2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
tam yarama ayak bastın bilimiyomusun evimiz bizim tutuldu esyalarımızı begendim her seyimiz tam takır az tek tük şeyler kaldı eve boya badana yapılıcak öle şeyler eve baktık begendik kapıdan cıkarken beu benim evim olucak dedimde içim okadar cız ettiki şimdi odamdayım söle bi etrafa baktımda ben burayı ailemi bırakıp gidicem diyorum içim cız ediyor anneme sarılamıyorum aglıyorum dayanamıyorum üzülmesin diye gıkımı cıkaramıyorum ben bide tek cocugum babam dik durmaya calısıyo ama biliyrum oda cok üzülüyo nişanlım benim için taaa ankaradan bırakıp geldi ben evimi bırakamıyorum

Allah yardimcimiz olsun. Bende evin en kücügüyüm ve yurt disindan türkiyeye gelicem. Annemlere evimiz tutuldu dedigim gece hic birimizin gözüne uyku grimedi gece 3e kadar agladim inanirmisin. Yanlarinda aglayamiyorum onlari daha fazla üzmek istemiyorum cünkü bu benim kararimdi. Ama fazlasiyla zor olacka benim. Ben nisanlimi buraya getirmeyi istemedim oda bunu istemedi cünkü o buraya gelmis olsaydi hersey cok daha zor olacakti onun icin. Din dil kültür hersey cok farkli. Ama aileden ayrilik cok zor...

canım hoşgeldin aramıza:16:çok az kalmış seninde, Allahım mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin:16::16::16:hazırlıklar ne alemde, heyecan durumun nasıl:34:

Cok tesekkür ederim hosbuldum :) Evet benim az bir zamanim kaldi hayirlisiyla. Amin insaAllah cümlemiz cok mutlu oluruz. Aslinda herseyimiz tamam bi evimiz yerlesecek tek eksigimiz o suan. Gelinligini begendim ben provaya gideceksin sanirim sen daha degil mi? :)

canım bende senin gibiyim bende istanbuldan kopup adanaya gelin gideceğimm odamın kokusunu içime çekiyorum annem,babam,kardeşim,anneannem,dedem hep duygusala bağladılar hoş daha nişanlanacağıö haziranda allahın izniyle eylül veya ekim geliniyim bende canım hakkımızda hepimizin hayırlısı olur inşallah...

ben izmirde oturuyorum ankaraya gitmicem ama umut benim için ankadaran izmire geldi işini kurdu falan ama ne bilim ya ha istersen evlen annenin dibinde dur hiç bişey eskisi gibi olmu nişanlanınca bie bunu hissedebiliyosan evlenince ne olucak Allah bilir sabır ne diyim

Allah yardimcimiz olsun. Bende evin en kücügüyüm ve yurt disindan türkiyeye gelicem. Annemlere evimiz tutuldu dedigim gece hic birimizin gözüne uyku grimedi gece 3e kadar agladim inanirmisin. Yanlarinda aglayamiyorum onlari daha fazla üzmek istemiyorum cünkü bu benim kararimdi. Ama fazlasiyla zor olacka benim. Ben nisanlimi buraya getirmeyi istemedim oda bunu istemedi cünkü o buraya gelmis olsaydi hersey cok daha zor olacakti onun icin. Din dil kültür hersey cok farkli. Ama aileden ayrilik cok zor...

C

evet evimizi tuttumuzda nasıl diyim nikah işlemlerinin sonlarını hallettimizde böle umutun gözleri nasıl parlıyodu görmeniz lazım bende öleydim ama bi kız cococu için aileden ayrılmak cok farklı ya ben geceleri uyuyamaz oldum bitanemi cok seviorum ama nasıl diyim anneme cok düşkünüm ben kaç yasındayım hala bazen beraber uyuruz şimdi alısmam için cagırsamda yanımda gelmiyo okadar üzülüyorum ki ben annemden ayrılcam günü düşününce aglalamak için kendimi zor tutuyorum

tünaydın güzel gelinlerrrrr...

yaşasın beautiful gelmiş hoşgeldin canım sefalar getirdin...:nazar:

aramıza yeni gelenler sizde hoşgeldiniz,hayırlı olsun düğün tarihleriniz inşallah

tünaydın cnm hoşbuldum:16::16:
oleyyyy oleyyyyy:46::46::46::46::46: saol kuzummmmm:16::16::16:

rica ederim kuzum:16:

tam yarama ayak bastın bilimiyomusun evimiz bizim tutuldu esyalarımızı begendim her seyimiz tam takır az tek tük şeyler kaldı eve boya badana yapılıcak öle şeyler eve baktık begendik kapıdan cıkarken beu benim evim olucak dedimde içim okadar cız ettiki şimdi odamdayım söle bi etrafa baktımda ben burayı ailemi bırakıp gidicem diyorum içim cız ediyor anneme sarılamıyorum aglıyorum dayanamıyorum üzülmesin diye gıkımı cıkaramıyorum ben bide tek cocugum babam dik durmaya calısıyo ama biliyrum oda cok üzülüyo nişanlım benim için taaa ankaradan bırakıp geldi ben evimi bırakamıyorum

canım hepimiz aynı duygular içerisindeyiz ama öyle yapma nolur, daha zor hale getirirsin kendini.
nişanlın senin için gelmiş bak sende üzme kendini

Son düzenleme:
ben izmirde oturuyorum ankaraya gitmicem ama umut benim için ankadaran izmire geldi işini kurdu falan ama ne bilim ya ha istersen evlen annenin dibinde dur hiç bişey eskisi gibi olmu nişanlanınca bie bunu hissedebiliyosan evlenince ne olucak Allah bilir sabır ne diyim

zor işler canım şanslısın eş adayın yanına gelmiş benim sözlümün kendi işi olduğu için dolayısı ile müvekilleri hep adanada olduğu için istanbula gelmesi çok zor :14: ama bunada şükür artık ben ailemi ağırlayacağım evimde inşallah...dünyanın düzenii ne diyelim allah sağlık versin yeterki...

offf yaa nişanşım bugün çalışcakmış...zaten 1 haftadır göremiyorum..acil iş varmış...çok sinir oldum....şimdi kavga çıkarırım bu sinirle ben...sakin ol sakin oll :20::20::20:

öle ama nişanlım zaten kendini bildin bileli ailesinden uzak hep yurt dısılarında gezmiş tek yaşamaya alıskın oda zorluk cekiyo zaten biz bise nişanlı kalmıs olduk benim okulum yüzünden uzatık o aynı senede istiyodu evlenmeyi şimdi tek basına yasıyo onun içinde bekarlık zor :D:1:

zor işler canım şanslısın eş adayın yanına gelmiş benim sözlümün kendi işi olduğu için dolayısı ile müvekilleri hep adanada olduğu için istanbula gelmesi çok zor :14: ama bunada şükür artık ben ailemi ağırlayacağım evimde inşallah...dünyanın düzenii ne diyelim allah sağlık versin yeterki...

evet öle gerci ben ona sormustum ankarada yasıyalım diye onun tek dediği şey hayır izmirde olucak demişti tek bunu dedi bende tmm dedim aslında onun seçimi oldu şimdi düşünüyorumda Allah razı olsun ondan valla o izmirde yabancılık cekmiyo cünkü akrabalarının dayısı herkez burda ailesi izmirde yasıyo ben gitseydim öle olmıcaktı ama

offf yaa nişanşım bugün çalışcakmış...zaten 1 haftadır göremiyorum..acil iş varmış...çok sinir oldum....şimdi kavga çıkarırım bu sinirle ben...sakin ol sakin oll :20::20::20:

kız dur cocuk ne yapsın iş oda sizin geleceniz için calısıp duruyo sizdemi cok az bulup konusuyosunuz

Cok tesekkür ederim hosbuldum :) Evet benim az bir zamanim kaldi hayirlisiyla. Amin insaAllah cümlemiz cok mutlu oluruz. Aslinda herseyimiz tamam bi evimiz yerlesecek tek eksigimiz o suan. Gelinligini begendim ben provaya gideceksin sanirim sen daha degil mi? :)

ev yerleşecek kadar zamanın var bitirirsin canım:16:
ben daha gelinlik bakma aşamasındayım beğendiğim bir model var resmini koyduğum onu diktirmek istiyorum ama fiyat alıyorum şimdilik. çok beğendiğim bir gelinlik çıkmadı , bakacağım daha :34:

ben daha gelinlik bakma aşamasındayım beğendiğim bir model var resmini koyduğum onu diktirmek istiyorum ama fiyat alıyorum şimdilik. çok beğendiğim bir gelinlik çıkmadı , bakacağım daha :34:

albüm eklemeni sabırsızlıkla bekliyorum tatlım...ben forumdayken ekle ama tamam :51::51::51::51::51:

InsaAllah tesekkür ederim :)
Kolay gelsin o zaman sana. Hayalinde ki gelinligi bulursun umarim :)

dün konuşmuştuk tatlım...yeni bir kullanıcı açıcaktı ama ne zaman açar bilmyorum...şimdi nişanlısı yanındadır diye aramıyorum...yarın sabah arıcam tekrar:34::34::34:

tamam canım,gelsin onuda özlemle bekliyorum, bana iletişim bilgilerini vermişti özelden ama ben kaydedemeden üyelik iptal oldu:50:

InsaAllah tesekkür ederim :)
Kolay gelsin o zaman sana. Hayalinde ki gelinligi bulursun umarim :)

sağol canım dua et bizlere de , inşallah:16:

Back
X