anladim canim sagol bilmiyordum. bol bol iceyim.yeşim bağlantısı şöyle;
idrar yolları enfeksiyonu vajinadan sarı akıntı gelmesini sağlar
bu lekeler geldiğinde idrarın da koyu renkte oluyosa sarı akıntının sebebi odur.
yeterince su içmediğini gösterir..benim şuan öyle çünkü midem su ve sulu gıda almıyo
bol su içerek hem idrar yollarını sürekli faal tutuyosun olası bir enfeksiyondan korunuyosun
Dr daha iyi bilir ama alttan bakinca minnak olsa bile gorunuyor 6+2 de kalp atisini gorduk ve duydukrandevum bugün:26:
ben hiç kasmayım o zaman baksın vajinalden
masallah canim sizinkiler topigin abileri ablalari olacak:) birak o kadarcik belirti olsun:) saglikla alalim kucagimiza ins cumlesiyle.Iyi demek adet olmus diyorsun yanibende iyim cok sukur. Sabah uyandikdan iki dk sonra nasil midem bulanti nasil ter basti anlatamam.
Bidigim varligini vurguluyorSimdi cok sukur iyiyim...
canim bendede basladi su aclik hisleri yiyorum hemen acikiyorum sinir bir durum ama napalim.Iste iken zor oluyordu aclikdan agliyacak gibi oluyordum yemek molasina 1 defa ciktigim halde. Ise gelmeden de yedigim halde. Artik hazirlikliyim.Resmen ise giderken 1 poset yemek goturuyorum ve meyve gorseniz yuh dersiniz. Ufacik tefecigim ama okdr yemegi yiyorum. Hala sIk sIk acikiyorum anliyacagin :26: Sadece daha hazirlikliyim artik.
Ben hala hic kusmadim ve midem bulanmadi ( sadece aciktigimda mideme agri giriyordu)
Bende okdr yememe ragmen sismedim daha. Birden olcak diye korkuyorum.
benim gebeligimde seni ornek alir ins kendine ilk ikisinde cok zorlandim ins bunda cook rahat geciricem oyle hissediyorum benimde bulantilar yok daha gogus sizisi filanda . gazim var karnim kimil kimil vallaselamlarrr
ben bugun itibariyle 11+0 im yani 12. haftaya basladik. O hic belirtisi olmayan arkadaslar şutfen stres yapmayin. Ben de 7-8 haftalikkken falan sizin gibiydim. hatta kalktim doktora gittim. Ne bulanti, ne gogus hassasiyeti ne de baska belirti vardi. hala da yok. bunun tek manasi cok rahat bir hamilelik gecirdigimiz. Ben de sadece cok cok sivilce var. Karnim hala dumduz! Sadece azicik kasiniyor. Sadece 1 kilo almisim. Bol bol meyve yiyorum. Her gun baska bir besin kaynagi yemeye calisiyorum. Birgun et, bir gun balik, bir gun tahil vs
21 kasımda ikili teste gidiyoruz. Belki cinsiyeti de goruruz. Ben kiz oldugundan cok eminim:) Hem icime oyle doguyor hem de internette yazan, bilimsel olmayan belirtilere baktim tamamina yakini kiz belirtisi.
Gebeligi en ileride olanlardan birisi sanirim benim. Belirtisi olmayanlar hiccc stres yapmayin. Olanlar da merak etmeyin, 10. haftadan sonra azaliyormus.
hayirli olsun canimşimdi doktordan geldim bebeğimi gördüm kafasını kollarını 1.5 cm lik dev sanki ya insan olmuş benim bebeğim çok şükür rabbime herşey yolundaa..allahımmm sana çok şükürrr eşimle gittim o da ağladı yaaa içim eridi
cnm telefonla hemen getirmiyorlarmi?Saol canım. ya öyle sık sık çıkmıyorlar ildışına da, böyle denk geldi bu sefer. zaten eşim de bi daha böyle olursa iş değiştiririm dedi. ama bence daha önce eşimden ayrı kaldım. ara vermek iyi oluyo da, ben hamileyken olmasaydı keşke.
bu arada tüp bitti icabına bakmam lazım. sinirim bozuldu ya, nasıl üstüste geldi...
banda ruya gooornormalde rüya görmem senin ikizlerin olacak dimi şimdi seninkilerin cinsiyeti belli olmuş herkesten önce biri kız biri erkek.sana diyorum ki doktoruna sorda kız hangi tarfta bizde on a göre kendimize yorum yapalım kızlar solda olurmuş diyoruz bakalım doğrumu diye burda konuşuyoruz.aklımda nasıl kalmış adın ikizlerin olacağı...bir kız bir oğlan olacak gör bak...eltimede oğlan demişlerdi doktora gitti 1 ay sonra kız çıktı ben yine rüya görmüştümbir kendime hayrım yok yaaa
bende doktora bagli cogu gicik oldugu icin soylemeyebilir.ikili testte belli oluyomu yani? acaba devette de doktorlar böyle şeyleri söylüyolar mı?
hoşgeldin
spora başlamakla iyi etmişsin ama spor yapacak kadar dermanın oluyor mu ya?
ben çok halsizim de
gerçi bir de işe gidip geliyorum iyice yoruluyorum sanırım
ama taktir ediyorum spora başlayanları
bizde de yürüyüş bandı var evde, kendimi iyi hissedince yürümeye başlıcam
Slmmmm kızlar ben geldim ben bebeişimi görmeye gitti 10-1 günlük doktor 3 hafta sonra tekrar çağırdı 2 test yapmak için birde şeker yüklemesi size kaçıncı haftada yapıldı
cok hosmus doktorun :) gizlisi saklisi yok iste ne guzel:))))benim doktor görürse ben sormadan söyler sanrım
ultrasonda ikiz keseyi görünce lobisinde bekleyen tüm hastalara canlı yayın yaptı
bekleyen herkes ultrason odasından çıktığımda tebrikler ikizmiş dedi
slm kızlar ben geldim kontrolüme 1 hafta kaldı geçermi şimdi yaa :) bugun sporada basladım kış geldi evde vakit gecmiyor artık sizler nasılsınız ?
oy oyyy kızlarr ölüyorummm yhaaakalktığımdan beri 3 kez çıkardım çok kötüyüm hayat enerjim kalmadı vallahiii (( 43:
uyandım öğlendi zorla kalktım yataktan zor bi lokma bişi yiyim dedim yok mideme bile gitmeden çıktı sonra ii olurum dedim çıkarınca rahatlıom genelde biraz ama yok 2 kez daha arkasından vee hala kötüyümmm ne yapıcam bilmiom doktora gidiyim desem ona bile halimm yok okuyorum yazdıklarınızı güç bulup anca yazabildmm(((
hoşgeldin cnm güzel haberlerle gözün aydın cnmm...şeker testi bende kızmda baya geçti yanlış hatırlamıyosam yani 22. Haftadan sonraydı sanırımm...
cinsyette ağlamaz benimki yaa
ben de hiç ağlamadım daha
karşılıklı duygusuzlaşıyoruz biz
kzuu geçmiş olsun doktorunu bir arasana bazen dramamin gibi ilaclar veriyorlar belki rahatlarsın
slm kızlar ben geldim kontrolüme 1 hafta kaldı geçermi şimdi yaa :) bugun sporada basladım kış geldi evde vakit gecmiyor artık sizler nasılsınız ?
naneli sakız kızlar!!!!
acayip tavsiye ediyorum
doktorun numarası yok kuzum yhaa ama böle dayanamıyorumm çok zooor gelioo bayılıcam gibi hissediom kendimii tekim evde valla bişi olsa kmsenin ruhu duymıcak(( ilaç cuma günü gittiğimde söyledm ama hiç verme taraftarı değil serum dedi yazdı acaba o serumu alsam ii olurmuydum kii ((
valla benım bu gıttıgım cok ciddi
zaten bi kere gittim daha bilemiyorum
internet sitesi vardı aksam bi bakim dedim
gülen bi fotografını gördumde şaşırdım
canım benm geçmiş olsun.nolcak senin bu halin? biraz kendine gelince doktora git bence. kusmaya bulantıya karşı bişey yazsın bebeğim.oy oyyy kızlarr ölüyorummm yhaaakalktığımdan beri 3 kez çıkardım çok kötüyüm hayat enerjim kalmadı vallahiii (( 43:
uyandım öğlendi zorla kalktım yataktan zor bi lokma bişi yiyim dedim yok mideme bile gitmeden çıktı sonra ii olurum dedim çıkarınca rahatlıom genelde biraz ama yok 2 kez daha arkasından vee hala kötüyümmm ne yapıcam bilmiom doktora gidiyim desem ona bile halimm yok okuyorum yazdıklarınızı güç bulup anca yazabildmm(((
cnm telefonla hemen getirmiyorlarmi?
bende doktora bagli cogu gicik oldugu icin soylemeyebilir.
cnm seninle tanışalım bir ara yaa karşılıklı kave içelim birbirimize destek olalım aynı şehirdeyiz sonuçta...
bu doktorlar bizi öldürcek. ben de baktım netten araştırayım dedim doktorumu. düğün resminden başka bişey bulamadım.
canım benm geçmiş olsun.nolcak senin bu halin? biraz kendine gelince doktora git bence. kusmaya bulantıya karşı bişey yazsın bebeğim.
evet getiriyolar. aradım gelir şimdi. // benim doktorum da genç, bakalım diycek mi bişey. ama belki de özele giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?