arkadaşda zaten doktorun yorumu diye yazmış bende atlamış gibi oldum ama biliyorum bu konuda baştan beri takık olan arkadaşlarım varr ve dediğim gibi 2. olunca tecrübeli oluyosun ilkinde tecrübesizz....
neyse bugün kimler gidiyoo kontroleee tuanaa yarınmı gidiyosun kzuum sen....
uyy pen cideyrummm daa
bu akşam buluşmamız
Allahtan hayırlısı:18::18::18::18:
sorma sorma bende.Kalktım kahvaltımı yaptım tekrar yatağa girdim
aynen yaaa
havada kötu burda su an bulutlu sürekli iç sıkıcı
hadibakalım aranızda doktora gidicek olan arkadaslarımız var bugun
güzel haberler getirin olurmu
arkadaşda zaten doktorun yorumu diye yazmış bende atlamış gibi oldum ama biliyorum bu konuda baştan beri takık olan arkadaşlarım varr ve dediğim gibi 2. olunca tecrübeli oluyosun ilkinde tecrübesizz....
neyse bugün kimler gidiyoo kontroleee tuanaa yarınmı gidiyosun kzuum sen....
uyy pen cideyrummm daa
bu akşam buluşmamız
Allahtan hayırlısı:18::18::18::18:
hadibakalım aranızda doktora gidicek olan arkadaslarımız var bugun
güzel haberler getirin olurmu
söyle dr una da çıtlatsın bakiiimm bu kuzcukalrr ne cinsmiş...:))))
şaka bi yana hayırlı haberlerle gelirsin cnm haber et muhakkkak....
evet canim yarin sabah gidicem ama böyle yazanlar oluncada kendileri icin iyi tamam ama benim gibi bazi arkadaslarin canini SIKIYORLAR beni su üc haftamda cok teselli ettin canim coook tsk ediyorum sana yarin büyük bulusma
tövbe estağfirullah el mi daldırıyomuş
manavdan domates mi seçiyomuş!!!!
inşallah getiririm denizkızı
inşallah güzel haberlerimizi yazarım yarın sabah
cinsiyet sorsam doktor kesin yüzyılın geyiği olan ya kız ya erkek hadi yine iyisin %50 ye indirdim muhabbetini yapar
evet canim yarin sabah gidicem ama böyle yazanlar oluncada kendileri icin iyi tamam ama benim gibi bazi arkadaslarin canini SIKIYORLAR beni su üc haftamda cok teselli ettin canim coook tsk ediyorum sana yarin büyük bulusma
hadi hayırlı haberlerle inşallah
günlerde önce daha hızlı gecıyordu sımdı gecmes oldu snkiipöffff ben ayın otuzunda dahaa
inşallah getiririm denizkızı
inşallah güzel haberlerimizi yazarım yarın sabah
cinsiyet sorsam doktor kesin yüzyılın geyiği olan ya kız ya erkek hadi yine iyisin %50 ye indirdim muhabbetini yapar
keşke o kadar erken öğrenebilsek yaaa.Ben aralık ortasına kadar çatlarım Ben gittiğimde 13 haftalık olucak emin olmadan söylemezde bişi yine 4 hafta sonra gel der bana
evet canım katılıyorum sana.Yarın gitde rahatlıyalım bi yaaa kaç gibi gidiceksin
canını kendi doktorunun söylediklerinin dışında hiçbişeyin sıkmasına izin verme canım
inşallah bu akşam ben, yarın da sen güzel haberler veririz
insALLAH canim benim gelir gelmez yaz bak haberlerini beklicez bebisini kalp atisi icin ilk defami gidiceksin keseden sonra gördünmü bebisini?????
belki tahmini bişey söyleyebilir diye düşünüyorum bende
ondanda heyecanlıyım biraz
Ayy inşallah inşallahhhBana kalırsa kesin erkek de Kız derse naparım bilmiyorum
iyi bir ohh cekmek istiyorum yarin saat onda randevum tr saatine göre onbir yaniii oniki bir gibi anca gelirim canim cok bekletiyorlarda ama gelir gelmez ilk isim size yazmak olucak iyide olas kötüde olsa
canını kendi doktorunun söylediklerinin dışında hiçbişeyin sıkmasına izin verme canım
inşallah bu akşam ben, yarın da sen güzel haberler veririz
inşallah pelişimm
Ayy inşallah inşallahhhBana kalırsa kesin erkek de Kız derse naparım bilmiyorum
yahu bana kalırsada erkek yanii öyle hisediyorum
ama kız derse cok güzeeel bi süpriz olur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?