2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

uyy pen cideyrummm daa
bu akşam buluşmamız
Allahtan hayırlısı:18::18::18::18:

evet canim yarin sabah gidicem ama böyle yazanlar oluncada kendileri icin iyi tamam ama benim gibi bazi arkadaslarin canini SIKIYORLAR beni su üc haftamda cok teselli ettin canim coook tsk ediyorum sana yarin büyük bulusma

hadibakalım aranızda doktora gidicek olan arkadaslarımız var bugun
güzel haberler getirin olurmu

inşallah getiririm denizkızı

söyle dr una da çıtlatsın bakiiimm bu kuzcukalrr ne cinsmiş...:))))
şaka bi yana hayırlı haberlerle gelirsin cnm haber et muhakkkak....

inşallah güzel haberlerimizi yazarım yarın sabah
cinsiyet sorsam doktor kesin yüzyılın geyiği olan ya kız ya erkek hadi yine iyisin %50 ye indirdim muhabbetini yapar

evet canim yarin sabah gidicem ama böyle yazanlar oluncada kendileri icin iyi tamam ama benim gibi bazi arkadaslarin canini SIKIYORLAR beni su üc haftamda cok teselli ettin canim coook tsk ediyorum sana yarin büyük bulusma

evet canım katılıyorum sana. Yarın gitde rahatlıyalım bi yaaa kaç gibi gidiceksin

cinsiyet sorsam doktor kesin yüzyılın geyiği olan ya kız ya erkek hadi yine iyisin %50 ye indirdim muhabbetini yapar

keşke o kadar erken öğrenebilsek yaaa.Ben aralık ortasına kadar çatlarım Ben gittiğimde 13 haftalık olucak emin olmadan söylemezde bişi yine 4 hafta sonra gel der bana

canını kendi doktorunun söylediklerinin dışında hiçbişeyin sıkmasına izin verme canım
inşallah bu akşam ben, yarın da sen güzel haberler veririz

hadi hayırlı haberlerle inşallah

inşallah pelişimm

pöffff ben ayın otuzunda dahaa
günlerde önce daha hızlı gecıyordu sımdı gecmes oldu snkii
benımkıde 24 ünde
ama 28 indede gidebilirim
24 ünde tam 12 hafta olcak herhalde gidince erken falan deme sansı olmasın diye bi kaç gun sonra giderim belki

inşallah bekliyoruz canım

bu arada az once bi konu okudum
anne adaylarına tavsiyeler diye konu acmıs bır arkadaş
bide dead and sea diye bi kremden bahsetmiş hiç çatlagım yok demiş
bi araştıralım olmazsa nasıl bişeymiş

evet canım katılıyorum sana. Yarın gitde rahatlıyalım bi yaaa kaç gibi gidiceksin

iyi bir ohh cekmek istiyorum yarin saat onda randevum tr saatine göre onbir yaniii oniki bir gibi anca gelirim canim cok bekletiyorlarda ama gelir gelmez ilk isim size yazmak olucak iyide olas kötüde olsa

iyi bir ohh cekmek istiyorum yarin saat onda randevum tr saatine göre onbir yaniii oniki bir gibi anca gelirim canim cok bekletiyorlarda ama gelir gelmez ilk isim size yazmak olucak iyide olas kötüde olsa

Ya bende devlet hastanesine gidiyorum mesela.Adamın 9.5 da gelmesi lazım ama ilçede tek kadın doğum olunca ameliyatları sezeryanları birikiyo hep.Genelde sabahtan bi ameliyata girer sonra gelir 10 .30 gibi. Bazen hepimizi şaşırtıp 9.5 da da geliyo tabi Yaz canım tabi kalbim seninle.

canını kendi doktorunun söylediklerinin dışında hiçbişeyin sıkmasına izin verme canım
inşallah bu akşam ben, yarın da sen güzel haberler veririz

inşallah pelişimm

Ayy inşallah inşallahhh Bana kalırsa kesin erkek de Kız derse naparım bilmiyorum

ben biliyorum hemcecik leoparli mini etekler almaya gidersin bende erkek hissediyorum kiz olursa sok sok sok olur benim icin esim yanip tutusuyor kiz olsun diye onun tarafinda neredeyse kuzen kardes yegenler hic kiz yok hep erkek kiz icin sülale yanip tutusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…