benim eşim de aynı
duygusuzlıktan değil ama heralde belli etmiyorlar
sadece çok şükür dedi doktor kontrollerimizde
ağlayacağını sanmam
ama o da çok duygulanıyor eminim
benim eşim de aynı
ağlayacağını sanmam
MasaALLAH cnm siz uc ayi bitirdiniz nerdeyse... Cok guzel bir hamilelik geciriyorsun gercekten. Benimde sivilcelerim sorun gerci bende birazcik bulantiyla kas agrisida var.
Ikili testtin insaALLLAH cok guzel gecer. Hersey yolundadir insaALLAH. Bende ikili testimin gununu bekliyorum buyuk heycanla.
Cinsiyeti 16 haftadan once bilemiyorlar diye biliyorum henuz 14 haftallikken biliniyor mu?
ben götürücem cinsiyete ağlasınduygulanırlar tabi yaa hem bize katlanıyolar bu halde hemde babalık heyecanı kıyamam Bi seste diyoki içimden katlanıcak tabi mikserde yapmadım bunu
benim eşim de aynı
ağlayacağını sanmam
Cnm 11+ 1,2,3,4,5,6 olunca 12'ci hafta olarak sayiliyor cunku 11 asmis oluyorsun 12'den gun aliyorsun
doğumda gelir herhalde bir iki damla
gelmezse çakarım iki tane ona ağlasın madem
çekkk cnmmm ii haberlerlee gelcen yanımızaa hemde kuzunun güzelll görüntüsüyle inşallahhhh
gözün aydın cnmm çok sevindimmmkuzucuğuna
kızlar ben kızımda 12. haftada yaptırdım tam o zmn dr %70 kız dedi ama 2 li testte direk demiyolar o yüzden birz sevimlilik yapın dr a cinsiyeti de söylesinn.....aslında 12. haftada cinsiyet çıkıyoo diolarr ama prosedür olarak yasakmışş 14. haftadan önce kesin bişi demek o da kızsa aldırılmasın diee...ama ii bi dr görür gibi geliyoo...bende ikli testte sorucam bunda bakalımm..hee %100 vermiyolar ama olsunn...
valla arkadaşların dedıgı dogru canım sanırımValla benimde kafam karıştı sorucam bi doktora gittiğimde
Cinsiyet o hafta yuzde 70 80 biliniyormus. Ultrasona ve doktorun denyimine bagliymis. Benimkisi gorse de soyer mi bilemiyorum:) Benim esim yanımda da degil. Biz normalde Amerika'da yasiyoruz . Ben tup bebek tedavisi icin geldim , ilk 3 ayi da burada gecirmek istedim. Esim 16. haftada gelecek. Bir yanim beraber ogrenelim bekle diyor, bir yanim belki ikili testte ogrenirsin diyor. Bilemedim. Bu arada ikili testin sonucu 3-4 gunde cikiyor dedi benim doktorum. Ama sanirim degisiyor. Ben ozelde yaptiriyorum.
Valla benimde kafam karıştı sorucam bi doktora gittiğimde
Cinsiyet o hafta yuzde 70 80 biliniyormus. Ultrasona ve doktorun denyimine bagliymis. Benimkisi gorse de soyer mi bilemiyorum:) Benim esim yanımda da degil. Biz normalde Amerika'da yasiyoruz . Ben tup bebek tedavisi icin geldim , ilk 3 ayi da burada gecirmek istedim. Esim 16. haftada gelecek. Bir yanim beraber ogrenelim bekle diyor, bir yanim belki ikili testte ogrenirsin diyor. Bilemedim. Bu arada ikili testin sonucu 3-4 gunde cikiyor dedi benim doktorum. Ama sanirim degisiyor. Ben ozelde yaptiriyorum.
ay benım doktorda neee sırınlık yapılcak bırı yaaaa
bı kere bıle gulmedı ya
neyse bı sansımı denerım genede
Kızlar Sağolun valla kafam çorba gibi olmuştu
Hmmm insaALLAH bilinir o zaman. Tup bebegi nerde yaptirdin cnm? Benim bu denemem tutmasaydi bende trde yaptirmak istiyordum ama o kadar tecrubesizim ki bu konuda yani trde neresi daha guvenilir bilmiyorum.
Bence 16 haftani bekle esinle beraber ogrenmen en guzeli hem haksizlik olmaz
InsaALLAH hayirli sonuc aliriz hepimiz
benim doktor görürse ben sormadan söyler sanrım
ultrasonda ikiz keseyi görünce lobisinde bekleyen tüm hastalara canlı yayın yaptı
bekleyen herkes ultrason odasından çıktığımda tebrikler ikizmiş dedi
slm kızlar ben geldim kontrolüme 1 hafta kaldı geçermi şimdi yaa :) bugun sporada basladım kış geldi evde vakit gecmiyor artık sizler nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?