kızlar size sıcak sıcak bir bilgi getirdim
hazımsızlık, kabızlık ve bulantı sorunu yaşayanlar için
ALTIN ÇİLEK
fiyatı biraz pahalı (kilosu 75 tl) ama 100gr kadar alıp deneyebilirsin
sabahları 4-5 tane yediğinizde ne hazımsızlık, ne bulantı ne de kabızlık kalıyormuş
arkadaşım dünyada altın çilek stokları tükenecek diye korkuyorum o kadar harika bişey diye anlattı
ben de bu sorunların hiçbiri yok ama aldım ben yiyorum
sizlerle de paylaşayım dedim
valla bilmiyorum canımyuhhh okadar pahalimi burda 15 tanesi 5 euroya almistim ben
yat uzan canım biraz bilg.da kapa aç tv yi hafiften en iyisi
Tv de bişey varmıki dicektim, Altın günü dedin. onu ben de izliyorum.kızlar ben kaçıyorum biraz çıkıyim artık şu yatak odasındanstarda altın günü falan vardı onlara bakim birazz şimdilik öptğm hepinzi
canım kimse yokmu arkadaşın falan ara yoldaş olsun
dinlen sende gecer
rubetcim darısı senin başına sende inşallah sağlıcakla alırsın bebişini...selaam bacılıklarben geldim arkadaşta kaldık ve hala ordayım ooyy bir bebişi var maşallah 45 günlük yidim yidim bitiremedim kuzucuğu rabbim hepimize nasip ederi inşallah..... nasıl özeniyorum nasıl özeniyorum anlatamam
sizler napıyosunuz geçmişi okuyamadım maşallahımız var
yeşim bende de oldu dün biraz ama geçti çok şükür sende de geçmiş olmasına sevindim inşallah tekrarlamaz...dr banada alttan bakti ilk muayenede yani nisanda oldugumda cok karsi ciktim ama simdi o kadar
alistim ki hemen yatiyorum zaten bebek o kadar ufakki ben karindan bakilinca gorulecegini hic sanmiyorum.
bu aralar lekelenme sabahtan beri gelmedi kizlar cok sevindim.
surekli takipteyim.
agrim sancimda yok . ins olmaz ama yine olursa dr gidicem yarin.
ben bugün itibariyle 7+4üm canım...7. haftanın içine yeni giren kimler var kızlar ? merak ettim kimlerle aynıyız ?
bıdığım selma söyle bizden mercimeklerimize umarım herşey yolundadır canım...uyy pen cideyrummm daa
bu akşam buluşmamız
Allahtan hayırlısı:18::18::18::18:
bence de sıkıntıya düşme herşey yolundaymış ne güzel umarım hepimiz sağlıcakla alırız kuzuları kucağımızaselamlar kizlarr ben geldim tabi beni hatirlayaniniz cikarsa:))(gun once gittim doktora ultrasonda baktik Maasallah hicbiseyi yk iyi dedi doktor.Ama bnde artik hicbi belrti yk goguslerimde lan acidan baska:)doktor kafandan o ilk yasadigin korkuyu at bebegin kalbi durucak filan dye dusunme yeter ded.ama elimde dgill yne dusunuyorum ama daha rahatim:)suan sanirim 10 hafta 5 gunluk yada 10 hafta 6 gunluk oldu.gerci internttekine gore 11 hafta 1 gun ama ultrasonda hep 2 gun geri cikiyor.nekadar cok yazilmis hepsini de okuyamadim.:)
ranacım yat dinlen gerisi boş uzan dinlen bol bol...Kızlar merhaba. Nasılsınız? ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum ((( başım dönüyo. uzanıp dinleniyorum. inşallah bayılmam. eşim bugün gelse bari.. ildışında... (((
anladım canımTv de bişey varmıki dicektim, Altın günü dedin. onu ben de izliyorum.ben de açim birazdan. sana iyi seyirler anım.
Yok bitanem ya. benimkler yanımda diiller. ((( herkese de söylenmiyo, komşuya falan. numara yapıyo falan sananlar oluyo malesef. güya dikkat cekmek için. kendileri öyleler ya. // Allah yardımcımız olsun hepimizin.
offfffffffff çok kötüyüm yaaaaa kusucam amaaaaaaaaaaaaaaaa
bak bakalım benim gibi düşünen kaç kişi var.bi şeyi bi kerede anlamıyosan buna kafan basmıyo denir.hem ben kim söyledi bilmiyorum bile konuşan herkeze söylüyorum.
uzatipta birbirimizin kalbini kirmayalimcanim bosuna gerginlik yaratmaya hic gerek yok. kapandi gitti
konusan kim olursa olsun bu sekilde bir uslubada gerek yok
hepimiz burda en guzel gunlerimizi paylasmak icin bulunuyoruz.
Hayır ama sanki ilk defa söylemişim gibi lanse ediliyor defalarca söyledim ben bunu ki başkaları da destek çıktı evet konuşmayalım diye.ben sizin söylediğiniz şeylerin HİÇBİRİNİ YİYEMİYORUM BURDA KONUŞTUĞUNUZ YİYECEKLERİ GECELERİ RÜYAMDA GÖRÜYORUM.BEN BİR HAFTADIR Bİ KİRAZ İÇİN AĞLIYORUM AMA YİYEMİYORUM ONU DA BURDAN SOKTULAR KAFAMA.DEFALARCA RİCA ETTİM ANLAMADILAR EN SONUNDA USLUPTA DEĞİŞİKLİK YAPTIM O ZAMAN ANLADILAR.
tamam hassasiyetini anliyorum bende sana katiliyorum. ama oldu bir kere acildi konu gitti
burda kimse kimseye kotu birsey yapmak istemez. zor durumdada birakmak istemez sadece fikir vermeye calisiyorlardi
soyle guzel boyle lezzetli diyen olmadi yazilari oku hep nasil ulasilabilir korgo bilmem ne boyle seylerden bahsettik
ayrica sen hala ayni dusundesin. burda kimse sen uslubunu degistirdin diye birseyi anlayacak yada susacak degil
sadece digerlerini dusundugu icin bahsetmiyorlar.yada bahsetmemeye dikkat edecegiz. neticede hepimiz yetiskin insaniz. birbirimizi uyarabbiliriz ama bununda bir yolu yordami var. birbirmize cikisamayiz buna kimsenin hakki yok.
zaten hepimizde yeterince sagduyuluyuzki bu konuda sana hak veriyoruz ama soyleyis seklini yadirgadik bilmem anlatabildimmi? neyse kapatalim.
günlerde önce daha hızlı gecıyordu sımdı gecmes oldu snkii
benımkıde 24 ünde
ama 28 indede gidebilirim
24 ünde tam 12 hafta olcak herhalde gidince erken falan deme sansı olmasın diye bi kaç gun sonra giderim belki
inşallah bekliyoruz canım
bu arada az once bi konu okudum
anne adaylarına tavsiyeler diye konu acmıs bır arkadaş
bide dead and sea diye bi kremden bahsetmiş hiç çatlagım yok demiş
bi araştıralım olmazsa nasıl bişeymiş
İnşallah canım. (( 4 gündür yalnızım yani.canm bn bun kadinlar klubnun sayfasinda sasirip kaldim hep yanlis kisilere yaziyorum sen nerdesin dyede tuanama yazicaktim.Snnde esin hemen gelsin Insallah insan en cok kocasini istyr yannda hamileyken:)
ranacım yat dinlen gerisi boş uzan dinlen bol bol...
ben biliyorum hemcecik leoparli mini etekler almaya gidersinbende erkek hissediyorum kiz olursa sok sok sok olur benim icin esim yanip tutusuyor kiz olsun diye onun tarafinda neredeyse kuzen kardes yegenler hic kiz yok hep erkek kiz icin sülale yanip tutusuyor
bıdığım selam söyle bizden mercimeklerimize umarım herşey yolundadır canım...
QUOTE]
Aleykümselam canım
hepinizden selam söylicem bi görim Allahın izniyle
yahu bana kalırsada erkek yanii öyle hisediyorum
ama kız derse cok güzeeel bi süpriz olur bana
kızlar kasıklarıma ara ara cok kötü sancı gırıyor normalmi ???
tuanacim sn hangi ulkedesin?yuhhh okadar pahalimi burda 15 tanesi 5 euroya almistim ben
eğer sürekli değilse ara ara gelip geçiyorsa önemli değil canım
olağan sancılardan
benim 5. haftada günde 5-6 kez
6. haftada günde 2-3 kez
7. haftada da dün 1 kez oldu
git gide azalır zamanla
offfffffffff çok kötüyüm yaaaaa kusucam amaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?