2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bende alışana kadar istemiyorum 1 yılı bulurda nişanlım hemencik istiyormuş bilmiyordum :( tabi muhtemelen sizler benden küçüksünüzdürde geldi nişanlım dediki sen 29 ben 32 yaşındayım 1-2 yıl beklersek yaşımız kaç olacak falan filan ama ben birşeyleri oturtmadanda çocuğum olsunda istemiyorum amannnnnn offff sizler nişanlınızla konuştunuzmu bu konuları ?

biz her konuyu konuştuk tatlım kararlarımızı aldık çok bilmişiz biz :1:

Bir ara gider net resim çekerim tatlım benim... hahhaha evet senin resimler çok netti maşallah...gelinliğine bayılmıştım ahhh ahh...seninde içine siner inş kuzum..

Tatlım nişanlımın okulu var biz 9yıldır birlikteyiz...inş bitiyor artık ayrılık..çok zor bir dönemden geçiyoruz inş atlatabiliriz...

tü tü tü tüüüü maşallah allah tamamına erdirsin 9 yıllık bir birliktelik :D sen kaç yaşındasın bakim ?

Bir ara gider net resim çekerim tatlım benim... hahhaha evet senin resimler çok netti maşallah...gelinliğine bayılmıştım ahhh ahh...seninde içine siner inş kuzum..

Tatlım nişanlımın okulu var biz 9yıldır birlikteyiz...inş bitiyor artık ayrılık..çok zor bir dönemden geçiyoruz inş atlatabiliriz...

Arkidişlerr ben son sayfaya giremiyorum neden ki acaba anlamadım bişi

ben geçen bi resim paylaşmıştm sonrada silemedim nasıl siliyorsunuz ??

ben son sayfayı hiç göremyecekmiyim acaba walla bişi anlamadım nolduysa böyle varım ama yoğum :D:27:

evet tatlım bekliyoruz bak resimlerini :10::10::10: telefonum güzel resim çekiyomuş bende yeni öğrendim o resimleri pc e atmam bi zaman aldı program yükledim bide sonra sizinle paylaştım sitede bide resimleri silemedim tam komiktim yani :1::1::1: gelinliği ben neden içime sindiremiyorum bi anlayamadım aklım fikrim öbür gelinlikte :25:

evet tatlım bekliyoruz bak resimlerini :10::10::10: telefonum güzel resim çekiyomuş bende yeni öğrendim o resimleri pc e atmam bi zaman aldı program yükledim bide sonra sizinle paylaştım sitede bide resimleri silemedim tam komiktim yani :1::1::1: gelinliği ben neden içime sindiremiyorum bi anlayamadım aklım fikrim öbür gelinlikte :25:

öbürü nasıldı tatlım varmı resim falan nette benzer bişey..fikir verelim sana...ama önemli olan senin tercihin..

öbürü nasıldı tatlım varmı resim falan nette benzer bişey..fikir verelim sana...ama önemli olan senin tercihin..

bütün gün aradım intte yok o modelin resmini bulamadım kadın söyledi model adını ama o an ben gelinlikle aşk yaşıyordum hiç bi şeyi duymuyordum :1:
o daha çok içime sindi yaa yalan değil bu da güzel ama benim için değil benim için deli dolu kıpır kıpır gelinlik istiyorum :16::16::16:

kaç kişisiniz bi sayfayı dolduramadınız pehhhhhh :D walla iş çıkmaz sizden :P hah şükür sonunda dolmuş :D

Son düzenleme:
bütün gün aradım intte yok o modelin resmini bulamadım kadın söyledi model adını ama o an ben gelinlikle aşk yaşıyordum hiç bi şeyi duymuyordum :1:
o daha çok içime sindi yaa yalan değil bu da güzel ama benim için değil benim için deli dolu kıpır kıpır gelinlik istiyorum :16::16::16:

hareketli bir gelinlikti yanii...atlım hangisi sana daha uygunsa onu tercih et birtanem...
Öpüorum kızlar sizi iyi geceler... ben kaçtım...

hareketli bir gelinlikti yanii...atlım hangisi sana daha uygunsa onu tercih et birtanem...
Öpüorum kızlar sizi iyi geceler... ben kaçtım...

allaha emanet olunn canlar benimde uykum yok ama yatağa geçiim bugün 5 saat şantiyedeydim sersem gibiyim açıkçası :S sizinle muhabbete daldım iyi bi yarın tatil ve ben bi başımayım off offf

hayırlı olsun,darısı başımıza:16:

aneemm,ayyy ne heyecanlııııı:16::16:hadi hayırlısı,düğünden sonra bekliyoruz bak!:1: darısı başımızaaaaaaaaaaa amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn:16::16:

oyy çok pahalı ya:43:acayip beğendim senle pakizenin kaftanlarınızı..ben de giymek istiyorum..lütfen kızlar hazirana kadar uygun fiyatlı güzel kaftanlar gören duyan olursa bana da haber verin:43: bu arada converse'leriniz hayırlı olsun canım.

kıssss Chnhn,nerden alıcan netten mi? bana da haber ver belkim ben de alırım çok uçuk değilse..

çok heyecanlıyımmmmmmmm :52::52::52::52::52::52: balayından sonraki hfta burdayım kıslarrrr 14 mayıs beni bekleyinn :32::32::32:

fotosunu çekmeyi unutma sonra bizimlede paylaşırsın... fikir olur

Ayyy ne güzel canım...inş çok güzel geçmiştir. foto bekliyoruz tatlım...mutsuzluğumu sizlerin güzel haberleri biraz unutturuyor..

Tşekkür ederim tatlım..inş bende herşeyin güzel olması için dua ediyorum..9 yıldır bir çaba verdim ve vazgeçmicem canım...

kızlrr resim çekmek hiç aklıma gelmedii nişanlımada bi yakıştıki manken gibi olduu :17::17: ama netten bakınırım resme :34::34:

Günaydın kızlar:3::3::3:

HErkese günaydın:16::16:

günaydın güzel gelinlerr son 5 günnnn :52::52::52::52::52:

Back
X