2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yuhhh okadar pahalimi burda 15 tanesi 5 euroya almistim ben

kızlar hafta sonu eşim evi süpürürken bende biraz toz alayım dedim ama sonra bel ağrısından öldüm ve bütün gün yattım dinlendim.yarım saatlik bi şey yüzünden bütün günüm ağrılarla geçti.benim anlamadığım o kadar dikkat edip hareket etmeme rağmen böyle oluyo.ya bu ebru şallı hamileyken bile her gün pilates yapıyodu ya da tv de ki programcılar her gün hamile hamile koşturup duruyolar topuklu ayakkabılarla onlara bi şey olmuyo.hamile kalmadan önce mutlaka spor yapardım şimdi bel ağrımdan hiç bi şey yapamıyorum.genelde de burdaki herkes böyle.hamileyken spor yapan var mı ki içimzde.ne bilii ya biz mi normaliz yoksa abartıyoruz mu anlamadım...

yat uzan canım biraz bilg.da kapa aç tv yi hafiften en iyisi

kızlar ben kaçıyorum biraz çıkıyim artık şu yatak odasından starda altın günü falan vardı onlara bakim birazz şimdilik öptğm hepinzi
Tv de bişey varmıki dicektim, Altın günü dedin. onu ben de izliyorum. ben de açim birazdan. sana iyi seyirler anım.

canım kimse yokmu arkadaşın falan ara yoldaş olsun
dinlen sende gecer

Yok bitanem ya. benimkler yanımda diiller. ((( herkese de söylenmiyo, komşuya falan. numara yapıyo falan sananlar oluyo malesef. güya dikkat cekmek için. kendileri öyleler ya. // Allah yardımcımız olsun hepimizin.

rubetcim darısı senin başına sende inşallah sağlıcakla alırsın bebişini...

yeşim bende de oldu dün biraz ama geçti çok şükür sende de geçmiş olmasına sevindim inşallah tekrarlamaz...
7. haftanın içine yeni giren kimler var kızlar ? merak ettim kimlerle aynıyız ?
ben bugün itibariyle 7+4üm canım...

uyy pen cideyrummm daa
bu akşam buluşmamız
Allahtan hayırlısı:18::18::18::18:
bıdığım selma söyle bizden mercimeklerimize umarım herşey yolundadır canım...
bence de sıkıntıya düşme herşey yolundaymış ne güzel umarım hepimiz sağlıcakla alırız kuzuları kucağımıza
Kızlar merhaba. Nasılsınız? ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum ((( başım dönüyo. uzanıp dinleniyorum. inşallah bayılmam. eşim bugün gelse bari.. ildışında... (((
ranacım yat dinlen gerisi boş uzan dinlen bol bol...

offfffffffff çok kötüyüm yaaaaa kusucam amaaaaaaaaaaaaaaaa

anladım canım
o zaman dınlen keyfıne bak
bize yaz :))

offfffffffff çok kötüyüm yaaaaa kusucam amaaaaaaaaaaaaaaaa

yaa mide vee kusmak kelimelerini duyunca okuyunca cok kötü oluyorum
dusunun o derece

bak bakalım benim gibi düşünen kaç kişi var.bi şeyi bi kerede anlamıyosan buna kafan basmıyo denir.hem ben kim söyledi bilmiyorum bile konuşan herkeze söylüyorum.

canim bosuna gerginlik yaratmaya hic gerek yok. kapandi gitti
konusan kim olursa olsun bu sekilde bir uslubada gerek yok
hepimiz burda en guzel gunlerimizi paylasmak icin bulunuyoruz.
uzatipta birbirimizin kalbini kirmayalim

Pelincigim bu yazdiklarini okudugumda Allah seni inandirsin beynimden vurulmusa dondum. Bu agresif tavrini ne hamileligin verdigi etkiyle nede baska birseyle bagdastiramiyorum bagdastiramamda! Senin ne haddine benim veya baska birinin kafasinin basip basmiyacagina karar vermek?

Hakaret ettiginin farkindamisin?

Ben en azindan senden soyle bir cumle kurmani beklerdim " evet kizlar biraz agir olmustur yazdiklarim amacim kimseyi kirmak degildi ama bu konu hakkinda birdaha tatsizlik cikmasini onlemek istedim kirdigim uzdugum varsa ozur dilerim" gibilerine bir yazi beklerken dedigim dedik caldigim duduk tavrina asla anlam veremedim verememde.

Ben asla aserme konusu acmadim bugune kadar sadece konusulan bir konuda yardimci olmak istedim eminimki senin 1 haftadir agladigin yiyecek icin burdaki herkez sana yardimci olur aynen bizim o arkadasa yardimci olmak istedigimiz gibi. Bende yiyecek icecek konusmasi taraftari degilim ama olmusa ve ölmuse care var mi? Baktin bu konular konusuluyor terk et topigi o anda. Kirici olmaktansa baska cozumler uret.

Senin canin birseyler istiyorda bulamiyorsun diye burdakilerin kalbini kirmanin ne faydasi var? Rahatladin mi? O seyi yimis kadar mi oldun?

Bende yurt disindayim, bende her istedigimi bulamiyorum ama asla ve asla haddimi asmam! Kimseye karsi asla bu sekilde konusmam banada konusulmasina IZIN VERMEM!

Gercekten cok uzuldum boyle birseyin olmasina yoktan huzur kacirmak buna denir herhalde. Haksizliga gelemiyorumm bu yuzdende tepkimi dile getiriyorum amacim konuyu uzatmak degil ASLA sadece ileriye donuk bu konu yuzunden kimsenin kalbini tekrar kirilmasini engellemek.

Yiyecek konusunu acan arkadasimda asla ve asla kendini kotu hissetmesin oldu bitti iste keske elimden gercekten birsey gelseydide yardimci olabilseydim.

cnm benimde 24 ünde benimde 11 haftayı bitirmiş 12 ye geçmiş olacak..önde gidiyor 3-4 gün bakalım bu sefer ne diyecek...
elleri ve kolarını çok merak ediyorum nasıl büyümüşmü off inş.sorunsuz atlatırız şu muayeneyi..tarama felan yapmaz herhalde dimi erken daha..

canm bn bun kadinlar klubnun sayfasinda sasirip kaldim hep yanlis kisilere yaziyorum sen nerdesin dyede tuanama yazicaktim.Snnde esin hemen gelsin Insallah insan en cok kocasini istyr yannda hamileyken:)
İnşallah canım. (( 4 gündür yalnızım yani.

ranacım yat dinlen gerisi boş uzan dinlen bol bol...

Saol canım mecbur öyle yapıyorum ben de. evin de işleri duruyo.... bide taşınmayı düşünüyruz. ....

benim esimin sulalesindede 1 erkek yok. eltimin 3 buyuk gorumcem 2 kucuk 1 ve benimde 1 hepsi kizcegiz:)
abimin 2 kizkardesimin 1 hepsi erkek :)

kızlar kasıklarıma ara ara cok kötü sancı gırıyor normalmi ???

Merhaba kizlarrrrr...

Nasilsiniz?

Kk'a girip gecmise baktigim zaman birazcik kotu oldum ama olur boyle seyler turk kadini atlatir diyelimmm

Nasil geciyor hamilelik?

kızlar kasıklarıma ara ara cok kötü sancı gırıyor normalmi ???

eğer sürekli değilse ara ara gelip geçiyorsa önemli değil canım
olağan sancılardan

benim 5. haftada günde 5-6 kez
6. haftada günde 2-3 kez
7. haftada da dün 1 kez oldu

git gide azalır zamanla

eğer sürekli değilse ara ara gelip geçiyorsa önemli değil canım
olağan sancılardan

benim 5. haftada günde 5-6 kez
6. haftada günde 2-3 kez
7. haftada da dün 1 kez oldu

git gide azalır zamanla

yok sureklı deıl bıraz once fecı oldu gecmıycek sandım ama sımdıazaldı ve gecti. off ya keseyı gorene kadar rahat etmıycem ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…