2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ben böyle yazdım canım

merhaba;

bu aralar sizi çok rahatsız ettik ama
bu gün bir arkadaşın dikkat etmesiyle tüm profilimizin dışarıdan okuyanlara da açık olduğunu gördük.
daha önce en azından profilimiz gizliydi :44::44:

bir problem mi teknik olarak var yoksa yeni bir uygulama mı bu? eğer hep öyle kalacaksa çoğumuz üyelik iptali isticez sizden üzülerek.kk yı çok seviyoruz , ama bu şekilde çok saçma profilimizin dışarıya da açık olması.

bir çözüm bekliyoruz... teşekkürler,

güzel tatlım...herkez yazarsa belki bir düzeltme yapılabilir...bu neee yaa üye olmayan ben profilimde gezebiliyor :52::52::52:

Kazen Bey

Geçen hafta size gizlilik istiyoruz dedik tam tersi daha açık bir durum söz konusu
Beğendiğim ve beğenildiğim herşeyi üye olmadan herkes okuyabiliyor
Çok kişinin üye olmasını mı istiyorsunuz bilmiyorum ama üye olmak isteyen paşa paşa gelir olur sizinde dediğiniz gibi 30 Sn.
Sizden cevap bekliyoruz
Çözüm istedik bir şey yapamayacağınızı söylediniz fikir de söyleyemiyoruz
Yapabilceğiniz bir şey yoksa üyeliğimin iptalini istiyorum.

Bilgilerinize
Burdayız..
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-e...n-sohbete.html (2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...)

Kazen Bey

Geçen hafta size gizlilik istiyoruz dedik tam tersi daha açık bir durum söz konusu
Beğendiğim ve beğenildiğim herşeyi üye olmadan herkes okuyabiliyor
Çok kişinin üye olmasını mı istiyorsunuz bilmiyorum ama üye olmak isteyen paşa paşa gelir olur sizinde dediğiniz gibi 30 Sn.
Sizden cevap bekliyoruz
Çözüm istedik bir şey yapamayacağınızı söylediniz fikir de söyleyemiyoruz
Yapabilceğiniz bir şey yoksa üyeliğimin iptalini istiyorum.

Bilgilerinize
Burdayız..
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-e...n-sohbete.html (2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...)

güzel canım, cevap gelen varmı?

Merhaba
Öncelikle şunu ifade edeyim bu yapılan değişiklik vBulletin firmasının yapmış olduğu köklü bir değişklik olup bizim yapımız dışında yapılan köklü bir değişkliktir. Yazılanların içerik sorumluluğu sizlerde olduğundan yapılan hatalarda kaynak olarak sitemizin gösterilmesini anlayamadık. Geçtiğimiz hafta kullanıcı adı değişikliği istendi bunu gerçekleştirdik. Konunuzu ziyaretçilerin okuyamadığı bir alana taşıyalım dedik kimseden ne olumlu ne de olumsuz bir cevap gelmedi. Gelen cevaplar öylede olsun böylede olsun önerileri sitenin öneri bölümüne yazabilirsiniz ama ben size burada bunu böyle mi yapalım diye sormuştum. Şimdide vBulletin alt yapmızdaki değilşiklik sonrasında kullanıcı adım google üzerine yazılınca tüm yazdıklarım çıkıyor bunu engelleyin diyorsunuz ama pasakli kullanıcı adını kullanıp google üzerine pasaklı yazıldığında burası çıkıyor ve buradan kimliğinizi öğreniyorlarsa o kişilerle tanışmak isterim. Zira pasaklı kullanıcı adından kişilerin kimlikleri nasıl bulunuyor bunu forum 10 senedir açık biz bulamadık. Sitede sanki çok büyük bir güvenlik açığı varmış gibi herşeyimiz ortada, aman allahım, öldük bittik cümlelerine hiç gerek yok zira site 10 senedir bu şekilde işlemekte.

Bu sebeple talepleriniz doğrultusunda üyeliklerinizi iptal ettim. (sizlerden böyle talep geldi)

Bilginize

kızlarrrr hep beraberrrr üyelik iptali isteyelim.....:kkk::kkk::kkk::kkk:

Kızlar Üyelik iptalinden başka bir yol yok sizi özleyeceğim...

ben yazıyorum kazene kızlar :14::14::14: burada çok güzel bir dostluk kurmuştuk ama mahvldu...biz gizlilik dedikçe daha çok deşifre edildi :kkk::kkk::kkk:

istediğimiz sadece eski kullanıcı adımızla yazdıklarımızı bari silsinler ya profile de gizlilik koysunlar:kkk::kkk::kkk:

şunu yapsınlar kalalım forumda...eski mesajlarımızda da düzeltme butonu açık kalsın...ben istediğim zaman yazdığım şeyleri değişterebileyim :47::47::47:

üyelik iptali sizin mesajlarınızın görünmemesini sağlamıyor kızlar, başka bir çözüm yolu aramalıyız malesef...

Evet canım diğerlerine göre fiyatları biraz yüksek ama tam mutfagıma göre. :17:
Sözlüm pek sevmese de ben ikna etmeye çalışıcam. :27:
gizlilik konusuna katılıyorum. :ssz: Edebiyat yada kozmetik forumlarında bile bi sayfadan sonra üye olun diye uyarı veriyo. Ki burası bayanların kullandığı bi forum :26:

güzel canım, cevap gelen varmı?

Aaaa ama kızlar üyeliklerini iptal ettirmişleerr:14::14::14:

kızlar bu gerçekten çok saçma ne hakla böyle yapabiliyolar biz onlardan gizliklik istedik dmekki açık ve net anlatamadık heraldeeee KAZEN BEYYYYYY :47::47::47::47::47::47::47::47::47:

pasaklı kelimesi temsili kullanılmıştır ! kimse üzerine alınmasın

ama yazdıklarımın bir kelimesi hatalı ise lütfen beni uyarın !

sizin beğendiğiniz yazıyı veya sizin beğenildiğiniz yazıyı nickname yani kullanıcı isimlerinizden bulup okuyorlar ise bu sizin değil okuyanın terbiyesizliğidir. Bunun terbiyesizlik olmaıs içinde sizin o kişiye bunu OKUMA LÜTFEN demeniz durumunda gerçekleşir. Aksi takdirde bir önceki mesajımda yazdığım gibi sitede 10 senedir hatta 11. sene tüm mesajlar 2-3 kategori hariç dışarı açıktır. Bunun sebebide siteye gerçek isimlerle değil sahte nickler ile üye olmanzı ve buradan kimliğinizin deşifre olamayaxağıdır !

Bilginize

Not : hatamız var ise düzeltmeye hazırız lakin durum bu şekildedir.

Sevgili Kazen abi
Bahsettiğiniz ziyaretçilerin girmediği bi alana konu taşıma olayı bana çok mantıklı geldi..
İlk defa duyuyorum galiba kaçırdım ben geçen gün bu öneriyi..

Ama bu dediğiniz mümkünse böyle bi uygulamaya bizim de konumuzu dahil ederseniz çok seviniriz...
Teşekkürler

En azından dışarıdan kimse okumaz konuyu:46:

Son olarak

Profillerinize gidip ;

http://www.kadinlarkulubu.com/usercp.php

sol alanda yer alan Profil Gizliliği linkini (http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=privacy) tıklayıp açılan ekranda ;

Profil sayfanızdaki alanlardan bazılarını göstermek istemeyebilirsiniz, ilgili alanların yan tarafından bu alanı kimlerin görebilceğini seçiniz.

Not: Ziyaretci ve Yasaklı Listenizdeki kullanıcılar sadece "Herkes" seçili olduğu durumda ilgili alanı görebileceklerdir.

İletişim Bilgileri:

Profil Resmi:

Albümler:

Hakkımda:

Arkadaşlar:

Son ziyaretçiler:

Kişisel Bilgiler:

gibi başlıkların güvenlik tanımının sizler tarafından yapılabileceğini göreceksiniz. bunun dışında mesajların dışarıdan gözükmemesi size daha önce sunduğum gibi konunun taşınması ile gerçekleşebilir. Lakin sadece bu konu ile sınırla kalacak ise sorun yok ma yüzlerce başlığa yazdığınız için bunu mümkünde kılamadınız.

Sevgili Kazen abi
Bahsettiğiniz ziyaretçilerin girmediği bi alana konu taşıma olayı bana çok mantıklı geldi..
İlk defa duyuyorum galiba kaçırdım ben geçen gün bu öneriyi..

Ama bu dediğiniz mümkünse böyle bi uygulamaya bizim de konumuzu dahil ederseniz çok seviniriz...
Teşekkürler

En azından dışarıdan kimse okumaz konuyu:46:

Bu konuda hafta içinde yazdığım mesajda konuyu Kadınlar Hamamı dediğimiz (kusura bakmayın kategorinin ismi böyle) ve dışarıdan görünmeyen yere taşıyabilirim dedim ama bir kişide evet bu yapalım demedi. Yukarıda gördüğünüz gibi bu olmazsa kjüserim şu olmassa gidierim gibi tehditler havada uçuşmuş. Arkasından şunu yapın yapmassanız üyeliğimi kapatın cümleri gelmiş. Durum budur... Kusura bakmayın ama elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışırken bu uslubu da hak etmediğimizi düşünüyoruz.

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...daylari-buyrun-sohbete-2076.html#post24676992

buyrun önerim bir kişide bu konuda bana dönüş yapmadı !

Merhaba
.............. Konuyu Kadinlar Hamami kategorisine tasisak (bu kisim disaridan okunmamaktadir) dedigim gibi 30 sn icinde uyelik alip gene okunacaktir. Bu baslikta gizliligi yaptik diyelim gidip baska baslikta ayni hatayi yaparsaniz ne olacak ? Kullanici adinizdan sizin kim oldugunuzu bulmalari mumkun degil ama boyle sim soy isim verirseniz bu bizim sucumuz degil.

Konu silinmesi gundeme gelmis konu acarken hemen uzerinde 3 punto ile her ne olursa olsun ne konularin ne de mesajlarin silinmeyecegi yazmaktadir. Buna ragmen simdi bu konulari sildirmek istemenizi de anlamakta gucluk cekiyorum.

Kazen Bey;

Bu site kadınların dertleşme toplaşma paylaşma yeri.. Tabi ki mesajların içeriklerinden sorumlu olan bizleriz fakat böyle bir sitede genelden özele herşeyi konuşuyoruz biz.. Şimdi biz bu site de aman yazdıklarıma dikkat edeyim aman biri anlamasın ben olduğumu paronayasıyla mı yorum eklesin.. Özellikle bu topic 2012 gelinlerin çok özel dertlerini paylaştıkları bir topic..

Benim tek dikkatsiz yorumum üzerine nişanlıma deşifre oldum.. o mesajın silinmesini istedim, nickimi öğrenilmiş oldu, değiştirdiğimde nickimi eski mesajlarım yeni nickimle çıkacak.. Ne değişiyor o zaman hani bu nickinizi değiştirelim sorun çözülsün işi değil..

Ben şahsım adına bu konunun kadınlar hamamına taşınmasını istiyorum..

Bu konuda hafta içinde yazdığım mesajda konuyu Kadınlar Hamamı dediğimiz (kusura bakmayın kategorinin ismi böyle) ve dışarıdan görünmeyen yere taşıyabilirim dedim ama bir kişide evet bu yapalım demedi. Yukarıda gördüğünüz gibi bu olmazsa kjüserim şu olmassa gidierim gibi tehditler havada uçuşmuş. Arkasından şunu yapın yapmassanız üyeliğimi kapatın cümleri gelmiş. Durum budur... Kusura bakmayın ama elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışırken bu uslubu da hak etmediğimizi düşünüyoruz.
Tamam süper bi fikir ben açıkçası çok mantıklı buldum bilmiyorum arkadaşlar ne düşünüyor ama...
En azından dışarıdan ziyaretçi görmez yazdıklarımızı ve çok merak ediyorsa üye olsun okusun değil mi ama...:34:

Bu da güzel bi çözüm olabilir valla seviniriz :46:

Kızlar üyelik iptali istediler ne olacak yeni üyelik almaları mı gerekiyor:44:
Bilmiorum böyle bi durumda ne yapıldığını ben.....:50:
Onlar da dönsün ya bakın en azından konumuz taşınabiliyormuşş:34:
Ben geçmişi okurken atlamışım demekki orayı:44:

ohhooo 1 saat yok olduk neler olmuş.
arkadaşlar şimdi bana kızıcaksınız belki ama bu forumda her yerde konu açarken bile yukarıda kocaman yazıyor silinmez yazdıklarınız diye. bilgileri girmeden sadece nick ten kim sizi tanıyabilir ki. ayrıca nick ini grdüm bütün yazdıklarını okuyum dicek bir paranoyakta çok az vardır herhalde.
kadınlar hamamına taşınması en mantıklısı gibi gözüküyor.
giden arkadaşlarım için çok üzüldüm :43: keşke öfkeyle hareket etmeselerdi. bu forum kaç bin sayfa olmuş olan olmuş şimdi yapmasalardı keşke :43:

ek olarak Kadınlar Hamamı başlığı konusunda dalga geçtik sanmışlar....

Oysa Kadınlar Hamamı kadına özel olduğu için dışarı kapalı alana bu ismi verdik. Sitenin günlüğüde bu kategoride yayınlanmaktadır. Biz çözüm sundukça yapılan yaklaşım (şunu yap yoksa sildiririmmmm haaaa gibi) hiç hoş değildir.

Kadınlar Hamamı

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami-f931/

bölümüdür....

Unutmayın sadece bu kategori taşınacaktır, diğer tüm paylaşımlarınız aynı yerinde kalacaktır.

Back
X