2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki dogumlara felan girmiyor hastanede kim varsa o ilgileniyor cok kötü dimi yabanci doktorlar ortam of cok korkunc benim doktor neden bekletiyorsa anlamis deyilik gecen aksam kese icin gittigimde muayaneyi beraber kapattik ciktik doktorla saatlerce bekledim e birde heyecan olunca az önce arkadasin dedigi gibi bu doktorda parmaklariylad bakiyor öööööö nekadar igrenc elin adamin parmaklari sende en utanc verici olanda türkiyede ben tedavideyken 25 yasinda genc doktorun parmakla kontrol yapmasiydi

uyy pen cideyrummm daa
bu akşam buluşmamız
Allahtan hayırlısı:18::18::18::18:

tatlım ikizlere selam söyleeee güzel haberlerini bekliyoruzzz

iyi bir ohh cekmek istiyorum yarin saat onda randevum tr saatine göre onbir yaniii oniki bir gibi anca gelirim canim cok bekletiyorlarda ama gelir gelmez ilk isim size yazmak olucak iyide olas kötüde olsa

merak etme tatlım yarın ohh çekenlere sende eklenicenn güzel haberlerini duyucaz bizlerde

selamlar kizlarr ben geldim tabi beni hatirlayaniniz cikarsa:))(gun once gittim doktora ultrasonda baktik Maasallah hicbiseyi yk iyi dedi doktor.Ama bnde artik hicbi belrti yk goguslerimde lan acidan baska:)doktor kafandan o ilk yasadigin korkuyu at bebegin kalbi durucak filan dye dusunme yeter ded.ama elimde dgill yne dusunuyorum ama daha rahatim:)suan sanirim 10 hafta 5 gunluk yada 10 hafta 6 gunluk oldu.gerci internttekine gore 11 hafta 1 gun ama ultrasonda hep 2 gun geri cikiyor.nekadar cok yazilmis hepsini de okuyamadim.:)

ohoo etek zıbın tacımız bile leoparlı olur hastaneden çıktığım gibi Ama erkek doğuyo hep içime allah sağlıklı nasip etsinde farketmez artık Zatn erkek patlaması yapıcaz

tatlım ikizlere selam söyleeee güzel haberlerini bekliyoruzzz

merak etme tatlım yarın ohh çekenlere sende eklenicenn güzel haberlerini duyucaz bizlerde

ay insALLAH canim darisi tüm anne adaylarinin ve anne olmak icin can atanlarin basina ALLAHIM kimseyi bu yolda sinamasin sabirlar versin annem yillar önce tüp bebek tedavisinde 6 kere düsük yapti en son kardesim 6 aylikken es beslemedi ölü dogdu cok acilar cektik canim anlican ALLAHIMA tek duam gene bu yoldan bizim yüzümüzü güldürmesi inan her yeni güzel haberlere tazeleniyorum seviniyorum

yaa çok saçmaaa sinir oldum resmenn.Başka hastane klinik falan yokmu canım yaa kaldın bunaa

Kızlar merhaba. Nasılsınız? ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum ((( başım dönüyo. uzanıp dinleniyorum. inşallah bayılmam. eşim bugün gelse bari.. ildışında... (((

hayirli olsun canim cok sevindim daha ne korkuyon bebisin iyi hersey yolunda hamileliginin tadini cikar ay bir kac hafta sonra cinsiyetlerde gelmeye baslar artik

her acı kötü elbet ama Allah evlat konusunda sınamasın kimseyi dediğin gibi

yaa çok saçmaaa sinir oldum resmenn.Başka hastane klinik falan yokmu canım yaa kaldın bunaa

sorunda o ya iki doktor var ötekide ayni baska yerde uzakta var iste ilcede iki tane var ve hastanedeyki doktorlarda kabul etmiyor bunlar ev doktoru gibi özel muayaneleri var mecburiyet artik naparsin

kızlar ben kaçıyorum biraz çıkıyim artık şu yatak odasından starda altın günü falan vardı onlara bakim birazz şimdilik öptğm hepinzi

Iyi gunler anneler. Nasilsiniz bugun?
Benim dun karnima agri girdi. Kramp gibi. Sirf sag tarafa,tum gecede rahatsiz etti. Sabah kalktigimda gecmisti ama yinede insanin icinde bir korku oluyor

Benim dun karnima agri girdi. Kramp gibi. Sirf sag tarafa,tum gecede rahatsiz etti. Sabah kalktigimda gecmisti ama yinede insanin icinde bir korku oluyor

canim o agrilar cok normal bebisin kesesi büyüyor endise etme yeme krizlerin nasil buarada bulanti kusma basladimi ben hala deli gibi yiyorum bu gidisle big mama gibi olcam

cnaım banada geceleri oluyor
sabah kalktıgımda gecmıs oluyor
ınsan ıster ıstemez korkuyor haklısın

Kızlar merhaba. Nasılsınız? ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum ((( başım dönüyo. uzanıp dinleniyorum. inşallah bayılmam. eşim bugün gelse bari.. ildışında... (((

sagol canm bnm ama sen nerdesin yani hangi ulkedesin?

kızlar size sıcak sıcak bir bilgi getirdim
hazımsızlık, kabızlık ve bulantı sorunu yaşayanlar için
ALTIN ÇİLEK
fiyatı biraz pahalı (kilosu 75 tl) ama 100gr kadar alıp deneyebilirsin
sabahları 4-5 tane yediğinizde ne hazımsızlık, ne bulantı ne de kabızlık kalıyormuş
arkadaşım dünyada altın çilek stokları tükenecek diye korkuyorum o kadar harika bişey diye anlattı
ben de bu sorunların hiçbiri yok ama aldım ben yiyorum
sizlerle de paylaşayım dedim

sagol canm bnm ama sen nerdesin yani hangi ulkedesin?

canm bn bun kadinlar klubnun sayfasinda sasirip kaldim hep yanlis kisilere yaziyorum sen nerdesin dyede tuanama yazicaktim.Snnde esin hemen gelsin Insallah insan en cok kocasini istyr yannda hamileyken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…