2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canim o agrilar cok normal bebisin kesesi büyüyor endise etme yeme krizlerin nasil buarada bulanti kusma basladimi ben hala deli gibi yiyorum bu gidisle big mama gibi olcam

Iste iken zor oluyordu aclikdan agliyacak gibi oluyordum yemek molasina 1 defa ciktigim halde. Ise gelmeden de yedigim halde. Artik hazirlikliyim.Resmen ise giderken 1 poset yemek goturuyorum ve meyve gorseniz yuh dersiniz. Ufacik tefecigim ama okdr yemegi yiyorum. Hala sIk sIk acikiyorum anliyacagin :26: Sadece daha hazirlikliyim artik.
Ben hala hic kusmadim ve midem bulanmadi ( sadece aciktigimda mideme agri giriyordu)

Bende okdr yememe ragmen sismedim daha. Birden olcak diye korkuyorum.

Aleykumm selam cnmm hos geldinn. Nasilsin?

aa evet yakınmışız canım bıldıgın
aminnnn inşallah ister istemez stres oldu bende
takmim falan diyorum ama ayyyy
inşallah güzel sonuclar alırız hepimiiiiiz
günler geçmez oldu sanki

Aynen canim bendede inanilmaz bir stres var cunku hem ultrasyondan bakilacakmis hemde kan tahlili yapilacakmis yaniii sonucu hemen ogrenemiyecez o zaman demi?

Aslinda en guzeli olumsuz seyler getirmemek aklimiza ama of isteee olmuyooo

Senin randevun ne zamandi? benim 24 kasim... :18:

selamlarrr
ben bugun itibariyle 11+0 im yani 12. haftaya basladik. O hic belirtisi olmayan arkadaslar şutfen stres yapmayin. Ben de 7-8 haftalikkken falan sizin gibiydim. hatta kalktim doktora gittim. Ne bulanti, ne gogus hassasiyeti ne de baska belirti vardi. hala da yok. bunun tek manasi cok rahat bir hamilelik gecirdigimiz. Ben de sadece cok cok sivilce var. Karnim hala dumduz! Sadece azicik kasiniyor. Sadece 1 kilo almisim. Bol bol meyve yiyorum. Her gun baska bir besin kaynagi yemeye calisiyorum. Birgun et, bir gun balik, bir gun tahil vs

21 kasımda ikili teste gidiyoruz. Belki cinsiyeti de goruruz. Ben kiz oldugundan cok eminim:) Hem icime oyle doguyor hem de internette yazan, bilimsel olmayan belirtilere baktim tamamina yakini kiz belirtisi.

Gebeligi en ileride olanlardan birisi sanirim benim. Belirtisi olmayanlar hiccc stres yapmayin. Olanlar da merak etmeyin, 10. haftadan sonra azaliyormus.

şimdi doktordan geldim bebeğimi gördüm kafasını kollarını 1.5 cm lik dev sanki ya insan olmuş benim bebeğim çok şükür rabbime herşey yolundaa..allahımmm sana çok şükürrr eşimle gittim o da ağladı yaaa içim eridi

bu gittiğinde görürsün inş.

cnm benim ben taramadan korkuyorum kanmı alacaklar benden? belki çok korkağım diye söylemedi..
bana da benimki erkek olucak gibi geliyor ama böyle söylemek günah diyorlar söylemeyelim en iyisi kaderimizde ne varsa o...

tatlımmm dikkat et kendineeee tansiyonuna baktırdın mı ?
doktora her gittiğimde ölçüyo ama bu aralar baktırmadım. normalde hep düşüktü zaten.

ayy maşallah darısı akşama bize olsun inşallahhh :)
eşin de ağladı mı!!!:)
bakalım bizim duygusuz napcak

beni mi Allahhh
hayırdır inşallah nasıl gördün?ne gördün? neden gördün? üstün açık mıydı? sağına mı yatmıştın?

ve de aleykümselam :)

normalde rüya görmem senin ikizlerin olacak dimi şimdi seninkilerin cinsiyeti belli olmuş herkesten önce biri kız biri erkek.sana diyorum ki doktoruna sorda kız hangi tarfta bizde on a göre kendimize yorum yapalım kızlar solda olurmuş diyoruz bakalım doğrumu diye burda konuşuyoruz.aklımda nasıl kalmış adın ikizlerin olacağı...bir kız bir oğlan olacak gör bak...eltimede oğlan demişlerdi doktora gitti 1 ay sonra kız çıktı ben yine rüya görmüştüm bir kendime hayrım yok yaaa

evet banada ultrasondna bakıcaz ve kan alıcaz dedı
ama aklıma gelmedı sormak ne zaman sonuc falan dıye
nette baktımda kımısı aynı gun ıcınde almıs kımısı 2 3 gun ıcınde
hastaneye gore degısıyor sanırım
fiyatlar arasındada ucurum var
kimisi 10 tl diyor kimisi 250 falan
o konudada bişey demedi
evet en güzeli olumlu dusunmeekk
ama bazen korku engel oluyor işte buna

gözunaydın canım ne mutlu sana

inşallah sakin olup bakmaya calısıcam
alttan muayne etse aklım orda oluyordu
ee üsttne oldum bu seferde orda oldu
nasıl alışıcam blmm

evet kan alcaklar canım
hepsi söylemiyor zaten herhalde
yok valla cnım zaten saglıklı olsunda gerisi önemli değil cidden
evlat sonucta bide ilk yanii
hepsi aynı sevilir

MasaALLAH cnm siz uc ayi bitirdiniz nerdeyse... Cok guzel bir hamilelik geciriyorsun gercekten. Benimde sivilcelerim sorun gerci bende birazcik bulantiyla kas agrisida var.

Ikili testtin insaALLLAH cok guzel gecer. Hersey yolundadir insaALLAH. Bende ikili testimin gununu bekliyorum buyuk heycanla.

Cinsiyeti 16 haftadan once bilemiyorlar diye biliyorum henuz 14 haftallikken biliniyor mu?

abbaawww hayırdır inşallahhh
merakla bekliyorum cinsiyetlerin belli olmasını :)
bu arada sağlıklıyız demekki Allaha şükür hayr olsun inşallahhh

a.selammmm

benim bi arkadaşıma ikili testte kıza benziyo dedi
kız çıktı..azçok benzetebiliyolarmış omurilik yapısından

kıyamamm allah nazardan korusun bende cinsiyet zamanında eşimi götürücem ağlarsam yalnız olmiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…