- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.321
Herkese merhaba kızlar, epeydir giremiyorum işten ayrıldım düğünüme 5 gün kaldı. Bugün çeyizlerim taşındı evimi yerleştirdik herşey güzel oldu. Diğer hazırlıklarda bitti sayılır çok şükür herşey yolunda ama anneme ablamlara nerdeyse bütün akrabalarıma uzakta olacağım için üzülüyorum onun haricinde mutluyum galiba bilmiyorum karmakarışığım :26: Öptm hepinizi..
kızlar gelin başı için bu modeli düşünüyorum, fakat benim öyle yan tarafta aksesuar olmayacak taç aldım bensizce nasıl...?
Selam kizlar nasilsiniz
Dun sabahtan aksama ev aradik ama icimize sinen bir ev bulamadik yeni binalar merkezde olmuyo
eskilerde deprem yonetmeligi yok merkezde ama isimize yaramiyo
Boyle giderse bulamiycaz baktik icimize sinmiyo 2+1ev kiralayip yeni bir projeyle anlasip
3+1 merkezi bir ev alicaz.
Her haftasonumuz ev bakarak doluyo sonuc yok moralimiz de bozuluyo..
Sanirim en iyi cozum bu suanda...
Herkese merhaba kızlar, epeydir giremiyorum işten ayrıldım düğünüme 5 gün kaldı. Bugün çeyizlerim taşındı evimi yerleştirdik herşey güzel oldu. Diğer hazırlıklarda bitti sayılır çok şükür herşey yolunda ama anneme ablamlara nerdeyse bütün akrabalarıma uzakta olacağım için üzülüyorum onun haricinde mutluyum galiba bilmiyorum karmakarışığım :26: Öptm hepinizi..
aa ne güzel,darısı başımıza inşaallah çoooooookk mutlu olursun,düğünden sonra mutlaka uğra! giden gelmiyor ya,bizi merakta bırakmayın,ee tabi buldunuz kocişleri,keyif yapıyorsunuz ne güzel demi giden gelincikleeeerben de böyle yaparsam sakın arkamdan konuşmayın hee
Ya valla ne yalan söyleyeyım düğünüme 1 hafta kala stresten devrelerımın yanacağını düşünüyorum buraya girmeyi bile unutabılırım bir süre
Merhaba Canım ;
Ben de senin gibi düşünüyorum.. Anca düğünden sonra girerim zaten şehir dışında olacak düğünüm.. Stresten gözü dönmüş bile olabilirimEn sevindiğim şey ise düğünden hemen sonra yola çıkıp evimize gelecek olmamız..
Ya bende çok istiyorum canım da herşey fazla güzel fazla olumlu oldugunda da korkuyorum sanki hiç eylül olmayacakmış gibi uzak gelıyor, zaman hızlı geçmesine rağmen üstelik :)
Hakkımızda hayırlısı
Kızlar çoğumuz gelir-giderler üzerine hesaplar yapmışızdır, malum evleneceğız yenı sorumluluklar gelecek üstümüze,
Sizden ortalama gelir ongorulerınızı istesem? (Tabı gelire göre herkesin farklı olacaktır, ama ortalama bir fikriniz vardır, onun bilgisini rica ediyorum, nerede oturacağınızla birlikte, fiyatlar değişiyor az çok ne de olsa)
Ben İstanbul Avrua Yakasında oturacağım,
Kira: 750
Elektrık-Su Faturaları:100
Doğalgaz: 250
Yol Giderleri: 200
Aidat:100
Ev-cep telefon&İnternet: 150
Mutfak&Banyo giderleri:350
Unuttugum birşeyler var mı? Yada yanlış ongorduğum sizce? :18:
iyi akşamlar canım bu saatte bi sen varsın heralde topikte benim gibi
tatlım elektrik, su bizim ev için 100 tl çok az, ama iki kişi olunca belki 100-150ye düşebilir.. Birde doğal gaz kış aylarında o kadar gelir yazın 15-20 bile geldiği oluyor..
Bizde yapıyoz aynı hesapları ev kira olunca illa düşünüyorsun..
iyi akşamlar canım bu saatte bi sen varsın heralde topikte benim gibi
Bende burdayım, selam canım..
tüm gün gezdim.. bir karar veremeden döndüm, yatak odamı hala alamadım... Anca foruma bakayım dedim..
İyi akşamlar canım
Kuzenlerim bizdeydi dün gece saat 4 te yattık bugün oglende kalktık, uyuyamadım da dedim bir bakınayım :)
Bana bir burdan fayda var, burda duyduklarım okuduklarımla kafamda çok ampul yanıyor değerlendıreyım dedım
Biz ev için elimizdeki parayı içimize sinen bir yer bulamazsak aceleden bağlamak istemıyoruz, onu kenara koyduk dokunmayacağız, kiraya çıkalım dedik, aceleye gelmez bari.
Eşyaları düğünü falan halledıp borçsuz evlenmeye çalışıyoruz, inşallah tabi.
Takıları, birde bütçeyi başta sıkı tutup birikimlerle kenarda güvence sağlamak istiyoruz kendımıze,
Ben bizim ev masraflarından yola çıkarak öyle yazdım ama tabı sapabılır yazdıklarım, tamamen ongoru, inşallah çok sapmaz
Bende burdayım, selam canım..
tüm gün gezdim.. bir karar veremeden döndüm, yatak odamı hala alamadım... Anca foruma bakayım dedim..
bende öğlene kadar uyumayı çok istedim ama erken kalkmaya alıştığımdan en geç 9 da uyanıyorum çok sinir oluyorum
mutfak masrafını yazmamışsın galiba canım bende öyle sıkı tutup bebek yapmadan birikim yapmak istiyorum önce inşallah evdeki hesap çarşıya uyar
aleykümselam canım sen daha eşya işini halletmedin mi 1 ay kalmış neredeyse
Ne tarz bir yatak odası bakıyorsun canım?
Beyaz, ceviz, siyah&beyaz vs. renk var mı kafanda?
Spor mu klasık mı arıyorsun? Yada goreyım de renk model farketmez beğeneyım yeter kı mı dıyorsun?
Fıkır verebılırız belkı?
Doğal ahşaptan klasik tarzda bir yatak odası almayı planlıyorduk.. Hala çok istiyoruz ama bu tarz bulup içimize sinen takımların dolapları çok büyük 3m falan.. Tuttuğumuz evin ise yatak odası büyük değil.. Dolabı istediğiniz kadar küçültürüz diyorlar ama fiyat değişmiyo.. özel yapıma giriyormuş
Yani bir dolap parasına bir modern takım alırım.. Biz de borcumuz olmasın istiyoruz..
Bütçemizi de zorlayacak böyle bir takım.. Evimizi alınca istediğini alırız diyor nişanlım da haklı tabi.. Ama ben şimdi ne alıcammm..
aleykümselam canım sen daha eşya işini halletmedin mi 1 ay kalmış neredeyse
Canım üzüntü herkeste var ben de uzağa gidiyorum ama uçakla her yer 1 saat üzülme boşver...Herkese merhaba kızlar, epeydir giremiyorum işten ayrıldım düğünüme 5 gün kaldı. Bugün çeyizlerim taşındı evimi yerleştirdik herşey güzel oldu. Diğer hazırlıklarda bitti sayılır çok şükür herşey yolunda ama anneme ablamlara nerdeyse bütün akrabalarıma uzakta olacağım için üzülüyorum onun haricinde mutluyum galiba bilmiyorum karmakarışığım :26: Öptm hepinizi..
aa ne güzel,darısı başımıza inşaallah çoooooookk mutlu olursun,düğünden sonra mutlaka uğra! giden gelmiyor ya,bizi merakta bırakmayın,ee tabi buldunuz kocişleri,keyif yapıyorsunuz ne güzel demi giden gelincikleeeerben de böyle yaparsam sakın arkamdan konuşmayın hee
Ne varsa kkda var gerisi boş arkadaşım bunu bilir bunu söylerimİyi akşamlar canım
Kuzenlerim bizdeydi dün gece saat 4 te yattık bugün oglende kalktık, uyuyamadım da dedim bir bakınayım :)
Bana bir burdan fayda var, burda duyduklarım okuduklarımla kafamda çok ampul yanıyor değerlendıreyım dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?