2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Selam kızlarr nabersinizz:3:
O kadar çok sayfa akmış ki ben de ara ara alıntı yaptım onlara yorum yapayım önce bari:1:
Bugün misafirim vardı ancak akşam oturdum pc başına vee dünya kadar sayfa birikmiş:9:

Arkadaşlar sizdede oldumu bilmiyorum ama hani ben heyecansız falanım ya allahım nikah başvurusuna gittiğimde kalbim sıkıştı aklım kaydı :) acaip oldum bi heyecan bi korku bi seersemlik düğünüm 29 haziranda nişanlım nikah tarihine 27 mayıs dedi tamam dedim ya eve geldim nasıl yani neden 1 ay önce nikahı kıyıyoruz diye düşünüp durdum :)
Nikah başvurusunu kaç a önceden yapmak lazım kızlar??

Pardon kıslarr haklısınızz, 23 nisan gelinlerimiz varrdı. Ben 5 mayısa odaklanmışım :1:

Balayından dönsünler bakalım nasıl geçmiş düğünlerii anlatırlarrr :23:
Ama beni de ekle bal böceği 21 ağustosa :52:
Günaydın Kızlar.....
Hepimize hayırlı cumalar...
Dün gece ödüm koptu ne kadar bildiğim dua selavat varsa getirdim... Simavdaki depremi hafif de olsa bursa da hissettim.
Çok şükür ki ölen yada yaralanan olmamış. Anlıycanız güne kötü başladım :((
Canım çok geçmiş olsun:( Allah korusun ülkemizi:50:

dün akşam eve gittiğimde dolabımı düzenledim kızlar yazlıkları yerleştirdim kışlıkları çıkardım, hazır çıkarmışken koliye koyayım dedim malum önümüzdeki kış evli olucam bidaha koli yapmaya uğraşmayayım dedim. Bi an kötü oldum evimde son günlerim olduğunu tekrar hatırladım bıraktım herşeyi oturdum ağladım. Annem geldi sonra onunla da beraber ağladık :43: hiç bu kadar etkileyeceğini düşünmezdim böyle ağlayanlara da aman sanki bidaha gelmiceksiniz derdim ama öyle olmuyormuş içinde olunca anlıyormuşuz :14:
Ben de kışlıkların toplayıp göndercem ama düuygusal düşünmemeye çalışıyorum yaa elbet bi gün olacaktı bu deyip kendimi teselli ediyorum valla:18:

Matematik-bilgisayar okudu tatlım..bilgiyasayar mühendis olarakda işe girebiliyor ama nişanlımın en büyük isteği formasyon alıp öğretmen olmaktı..biz buna çok güvenmiştik...mahvolduk yaaa mahvolduk...ben böyle bir ülkede yaşadığım için utanıyorum :43::43:
Canım hiç kafanızı takmayın bir kapıyı kapayan Allah diğerini açar sen hiç merak etme:34:

Düğün için zaten herşeyi organizasyon şirketi yapıcak

Kına için küçük hediyelerim var

Herkese kına harici
Lavanta mıknatıslı dolap için kına hatıralığı dağıtıcam
Yakın arkadaşlarıma;
Nedime tacı
El mumu
Kına anahtarlığı vericem

İş arkadaşlarıma ise notluk yaptırdım kına hatıralığı

Tef alıcam bende
Biz de bozdolabı için resimli magnet saat yaptırıcazz:)
Tef ne oluyo acabaa ben bilmiorum yahu:1:

Benim ilk düğün 21 ağutos 2. düğün de 26 ağustos canım senle aynı:52:
Arabaşı hamurunu hayatta yemem :19::19: ama çorbasını çok severim canım :56::56:
Evet bizim yemekler baya ağır genelde etle yapılıyor..ama ben daha çok sebze ve zeytinyağlı seviyorum :56::56:
Üniversitede arkadaşlarım gelmişlerdi gezmeye annem hep en zor yemekleri yapmış..kızların midelerine oturmuştu..sindiremediler gariplerim :9::9: izmirden çanakkaleden gelmişlerdi arkadaşlarım :9::9:
Etliekmek en meşhurudur yedinmi bakıyım gelin hanım?

Ben de anne tarafından konyalıyım kızlar arabaşına bayılırımmm:46:
Bana da etli ekmek çok ağır geliyo:1:

iyi geceler kızlar kına çok güzel geçti okadar çok oynadımki yarına enerjim kaldımı bilmiyorum :):) resimler elime geçsin hemen yükleyeceğim inşallah düğünde böyle güzel geçer çok daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah öpüyorum hepinizi

iyi geceler kızlar kına çok güzel geçti okadar çok oynadımki yarına enerjim kaldımı bilmiyorum :):) resimler elime geçsin hemen yükleyeceğim inşallah düğünde böyle güzel geçer çok daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah öpüyorum
hepinizi

Canım inşallah herşey gönlünce olur:)))
Ne kadar heyecanlısındır şimdi:52:
Çok özendimmm:16:

iyi geceler kızlar kına çok güzel geçti okadar çok oynadımki yarına enerjim kaldımı bilmiyorum :):) resimler elime geçsin hemen yükleyeceğim inşallah düğünde böyle güzel geçer çok daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah öpüyorum hepinizi

Hayırlı uğurlu olsun canım.:nazar:
Merakla bekliyorum.
Bugün ben de kınaya gittim aklıma geldin.:54:

canım benim allah nazarlardan saklasın inş. herşey güzel olur merakla bekliyoruz resimlerini

canım hayırlı uğurlu olsunnnn rabbim bizlerede nasip etsin inşş sıkıntısız bie şekilde geçiririz bizde :16::16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar:

herkese günayddıııınnnn
bugün çok kötüyüm kızlar en yakın arkadaşım tarafından çok üzüldüm akşam msj atmış cvp vermedim ama içimde o kadar çok şey var ki söyleyip rahatlamak istiyorum sizce ne yapayım onun seviyesine ineyim mi?

Günaydın güzel gelinler...
CADICA çok sevindim canım..katkat daha güzel düğünün olur inş. darısı bizim başımıza inş :46::46:

canım sıkkın
Son zamanlarda nişanlımla her konuda tartışır olduk ...
Sonra hiçbirşey olmamış gibi devam ediyoruz..
Evlenmekten korkmaya başladım...
Stres stres ne yapacağız yaa :(((

canım sıkkın

Aynı durum bizdede var tatlım..ama bu zamanlarda bunlar normal..sakin olmalıyız..kötü düşünlceleri aklımıza getirmemliyiz..
herşey daha güzel olacak..bu stresler, bu sıkıntılar geçecek inş.

neyse ben bugün kk ya gelmem zor.
iş yerinde büyük temizlik var..
fırsat buldukça uğramaya çalışcam.
iyi hafta sonları herkese :)

canım sıkkın

canım neden o kadar çok tartışıyorsunuz ki ne kadarda bir görüşüyorsunuz?

canım neden o kadar çok tartışıyorsunuz ki ne kadarda bir görüşüyorsunuz?

haftada 3-4 gün birlikteyiz.
Aynı şehirde olduğumuz için pazar günleri full hafta içi akşamları 8-11 saatleri arasında birlikteyiz..
Tartışmalarımız hep sudan sebebler..
o neden öyle dedi bu neden böyle dedi vs vs.
Alttan alıyorum hep. Susuyorum..
Dişlerimi çıkartırsam fena olucak :)

Aynı durum bizdede var tatlım..ama bu zamanlarda bunlar normal..sakin olmalıyız..kötü düşünlceleri aklımıza getirmemliyiz..
herşey daha güzel olacak..bu stresler, bu sıkıntılar geçecek inş.

inşallah tatlım...
inşallah geçicek ...
İnanmak istiyorum gerçekten :(

haftada 3-4 gün birlikteyiz.
Aynı şehirde olduğumuz için pazar günleri full hafta içi akşamları 8-11 saatleri arasında birlikteyiz..
Tartışmalarımız hep sudan sebebler..
o neden öyle dedi bu neden böyle dedi vs vs.
Alttan alıyorum hep. Susuyorum..
Dişlerimi çıkartırsam fena olucak :)

Tatlım bende görüşmelerinizi biraz azaltın..haftada 2 gün yeterli bence..zaten stres çıkarca yer arıyoruz..sizde birbirinize tosluyorsunuz anlaşılan.

Tatlım bende görüşmelerinizi biraz azaltın..haftada 2 gün yeterli bence..zaten stres çıkarca yer arıyoruz..sizde birbirinize tosluyorsunuz anlaşılan.

olabilir aslında...
Neyse yarın nişan var zaten kuzenimin yarın da geçsin sonrasında haftada 1-2 gün görüşüp özleyelim birbirimizi :31:

Back
X