2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Dün yorucu geçti kız kulesi falan baya yürüdük gezdik eğlendik tatlı yorgunluk siz dünü nasıl değerlendirdiniz:21:

Dün gelinlik provam vardı oraya gittim ayakkabılarım gelmişti onu almaya gittim sonra bı başladık gezmeye bayaa bı gezdik saat 10 da agora da uztumuze dükkanlar kapanacaktı :1:12 saat aralıksız gezmisiz bı yorulmusum anca kendime geldim :9:
Hala abiye bulamadım bı de o derdim var 10 gündür evde değilim evimide özledim :32:

Dün gelinlik provam vardı oraya gittim ayakkabılarım gelmişti onu almaya gittim sonra bı başladık gezmeye bayaa bı gezdik saat 10 da agora da uztumuze dükkanlar kapanacaktı :1:12 saat aralıksız gezmisiz bı yorulmusum anca kendime geldim :9:
Hala abiye bulamadım bı de o derdim var 10 gündür evde değilim evimide özledim :32:

Dün bende öyleydim
Sabah 11 de çıktım evden gece 12de geldim
Gez gez baya yorulmuşum ama tatlı yorgunluklar bunlar
Fotolar yok hala???

bende kına için bir abiye bulamadım ya

Dün bende öyleydim
Sabah 11 de çıktım evden gece 12de geldim
Gez gez baya yorulmuşum ama tatlı yorgunluklar bunlar
Fotolar yok hala???

Bizde oyleydik tatlim 12 de cesmedeydik anca çok yoruldum :1:
Evet hala koyuyorum siteye resimleri tlfondan giriyorum evde değilim çünkü Canim :25:

kızlar yaa sabahtan beri süpürge arastırıyorum bıseye karar veremedim,aldıgınız vaya etrafta iyi oldugunu duydugunuz markalar neler çok pahalı olmasa ıyı olur,sulu ıstemıyorum temız ama tak cıkar dök cok yorucu bızım evde var torbasız fıltrelı olanlardan arıyorum.

Back
X