- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #23.421
canım benim durmadan arıyor yanıma geliyor sahaya çık diyor çıkıyorum bu defa elimde bir sürü dosya birikiyor dosyaların birimde incelenme süresi 10 gün süresi doluyo sonra arıyor way sen neden dosyayı çıkarmamışsın ben çok kötüyüm ya benden ne istiyorsunuz dedim artık doldum bana diyorki görevini yapmanı istiyorum bre vicdansız hastayım ölüyorum yinede geliyorum burda eşşek gibi çalışıyorum bende yapmıyorsam görevimi bu birimde kimse bi halt yapmıyor ben ayda 30 dosya çıkarıyorum birimdekilerr kişi başı ayda en fazla 10 dosya çıkarıyor pislik birde bana görevini yapmanı telk istiyuorum diyor bende ona görevimi hakkıyla vede hakkından fazlasıyla yaptığıma inanıyorum öyleyse sorun yok dedim sonra yukarı daire başkaıyla konuşmaya gittim neyseki adam toplantıdaydı oracıkta ffenalaştım nefes alamadım elim ayağım tutmadı hızlı hızlı nefes alır gibiydim ama nefessiz kalmıştım ciddi ciddi ölüyorum sandım ben insanım ben bir bayanım erkeklere kelime edemeyen pısırık bana el sallayarak erkeklik yapıyor
CANIM ÜZME KENDİNİ YAPABİLDİĞİN KADAR YAP, ERKEKLERE GÜCÜ YETMİYOR TABİ SANA YETİYOR, SENDE HİÇ ORALI OLMA ELİMDEN GELEN BUDUR DE.
kızlar size birşey danışmak istiyorum..gelinlikte sizce sarı saç mı daha hoş duruyo yoksa daha koyu bir saç rengi mi???
birde gelinliğimi gördünüz nasıl bir topuz güzel olur...nişanda kuaföre bırakmıştım modeli..şimdi kendim direk model götürüp yaptırmak istiyorum ama nasıl bir model...![]()
KESİNLİKLE KOYU SAÇ RENGİ AMA SİYAH DEĞİL BENCE KAHVE VE TONLARI :128::128::128:
işte bu renge boyatıcam kızlar...uçlarada hafif ışıltılar verdircem...çok sevdim açık karameli
Eki Görüntüle 431263
BU RENGE BAYILDIM
heyyyyy kızlar nerdesiniz![]()
kılar çok uykum geldiii![]()
buralardayım kuzum ama gözlerim gidiyo anlamadım çok uykum geldi bıraksalar uyuyacam![]()
BENDE BURDAYIM KIZLAR ACAYİP YORULDUM VE UYKUM GELDİbende aynı durumdayımmmmmmmmmmm![]()
patriyn canım sende sohbetimize katıl
sanırım sen yurtdışındaydın türkiyeyemi gelin geliyodun unuttumda![]()
patriyn CANIM GÖRÜYORUZ SENİ ARADA BU FORUMDA SENDE KATIL ARAMIZA
ohhhooo bir ton kuaför var...bulmasına bulurumda güvenmek önemli...bir arkadaşım gidiyo bir yere çok hoşuma gidiyor saç boyası onun kuaförü ile bir görüşelim bakalım...yada beyimizi kandırma yöntemlerine bakıcazcilve, milve bişiler yapıp kandırcaz
![]()
alemsin kıss
Son düzenleme: