- Konu Sahibi bal_bocegi
- #22.281
hanımlar ben müsadenizle yarım kalan davetiyeleri dağıtmaya gideceğim ordanda set bakmaya hepinize iyi akşamlar dilerim görüşmek üzere akşam inşallah..
görüşmek üzere. Kolay gelsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar ben müsadenizle yarım kalan davetiyeleri dağıtmaya gideceğim ordanda set bakmaya hepinize iyi akşamlar dilerim görüşmek üzere akşam inşallah..
evet haklısın ben de ilkine annemle 2.ye yalnız ki bence en önemlisi o oluyor sonuncuyu da işte en yakın arkadaşım ve annemle gittim. ya hepimiz bayıldık zaten gelinliğide yine de bir kaç ekleme yaptık ve dışarıdan bi görüş iyi oldu.senin beğenmen herşeyden daha önemli açıkcası ben kendi arkadaşlarımı karıştırmıyorum provamada annemle gidiyorum sadece her kafadan ses çıkıyor kalabalık gidince acaip sinirleniyorum herkesin zevki birbirine uymuyor zaten canım sen öyle yap al tarlatanları dene hangisi içine siniyor hangisi gelinliği daha güzel gösteriyor onu al bu arada duvağın nasıl olucak canım ???
Canlar hepinize bir sorum var benim için çok önemli!!
Şimdi ben gelinliğimin modelini zaten kesinleştirdimm..
Ama burda değil nişanlımın memleketinde diktirmeye niyetlendik 1400 lira dediler bize...
Kuzenim gelinliğini 300 liraya kiralayan biri olarak bana dedi ki: Prenses gel senin gelinliği burda diktirelim(kiralık ama bana dikilecek..)
750 TL ye hallederiz zaten babamın arkadaşı dedi..
Şimdi sizce ben iyi bi modaevinde paradan kısmadan mı diktireyim
Yoksa bu bahsettiği gelinlikçide ucuza ve nasıl olacağını da bilmediğim bi yere mi diktireyimm...
Çok karışık yaa kafamm![]()
Zabıt katibiyim canım. Nişanlımda jandarma uzman çavuş![]()
Çaresizlik allah"tan gelen en güzel işarettir.Duanın vaktinin geldiğini gösterir.Kulluğunu hatırlatır kullara.. ve rabbiyle buluşma vaktidir aslında.. süzülüyorsa gözlerden yaşlar,ahlar içindeyse yüreğin,hüzünlüyse güzel yüzün Rabbin seni özlemiş,sesini duymak istemiş demektir..dua ile.. "Hayırlı kandiller.."
Çok güzelmiş paylaşmak istedim sadece
bende bakcam bende
hayırlı uğurlu olsun canım allah kolaylıklar versin
Merhaba güzel gelin adayları!
Benim de tam tamına 1 ay sonra düğünüm var inşallah![]()
Salon nikahı olacak ama sade bir şey düşünüyorum. Az bir zaman kalmasına rağmen hala bulamadım. Çalıştığım içinde gezemiyorum pek. Dün grevden sonra azcık bakındım sağ sola. Ama nasıl bi şey giyeceğime karar veremediğim için beğenemiyorum![]()
Canlar hepinize bir sorum var benim için çok önemli!!
Şimdi ben gelinliğimin modelini zaten kesinleştirdimm..
Ama burda değil nişanlımın memleketinde diktirmeye niyetlendik 1400 lira dediler bize...
Kuzenim gelinliğini 300 liraya kiralayan biri olarak bana dedi ki: Prenses gel senin gelinliği burda diktirelim(kiralık ama bana dikilecek..)
750 TL ye hallederiz zaten babamın arkadaşı dedi..
Şimdi sizce ben iyi bi modaevinde paradan kısmadan mı diktireyim
Yoksa bu bahsettiği gelinlikçide ucuza ve nasıl olacağını da bilmediğim bi yere mi diktireyimm...
Çok karışık yaa kafamm![]()
Kızlar yardıma ihtiyacım var stres yaptım şimdi nikaha 44 gün var. Salonda olacak ama nasıl bir şey giymem gerek. Sade düz beyaz bi elbise mi, yoksa abiye şık bir şey mi giymem lazım. :44:
Ama aşkolsun pakizenin dışında bana cevap veren olmamış yok mu fikir verecek kimse
Kızlar niye böle yapıyosunuz sevmiyo musunuz beni
Tekrar yazayım belki bi yardım eden olur![]()
Kızlar yardıma ihtiyacım var stres yaptım şimdi nikaha 44 gün var. Salonda olacak ama nasıl bir şey giymem gerek. Sade düz beyaz bi elbise mi, yoksa abiye şık bir şey mi giymem lazım. :44:[/QUOTE,
gelincik hoş geldin aramıza..İzmirdesin tam abiyenin gelinliğin merkezindesin yani:)) o açıdan şanslısın...illa beyaz giymek zorunda değilsin.. artık beyaz elbise out istediğini giymek in oldu![]()
güvenebileceğin yer olsun tatlım eski modellerine bak ona göre kararını ver şekerim...Canım ben satın almak istemiyorum zaten..
Benim tereddüte düştüğüm konu şu..
El işçiliği hakkında hiç bi fikrimin olmadığı bi yere güvenebilir miyim onda kararsızım...
Ucuz gelinlik diktirecem diye sonra ortaya kötü bişey çıkarsa o zaman içimde kalır
Parayı düşünmeden güveneceğim bi yere mi diktirsem acaba diyorum bi yandan da...
Sonra onu satarım belki........
:44:
Şık ve sade birşey daha güzel olur tatlımKızlar yardıma ihtiyacım var stres yaptım şimdi nikaha 44 gün var. Salonda olacak ama nasıl bir şey giymem gerek. Sade düz beyaz bi elbise mi, yoksa abiye şık bir şey mi giymem lazım. :44:
Ama aşkolsun pakizenin dışında bana cevap veren olmamış yok mu fikir verecek kimse
sade bir elbise olabilir canım daha şık durur![]()
Bende öyle düşündüm. Geçen adL takım gördüm çok şık bir şey aklım onda kaldı ama tuhaf mı olur ki :26:
Kızlar yardıma ihtiyacım var stres yaptım şimdi nikaha 44 gün var. Salonda olacak ama nasıl bir şey giymem gerek. Sade düz beyaz bi elbise mi, yoksa abiye şık bir şey mi giymem lazım. :44:[/QUOTE,
gelincik hoş geldin aramıza..İzmirdesin tam abiyenin gelinliğin merkezindesin yani:)) o açıdan şanslısın...illa beyaz giymek zorunda değilsin.. artık beyaz elbise out istediğini giymek in oldu![]()
Hoşbuldum canım. Şanslıyım ama parayı ilk zamanlarda iyi harcadık şimdi kısma zamanı uygun bi şey nasıl bulacağım bilmiyorum:26: Nişanlımdan yana sorun yok ne giysem çok yakışmış der farketmez onun için ama ben çok güzel olayım istiyorum. Görümcemi azıcık çatlatayım.![]()
prenses yeni okudum kuzum yaaa...cvp vermemek olurmu hiç
bencede tanıdık bir yere diktirme tatlım...istediğin gibi birşey yapmazlarsa kızamazsın, birşey söyleyemezsin..bence yabancı birine diktirmek en mantıklısı...bir kere giyceksin sonuçta... 1400 fazla ise bşka yerlerede bak kuzum...daha iyi dikecek yerler elbet vardır.![]()
aynen katılıyorum kuzum cevap vermemezlik olmaz
ben yetişemedim okuduğumdada kırılmıştı zaten bize ama kuzummm musurumuza bakma sayfa çok atalayınca gözden kaçıyoo tekrar bakınca ancak görüyoruz![]()
ben çoğu zaman geçmişi okuyamıyorum yoğunluktan..eve gidince bakıyorum kuzum yaaa![]()