canim o agrilar cok normal bebisin kesesi büyüyor endise etme yeme krizlerin nasil buarada bulanti kusma basladimi ben hala deli gibi yiyorum bu gidisle big mama gibi olcam
seni rüyamda gördüm anlatmam lazım gitme ltfn bir yere
randevum bugün:26:
ben hiç kasmayım o zaman baksın vajinalden
Bence doktoruna birak sen bunu. O senin icin en dogru karari verir insaALLAH.
Umarim hayirli haberlerle gelirsin. Hersey iyi gecer ins
cardelenss, denizinkizi, solstice, pelishh+, Yesim83, finddikk, melinam, Es_Ra_, tembel_karinca, akillibidik, zuzu1907, miray_172, laletaha, ferdat85, poseydon, _Rana_, anyway, qoSde, nilfar, ShowaLie, jjaponica, LAVİNYA4134,
yıkılıyoruz bugün ne kalabalık bir ben eksikmişimmm geldim selamun aleykümmm geleceğin anneleri
aa evet yakınmışız canım bıldıgın
aminnnn inşallah ister istemez stres oldu bende
takmim falan diyorum ama ayyyy
inşallah güzel sonuclar alırız hepimiiiiiz
günler geçmez oldu sanki
canım iikili test için cagırdı benı o gun
o yuzden iki hafta sonra gel dedi yoksa 1 ay sonra derdi
büyük ihtimal sana da yapar
ben görduugmde buyumustu oncekı gıbı degıldı cok degısıktı :)
ama üstten baktı ya bu seferde böyle basıtırnca ona rahatsız oldum dogru durust bakamadım
ay inşallaaaah
yaa ben saglıklı olsun once tabıdee
kız cok istiyorum
o derecekii kız olursa bi daha dusunmeyiz belkide baskaa
ama erkek olursaa kız olurmu dıye yenıden deenerız herhalde
amaaa ıcıme hep erkek gibi doguyor bılmıyorm neden
doktora her gittiğimde ölçüyo ama bu aralar baktırmadım. normalde hep düşüktü zaten.tatlımmm dikkat et kendineeee tansiyonuna baktırdın mı ?
gecmis olsun canim ya. ins gelir esin bizimkine bugun demisler Tr ye gitmek istermisin 1 gunlugune??bir alet goturulmesi lazimmis ordaki isyerine kargoda 3 gunde gidiyormus bunlara hemen lazimmis. oda bekar olsam giderdim demis bende dedim keske gitseydin :)) nevaleyi toplar gelirdin benim aklim fikrim gidada cunku :))
nasil birakayim dedi. sonra dusundum korkardim evet dedim.
ama ben esimsiz cok kaldim tr de. arada askimizi alevlendirmak icin ara veriyoruz :)))
ozlemek guzel oluyor cok uzun olmadikcaSaol canım. ya öyle sık sık çıkmıyorlar ildışına da, böyle denk geldi bu sefer. zaten eşim de bi daha böyle olursa iş değiştiririm dedi. ama bence daha önce eşimden ayrı kaldım. ara vermek iyi oluyo da, ben hamileyken olmasaydı keşke.
bu arada tüp bitti icabına bakmam lazım. sinirim bozuldu ya, nasıl üstüste geldi...
kötü değil canım
ama harika bir tadı da yok elbette
insan o paraya bişey alınca mucize bir tat bekliyor
100 gr alıp deneyin bence bir
şimdi doktordan geldim bebeğimi gördüm kafasını kollarını 1.5 cm lik dev sanki ya insan olmuş benim bebeğim çok şükür rabbime herşey yolundaa..allahımmm sana çok şükürrr eşimle gittim o da ağladı yaaa içim eridi
Aleykumm selam cnmm hos geldinn. Nasilsin?
çok şükür canım seni sormalı doktorra gittim içim rahatladı
Aynen canim bendede inanilmaz bir stres var cunku hem ultrasyondan bakilacakmis hemde kan tahlili yapilacakmis yaniii sonucu hemen ogrenemiyecez o zaman demi?
Aslinda en guzeli olumsuz seyler getirmemek aklimiza ama of isteee olmuyooo
Senin randevun ne zamandi? benim 24 kasim... :18:
beni mi Allahhh
hayırdır inşallah nasıl gördün?ne gördün? neden gördün? üstün açık mıydı? sağına mı yatmıştın?
ve de aleykümselam :)
evet banada ultrasondna bakıcaz ve kan alıcaz dedıAleykumm selam cnmm hos geldinn. Nasilsin?
Aynen canim bendede inanilmaz bir stres var cunku hem ultrasyondan bakilacakmis hemde kan tahlili yapilacakmis yaniii sonucu hemen ogrenemiyecez o zaman demi?
Aslinda en guzeli olumsuz seyler getirmemek aklimiza ama of isteee olmuyooo
Senin randevun ne zamandi? benim 24 kasim... :18:
gözunaydın canım ne mutlu sanaşimdi doktordan geldim bebeğimi gördüm kafasını kollarını 1.5 cm lik dev sanki ya insan olmuş benim bebeğim çok şükür rabbime herşey yolundaa..allahımmm sana çok şükürrr eşimle gittim o da ağladı yaaa içim eridi
bu gittiğinde görürsün inş.
cnm benim ben taramadan korkuyorum kanmı alacaklar benden? belki çok korkağım diye söylemedi..
bana da benimki erkek olucak gibi geliyor ama böyle söylemek günah diyorlar söylemeyelim en iyisi kaderimizde ne varsa o...
selamlarrr
ben bugun itibariyle 11+0 im yani 12. haftaya basladik. O hic belirtisi olmayan arkadaslar şutfen stres yapmayin. Ben de 7-8 haftalikkken falan sizin gibiydim. hatta kalktim doktora gittim. Ne bulanti, ne gogus hassasiyeti ne de baska belirti vardi. hala da yok. bunun tek manasi cok rahat bir hamilelik gecirdigimiz. Ben de sadece cok cok sivilce var. Karnim hala dumduz! Sadece azicik kasiniyor. Sadece 1 kilo almisim. Bol bol meyve yiyorum. Her gun baska bir besin kaynagi yemeye calisiyorum. Birgun et, bir gun balik, bir gun tahil vs
21 kasımda ikili teste gidiyoruz. Belki cinsiyeti de goruruz. Ben kiz oldugundan cok eminim:) Hem icime oyle doguyor hem de internette yazan, bilimsel olmayan belirtilere baktim tamamina yakini kiz belirtisi.
Gebeligi en ileride olanlardan birisi sanirim benim. Belirtisi olmayanlar hiccc stres yapmayin. Olanlar da merak etmeyin, 10. haftadan sonra azaliyormus.
normalde rüya görmem senin ikizlerin olacak dimi şimdi seninkilerin cinsiyeti belli olmuş herkesten önce biri kız biri erkek.sana diyorum ki doktoruna sorda kız hangi tarfta bizde on a göre kendimize yorum yapalım kızlar solda olurmuş diyoruz bakalım doğrumu diye burda konuşuyoruz.aklımda nasıl kalmış adın ikizlerin olacağı...bir kız bir oğlan olacak gör bak...eltimede oğlan demişlerdi doktora gitti 1 ay sonra kız çıktı ben yine rüya görmüştümbir kendime hayrım yok yaaa
cardelenss, denizinkizi, solstice, pelishh+, Yesim83, finddikk, melinam, Es_Ra_, tembel_karinca, akillibidik, zuzu1907, miray_172, laletaha, ferdat85, poseydon, _Rana_, anyway, qoSde, nilfar, ShowaLie, jjaponica, LAVİNYA4134,
yıkılıyoruz bugün ne kalabalık bir ben eksikmişimmm geldim selamun aleykümmm geleceğin anneleri
MasaALLAH cnm siz uc ayi bitirdiniz nerdeyse... Cok guzel bir hamilelik geciriyorsun gercekten. Benimde sivilcelerim sorun gerci bende birazcik bulantiyla kas agrisida var.
Ikili testtin insaALLLAH cok guzel gecer. Hersey yolundadir insaALLAH. Bende ikili testimin gununu bekliyorum buyuk heycanla.
Cinsiyeti 16 haftadan once bilemiyorlar diye biliyorum henuz 14 haftallikken biliniyor mu?
şimdi doktordan geldim bebeğimi gördüm kafasını kollarını 1.5 cm lik dev sanki ya insan olmuş benim bebeğim çok şükür rabbime herşey yolundaa..allahımmm sana çok şükürrr eşimle gittim o da ağladı yaaa içim eridi
benim bi arkadaşıma ikili testte kıza benziyo dedi
kız çıktı..azçok benzetebiliyolarmış omurilik yapısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?