dr banada alttan bakti ilk muayenede yani nisanda oldugumda cok karsi ciktim ama simdi o kadar
alistim ki hemen yatiyorum zaten bebek o kadar ufakki ben karindan bakilinca gorulecegini hic sanmiyorum.
bu aralar lekelenme sabahtan beri gelmedi kizlar cok sevindim.
surekli takipteyim.
agrim sancimda yok . ins olmaz ama yine olursa dr gidicem yarin.
bu aralar lekelenme sabahtan beri gelmedi kizlar cok sevindim.
surekli takipteyim.
agrim sancimda yok . ins olmaz ama yine olursa dr gidicem yarin.
burda aksam oldu :))sagol canigünaydın kızllarrrrrrr
sagol canim ins son olurcanım akıntının durduguna sevındım cok ınsallah baskada olmaz
burda aksam oldu :))sagol cani
sagol canim ins son olur
solstice cim
milleti korkutmak aklımdan geçmedi ki ,
üstelik bende milletim biriyim yani..
hem bahsetmessem nasıl öğrencem bir sürü fikri
canım akıntının durduguna sevındım cok ınsallah baskada olmaz
günaydın honeyy
cnm ben sana bişi demedim dr unun açıklamasına dedim çünkü hak verirsin ki burda bulantısı olmayan bi sürü hamiş arkadaş var bende dahil ve bi çoğununda ilk gebeliği olduğundan dolayıı bulantı olması bebeğin sağlıklı gelişiyoo olması demek ii bi yorum olmuyoo...hala diorumm 2. gebeliğim ve bunda bi süre ilkinde hiç bulantım olmadıı asla bulantı bebek gelişimiyle alakalı bişey değildir...
günaydın canım yenıden :)))
ben geç kalktım bugun kendıme gelemedim hala
cnm ben sana bişi demedim dr unun açıklamasına dedim çünkü hak verirsin ki burda bulantısı olmayan bi sürü hamiş arkadaş var bende dahil ve bi çoğununda ilk gebeliği olduğundan dolayıı bulantı olması bebeğin sağlıklı gelişiyoo olması demek ii bi yorum olmuyoo...hala diorumm 2. gebeliğim ve bunda bi süre ilkinde hiç bulantım olmadıı asla bulantı bebek gelişimiyle alakalı bişey değildir...
ben alttan ultrasna karsı deılım kımı elını daldırıo nenemden kalma şeyler arkadasıma ole yaptılarr oda bagırmıs çığırmış doktoraa
Tabi canım mide bulantısı olmuyo demek gelişmiyo demek değilki haklısın , hamilelik rahat geçiyo demek.Şükürler olsunki bende gram bulantı yok.Doktoruma dedim bulantım yok benimm olucak diye bi kural yok zaten dedi adam
doktorların çoğu bulantının olmasına ünyyeyle alakalı olduğunu söylüyor iyi bişey kötü bişey diye ıkıye ayırıp sınıflandırmıolar
tövbe estağfirullah el mi daldırıyomuş
manavdan domates mi seçiyomuş!!!!
sabah da yazdım şimdi de yazıyorum
tamamen doktorun yanlış yönlendirmesiyle alakalı
ben 5+4 te midem bulanmıyo dediğimde
"ne güzel işte daha ne istiyosun keşke hep böyle devam etse hiç bulanmasa" demişti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?