2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Tatlım sıkma canını...benim doktorum bana 1 ay kala başlayalım dedi...bende ramazana denk geliyor ilaç beni mahvediyor dedim...ramazandan önce başlıcaz o yüzden 2 ay önce başlıcam...sıkma canını

Canım inş. bende geç kalmamışımdır yaa neyse bugün öğlen gidicem bakalım çıkar ortaya neyse
bu arada senin canım nie sıkkın nişanlın nie hasta noldu?

neden hap kullanıyosunki tatlım bünyene zarar verir allah muhafaza

Canımcım ilk alışma döneminde ben hapla korunayım ilk bir iki ay sonra düzene oturturuz diye düşündm hep hapla korunmayacağız bide geciktirmesi için özellikle istiyorum çünkü tam düğün gününe geliyor

şimdi bunu kimle konuşsam yanlış alıyo ay bi hafta sabredemeyecekmisiniz ne diye ilaç kullanacaksın vs diye banada sinir geliyo çünkü amaç sadece o değil dünyanın parasını döküp rezervasyon yaptırmışız otele zaten bi hafta tatilim var onuda sadece güneşlenerek geçirmek istemiyorum denize havuza girmek istiyorum

Canım bencede yüzyüze birbirinizi yıpratmadan konuşun, siz nişanlının düşüncesiz annesine karşı bile ne uğraşlar verdınız birbirinizin elını bırakmadınız kolay mı böyle sırt çevırmek şimdi, yakışır mı size bu kadar severken. Konuşun güzelce halledın, bu donemler çok normal bile olsa streslı geçiyor biliyorsun, bak aklında kalmış emın ol onunda aklı sendedır, eylüle ne kaldı bunları tebessum ederek hatırlayıp kızıcaksınız kendınıze bak gör..

Tatlım sıkma canını...benim doktorum bana 1 ay kala başlayalım dedi...bende ramazana denk geliyor ilaç beni mahvediyor dedim...ramazandan önce başlıcaz o yüzden 2 ay önce başlıcam...sıkma canını

Ya ben napsam ya hap kullanmamak istiyorum ama en azından bir süre doktorla konuşup bunyeme en uygun hapı mı kullansam en azından birkaç ay napsam ben ya :18:

uh bende kendimi planlı programlı derdim senin yanında ben 0 kaldım

inşallah rabbim hayırlısını versin canım

esmer sen nerdesin kaç zamandır ya acaba ben mi görmedim seni

hayırlısı olsun canımmm

Kolay gelsin tatlımmm

günaydınnnnnn

tuğçeee erdim sonunda muradımaa

Günaydın canlarrrr

Troubledoll357357 tatlım düğün salonunuz hayırlı olsun çok sevindim.
TRİANKA kuzum maşallah ne güzel olmuşun sen yaaa...nazar değmesin

günaydınn leylaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldum çok güzel bir süprizdi

aynen sırada gelinlik varr bu arada düğün salonuna 10 gün önce provaya gidicekmişiz menüsüde çok zengin pasta kanepe sınırsız içecek

ne hapı içmen gerekiyor ki ben anlamadım

pişşşttt pişşttt....hu hu hu kızlarrrr nereye kayboldunuz

tatlım ben burdayımmm

ohhh tadını çıkar o zaman canım tatilinin ama ben hap kullanılmasını karşıyım

Kocişlerle romantık dakıkalarından sonra hapı yutmamamız için bir hap yutmamız gerekıyor da canım o hap

Doğum kontrol de denebılır

Tatlım ben doktorla görüştüm...bu haplar birkaç yıl ara verilmeden kullanılırsa ve kafana göre kullanırsan sorun çıkartıyormuş...doktorum bana kullanmadan önce bütün tetkiklerimin yapılacağını, tüm değerlerime bakılıp bünyeme uygun olan ilacı vereceğini söledi. bende zaten 4 ay kullanıcam canım uzun süre kullanırsan problem o zaman olabiliyormuş...hastanede çalışınca en az 3-4 doktorla görüştüm (prof ve asistanlarla).

Günaydın Nasılsınız gelincikler..

İstanbulda yağmur var, tüm gün evden çıkmayacağım miskinlik yapacağım..

Mutlu günler hepinize..

Ben hap kullanmıcam

Bende hiç hap kullanmıycam diyordum ama zor gorunuyor, eşin korundugunda daha çok tazeyken yol yordam bılmezken kontrollu gitmek zor gibime gelıyor tahmınen risk alamıycam ben, bu yuzden mınımum 3 ay hap kullanıcam, tabı bılıncsız değil, doktorun testler sonrası şu hap senın yapına uygun deyip onerdıgını kullanıcam.

Sonra kocam yanı mustakbel kocam korunur zaten istemıyor hap falan o, sağlıksız buluyor.

benimde koca napzetim farklı bişey düşünüor hap değil

Merhabalar Kızlar ;

Bizim evliliğimizde 7 ekim 2012 de nasıl gidiyor hazırlıklar.Çok zormuş ama bi o kadarda heyecanlı

Gelinliklerinizi seçmeye başladınız mı?

Bizde aynen böyle düşünüyoruz tatlım acemi iken kaza olmasın diyoruz

Bende kısa bir süre kullancam , daha sonra eşim koruncak
Çünkü zar zor verdiğim 10 kiloyu geri almak istemiyrum
Bu haplar bilindiği üzere kilo yapıyormuş
Bol su tüketmek lazımmış

Bol su tüketmek lazımmış

tatlım ben bir ara kullandım rahatsızlığıman dolayı 2 ay falan...herkez kilo alıcaksın dedi ben 3 kilo verdim...çok fena mide bulantısı ve uyku yaptı bende ilk 1 ay zaten baya etkiliyor kızlar bilginiz olsun...alışma dönemi oluyormuş

Bizde aynen böyle düşünüyoruz tatlım acemi iken kaza olmasın diyoruz

Leylam al al yanaklarını yerim hahha utanırmışş

Ya bunlarda evliliğin gerçekleri yani düşünmemek konuşmamak mumkun değil ki..

ben sürprizleri severım ama yani böyle sürprizler istemıyorum 2 3 yıl planlı olsun allahın izniyle

Merhabalar Kızlar ;

Bizim evliliğimizde 7 ekim 2012 de nasıl gidiyor hazırlıklar.Çok zormuş ama bi o kadarda heyecanlı

Gelinliklerinizi seçmeye başladınız mı?

evet var 28 ekim gelinlik için erken gibi geldi bana
Bol su tüketmek lazımmış

napsak bilemedim ya

evet bunu bende duydum ilk ay miğde bulantısı baş dönmesi yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…