kızlar ben kaçıyorum biraz çıkıyim artık şu yatak odasındanstarda altın günü falan vardı onlara bakim birazz şimdilik öptğm hepinzi
yok sureklı deıl bıraz once fecı oldu gecmıycek sandım ama sımdıazaldı ve gecti. off ya keseyı gorene kadar rahat etmıycem ben.
kızlar size sıcak sıcak bir bilgi getirdim
hazımsızlık, kabızlık ve bulantı sorunu yaşayanlar için
ALTIN ÇİLEK
fiyatı biraz pahalı (kilosu 75 tl) ama 100gr kadar alıp deneyebilirsin
sabahları 4-5 tane yediğinizde ne hazımsızlık, ne bulantı ne de kabızlık kalıyormuş
arkadaşım dünyada altın çilek stokları tükenecek diye korkuyorum o kadar harika bişey diye anlattı
ben de bu sorunların hiçbiri yok ama aldım ben yiyorum
sizlerle de paylaşayım dedim
canım iikili test için cagırdı benı o guncnm benimde 24 ünde benimde 11 haftayı bitirmiş 12 ye geçmiş olacak..önde gidiyor 3-4 gün bakalım bu sefer ne diyecek...
elleri ve kolarını çok merak ediyorum nasıl büyümüşmü off inş.sorunsuz atlatırız şu muayeneyi..tarama felan yapmaz herhalde dimi erken daha..
bu topikte geneli kıız diyor erkek bir seni duydum ben herhal bide biz diyenler erkek sende kız olurmuş bize çok pis gülersin valla...
Kızlar merhaba. Nasılsınız? ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum ((( başım dönüyo. uzanıp dinleniyorum. inşallah bayılmam. eşim bugün gelse bari.. ildışında... (((
ay insALLAH canim darisi tüm anne adaylarinin ve anne olmak icin can atanlarin basina ALLAHIM kimseyi bu yolda sinamasin sabirlar versin annem yillar önce tüp bebek tedavisinde 6 kere düsük yapti en son kardesim 6 aylikken es beslemedi ölü dogdu cok acilar cektik canim anlican ALLAHIMA tek duam gene bu yoldan bizim yüzümüzü güldürmesi inan her yeni güzel haberlere tazeleniyorum seviniyorum
1500 falan olduğunda vajinalden rahatça görürsün keseyi
bence hcg baktır eğer 1500 e ulaşmışsa git dayan doktorun kapısına
benim de bir sorum var
göbek yağları abdominalde bebeğin görülmesini zorlaştırır mı acep?
ben idrara sıkışık gideyim abdominal bakılsın diyorum ama o kalın tabakadan nasıl görünür bilmiyorum
keseyi abdominalde görememiştik vajinalde görünmüştü
benim de bir sorum var
ben idrara sıkışık gideyim abdominal bakılsın diyorum ama o kalın tabakadan nasıl görünür bilmiyorum
gecmis olsun canim ya. ins gelir esin bizimkine bugun demisler Tr ye gitmek istermisin 1 gunlugune??bir alet goturulmesi lazimmis ordaki isyerine kargoda 3 gunde gidiyormus bunlara hemen lazimmis. oda bekar olsam giderdim demis bende dedim keske gitseydin :)) nevaleyi toplar gelirdin benim aklim fikrim gidada cunku :))Kızlar merhaba. Nasılsınız? ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum ((( başım dönüyo. uzanıp dinleniyorum. inşallah bayılmam. eşim bugün gelse bari.. ildışında... (((
amin canim ya.her acı kötü elbet ama Allah evlat konusunda sınamasın kimseyi dediğin gibi
sagol canim sanada gecmis olsun. ins bir daha olmazrubetcim darısı senin başına sende inşallah sağlıcakla alırsın bebişini...
yeşim bende de oldu dün biraz ama geçti çok şükür sende de geçmiş olmasına sevindim inşallah tekrarlamaz...
.
anliyorum seni ins gecer br an once sukur bende daha baslamadi. ins hic baslamazofffffffffff çok kötüyüm yaaaaa kusucam amaaaaaaaaaaaaaaaa
bnim adet gunum oldu cok fazla sonra hafif hafif sonrada gecti canim. seninki yeni oldugu icindir belkikızlar kasıklarıma ara ara cok kötü sancı gırıyor normalmi ???
Merhaba kizlarrrrr...
Nasilsiniz?
Kk'a girip gecmise baktigim zaman birazcik kotu oldum ama olur boyle seyler turk kadini atlatir diyelimmm
Nasil geciyor hamilelik?
tadı nasıl peki?:44:
altın gününü geçen işten izin alıp gittiğimde izlemiştim bir bekar kızın üstüne gittiler yaa üzüldüm ama ne dedikodu yapıyorlar yerden yere vurdular kızı TÜrkkahvesi yapmayı bilmiyor diye..gel öğretelim felan havalarına girdiler
yemekleri beğenmediklerini kızın yüzüne direk sen bşi yapmmaışsın ki yine aç kaldık felan dediler böreği yakmıştı kız yazık onu koymuş az yanmış topa tuttular ben olsam zıkkım yiyin defolun gidin altınınızıda müsait yerinize........kun...! derdim...ne bu bee ne kadar basit insanlarımız var hala Türkiye'de bilmiyorsa bilmiyor öğrenir sonuçta bekar evlenmemiş ne uyuz oldum programa yaaa...kız yumurta yapmış biri resmen öğğğk yumurta sevmem dedi midem bulanır dedi kzıın yüzüne güldü ''ne yumurtamı dalga geçiyosun felan dedi kıza'' kzın evide bir lüx fıstık gibi boğaza yakın zengin kzıı belli öğrenmek zorundada değil bence ...isterse öğrenir istemezse öğrenmez...kız evi gezdirdi bu kadınlar evi görünce üzerine çok gittik yalakalarına başladılar bizi yanlış anlamadın dimi cnm felan diyolar baktılar kız zengin bişeye ihtiyacı yok terasa çıkardı boğaz manzarlı evde oturmak kime nasip olmuş aldılar boylarının ölçüsünü .....
offfffffffff çok kötüyüm yaaaaa kusucam amaaaaaaaaaaaaaaaa
benim de bir sorum var
sagol canim sanada gecmis olsun. ins bir daha olmaz
suda iciyorum bol bol gerci baglantisini cozemedim ama akillibidik yazmisti galiba. ben unutuyordum cogu zaman
canım iikili test için cagırdı benı o gun
o yuzden iki hafta sonra gel dedi yoksa 1 ay sonra derdi
büyük ihtimal sana da yapar
ben görduugmde buyumustu oncekı gıbı degıldı cok degısıktı :)
ama üstten baktı ya bu seferde böyle basıtırnca ona rahatsız oldum dogru durust bakamadım
Uzmantv.com da cok yararli bilgiler var cnm. Eger bebek cok kucukse gobek yaglari ilk aylar engel oluyormus ama bebek buyudukce bu sorun tabiki ortadan kalkiyor. Bence 10 haftadan sonra herkez rahatca abdominal ultrasyonda bebegini gorur insaALLAH.
Ne zaman bir sonraki randevun?
randevum bugün:26:
ben hiç kasmayım o zaman baksın vajinalden
Canim benimde cagirdilar iki hafta sonrasi icin ikile teste. Asagi yukari ayniyiz ben 10+2'yims eden 10+4.
InsaALLAH Rabbimin yardimiyla bu testtede hersey guzel olur. Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin herkeze.
iyi diyelim iyi lsun canim sen nasilsin bebis nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?