2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy maşallah darısı akşama bize olsun inşallahhh :)
eşin de ağladı mı!!!:)
bakalım bizim duygusuz napcak

inşallah herkesin başına darısı..ay herkese doktora gittmi diyorum acelen neydi diyorlar allah aşkına ben ne zaman gideyim doktora yaaa millet doktorda yatıp kalkıyor en son 5+5 haftalıkken gittim şimdi 7+5 normal değil mi hem benim daha önce düüğüm oldu korkuyorum elimde değil..
sabahta eltim arıyor gittin mi doktora diye dedim gitmiycem başladı düşüklerden bahsetmeye yok ablamın bilmem nesi de 5 düşük yaptı yok şöyle oldu yok tüp bebek tedavisi oldu falan filan millet kafayı yemiş yaa kendisi de hamile oysaa biraz düşünceli olsaa...mayısta aynı anda hamile kalmıştık bnmkinin klabi durdu o şimdi 2 ay sonra doğuracak ama rabbim bana tekrar 4 ay sonra nasip etti

kıyamamm allah nazardan korusun bende cinsiyet zamanında eşimi götürücem ağlarsam
yalnız olmiim

sağol canım ben cinsiyet öğrenmeye gittiğimde kimseyi götrmycem bencillik yapıcam yani ilk ben duyucam herkese ben haber vericem ahdım var.amile olduğumu bile kimseye söyleyemeden yayıldı kocam ve annem sayesinde..

bende 11+3 üm tebrikler sanada

Hayirlisi insaALLAH.

Bizim burda (yurt disinda) hastane ne fatura gonderiyorsa oduyoz mecbur. InsaALLAH pahali birsey degildir...

Icimizi ferah tutalim hersey yolundadir ALLAH'in izniyle.

benim bi arkadaşıma ikili testte kıza benziyo dedi
kız çıktı..azçok benzetebiliyolarmış omurilik yapısından

Hmmm iyi oldu bak bunu bilmem 24 de artik iki kelimemden biri kiz mi oglan mi olur...

Rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip etsinde cinsiyeti onemli degil :)

dogru yurt dısında sistem daha farklı
artık kısmet bakıcaz
bebişlerimiz iyi olsundaa mühim değil gerisi :)

Kızlr bişey sorucam size ben.Bu konuda bi kaç araştırma yaptım ama emin olamadım.Şimdi ben 11+3 üm ya 12.ci hafta içindesin diyenler var ben öyle sanmıyorum.11+3 sem 11.ci haftanın içindeyim demek değilmi.:44: Doktora son gittiğimde 9+3 tü doktorum 9 haftalık gebelik dedi.Diğerlerinin dediği gibi olsaydı 10 haftalık derlerdi..
Bi sitedede grdüğüm ki bu benim en güvendiğim sitelerden biri.12.hafta diyo ama 11+0 ile 11+6 yazmış.kafam çorba oldu

Bence 11+3 sem 11.ci haftanın içindeyim demektir...Fikri olan.Tekerleme gibi oldu ya

ayy maşallah darısı akşama bize olsun inşallahhh :)
eşin de ağladı mı!!!:)
bakalım bizim duygusuz napcak

Duygusuz mu??? seninkide benimki gibi duygularini belli edemiyordur cnm.

Ben 5 yillik evliyimm esimi bir kere olsun aglarken gormedim. ALLAH'ta gostermesin ama hic mi insan duygulanmaz

Bakalim cinsiyetini ogrenince filan duygulanacakmi??? Daha olmadi umudum dogumda o zaman belki iki uc damla goz yasi gelir diyorum

11bitti
12. haftanın içindesin canım

bu arada ablam 11. haftada öğrendi cinsiyeti
kesin olmamakla beraber tecrübeme dayanarak erkek demişti doktor ve çıktı
çoğu doktor riske girmemek için söylemiyor ama bişey

bencede senın duusncen mantıklı ama
bılemıyorum genede

benim eşim de aynı
duygusuzlıktan değil ama heralde belli etmiyorlar
sadece çok şükür dedi doktor kontrollerimizde
ağlayacağını sanmam
ama o da çok duygulanıyor eminim

iyi bir ohh cekmek istiyorum yarin saat onda randevum tr saatine göre onbir yaniii oniki bir gibi anca gelirim canim cok bekletiyorlarda ama gelir gelmez ilk isim size yazmak olucak iyide olas kötüde olsa
çekkk cnmmm ii haberlerlee gelcen yanımızaa hemde kuzunun güzelll görüntüsüyle inşallahhhh

gözün aydın cnmm çok sevindimmm kuzucuğuna

solstice arkadaşımızda yanılmıyorsam
bi önceki gebeliğinde ikili testte kız denmiş
ve kızı var su anda :)

kızlar ben kızımda 12. haftada yaptırdım tam o zmn dr %70 kız dedi ama 2 li testte direk demiyolar o yüzden birz sevimlilik yapın dr a cinsiyeti de söylesinn.....aslında 12. haftada cinsiyet çıkıyoo diolarr ama prosedür olarak yasakmışş 14. haftadan önce kesin bişi demek o da kızsa aldırılmasın diee...ama ii bi dr görür gibi geliyoo...bende ikli testte sorucam bunda bakalımm..hee %100 vermiyolar ama olsunn...

ne mutlu sanaa bende cumartesi gördüm 2,13 cm di....

tatlım 12. haftadasın

Cnm 11+ 1,2,3,4,5,6 olunca 12'ci hafta olarak sayiliyor cunku 11 asmis oluyorsun 12'den gun aliyorsun

doğumda gelir herhalde bir iki damla
gelmezse çakarım iki tane ona ağlasın madem

ben şey duymuştum
2li testte serbest hcg değeri 25in altındaysa erkek, üstündeyse kızmış
genelde tutuyormuş
tabi ben hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…