2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım akıntının durduguna sevındım cok ınsallah baskada olmaz

bu aralar lekelenme sabahtan beri gelmedi kizlar cok sevindim.
surekli takipteyim.
agrim sancimda yok . ins olmaz ama yine olursa dr gidicem yarin.

çok sevindim bol su iç
ben su içerken renksiz oluyodu akıntım
ama bu aralar su midemi acayip bulandırdığı için içemiyorum akıntı da sarılaştı
doktor kahveye dönmedikçe sorun yok dedi ama yine de bol su içmem lazımmış nasıl olacak o iş hiç bilmiyorum:26:

solstice cim
milleti korkutmak aklımdan geçmedi ki ,
üstelik bende milletim/
biriyim yani..
hem bahsetmessem nasıl öğrencem bir sürü fikri

korkulası bişeyse korkanlardan biri de ben olurum

Son düzenleme:

solstice cim
milleti korkutmak aklımdan geçmedi ki ,
üstelik bende milletim biriyim yani..
hem bahsetmessem nasıl öğrencem bir sürü fikri

cnm ben sana bişi demedim dr unun açıklamasına dedim çünkü hak verirsin ki burda bulantısı olmayan bi sürü hamiş arkadaş var bende dahil ve bi çoğununda ilk gebeliği olduğundan dolayıı bulantı olması bebeğin sağlıklı gelişiyoo olması demek ii bi yorum olmuyoo...hala diorumm 2. gebeliğim ve bunda bi süre ilkinde hiç bulantım olmadıı asla bulantı bebek gelişimiyle alakalı bişey değildir...

Tabi canım mide bulantısı olmuyo demek gelişmiyo demek değilki haklısın , hamilelik rahat geçiyo demek.Şükürler olsunki bende gram bulantı yok.Doktoruma dedim bulantım yok benimm olucak diye bi kural yok zaten dedi adam

sabah da yazdım şimdi de yazıyorum
tamamen doktorun yanlış yönlendirmesiyle alakalı

ben 5+4 te midem bulanmıyo dediğimde
"ne güzel işte daha ne istiyosun keşke hep böyle devam etse hiç bulanmasa" demişti doktorum

doktorların çoğu bulantının olmasına ünyyeyle alakalı olduğunu söylüyor iyi bişey kötü bişey diye ıkıye ayırıp sınıflandırmıolar

doktorların çoğu bulantının olmasına ünyyeyle alakalı olduğunu söylüyor iyi bişey kötü bişey diye ıkıye ayırıp sınıflandırmıolar

yaaaanii Ama bazı insanlar benim midem bulanmıyo acaba iyi değilmi diyolar ya varsın bulanmasın şükrettt

arkadaşda zaten doktorun yorumu diye yazmış bende atlamış gibi oldum ama biliyorum bu konuda baştan beri takık olan arkadaşlarım varr ve dediğim gibi 2. olunca tecrübeli oluyosun ilkinde tecrübesizz....
neyse bugün kimler gidiyoo kontroleee tuanaa yarınmı gidiyosun kzuum sen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…