kızlar,yaşı boşverin,bi sürü krem icat edildi sonuçta demi
kızlaaarr .. neka çok yeni gelin adayı gelmiş :))
eskilerden kimler var acep düğün telaşından baya uzun sure giremedem ama evlendim gerii döndüm kk yaaa :)) herkesin herşey yolundadir inşallah bu arada kullanıcı adımı değiştrdm benn gizemmm :)
evet bizim aile de hep yaşından küçük gösterir,benim öğrenciler dışarda sivil kıyafetlerle bana hocam diyince bazen soruyorlar:ne?hocaları mısınız diyeCanım aynen katılıyorum sana
Keşke öyle cesaretli biri olabilseydim ben de ama nerdee
Okuldu sınavdı o dertlerle uğraştım ben de yıllarca
Valla yaşım 28 ama görenler 20 diyo gerçekten kremler işe yarıyo yani merak etmeyin
kızlaaarr .. neka çok yeni gelin adayı gelmiş :))
eskilerden kimler var acep düğün telaşından baya uzun sure giremedem ama evlendim gerii döndüm kk yaaa :)) herkesin herşey yolundadir inşallah bu arada kullanıcı adımı değiştrdm benn gizemmm :)
merhaba,pek eski olmadığımdan bu topikte,sizi çıkaramadım ama hayırlı olsun yuvanız..mutluluğunuz eksik olmasın inşaallah.topiğimiz ilk gelinlerini verdi,dönüp bize tecrübelerini aktarmalarını bekliyoruz,e tabi sizden de birşeyler öğrenebilirsek ne alaşunları yapın-yapmayınalın-almayın,dikkat edin vs..diyeceğiniz ya da başka başka şeyler..
evet bizim aile de hep yaşından küçük gösterir,benim öğrenciler dışarda sivil kıyafetlerle bana hocam diyince bazen soruyorlar:ne?hocaları mısınız diyedaha krem mrem kullanmadım ama merak ettim prenses,cilt bakımında neler kullanır neler yaparsın bize de anlat kıss ayy bu arada kızlar,bazı gelincikler birkaç ay önce düğünden bi süre önce cilt bakımına başlayacaklarını yazmışlardı,burda iyi bi güzellik salonu yok,ne yapsam bilemedim,önerileriniz var mı? ya da anadolu yakasında önereceğiniz yerler,gittiğim tarihlerde uğrar biraz bakım yaptırırım belki..kartal-maltepe civarında olursa dadundan yenmez
hehehnapayım miskoşum ya,evlilik yaklaştı artık insanın aklına geliyo böyle şeyler,gelmese bile getirtenler oluyoo seninki de süpermiş ama olay geçip giittikten sonra her seferinde dolapta kahve lekesi,perdede çay lekesi,bi süre sonra bırakırsın fincan fırlatmayı heheh bu arada ben de yalnız yaparım alışverişlerimi hep,bayılıyorum ya karışan eden yok arkadaşlarla gitmek de güzel ama bi süre sonra ay sıkıldım,ay gidelim,ay bi yerde oturalım,ay bişey yok hadi çıkalım..bi dur ya bi rahat ver insanaaa ben denicem belki,gezicem belki,ben alışverişten yorulmam ki,gezerim ki,kimene kiiiii o yüzden arkadaşlarla nadiren çıkarım,hep kendim yalnız alıyorum,böylece başkasının yönlendirmesi sonucu alıp sonradan pişman olma ihtimalimi de yok ediyorum dün nişanlım netten ev bakıyo,diyo ki eylül bak bikaç tane ev buldum viaport'un orda,dedim süper battık o zaman biz bakma dedim oralardan geçinemiceezz şaka bi yana hergün outletleri mi dolaşıcam,evim düzgün bi yerde merkezi,işlerimize yakın olsun ben hafta sonları nasılsa talan ederim avm.leri
ayy bu arada lütfen kızlar hepinizden dua bekliyorum,tayin işlerimiz çok karışık..dua edin ne olur hayırlısıyla bir an önce sonuçlansın..yoksa birkaç ay daha ertelenicek ve onda da çıkması garanti değil..yani anlayacağınız şimdi çıkarsa evimizi ona göre tutmuş oluruz bana kolaylık olur.ilk defa geldiğim bilmediğim ist. gibi bi şehirde ömrüm yollarda geçmesin..evimizi öylesine tahminen seçmiş olucaz çünkü..bir de hiç çıkmama ihtimali olursa en az 1 sene ayrı yaşamak zorunda kalabilirizRabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,çok zor işler,aklım hep bunda,yüreğim küt küt..dua bekliorum kızlar,Allah'ın izniyle olacağına inanıyorum,ümit kesmiyorum asla..ama sizden de dua bekliyorum,Allah razı olsun herkesten..
Kızlar
Galiba ben yapamıycam evlenemiycem
Çok seviyorum fakat sevgi yetmiyor... Saygı lazım değer vermek lazım....
Öyle kısıtlamakla bağırıp çağırmakla ben bu şekilde evlenmek istemiyorum...
Belki ilk baştan beri böyleydi yada ben mi farklı görmek istedim bilemiyorum...
Aceleyle karar vermek istemediğim içinde bir iki gün sessizliği tercih ettim..
Hakkımda hayırlısı benim için dua edin lütfen ...
evet kesinlikle,şimdi bakıyorum 19-20 yaşında kızlar koli koli çeyiz düzüyor,kocam da kocam diyor yapışıyor sevgilisine adeta ve nikah masasına oturtuyor.lütfen kimse yanlış anlamasın,burda kimseye laf atmak değil amacım..ben sadece şunu garipsedim yıllarca(hala da öyle)ben 19-20 yaşındayken okumak ünv bitirmek ve mesleğimin olması dışında başka derdim yoktu..hatta biri çıkıp ailemin aklını çeler diye ödüm patlıyordu,evlenmeyi hiç düşünmedim hep uzak durdum.ama yeni nesil çok cesur yakeşke zamanında ben de öyle olsaydım ama çok şükür mesleğim var,okudum ettim,ailemi de mutlu ettim.şimdi de yuvamı kurma niyetindeyim Rabbim nasip ederse..kesinlikle herkesin farklı öncelikleri,düşünceleri,hayalleri var..bi de nasip meselesi,olmayınca olmuyor.daha önce karşıma çıkmadı nişanlım napim hem okul okul diye tutturduğum yaşlarda çıksaydı birşey olur muydu onu da bilemem..o yüzden kesinlikle nasip meselesi,ben buna çoook inanıyorum,Rabbim hayırlı yazılar yazsın herkese,25-28-30-35...kimse attığı adımdan pişman olmasın,hayırlı eşlere sahip olsun da kızlar,yaşı boşverin,bi sürü krem icat edildi sonuçta demi
Kızlar bilenler vardır düğünüm sahilnde bir tesiste kır düğünü konsepti olacak;
Msa sandalye süsleme volkan vs. hazırlıkları var firmada.
Ama ben gelin masasının üstüne ve masaların üstüne çiçekler koydurmak istiyorum duydugun kadarıyla kiralanıyormuş,
Avrupa yakasında bu tarz şeyler kıralayan yer bilen var mı?
Nerden bulunur böyle şeyler?
Canım ben renkleri gördüm pembe ve morun tonlarını sevmedım bu renklerı severım ama mekanın kullandıkları tonlar hoşuma gitmedi,
Bu yuzden aşağıdakilerden biri olucak;
Yeşil
Eki Görüntüle 413317
Turuncu
Eki Görüntüle 413319
Bordo
Eki Görüntüle 413318
Sizce kızlar?
kızlaaaaar ben geldim :) bugün çok yoruldum, ayaklarıma karasular indi ama her şeyimi de hallettim :)
nişanlımın damatlığının düğmelerini beğenmiyoduk, gittim bi yerden siyah saten kumaş aldım, sonra da düğme basan bi yer buldum, damatlığına uygun saten düğmeler yaptırdım.
sonra benim gelinliğimdeki uçuk pembe kurdeleye uygun, pudramsı pembe bir yaka mendili aldım. yakasına çiçek takmak istemiyo da beyfendi, sevmiyomuş :)
gelinliğimle takmak için aldığım taşlı-incili kolyeme uygun küpeler aldım.
kına gecesinde takmak için yakut görünümlü kolye ve küpeler aldım.
dantelli, fırfırlı gelinlik donumu aldım
deliler gibi aradığım ama bi türlü bulamadığım, krem rengi dantelden yapılmış ve pembe kurdeleyle süslenmiş soket çorabı buldum ve üstüne atlayarak aldımgelinliğinin altına flemenko ayakkabısı ve soket çorap giyecek olan çılgın gelin! :)))
böylelikle alınacak şeylerimin sayısını bi hayli azalttım. geriye gelin buketim (onu da bu haftaiçi halletcem inşallah, en azından ilk adımını atıcam.), bekarlığa veda partisinin detaylarıyla ilgili alacaklarım ve gelin hamamında dağıtacağım hediyeler kaldı. onları da alınca, resmen bitti kızlar
ama var ya, kendimle gurur duyuyorum. her şeyimi TEK BAŞIMA yaptım, ailem uzakta, nişanlım uzakta, nişanlımın ailesi uzakta... toplu iğnesine kadar kendim düşündüm, kendim aldım, kendim yaptım. çok yoruldum ama bitiyo, yorgunluğuma değecek inşallah.
bu konudan biraz muzdaribim aslında, ne zaman konusunu açsam ya da aklıma getirsem öfkeleniyorum. tesisatçıyla da ben konuşuyorum, mimarla da ben, kendi ihtiyaçlarımı da ben alıyorum, beyefendininkileri de ben... her şeye koşturmaktan iflahım kesildi, ama ben böyle yaptıkça, herkes de nasılsa mişka halleder diye çok da sallamıyolar sanırım. suç bende yani. aman neyse, yine kızdırmıycam kendimi.
zaten bu sabah çok sinirli uyandım. ya kızlar, benim bi üst komşum var, kadınla birbirimize girdik gircez az kaldı. bunlar toprak sahibiymiş, kat karşılığı müteahhite vermişler arsayı. apartman yapılırken de mimarisinde değişiklikler yaptırmışlar adama. öyle ki, benim yatak odamın üzerinde onların mutfağı var! ve bu kadın resmen mutfakta yaşıyo. ağağında tıkıdık tıkıdık bi terlik, halı falan da yok yerde, tepemde gezinip duruyo. gece 1 oluyo böyle, sabah 7 de böyle.. buraya taşındığımızdan beri uyku haram oldu. uyardık, söyledik, tekrar tekrar çıktık kapılarına, nafile.. inadına yapıyo sanki. çok mu zor bi halı serip terliğini değiştirmek yaa, deliricem. bu sabah da saat 8de bi hayli kalabalık bi ekip olarak kahvaltı yapıyolardı, ama tavanı başıma indircekler yani! ben de sık sık yaptığım gibi, vileda sopasını alıp tavana dan dan vurdum ama bu sefer çok sert bi şekilde! bağırdı o da, napayım yaa napayım, evimde yürüyemiycem mi diye. ben de ona bağırdım, yettiniz be, uykuyu haram ettiniz yeter diye. bağrıştık biraz, duvarlar o kadar ince ki, muhabbet edebiliyoruz evden eve, düşünün. neyse, kesmediler gürültüyü, ben de vurmayı kesmedim, ta ki kadını pes ettirene kadar. ama bu çözüm olmuyo ki, iki saat sonra yine başladı tepemde tıkır tıkır gezinmeye.
uzun lafın kısası, biz bunları şikayet etmeye karar verdik. araştırdık taraştırdık, kabahatler kanununa göre, gürültü yapan komşu suçlu sayılıyomuş. tabi prosedür nasıl işliyo bilmiyorum, avukat tanıdıklara sorucaz. bi sonraki hafta nişanlım geliyo, geldiğinde karakola ve belediyeye şikayet dilekçelerimizi götürecek. görsün bakalım el mi yaman bey mi yaman, daha kimle dansettiğini bilmiyo pis kadıncezayı yesinler de akılları başlarına gelsin.
ayy dolmuşum, içimi döktüm vallaokuduklarıma da yorum yapayım da kaçayım.
hepinizi öpüyorum kızlar
anlat kuzum anlat...kayınvalide nasıl yola getirilir onuda anlatkayınvalide nasıl biridir, neler yapabilir anlat...korkup kaçar bizi dinleseler
günaydıınn kızlar nasılsınız
dün akşam televizyonumla dvd playerimi aldık
1,500 liralık samsung lcd tv anneler günü için 1,00 liraya inmiş kaçırmayalım dedik gittik ve şansımıza da kalmış.
kızlar gunaydın dun gec cok sevdıgım bı ablam bndeydı onunla kına ıcın genc kızlara ve cocuklara dagıtmak ıcın bısıler yaptık hemen paylasmak istıyorum sızlerle de
tullerın ıcıne bı cıft kupe koyduk bıde böle susledık :))
Eki Görüntüle 413851
Eki Görüntüle 413854
Eki Görüntüle 413853
23e girmiş olucam evlendiğimde.
bilmiyorum kızlar...
evet kabul ediyorum çok seviyorum hemde çok fazla
18 aydır birlikteyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor..
10 aydır da nişanlıyız en fazla görüşmediğimiz ara 1 gün ...
fakat sorun şu ki
çok fazla müdahele yapıyor hayatıma.. babamın yanında çalışmamı istemiyor mesela... yanlız başıma herhangi bir yere gitmemi istemiyor..
arkadaşlarımla o yokken dışarıda görüşmemi istemiyor. yediğime içtiğime karışıyor..
Nişanlanmadan öncede böyleydi.. Ama boyutları bu kadar fazla değildi...
ben her ne kadar kendimi haklı görsemde sonunda özür bile diliyordum..
Ama dün bardak taştı artık...
Böyle bir evlilik isteyip istemediğimden emin değilim...
Onun bana olan sevgisinden ilk defa şüphe duydum..
Karmakarışığım anlayacağınız..(
kızlaaaaar ben geldim :) bugün çok yoruldum, ayaklarıma karasular indi ama her şeyimi de hallettim :)
nişanlımın damatlığının düğmelerini beğenmiyoduk, gittim bi yerden siyah saten kumaş aldım, sonra da düğme basan bi yer buldum, damatlığına uygun saten düğmeler yaptırdım.
sonra benim gelinliğimdeki uçuk pembe kurdeleye uygun, pudramsı pembe bir yaka mendili aldım. yakasına çiçek takmak istemiyo da beyfendi, sevmiyomuş :)
deliler gibi aradığım ama bi türlü bulamadığım, krem rengi dantelden yapılmış ve pembe kurdeleyle süslenmiş soket çorabı buldum ve üstüne atlayarak aldımgelinliğinin altına flemenko ayakkabısı ve soket çorap giyecek olan çılgın gelin! :)))
böylelikle alınacak şeylerimin sayısını bi hayli azalttım. geriye gelin buketim (onu da bu haftaiçi halletcem inşallah, en azından ilk adımını atıcam.), bekarlığa veda partisinin detaylarıyla ilgili alacaklarım ve gelin hamamında dağıtacağım hediyeler kaldı. onları da alınca, resmen bitti kızlar
ama var ya, kendimle gurur duyuyorum. her şeyimi TEK BAŞIMA yaptım, ailem uzakta, nişanlım uzakta, nişanlımın ailesi uzakta... toplu iğnesine kadar kendim düşündüm, kendim aldım, kendim yaptım. çok yoruldum ama bitiyo, yorgunluğuma değecek inşallah.
bu konudan biraz muzdaribim aslında, ne zaman konusunu açsam ya da aklıma getirsem öfkeleniyorum. tesisatçıyla da ben konuşuyorum, mimarla da ben, kendi ihtiyaçlarımı da ben alıyorum, beyefendininkileri de ben... her şeye koşturmaktan iflahım kesildi, ama ben böyle yaptıkça, herkes de nasılsa mişka halleder diye çok da sallamıyolar sanırım. suç bende yani. aman neyse, yine kızdırmıycam kendimi.
zaten bu sabah çok sinirli uyandım. ya kızlar, benim bi üst komşum var, kadınla birbirimize girdik gircez az kaldı. bunlar toprak sahibiymiş, kat karşılığı müteahhite vermişler arsayı. apartman yapılırken de mimarisinde değişiklikler yaptırmışlar adama. öyle ki, benim yatak odamın üzerinde onların mutfağı var! ve bu kadın resmen mutfakta yaşıyo. ağağında tıkıdık tıkıdık bi terlik, halı falan da yok yerde, tepemde gezinip duruyo. gece 1 oluyo böyle, sabah 7 de böyle.. buraya taşındığımızdan beri uyku haram oldu. uyardık, söyledik, tekrar tekrar çıktık kapılarına, nafile.. inadına yapıyo sanki. çok mu zor bi halı serip terliğini değiştirmek yaa, deliricem. bu sabah da saat 8de bi hayli kalabalık bi ekip olarak kahvaltı yapıyolardı, ama tavanı başıma indircekler yani! ben de sık sık yaptığım gibi, vileda sopasını alıp tavana dan dan vurdum ama bu sefer çok sert bi şekilde! bağırdı o da, napayım yaa napayım, evimde yürüyemiycem mi diye. ben de ona bağırdım, yettiniz be, uykuyu haram ettiniz yeter diye. bağrıştık biraz, duvarlar o kadar ince ki, muhabbet edebiliyoruz evden eve, düşünün. neyse, kesmediler gürültüyü, ben de vurmayı kesmedim, ta ki kadını pes ettirene kadar. ama bu çözüm olmuyo ki, iki saat sonra yine başladı tepemde tıkır tıkır gezinmeye.
uzun lafın kısası, biz bunları şikayet etmeye karar verdik. araştırdık taraştırdık, kabahatler kanununa göre, gürültü yapan komşu suçlu sayılıyomuş. tabi prosedür nasıl işliyo bilmiyorum, avukat tanıdıklara sorucaz. bi sonraki hafta nişanlım geliyo, geldiğinde karakola ve belediyeye şikayet dilekçelerimizi götürecek. görsün bakalım el mi yaman bey mi yaman, daha kimle dansettiğini bilmiyo pis kadıncezayı yesinler de akılları başlarına gelsin.
canım, ben zamanında evliliğin eşiğinden dönen bi ilişki bitirdim, sözlenmemize aylar kala ayrıldım. o gün bu gündür, kim ilişkisinden şüphe ediyosa, ona bin kere üzerinde düşünmesini tavsiye ediyorum. ben allahıma şükürler yağdırıyorum, iyi ki ama iyi ki ayrılmışm. iyi ki onun kıskançlıklarına, müdahaleci tavırlarına ve beni boğmalarına katlanmamışım. böyle bi evlilik benim için çekilmez olurdu biliyorum. şimdiki ilişkimde öyle mutlu ve huzurluyum ki, tekrar tekrar şükrediyorum. lütfen sen de iyi düşün, katlanamıycan davranışlara ömür boyu tahammül edebileceğini düşünmüyosan, bu yola çıkarken çok çok çok iyi düşün. allah hakkında hayırlısını versin.
ben bi kere demiştim ki nişanlıma, şu kızla aynı yaştayız, onun nurtopu gibi iki çocuğu var.. o da bana dedi ki, senin de nurtopu gibi bi diploman, bi mesleğin ve bi kariyerin var. hayat tercihlerden ibaret, asla tercihlerini sorgulama bence; herkes mutlu olacağı yola yöneliyor çünkü demişti. şaka yapmıştım aslında ama, yaptığım şakadan bile utandım valla :)) haklısın dedim sustum :) aslında hep 24 yaşında evlenmek isterdim (niyeyse?) ama şu anda 27 yaşında evleniyor olmaktan inanılmaz memnunum. gerçekten bi ruhsal olgunluk gerektiriyor evlilik, artık o olgunluğa kaç yaşında ulaşırsanve tabi "o insan" ne zaman karşına çıkarsa
hepinizi öpüyorum kızlar
Miskacım aldığın ciciler hayırlı olsun, zor gerçekten herşeyle kendinin uğraşması aynı dert bende de var..sanırım biz böyle herşeyi hallettikçe karşı taraf daha rahat davranıyor.. Ama ben yapmazsam da sanki bir aksilik çıkacak gibi geliyor.. Elimi çekemiyorum işlerden..
Belediyeye şikayet etseniz bile uyarılırlar.. onlarda olayın ciddiyetini anlar.. Nasıl bu kadar düşüncesiz olurlar anlamıyorum.. Ben en çok da bu duvarların ince olmasından şikayetçiyim.. Ne konuştuğun duyuluyor özel hayat kalmıyor ... Bakalım bizim evimiz nasıl olacak.. Yeni evli bir çift oturuyor üst katımızda.. Hemen tanıştık umarım sorunsuz bir komşuluk olur ..Sizin sorununuz da çözülür tatlım..
Canım bravo gerçekten sana yaa tebrik ederim hem ilginç şeyler üretiyosun hem de tek başına koşturuyosun helal olsun...
Mesleğin neydi cnm senin ben unuttu kusura bakma topikte çok eski değilim de
Ciddi bi ilişkiyi bitirebilmek cesaret ister ve eğer sonrasında şükrediyorsan eğer doğru kararı vermişsin demektir bence de..
Herkesin olgunluk yaşı farklı farklı doğru söylüyorsun
bu modelide kına saçı için düşünüyorum canlarım
valla kuşum ben de aynı şekilde, yalnız alışverişten daha keyif alıyorum. çünkü ben hiç sevmem başkasıyla gezmeyi, çok sıkılırım. o yüzden başkasının da benle gezerken sıkıldığını düşünüp huzursuz oluyorum :) alışveriş için gezme konusunda hiç standart bi kız değilim, o konuda erkek genleri taşıyorum. o yüzden internetten alışveriş imkanım varsa, asla çarşıya pazara çıkmıyorum :)
tayinin konusunda dualarım hep seninle, sen de aklına kötü şeyleri getirme hiç, hayırlısı olsun inşaallah.
ben bi kere demiştim ki nişanlıma, şu kızla aynı yaştayız, onun nurtopu gibi iki çocuğu var.. o da bana dedi ki, senin de nurtopu gibi bi diploman, bi mesleğin ve bi kariyerin var. hayat tercihlerden ibaret, asla tercihlerini sorgulama bence; herkes mutlu olacağı yola yöneliyor çünkü demişti. şaka yapmıştım aslında ama, yaptığım şakadan bile utandım valla :)) haklısın dedim sustum :) aslında hep 24 yaşında evlenmek isterdim (niyeyse?) ama şu anda 27 yaşında evleniyor olmaktan inanılmaz memnunum. gerçekten bi ruhsal olgunluk gerektiriyor evlilik, artık o olgunluğa kaç yaşında ulaşırsanve tabi "o insan" ne zaman karşına çıkarsa
hepinizi öpüyorum kızlar
kızlar gelin başı için bu modeli düşünüyorum, fakat benim öyle yan tarafta aksesuar olmayacak taç aldım bensizce nasıl...?
bu modelide kına saçı için düşünüyorum canlarım
selam kızlar anlatacağım çok şey var pazartesi görüşürüz
Selam kizlar nasilsiniz
Dun sabahtan aksama ev aradik ama icimize sinen bir ev bulamadik yeni binalar merkezde olmuyo
eskilerde deprem yonetmeligi yok merkezde ama isimize yaramiyo
Boyle giderse bulamiycaz baktik icimize sinmiyo 2+1ev kiralayip yeni bir projeyle anlasip
3+1 merkezi bir ev alicaz.
Her haftasonumuz ev bakarak doluyo sonuc yok moralimiz de bozuluyo..
Sanirim en iyi cozum bu suanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?