2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
isyanım:34:
yalnız ikimizinde kullanıcı adına dikkat:36::36::36:
isyan ve bunlardagecer , bilmeyerek nasılda yakın isimler kullanmışız:34:

dimi canım ya çok tarz duruyor

evet bak böyle de güzel olur

$nis1.webp

evet canım çok hoşmuş buda vitrinden daha iyi bence:1: evin şekline göre bakacağız artık birde ben dolaplı vitrin gibi tv ünitesini hiç sevmiyorum sanırım sadeliği sevdiğim için çok eşya beni boğuyor tv yi duvarda sevmiyorum birde çok sorunluyum dimi:52:

benim daha çok zamanım var inan hiçç vakit geçmiyo ya tatlım :(
ALLAH SİZİ SEVDİKLERİNİZLE İKİ CİHANDADA MUTLU MESUT ETSİN İNŞALLAH

evet canım çok hoşmuş buda vitrinden daha iyi bence:1: evin şekline göre bakacağız artık birde ben dolaplı vitrin gibi tv ünitesini hiç sevmiyorum sanırım sadeliği sevdiğim için çok eşya beni boğuyor tv yi duvarda sevmiyorum birde çok sorunluyum dimi:52:

bende çok kalabalık evleri sevmem ev dediğin ferah olacak biraz dimi.:34:

hoşbuldum canım:16:

iyiyim çok şükür sen nasılsın?

son 6 gündesin heyecan ne alemde:32::32::32:

İyiyim bende tatlim teşekkür ederim :3:
Evet 6 gün kaldı heyecan şimdilik pek yok daha cok burukluk var ailemin yanından gidiyorum diye :25:
Nişanlım ben ve arkadaşlarımızla karaburundayiz denize karsı eğleniyoruz :24:

İyiyim bende tatlim teşekkür ederim :3:
Evet 6 gün kaldı heyecan şimdilik pek yok daha cok burukluk var ailemin yanından gidiyorum diye :25:
Nişanlım ben ve arkadaşlarımızla karaburundayiz denize karsı eğleniyoruz :24:

olmasın burukluk içinde ama en güzel günler bu günler, gez keyfini çıkar karaburunun düşünme bunları:34:

Selam hatunlar nasılsınız bakalımmmm ben geldiiiiimmm:52::52::52:
Beutful da gelmiş canım hoşgeldin çok mutlu oldum seni de gördüm:16:
Forever da gelsin bakın ne güzel oldu böyle:34:
Pireye kızıp yorgan yakılmaz boşverin ağzınızın tadını bozmayın canlarım:52:
Ben de bugün öğlen azıcık uyudum sonra pazara gittim evde şimdi oturuyorum dün de ben gezdim gelinlikçi canım çıkmış yavv:9:

Selam hatunlar nasılsınız bakalımmmm ben geldiiiiimmm:52::52::52:
Beutful da gelmiş canım hoşgeldin çok mutlu oldum seni de gördüm:16:
Forever da gelsin bakın ne güzel oldu böyle:34:
Pireye kızıp yorgan yakılmaz boşverin ağzınızın tadını bozmayın canlarım:52:
Ben de bugün öğlen azıcık uyudum sonra pazara gittim evde şimdi oturuyorum dün de ben gezdim gelinlikçi canım çıkmış yavv:9:

selam canım hoşgeldin:34:
geldim evet ama çok üzüldüm yaaaa
:25: ben anlamadım kadınlar hamamına taşıma olayı varmış bulamamıştım da forumda, öyle bir hışım oldu bitti, foreverde gelecek inşallah:16:

çok yoruldum bende dün baya gezdim, ama çok güzel bir duygu yaaaa:16::16:

canım albümüme baktın mı sende?

bundan sonra resim paylaşımlarımı albümde yapıcam silmesi kolay olsun diye:34:

:25: ben anlamadım kadınlar hamamına taşıma olayı varmış bulamamıştım da forumda, öyle bir hışım oldu bitti, foreverde gelecek inşallah:16:

Yok cnm bakmadım albüme hemen bakayım :9:
Bi sonuç elde etmedim ben ama neyse ki tek tek deneyip karar vermek gibi derdim yok benim.................
Elimde modelin fotoğrafı var onu diktirecem:34:
Uygun bi fiyat söyledi bi yer ayrıca kınalık da ücretsiz olacakmış o çok uygun geldi bana:46:

Yok cnm bakmadım albüme hemen bakayım :9:
Bi sonuç elde etmedim ben ama neyse ki tek tek deneyip karar vermek gibi derdim yok benim.................
Elimde modelin fotoğrafı var onu diktirecem:34:
Uygun bi fiyat söyledi bi yer ayrıca kınalık da ücretsiz olacakmış o çok uygun geldi bana:46:

eee çok iyimiş keşke burda da öyle bir şey yapsalar yaaa, ne kadar dediler ki sana,
senin istediğin modeli de merak ettim
:34:

Tatlim baktım gelinlik resimlerine hangisini almayı düşünüyorsun ?

eee çok iyimiş keşke burda da öyle bir şey yapsalar yaaa, ne kadar dediler ki sana,
senin istediğin modeli de merak ettim
:34:
Allallaa ben yorum yazmıştım çıkmamış yavv.....
Şekerim benim gelinliğin bende fotosu var bayağı işlemeli bi model o yüzden değişik fiyatlar söölediler:30:
Elimde pcden ekleyecek foto yok malesef artık kendi düğün fotomu eklersem gösterrim inş:16::16:
5000 diyen de oldu ama araya bi yanıdık girinde çok uyguna yapan bi yer aklıma yattı bakalım inşallah aynısını dikerler:34:
Fotolarına yorum yaptım ben bu aradaa:34:
Hiç denemedim gelinlik ben gidip bi gün de gelinlik denemek istiyorum ya :52:

Kızlar ben şimdi çıkıyorum bi akrabamıza hayırlı olsuna gidecez taşındılar yeni:34:
Gelince yine girerim oldu mu :51:
Beni bekleyin anacım:9::9:
Öptüm şimdilik hoşçakalın:3:

bayanlar ya şu ev eşyalarında vitrin almasamda sadece konsol alsam olurmu çok eşya sevmiyorum evde ben zaten şu yemek masalarıda bir dünya yer kaplıyor:ssz:

Bende sadece konsol istiyordum. Lafimi dinletemedim. Cok direttiler. Salonumda TV olmamasina ragmen TV sehpasini bile aldilar. Vitrini gümüslügü... Allahtan salonum büyük yer sorunu yok. Ama onca esyaya bence bosu bosuna masraf yapildi. Nisanlima diyorum kendi evimize tasinalim onlari elden cikaricam :)

Back
X