- Konu Sahibi bal_bocegi
- #15.361
Kıyamam ben sana yaa canım dayanamam zaten gösteririm kesin![]()
Bencede dayanamazsınnn

Pamuk prenses yanında halt etmiş senin dedi...çok hoşuma gitti. satış elemanı bile wwwoooww en güzel iltifat oldu bu dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam ben sana yaa canım dayanamam zaten gösteririm kesin![]()
Bencede dayanamazsınnngelinliği giydim çıktım nişanlımın karşısına tepkisi çok güzeldi...
Pamuk prenses yanında halt etmiş senin dedi...çok hoşuma gitti. satış elemanı bile wwwoooww en güzel iltifat oldu bu dedi![]()
Yemeğe çıkıyorum kızlar...herkeze afiyet olsun![]()
Selam kızlar nasılsiniz ?![]()
herkese merhabaaaa
merhabalar arkadaşlar
herkese merhabaaaa
Dün yorucu geçti kız kulesi falan baya yürüdük gezdik eğlendik tatlı yorgunluk siz dünü nasıl değerlendirdiniz![]()
merhabalar arkadaşlar
herkese merhabaaaa
Dün gelinlik provam vardı oraya gittim ayakkabılarım gelmişti onu almaya gittim sonra bı başladık gezmeye bayaa bı gezdik saat 10 da agora da uztumuze dükkanlar kapanacaktı12 saat aralıksız gezmisiz bı yorulmusum anca kendime geldim
Hala abiye bulamadım bı de o derdim var 10 gündür evde değilim evimide özledim![]()
Dün gelinlik provam vardı oraya gittim ayakkabılarım gelmişti onu almaya gittim sonra bı başladık gezmeye bayaa bı gezdik saat 10 da agora da uztumuze dükkanlar kapanacaktı12 saat aralıksız gezmisiz bı yorulmusum anca kendime geldim
Hala abiye bulamadım bı de o derdim var 10 gündür evde değilim evimide özledim![]()
Dün bende öyleydim
Sabah 11 de çıktım evden gece 12de geldim
Gez gez baya yorulmuşum ama tatlı yorgunluklar bunlar
Fotolar yok hala???
Bizde oyleydik tatlim 12 de cesmedeydik anca çok yoruldum
Evet hala koyuyorum siteye resimleri tlfondan giriyorum evde değilim çünkü Canim![]()
Hadi yaa bizde Salı olsada görsek fotoları diyorduk![]()
selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalım![]()