- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.666
- 198
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #22.841
tam yarama ayak bastın bilimiyomusun evimiz bizim tutuldu esyalarımızı begendim her seyimiz tam takır az tek tük şeyler kaldı eve boya badana yapılıcak öle şeyler eve baktık begendik kapıdan cıkarken beu benim evim olucak dedimde içim okadar cız ettiki şimdi odamdayım söle bi etrafa baktımda ben burayı ailemi bırakıp gidicem diyorum içim cız ediyor anneme sarılamıyorum aglıyorum dayanamıyorum üzülmesin diye gıkımı cıkaramıyorum ben bide tek cocugum babam dik durmaya calısıyo ama biliyrum oda cok üzülüyo nişanlım benim için taaa ankaradan bırakıp geldi ben evimi bırakamıyorum
Allah yardimcimiz olsun. Bende evin en kücügüyüm ve yurt disindan türkiyeye gelicem. Annemlere evimiz tutuldu dedigim gece hic birimizin gözüne uyku grimedi gece 3e kadar agladim inanirmisin. Yanlarinda aglayamiyorum onlari daha fazla üzmek istemiyorum cünkü bu benim kararimdi. Ama fazlasiyla zor olacka benim. Ben nisanlimi buraya getirmeyi istemedim oda bunu istemedi cünkü o buraya gelmis olsaydi hersey cok daha zor olacakti onun icin. Din dil kültür hersey cok farkli. Ama aileden ayrilik cok zor...
canım hoşgeldin aramızaçok az kalmış seninde, Allahım mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin
hazırlıklar ne alemde, heyecan durumun nasıl
Cok tesekkür ederim hosbuldum :) Evet benim az bir zamanim kaldi hayirlisiyla. Amin insaAllah cümlemiz cok mutlu oluruz. Aslinda herseyimiz tamam bi evimiz yerlesecek tek eksigimiz o suan. Gelinligini begendim ben provaya gideceksin sanirim sen daha degil mi? :)