2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oy oyyy kızlarr ölüyorummm yhaaa kalktığımdan beri 3 kez çıkardım çok kötüyüm hayat enerjim kalmadı vallahiii ((43:

uyandım öğlendi zorla kalktım yataktan zor bi lokma bişi yiyim dedim yok mideme bile gitmeden çıktı sonra ii olurum dedim çıkarınca rahatlıom genelde biraz ama yok 2 kez daha arkasından vee hala kötüyümmm ne yapıcam bilmiom doktora gidiyim desem ona bile halimm yok okuyorum yazdıklarınızı güç bulup anca yazabildmm (((

anladim canim sagol bilmiyordum. bol bol iceyim.
randevum bugün:26:
ben hiç kasmayım o zaman baksın vajinalden
Dr daha iyi bilir ama alttan bakinca minnak olsa bile gorunuyor 6+2 de kalp atisini gorduk ve duyduk
karinda sanmiyorum duyucagimizi.
Iyi demek adet olmus diyorsun yani bende iyim cok sukur. Sabah uyandikdan iki dk sonra nasil midem bulanti nasil ter basti anlatamam.

Bidigim varligini vurguluyor Simdi cok sukur iyiyim...
masallah canim sizinkiler topigin abileri ablalari olacak:) birak o kadarcik belirti olsun:) saglikla alalim kucagimiza ins cumlesiyle.
canim bendede basladi su aclik hisleri yiyorum hemen acikiyorum sinir bir durum ama napalim.
gerci ben 100 gr filan almistim boyle giderse cosarim artik :))
benim gebeligimde seni ornek alir ins kendine ilk ikisinde cok zorlandim ins bunda cook rahat geciricem oyle hissediyorum benimde bulantilar yok daha gogus sizisi filanda . gazim var karnim kimil kimil valla
cinsiyet konusundada bence sik disini ve esini bekle birlikte ogrenmek cok daha guzel olur bende ilkini esimden ayri
ogrendim hic iy olmuyor oyle
hayirli olsun canim masallah bebise:) duygu seli yasamissiniz benim esimde cok belli etmez ama duygulaniyor anliyorum ben onu. yoksa yalnis mi anliyorum???
cnm telefonla hemen getirmiyorlarmi?
banda ruya gooor litfin ama cok merak ediyorum :))
ikili testte belli oluyomu yani? acaba devette de doktorlar böyle şeyleri söylüyolar mı?
bende doktora bagli cogu gicik oldugu icin soylemeyebilir.

Slmmmm kızlar ben geldim ben bebeişimi görmeye gitti 10-1 günlük doktor 3 hafta sonra tekrar çağırdı 2 test yapmak için birde şeker yüklemesi size kaçıncı haftada yapıldı

canım benim bir ara cok az 2 hafta gibi bir bulantım oldu allah nazardan saklasın öyle halsizlik fln yok bende hamile degilim sanki aslında bu kadar rahat olmakta bir garip geliyor bazen acaba birsey mi oldu diye cekiniyorum :) bizimde spor salonumuz var zatten gebelik önceside spor yapıyordum ondan sanırım çok zor olmadı tekrar baslamak :)

Slmmmm kızlar ben geldim ben bebeişimi görmeye gitti 10-1 günlük doktor 3 hafta sonra tekrar çağırdı 2 test yapmak için birde şeker yüklemesi size kaçıncı haftada yapıldı

hoşgeldin cnm güzel haberlerle gözün aydın cnmm...şeker testi bende kızmda baya geçti yanlış hatırlamıyosam yani 22. haftadan sonraydı sanırımm...

cok hosmus doktorun :) gizlisi saklisi yok iste ne guzel:))))
slm kızlar ben geldim kontrolüme 1 hafta kaldı geçermi şimdi yaa :) bugun sporada basladım kış geldi evde vakit gecmiyor artık sizler nasılsınız ?

hosgeldin canim gunler cok zor geciyor bende daha yeni kontrolden geldim ama gidecegim gunu sabirsizlikla bekliyorum
bu ctesi degil haftaya ctesi:)

selam kızlar.doktor bana demir ilacı verdi daha 2.aydaym ya kullanmam sakıncalı olurmu ki.bide benm ferittn 6 çıktı normali 15. yani benm çok düşük ondan şimdiden başladk

kzuu geçmiş olsun doktorunu bir arasana bazen dramamin gibi ilaclar veriyorlar belki rahatlarsın

hoşgeldin cnm güzel haberlerle gözün aydın cnmm...şeker testi bende kızmda baya geçti yanlış hatırlamıyosam yani 22. Haftadan sonraydı sanırımm...

tşekkür ederim canım yaaaaa bidaki gidişimde 13 haftalık olacam sanki cinsiyetini öğrenecem gibi his var içimde ama yinede bilemiyorum

cinsyette ağlamaz benimki yaa
ben de hiç ağlamadım daha
karşılıklı duygusuzlaşıyoruz biz

benimki leke olunca dr.gittiğimzide hiç konuşmadı sanki şoka girdi bir üzüldü sorma sanki dünya başına yıkıldı ama sonrası sevinç çığılıkları attı dr.benden çok eşime anlatıyor herşeyi oda farkında pür dikkat dinliyor dr.ben kaçırdıklarımı ona soruyorum pohhahaha

kzuu geçmiş olsun doktorunu bir arasana bazen dramamin gibi ilaclar veriyorlar belki rahatlarsın

doktorun numarası yok kuzum yhaa ama böle dayanamıyorumm çok zooor gelioo bayılıcam gibi hissediom kendimii tekim evde valla bişi olsa kmsenin ruhu duymıcak (( ilaç cuma günü gittiğimde söyledm ama hiç verme taraftarı değil serum dedi yazdı acaba o serumu alsam ii olurmuydum kii ((

slm kızlar ben geldim kontrolüme 1 hafta kaldı geçermi şimdi yaa :) bugun sporada basladım kış geldi evde vakit gecmiyor artık sizler nasılsınız ?

cnm seninle tanışalım bir ara yaa karşılıklı kave içelim birbirimize destek olalım aynı şehirdeyiz sonuçta...

benim bir arkadasımda snein gibiydi onada serum vermişti doktor bu serum olmasa dayanamam diyordu canım iyi geliyordur sanırım

valla benım bu gıttıgım cok ciddi
zaten bi kere gittim daha bilemiyorum
internet sitesi vardı aksam bi bakim dedim
gülen bi fotografını gördumde şaşırdım
bu doktorlar bizi öldürcek. ben de baktım netten araştırayım dedim doktorumu. düğün resminden başka bişey bulamadım.

canım benm geçmiş olsun.nolcak senin bu halin? biraz kendine gelince doktora git bence. kusmaya bulantıya karşı bişey yazsın bebeğim.

cnm telefonla hemen getirmiyorlarmi?

bende doktora bagli cogu gicik oldugu icin soylemeyebilir.

evet getiriyolar. aradım gelir şimdi. // benim doktorum da genç, bakalım diycek mi bişey. ama belki de özele giderim.

bizim hatunun bildiğin internet sitesi falan var
yardımcı doçent doktormuss
yaa gülmesin falan iyi olsunda diyorum iyi hoştaa
idare ederim yanii
ama istedıgım hastanede degıl buda
ay nolcak halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…