2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
konu taşınmıştır ve bu dakikadan itibaren ziyaretçiler okuyamamaktadır ...

ek olarak Kadınlar Hamamı başlığı konusunda dalga geçtik sanmışlar....

Oysa Kadınlar Hamamı kadına özel olduğu için dışarı kapalı alana bu ismi verdik. Sitenin günlüğüde bu kategoride yayınlanmaktadır. Biz çözüm sundukça yapılan yaklaşım (şunu yap yoksa sildiririmmmm haaaa gibi) hiç hoş değildir.

Kadınlar Hamamı

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami-f931/

bölümüdür....

Unutmayın sadece bu kategori taşınacaktır, diğer tüm paylaşımlarınız aynı yerinde kalacaktır.

Arkadaşlar iyi oldu ya bu süper:46::46::46:

Kazen abiye teşekkür ederiz........:3:

Son düzenleme:
Bu konuda son açıklamamdır...

HİÇ BİR KONU VEYA MESAJIN ASLA SİLİNMEYECEĞİNİ unutmayın lütfen ve buna göre paylaşımda bulunun.

Bunun sebebi ise herhangi yasal bir süreç yaşamamız durumunda yapılanların izlerinin kalması için bizlere kanunların ve bilişim suçlarının zorunlu uyguladığı bir yaptırımdır bu. Bu sebeple lütfen kimse şu silinsin bu silinsin diye mesaj atmasın kesinlikle silinmeyecektir...

Sadece ve sadece Hayatın içinden(http://www.kadinlarkulubu.com/hayatin-icinden-f192/) bölümünde ikili ilişkilerinizdeki sorunları kaynanamı sevmiyorum veya nişanlım şöyle böyle gibi konular müdiriyet dediğimiz alana taşınır ve dışarıdan gözükmez.
Tek yapabildiğimiz budurö bu da konuyu siz açmış iseniz. Başkasının konularında ara mesajları silmemiz söz konusu değildir.

bu sebeple lütfen ço kdikkatli paylaşımda bulunun ve kaynanızı her seferinde çok sevdiğinizi yazın .... şunu da unutmayın iki kişinin bildiği asla SIR değildir....

ya arkadaşlarımız gitmiş neden üyeliklerini yok ettiniz liberte leylacım yok tuğçe forever yokkk geri istyoruz arkadaşlarımızı :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

ya arkadaşlarımız gitmiş neden üyeliklerini yok ettiniz liberte leylacım yok tuğçe forever yokkk geri istyoruz arkadaşlarımızı :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

pardon ? kim neyi yok etmiş ? neyse ben profılınıze gereklı acıklamayı 5 puan ıle yaptım.

Sanırım tüm talepler yerine geldi hepinize güzel bir düğün dilerim ....

nasıl ya kızlar nereye gitti üyeliklerimi iptal oldu sabahtır bakamıyodum nolduu........
biri banada anlatsınnn:19:

Son düzenleme:
biz arkadaşlarımızla mutluydukkkkkk çıkıyorum kızlar görüşürz sonraaaaa :47::47::47::47::47::47::47::47::47:

nasıl ya kızlar nereye gitti üyeliklerimi iptal oldu sabahtır bakamıyodum nolduu........
biri banada anlatsınnn:19:

İki arkadaşımız konunun dışarıdan göründüğüne kızdılar ve üyelik ptali istediler malesef canım:50:
Konumuz da taşındı isteğimiz üzerine kadınlar hamamına..
Artık ziyaretçiler göremeyecek paylaşımlarımızı:34:

Back
X