Ya bende devlet hastanesine gidiyorum mesela.Adamın 9.5 da gelmesi lazım ama ilçede tek kadın doğum olunca ameliyatları sezeryanları birikiyo hep.Genelde sabahtan bi ameliyata girer sonra gelir 10 .30 gibi. Bazen hepimizi şaşırtıp 9.5 da da geliyo tabiYaz canım tabi kalbim seninle.
uyy pen cideyrummm daa
bu akşam buluşmamız
Allahtan hayırlısı:18::18::18::18:
iyi bir ohh cekmek istiyorum yarin saat onda randevum tr saatine göre onbir yaniii oniki bir gibi anca gelirim canim cok bekletiyorlarda ama gelir gelmez ilk isim size yazmak olucak iyide olas kötüde olsa
ben biliyorum hemcecik leoparli mini etekler almaya gidersinbende erkek hissediyorum kiz olursa sok sok sok olur benim icin esim yanip tutusuyor kiz olsun diye onun tarafinda neredeyse kuzen kardes yegenler hic kiz yok hep erkek kiz icin sülale yanip tutusuyor
tatlım ikizlere selam söyleeee güzel haberlerini bekliyoruzzz
merak etme tatlım yarın ohh çekenlere sende eklenicenn güzel haberlerini duyucaz bizlerde
bizimki dogumlara felan girmiyor hastanede kim varsa o ilgileniyor cok kötü dimi yabanci doktorlar ortam of cok korkunc benim doktor neden bekletiyorsa anlamis deyilik gecen aksam kese icin gittigimde muayaneyi beraber kapattik ciktik doktorla saatlerce bekledim e birde heyecan olunca az önce arkadasin dedigi gibi bu doktorda parmaklariylad bakiyor öööööö nekadar igrenc elin adamin parmaklari sende en utanc verici olanda türkiyede ben tedavideyken 25 yasinda genc doktorun parmakla kontrol yapmasiydi
selamlar kizlarr ben geldim tabi beni hatirlayaniniz cikarsa:))(gun once gittim doktora ultrasonda baktik Maasallah hicbiseyi yk iyi dedi doktor.Ama bnde artik hicbi belrti yk goguslerimde lan acidan baska:)doktor kafandan o ilk yasadigin korkuyu at bebegin kalbi durucak filan dye dusunme yeter ded.ama elimde dgill yne dusunuyorum ama daha rahatim:)suan sanirim 10 hafta 5 gunluk yada 10 hafta 6 gunluk oldu.gerci internttekine gore 11 hafta 1 gun ama ultrasonda hep 2 gun geri cikiyor.nekadar cok yazilmis hepsini de okuyamadim.:)
ay insALLAH canim darisi tüm anne adaylarinin ve anne olmak icin can atanlarin basina ALLAHIM kimseyi bu yolda sinamasin sabirlar versin annem yillar önce tüp bebek tedavisinde 6 kere düsük yapti en son kardesim 6 aylikken es beslemedi ölü dogdu cok acilar cektik canim anlican ALLAHIMA tek duam gene bu yoldan bizim yüzümüzü güldürmesi inan her yeni güzel haberlere tazeleniyorum seviniyorum
yaa çok saçmaaa sinir oldum resmenn.Başka hastane klinik falan yokmu canım yaa kaldın bunaa
her acı kötü elbet ama Allah evlat konusunda sınamasın kimseyi dediğin gibi
Kızlar merhaba. Nasılsınız? ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum ((( başım dönüyo. uzanıp dinleniyorum. inşallah bayılmam. eşim bugün gelse bari.. ildışında... (((
Kızlar merhaba. Nasılsınız? ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum ((( başım dönüyo. uzanıp dinleniyorum. inşallah bayılmam. eşim bugün gelse bari.. ildışında... (((
Iyi gunler anneler. Nasilsiniz bugun?
Benim dun karnima agri girdi. Kramp gibi. Sirf sag tarafa,tum gecede rahatsiz etti. Sabah kalktigimda gecmisti ama yinede insanin icinde bir korku oluyor
Iyi gunler anneler. Nasilsiniz bugun?
Benim dun karnima agri girdi. Kramp gibi. Sirf sag tarafa,tum gecede rahatsiz etti. Sabah kalktigimda gecmisti ama yinede insanin icinde bir korku oluyor
sagol canm bnm ama sen nerdesin yani hangi ulkedesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?