2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşim de aynı
duygusuzlıktan değil ama heralde belli etmiyorlar
sadece çok şükür dedi doktor kontrollerimizde
ağlayacağını sanmam
ama o da çok duygulanıyor eminim

ben götürücem cinsiyete ağlasın duygulanırlar tabi yaa hem bize katlanıyolar bu halde hemde babalık heyecanı kıyamam Bi seste diyoki içimden katlanıcak tabi mikserde yapmadım bunu

benim eşim de aynı
ağlayacağını sanmam

ağlmasınlar yaaaa hem sen duygularını yansıtamıyorsun onun yüzünden hemde içim eridi benim yaa..daha götürmem onu..bnm kocamda aslında vurdumduymaz duygusuz görünür ama bazen böyle tepkiler veriyor ummadık taş baş yarıyoo

Cinsiyet o hafta yuzde 70 80 biliniyormus. Ultrasona ve doktorun denyimine bagliymis. Benimkisi gorse de soyer mi bilemiyorum:) Benim esim yanımda da degil. Biz normalde Amerika'da yasiyoruz . Ben tup bebek tedavisi icin geldim , ilk 3 ayi da burada gecirmek istedim. Esim 16. haftada gelecek. Bir yanim beraber ogrenelim bekle diyor, bir yanim belki ikili testte ogrenirsin diyor. Bilemedim. Bu arada ikili testin sonucu 3-4 gunde cikiyor dedi benim doktorum. Ama sanirim degisiyor. Ben ozelde yaptiriyorum.

ben götürücem cinsiyete ağlasın duygulanırlar tabi yaa hem bize katlanıyolar bu halde hemde babalık heyecanı kıyamam Bi seste diyoki içimden katlanıcak tabi mikserde yapmadım bunu

cinsyette ağlamaz benimki yaa
ben de hiç ağlamadım daha
karşılıklı duygusuzlaşıyoruz biz

benim eşim de aynı
ağlayacağını sanmam

Aynen duygusuzluktan degil orasi kesinde iste icinde yasiyor garibimmm...

Ne zaman cok sevinsem sonu kotu bitiyor o yuzden cok sevinmek istemiyorum diyo.

ay benım doktorda neee sırınlık yapılcak bırı yaaaa
bı kere bıle gulmedı ya
neyse bı sansımı denerım genede
Valla benimde kafam karıştı sorucam bi doktora gittiğimde
valla arkadaşların dedıgı dogru canım sanırım

cnm ben kızımda 2 günde aldım maksimum 3 günde alıyosun cnm sonuçlarıı....benim eşimde bekleyelim 16. hafatyı dioo ama sanırım ben dayanamayıp gene sorcamm o zmn....

Hmmm insaALLAH bilinir o zaman. Tup bebegi nerde yaptirdin cnm? Benim bu denemem tutmasaydi bende trde yaptirmak istiyordum ama o kadar tecrubesizim ki bu konuda yani trde neresi daha guvenilir bilmiyorum.

Bence 16 haftani bekle esinle beraber ogrenmen en guzeli hem haksizlik olmaz

InsaALLAH hayirli sonuc aliriz hepimiz

ay benım doktorda neee sırınlık yapılcak bırı yaaaa
bı kere bıle gulmedı ya
neyse bı sansımı denerım genede

benim doktor görürse ben sormadan söyler sanrım
ultrasonda ikiz keseyi görünce lobisinde bekleyen tüm hastalara canlı yayın yaptı

bekleyen herkes ultrason odasından çıktığımda tebrikler ikizmiş dedi

slm kızlar ben geldim kontrolüme 1 hafta kaldı geçermi şimdi yaa :) bugun sporada basladım kış geldi evde vakit gecmiyor artık sizler nasılsınız ?

Insallah canim. Ben Anadolu Saglik merkezinde Prof. Aydin Arici ile yaptim. Benim cok sorunum vardi. Luteal faz sendromundan tut, 9. kromozom bozukluguna kadar. Aydın Bey'i Amerika dakş dkoktorum onermisti. Yale Uni. falan da hocalik yapiyor hala. Cok memnun kaldim. Yaptirmak isteyenlere de onerdim zaten.

valla benım bu gıttıgım cok ciddi
zaten bi kere gittim daha bilemiyorum
internet sitesi vardı aksam bi bakim dedim
gülen bi fotografını gördumde şaşırdım

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim kontrolüme 1 hafta kaldı geçermi şimdi yaa :) bugun sporada basladım kış geldi evde vakit gecmiyor artık sizler nasılsınız ?

hoşgeldin
spora başlamakla iyi etmişsin ama spor yapacak kadar dermanın oluyor mu ya?
ben çok halsizim de
gerçi bir de işe gidip geliyorum iyice yoruluyorum sanırım
ama taktir ediyorum spora başlayanları
bizde de yürüyüş bandı var evde, kendimi iyi hissedince yürümeye başlıcam

ya arkadaşlar hala mide bulantısı çekiyorum var mı böyle bişi yaa.. 12 hafta bitince bıçak gibi kesilecek mi acaba bu bulantılar? üstüne bir de baş ağrısı musallat oldu, normalmiş ama üstüste gelince iyice keyif kaçırıyor. bi arkadaş hafta olarak hangisinin doğru olduğunu sormuş. web sitelerinde genelde bebeğin o hafta içindeki gelişimden bahsedildiğinden içinde bulunduğun haftayı takip etmelisin. mesela ben 11 haftalık bir bebeğim var ama gelişmeleri 12. haftaya göre takip ediyorum. soranlara 3 ay bitti değil, bitmek üzere diyorum. ilk haftalarda her gün çok kıymetli ama zaman geçtikçe hafta saymayı bırakacağız gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…