2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

aa ne güzel,darısı başımıza inşaallah çoooooookk mutlu olursun,düğünden sonra mutlaka uğra! giden gelmiyor ya,bizi merakta bırakmayın,ee tabi buldunuz kocişleri,keyif yapıyorsunuz ne güzel demi giden gelincikleeeerben de böyle yaparsam sakın arkamdan konuşmayın hee

kızlar gelin başı için bu modeli düşünüyorum, fakat benim öyle yan tarafta aksesuar olmayacak taç aldım ben sizce nasıl...?

Model biraz abartı gibi canım ama hoş, kına saçı çok romantik çok beğendim :)
ben olsam gelin saçını kına da,kına saçını düğünde yaptırırdım herhalde
yapacak kuaförde önemli canım, kolay gelsin inşallah gönlünüze göre olur

Üzülme canım, hem ev işiniz acele gelmemiş olur, sonuçta ev kolay alınan birşey değil, bulamazsanız evlendikten sonra alırsınız.. İnş. Gönlüne göre bir ev bulursun canım..

Eskilerden kimseyi göremiyorum ne zamandır canım, senden haber almak güzel oldu... Hayırlı olsun şimdiden zor işler bitmiş zaten, bir de düğün olduğumu düzene girer herşey..

Hep mutlu ol...

Ya valla ne yalan söyleyeyım düğünüme 1 hafta kala stresten devrelerımın yanacağını düşünüyorum buraya girmeyi bile unutabılırım bir süre

Ya valla ne yalan söyleyeyım düğünüme 1 hafta kala stresten devrelerımın yanacağını düşünüyorum buraya girmeyi bile unutabılırım bir süre

Merhaba Canım ;

Ben de senin gibi düşünüyorum.. Anca düğünden sonra girerim zaten şehir dışında olacak düğünüm.. Stresten gözü dönmüş bile olabilirim En sevindiğim şey ise düğünden hemen sonra yola çıkıp evimize gelecek olmamız..

Kızlar çoğumuz gelir-giderler üzerine hesaplar yapmışızdır, malum evleneceğız yenı sorumluluklar gelecek üstümüze,

Sizden ortalama gelir ongorulerınızı istesem? (Tabı gelire göre herkesin farklı olacaktır, ama ortalama bir fikriniz vardır, onun bilgisini rica ediyorum, nerede oturacağınızla birlikte, fiyatlar değişiyor az çok ne de olsa)

Ben İstanbul Avrua Yakasında oturacağım,

Kira: 750
Elektrık-Su Faturaları:100
Doğalgaz: 250
Yol Giderleri: 200
Aidat:100
Ev-cep telefon&İnternet: 150
Mutfak&Banyo giderleri:350

Unuttugum birşeyler var mı? Yada yanlış ongorduğum sizce? :18:

Ya bende çok istiyorum canım da herşey fazla güzel fazla olumlu oldugunda da korkuyorum sanki hiç eylül olmayacakmış gibi uzak gelıyor, zaman hızlı geçmesine rağmen üstelik :)

Hakkımızda hayırlısı

iyi akşamlar canım bu saatte bi sen varsın heralde topikte benim gibi

tatlım elektrik, su bizim ev için 100 tl çok az, ama iki kişi olunca belki 100-150ye düşebilir.. Birde doğal gaz kış aylarında o kadar gelir yazın 15-20 bile geldiği oluyor..

Bizde yapıyoz aynı hesapları ev kira olunca illa düşünüyorsun..

iyi akşamlar canım bu saatte bi sen varsın heralde topikte benim gibi

İyi akşamlar canım

Kuzenlerim bizdeydi dün gece saat 4 te yattık bugün oglende kalktık, uyuyamadım da dedim bir bakınayım :)

Bana bir burdan fayda var, burda duyduklarım okuduklarımla kafamda çok ampul yanıyor değerlendıreyım dedım

Biz ev için elimizdeki parayı içimize sinen bir yer bulamazsak aceleden bağlamak istemıyoruz, onu kenara koyduk dokunmayacağız, kiraya çıkalım dedik, aceleye gelmez bari.

Eşyaları düğünü falan halledıp borçsuz evlenmeye çalışıyoruz, inşallah tabi.

Takıları, birde bütçeyi başta sıkı tutup birikimlerle kenarda güvence sağlamak istiyoruz kendımıze,

Ben bizim ev masraflarından yola çıkarak öyle yazdım ama tabı sapabılır yazdıklarım, tamamen ongoru, inşallah çok sapmaz

Bende burdayım, selam canım..

tüm gün gezdim.. bir karar veremeden döndüm, yatak odamı hala alamadım... Anca foruma bakayım dedim..

Ne tarz bir yatak odası bakıyorsun canım?

Beyaz, ceviz, siyah&beyaz vs. renk var mı kafanda?
Spor mu klasık mı arıyorsun? Yada goreyım de renk model farketmez beğeneyım yeter kı mı dıyorsun?

Fıkır verebılırız belkı?

bende öğlene kadar uyumayı çok istedim ama erken kalkmaya alıştığımdan en geç 9 da uyanıyorum çok sinir oluyorum

mutfak masrafını yazmamışsın galiba canım bende öyle sıkı tutup bebek yapmadan birikim yapmak istiyorum önce inşallah evdeki hesap çarşıya uyar

Bende burdayım, selam canım..

tüm gün gezdim.. bir karar veremeden döndüm, yatak odamı hala alamadım... Anca foruma bakayım dedim..

aleykümselam canım sen daha eşya işini halletmedin mi 1 ay kalmış neredeyse

İnşallah canım aynen bebek olunca artıyor masraf

Gerçi bebek olana kadar ki fırsatı da ıyı değerlendırmek ister ınsan, gençken zaman varken fırsat varken harcama gereğı cok yokken gezmek tozmak ister, ama bakıcaz artık

Doğal ahşaptan klasik tarzda bir yatak odası almayı planlıyorduk.. Hala çok istiyoruz ama bu tarz bulup içimize sinen takımların dolapları çok büyük 3m falan.. Tuttuğumuz evin ise yatak odası büyük değil.. Dolabı istediğiniz kadar küçültürüz diyorlar ama fiyat değişmiyo.. özel yapıma giriyormuş

Yani bir dolap parasına bir modern takım alırım.. Biz de borcumuz olmasın istiyoruz..

Bütçemizi de zorlayacak böyle bir takım.. Evimizi alınca istediğini alırız diyor nişanlım da haklı tabi.. Ama ben şimdi ne alıcammm..

Masko ya falan gittin mi canım nerde oturuyordun?

Ben Masko da klasık ahşap hoş takımlar gordum, 6bin civarıydı, Birde şimdi Doğtaşta ay sonuna kadar %40 ındırım varmış ya baktın mı modellere çeşit fazla gorunuyor, gerçi birebir bakamadım ben ama..

aleykümselam canım sen daha eşya işini halletmedin mi 1 ay kalmış neredeyse

Ah canım bitti aslında herşey, biz bir yatak odası takımı almıştık, geçen ay evi tutunca iade ettik Şimdi bir yatak odası kaldı tabi ufak eksiklerde var ama onlar kolay iş evime yerleşeyim bir liste yapıp çıkacağım alışverişe..

Ne güzel sen hallettin sanırım herşeyi..

Selam arkadaşlarr ölüyorum yorgunluktan gündüz misafirim vardı sonra akşam da indirim yakalarız diye media markete gittik
Blender setimi de aldım çok şükür indirimli bi fiyata
Hız kazanmaya başlıyo artık eşya alımı hadi hayırlısı

Canım üzüntü herkeste var ben de uzağa gidiyorum ama uçakla her yer 1 saat üzülme boşver...
Bugün çok ağladım ya duygusallaştım heralde herşeye ağlıyorum bugün
Hayırlısıyla hazırlıklarımız bizim de biter sorunsuzca inşallah

Valla gelenek öyle gibi görünüyor
Gelin olup gidenler arada bi selam çakıyor o kadar olmaz ama böyle
Acaba bize acıyorlar mı ki yazık bunlar hala stres içinde diye

Şaka bi yana benim 5 günüm kalsa var ya panikten bilgisayarı bile açamam kızlar iyi giriyolar nete
Ne varsa kkda var gerisi boş arkadaşım bunu bilir bunu söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…