- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
ayy maşallah darısı akşama bize olsun inşallahhh :)
eşin de ağladı mı!!!:)
bakalım bizim duygusuz napcak
ne kalitesiz insanlar var ya su dunyada
kıyamammallah nazardan korusun bende cinsiyet zamanında eşimi götürücem ağlarsam
yalnız olmiim
solstice arkadaşımızda yanılmıyorsam
bi önceki gebeliğinde ikili testte kız denmiş
ve kızı var su anda :)
selamlarrr
ben bugun itibariyle 11+0 im yani 12. haftaya basladik. O hic belirtisi olmayan arkadaslar şutfen stres yapmayin. Ben de 7-8 haftalikkken falan sizin gibiydim. hatta kalktim doktora gittim. Ne bulanti, ne gogus hassasiyeti ne de baska belirti vardi. hala da yok. bunun tek manasi cok rahat bir hamilelik gecirdigimiz. Ben de sadece cok cok sivilce var. Karnim hala dumduz! Sadece azicik kasiniyor. Sadece 1 kilo almisim. Bol bol meyve yiyorum. Her gun baska bir besin kaynagi yemeye calisiyorum. Birgun et, bir gun balik, bir gun tahil vs
21 kasımda ikili teste gidiyoruz. Belki cinsiyeti de goruruz. Ben kiz oldugundan cok eminim:) Hem icime oyle doguyor hem de internette yazan, bilimsel olmayan belirtilere baktim tamamina yakini kiz belirtisi.
Gebeligi en ileride olanlardan birisi sanirim benim. Belirtisi olmayanlar hiccc stres yapmayin. Olanlar da merak etmeyin, 10. haftadan sonra azaliyormus.
evet banada ultrasondna bakıcaz ve kan alıcaz dedı
ama aklıma gelmedı sormak ne zaman sonuc falan dıye
nette baktımda kımısı aynı gun ıcınde almıs kımısı 2 3 gun ıcınde
hastaneye gore degısıyor sanırım
fiyatlar arasındada ucurum var
kimisi 10 tl diyor kimisi 250 falan
o konudada bişey demedi
evet en güzeli olumlu dusunmeekk
ama bazen korku engel oluyor işte buna
benim bi arkadaşıma ikili testte kıza benziyo dedi
kız çıktı..azçok benzetebiliyolarmış omurilik yapısından
ikili testte belli oluyomu yani? acaba devette de doktorlar böyle şeyleri söylüyolar mı?
dogru yurt dısında sistem daha farklıHayirlisi insaALLAH.
Bizim burda (yurt disinda) hastane ne fatura gonderiyorsa oduyoz mecbur. InsaALLAH pahali birsey degildir...
Icimizi ferah tutalim hersey yolundadir ALLAH'in izniyle.
Hmmm iyi oldu bak bunu bilmem 24 de artik iki kelimemden biri kiz mi oglan mi olur...
Rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip etsinde cinsiyeti onemli degil :)
ayy maşallah darısı akşama bize olsun inşallahhh :)
eşin de ağladı mı!!!:)
bakalım bizim duygusuz napcak
Kızlr bişey sorucam size ben.Bu konuda bi kaç araştırma yaptım ama emin olamadım.Şimdi ben 11+3 üm ya 12.ci hafta içindesin diyenler var ben öyle sanmıyorum.11+3 sem 11.ci haftanın içindeyim demek değilmi.:44: Doktora son gittiğimde 9+3 tü doktorum 9 haftalık gebelik dedi.Diğerlerinin dediği gibi olsaydı 10 haftalık derlerdi..
Bi sitedede grdüğüm ki bu benim en güvendiğim sitelerden biri.12.hafta diyo ama 11+0 ile 11+6 yazmış.kafam çorba oldu
Bence 11+3 sem 11.ci haftanın içindeyim demektir...Fikri olan.Tekerleme gibi oldu ya
Kızlr bişey sorucam size ben.Bu konuda bi kaç araştırma yaptım ama emin olamadım.Şimdi ben 11+3 üm ya 12.ci hafta içindesin diyenler var ben öyle sanmıyorum.11+3 sem 11.ci haftanın içindeyim demek değilmi.:44: Doktora son gittiğimde 9+3 tü doktorum 9 haftalık gebelik dedi.Diğerlerinin dediği gibi olsaydı 10 haftalık derlerdi..
Bi sitedede grdüğüm ki bu benim en güvendiğim sitelerden biri.12.hafta diyo ama 11+0 ile 11+6 yazmış.kafam çorba oldu
Bence 11+3 sem 11.ci haftanın içindeyim demektir...Fikri olan.Tekerleme gibi oldu ya
Duygusuz mu??? seninkide benimki gibi duygularini belli edemiyordur cnm.
Ben 5 yillik evliyimm esimi bir kere olsun aglarken gormedim. ALLAH'ta gostermesin ama hic mi insan duygulanmaz
Bakalim cinsiyetini ogrenince filan duygulanacakmi??? Daha olmadi umudum dogumda o zaman belki iki uc damla goz yasi gelir diyorum
abbaawww hayırdır inşallahhh
merakla bekliyorum cinsiyetlerin belli olmasını :)
bu arada sağlıklıyız demekki Allaha şükür hayr olsun inşallahhh
MasaALLAH
çekkk cnmmm ii haberlerlee gelcen yanımızaa hemde kuzunun güzelll görüntüsüyle inşallahhhhiyi bir ohh cekmek istiyorum yarin saat onda randevum tr saatine göre onbir yaniii oniki bir gibi anca gelirim canim cok bekletiyorlarda ama gelir gelmez ilk isim size yazmak olucak iyide olas kötüde olsa
cardelenss, denizinkizi, solstice, pelishh+, Yesim83, finddikk, melinam, Es_Ra_, tembel_karinca, akillibidik, zuzu1907, miray_172, laletaha, ferdat85, poseydon, _Rana_, anyway, qoSde, nilfar, ShowaLie, jjaponica, LAVİNYA4134,
yıkılıyoruz bugün ne kalabalık bir ben eksikmişimmm geldim selamun aleykümmm geleceğin anneleri
gözün aydın cnmm çok sevindimmmşimdi doktordan geldim bebeğimi gördüm kafasını kollarını 1.5 cm lik dev sanki ya insan olmuş benim bebeğim çok şükür rabbime herşey yolundaa..allahımmm sana çok şükürrr eşimle gittim o da ağladı yaaa içim eridi
MasaALLAH cnm siz uc ayi bitirdiniz nerdeyse... Cok guzel bir hamilelik geciriyorsun gercekten. Benimde sivilcelerim sorun gerci bende birazcik bulantiyla kas agrisida var.
Ikili testtin insaALLLAH cok guzel gecer. Hersey yolundadir insaALLAH. Bende ikili testimin gununu bekliyorum buyuk heycanla.
Cinsiyeti 16 haftadan once bilemiyorlar diye biliyorum henuz 14 haftallikken biliniyor mu?
solstice arkadaşımızda yanılmıyorsam
bi önceki gebeliğinde ikili testte kız denmiş
ve kızı var su anda :)
şimdi doktordan geldim bebeğimi gördüm kafasını kollarını 1.5 cm lik dev sanki ya insan olmuş benim bebeğim çok şükür rabbime herşey yolundaa..allahımmm sana çok şükürrr eşimle gittim o da ağladı yaaa içim eridi
Duygusuz mu??? seninkide benimki gibi duygularini belli edemiyordur cnm.
Ben 5 yillik evliyimm esimi bir kere olsun aglarken gormedim. ALLAH'ta gostermesin ama hic mi insan duygulanmaz
Bakalim cinsiyetini ogrenince filan duygulanacakmi??? Daha olmadi umudum dogumda o zaman belki iki uc damla goz yasi gelir diyorum
bencede senın duusncen mantıklı ama
bılemıyorum genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?