2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tşekkür ederim canım yaaaaa bidaki gidişimde 13 haftalık olacam sanki cinsiyetini öğrenecem gibi his var içimde ama yinede bilemiyorum
hadi bakalım cnmmm inşallahh bence öğrenirsin gibi geliyoo....
kızlarr yaa nie kimse bişi yazmıo benm gibi 2.ayda demir ilacı kullanan varmı.bi sakıncası varmdr

cnm dert etme kansızlık vardır o yüzden vermiştir..sorun değil yaniii normalde 3. aydan sonra veriyo dr larr ama işte demir hapı ii bişey eksikli varsa onu kapatıyoo ki hamilelikte demşr kan çok lazım....sıkıntı yapma cnm dr un dediyse ilacını kullan....

selam kızlar.doktor bana demir ilacı verdi daha 2.aydaym ya kullanmam sakıncalı olurmu ki.bide benm ferittn 6 çıktı normali 15. yani benm çok düşük ondan şimdiden başladk
hic bilgim yok ama test yapildi haftaya ctesi belli olucak ben tr den getirdim demir ilacini
burdaki dr vermezse baslarim artik

canim haplardan kullansana niye eziyet ediyorsun kendine tamam son dakikaya kadar dayanin diyorlar ama
sen siniri gecmissin canim ben bile getirdim haplarmi olursa dayanilmayacak gbi yutucam
zaten zararli olsa hic bir hamileye vermezler kusmaktan mahvolsada dimi ama ??

hosgeldin canim gunler cok zor geciyor bende daha yeni kontrolden geldim ama gidecegim gunu sabirsizlikla bekliyorum
bu ctesi degil haftaya ctesi:)[/QUOTE]

uyusak uyansak randevu gelmiş olsa :)

Allah korusun canım. dinlen sen şimdilik. ani hareketler yapma. ayağa kalktığında derin nefes al. ben de yalnızım ((

bende elma yeşil kırmızı farketmiyor kurtarıyor valla...
ii geliomu ki ben de bi tane yiyim eşimle konuştum şimdi oda elma ye dioo benden ii araştırıyoo galibaa
benim bir arkadasımda snein gibiydi onada serum vermişti doktor bu serum olmasa dayanamam diyordu canım iyi geliyordur sanırım
serumu özelde yazdılar 40 lira dedi pahalı geldi bana biraz ondan yaptırmamaıştım ama akşam eşim gelince hastane yolu gözüküyo galiba böyle olmıcak ii gelir inşş banada
canım benm geçmiş olsun.nolcak senin bu halin? biraz kendine gelince doktora git bence. kusmaya bulantıya karşı bişey yazsın bebeğim. .
saol canım yhaa vallahi bende kendime soruyom ne olucak benim bu halim die ((
mahfoldum iice yüzüm bile kücücük kaldıı eşim gelince o götürürse giderim heralde canım yoksa tek başıma hiçç kendi halimi hayırlı görmüyorumm
sen nasılsın nasıl bebişin falan kaç gündür görmüorum seni merak etmiştim bende belli oldumu bebiş ikizmi deilmi :))

katılıyorum aynen
bend einat ediyordum ilaç içmicem diyee
hem pskolojım mahvoluyordu bende
ne 3 ü ne 5 i çıkaryrdm ha biree
bu sanki cokmu saglıklı
bencede hafif bi ilaç kulllanmak lazım arada

( oyyyy senide buraya alalım gelin antalyaya hep beraber gezeriz koca göbekliler olarak :)

valla yaaaaa alın benıde yanınıza
tatıle gelıcez zaten su 3 ay falan bi dolsundaa
kemerde cok gitmek istediğim bi otel var eşim söz verdi
ya oraya yada ürgübe
antalya cok güzel yaa ben cok sevdim

çok teşekrler cnm ya normalde 3.aydan sonra vericem demşti ilk gittiğm doktor sonra başka doktora gittm bu vernce şaşrdm

ialç vermediki canım valla verse 1 saniye düşünmem alırdım hemmenn çünküü böyle mahfolmak kötüü ama vermedi doktor yhaa o kadar da söyledmm çok kusuyorum diee amaa ((

Allah korusun canım. dinlen sen şimdilik. ani hareketler yapma. ayağa kalktığında derin nefes al. ben de yalnızım ((

saoll canımm aynen uzanıorum dinleniorum kusmak için kalktığımda oluo aha diorum gidiom ben ( sende kendine dikkat et valla hamilelikte çok kötü oluyo ynalız olmak yhaa illa birine ihtiyaç duyuya insan ((

benim esimin sulalesindede 1 erkek yok. eltimin 3 buyuk gorumcem 2 kucuk 1 ve benimde 1 hepsi kizcegiz:)
abimin 2 kizkardesimin 1 hepsi erkek :)

ozaman sizdede erkeye hasretlik vardir ama kizlar baska ya magzalarda bakiyorumda erkek cocuklari icin cicili bicili yok fazla

cnm kaçırmışım arayı çok bulantın mı var varsa ara dr unu kuzum yaaa...böyle bu vaziyette olmaz verir muhakkak bişi her ilaç zararlı değil arkadaşlarr son dakkaya kadar eziyet çektirmeyin kendinizee....

valla yaaaaa alın benıde yanınıza
tatıle gelıcez zaten su 3 ay falan bi dolsundaa
kemerde cok gitmek istediğim bi otel var eşim söz verdi
ya oraya yada ürgübe
antalya cok güzel yaa ben cok sevdim

gel cnm banada uğrarsın beklerim görüşmüş oluruz şimdi gelme ama kemerin tadı yok nisana yakın gel şimdi yağmurlar başladı otelden çıkmak istemezsin..

ozaman sizdede erkeye hasretlik vardir ama kizlar baska ya magzalarda bakiyorumda erkek cocuklari icin cicili bicili yok fazla

aynı fikirdeyim cnm yaa erkeğinde duruşu bakışı güzell oluyoo ama iştee kızm var die mi bilemedimm kız bambaşkaa boşuna dememişler kız için dermiş 40 gün beni atmayın da ben yapcağımı bilirim size die...daha ufacıkken çok sevimli oluyoo sıpalr..bide dediğin gibi giydirmesi güzelll çok....
Bu arada Yeşim yaa benim içime iicene kız gibi gelmeye başladı bu kuzu isimde bulamadım daha üffff.....

İyiyim bitanem. sabahtan biraz başım dönüyodu, kesin bişey olcak dedim. uzandım dinleniyorum hala. evet ya, geldiğinden beri doğru dürüst konuşamadık senle daha. daha belli deil. kontrolüm 25 inde. o zaman bakcaz. hayırlısı inşallah.

saoll canımm aynen uzanıorum dinleniorum kusmak için kalktığımda oluo aha diorum gidiom ben ( sende kendine dikkat et valla hamilelikte çok kötü oluyo ynalız olmak yhaa illa birine ihtiyaç duyuya insan ((

işte o ani ayağa kalkmalar bende çok fena oluyo, gözümün önünde herşey kararıyo. hemen biyere tutunuyorum. tansiyonum da düşük olsa doktor bişey yazardı ama bu bende hep var ya.

HAHA bende aynisini düsündüm sinirlerim bozuldu seyrederken kokoslar ya kiz fistik gibi yapmisti iste kusur aradilar resmen yok sade kiyafeti iyiymis bilmem ne ondan sonrada gelin duymasin cikti ona taktim kizin annesi damat tarafina neler aldirdi cocuk az kalsin dügün yapamicakti ay bu programlar iyi deyil herhalde hamilelik döneminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…