hadi bakalım cnmmm inşallahh bence öğrenirsin gibi geliyoo....tşekkür ederim canım yaaaaa bidaki gidişimde 13 haftalık olacam sanki cinsiyetini öğrenecem gibi his var içimde ama yinede bilemiyorum
kızlarr yaa nie kimse bişi yazmıo benm gibi 2.ayda demir ilacı kullanan varmı.bi sakıncası varmdr
hic bilgim yok ama test yapildi haftaya ctesi belli olucak ben tr den getirdim demir ilaciniselam kızlar.doktor bana demir ilacı verdi daha 2.aydaym ya kullanmam sakıncalı olurmu ki.bide benm ferittn 6 çıktı normali 15. yani benm çok düşük ondan şimdiden başladk
doktorun numarası yok kuzum yhaa ama böle dayanamıyorumm çok zooor gelioo bayılıcam gibi hissediom kendimii tekim evde valla bişi olsa kmsenin ruhu duymıcak(( ilaç cuma günü gittiğimde söyledm ama hiç verme taraftarı değil serum dedi yazdı acaba o serumu alsam ii olurmuydum kii ((
ok canım tabiki facen varsa beni ordanda ekle konusuruz ayarlarız
doktorun numarası yok kuzum yhaa ama böle dayanamıyorumm çok zooor gelioo bayılıcam gibi hissediom kendimii tekim evde valla bişi olsa kmsenin ruhu duymıcak(( ilaç cuma günü gittiğimde söyledm ama hiç verme taraftarı değil serum dedi yazdı acaba o serumu alsam ii olurmuydum kii ((
ii geliomu ki ben de bi tane yiyim eşimle konuştum şimdi oda elma ye dioo benden ii araştırıyoo galibaabende elma yeşil kırmızı farketmiyor kurtarıyor valla...
serumu özelde yazdılar 40 lira dedi pahalı geldi bana biraz ondan yaptırmamaıştım ama akşam eşim gelince hastane yolu gözüküyo galiba böyle olmıcak ii gelir inşş banadabenim bir arkadasımda snein gibiydi onada serum vermişti doktor bu serum olmasa dayanamam diyordu canım iyi geliyordur sanırım
saol canım yhaa vallahi bende kendime soruyom ne olucak benim bu halim diecanım benm geçmiş olsun.nolcak senin bu halin? biraz kendine gelince doktora git bence. kusmaya bulantıya karşı bişey yazsın bebeğim. .
ay ne güzel sanslısınız valla
aynı dönemlerde aynı zamanlarda yasıcaksınız
ne güzel tanısın edin süper olurr
mersinden niye kimse yok yaa
hic bilgim yok ama test yapildi haftaya ctesi belli olucak ben tr den getirdim demir ilacini
burdaki dr vermezse baslarim artik
canim haplardan kullansana niye eziyet ediyorsun kendine tamam son dakikaya kadar dayanin diyorlar ama
sen siniri gecmissin canim ben bile getirdim haplarmi olursa dayanilmayacak gbi yutucam
zaten zararli olsa hic bir hamileye vermezler kusmaktan mahvolsada dimi ama ??
( oyyyy senide buraya alalım gelin antalyaya hep beraber gezeriz koca göbekliler olarak :)
kızlarr yaa nie kimse bişi yazmıo benm gibi 2.ayda demir ilacı kullanan varmı.bi sakıncası varmdr
hadi bakalım cnmmm inşallahh bence öğrenirsin gibi geliyoo....
cnm dert etme kansızlık vardır o yüzden vermiştir..sorun değil yaniii normalde 3. aydan sonra veriyo dr larr ama işte demir hapı ii bişey eksikli varsa onu kapatıyoo ki hamilelikte demşr kan çok lazım....sıkıntı yapma cnm dr un dediyse ilacını kullan....
ialç vermediki canım valla verse 1 saniye düşünmem alırdım hemmenn çünküü böyle mahfolmak kötüü ama vermedi doktor yhaa o kadar da söyledmm çok kusuyorum diee amaacanim haplardan kullansana niye eziyet ediyorsun kendine tamam son dakikaya kadar dayanin diyorlar ama
sen siniri gecmissin canim ben bile getirdim haplarmi olursa dayanilmayacak gbi yutucam
zaten zararli olsa hic bir hamileye vermezler kusmaktan mahvolsada dimi ama ??
Allah korusun canım. dinlen sen şimdilik. ani hareketler yapma. ayağa kalktığında derin nefes al. ben de yalnızım ((
benim esimin sulalesindede 1 erkek yok. eltimin 3 buyuk gorumcem 2 kucuk 1 ve benimde 1 hepsi kizcegiz:)
abimin 2 kizkardesimin 1 hepsi erkek :)
ay ne güzel sanslısınız valla
aynı dönemlerde aynı zamanlarda yasıcaksınız
ne güzel tanısın edin süper olurr
mersinden niye kimse yok yaa
ialç vermediki canım valla verse 1 saniye düşünmem alırdım hemmenn çünküü böyle mahfolmak kötüü ama vermedi doktor yhaa o kadar da söyledmm çok kusuyorum diee amaa((
saoll canımm aynen uzanıorum dinleniorum kusmak için kalktığımda oluo aha diorum gidiom ben( sende kendine dikkat et valla hamilelikte çok kötü oluyo ynalız olmak yhaa illa birine ihtiyaç duyuya insan ((
tuanacim sn hangi ulkedesin?
valla yaaaaa alın benıde yanınıza
tatıle gelıcez zaten su 3 ay falan bi dolsundaa
kemerde cok gitmek istediğim bi otel var eşim söz verdi
ya oraya yada ürgübe
antalya cok güzel yaa ben cok sevdim
ozaman sizdede erkeye hasretlik vardir ama kizlar baska ya magzalarda bakiyorumda erkek cocuklari icin cicili bicili yok fazla
İyiyim bitanem. sabahtan biraz başım dönüyodu, kesin bişey olcak dedim. uzandım dinleniyorum hala. evet ya, geldiğinden beri doğru dürüst konuşamadık senle daha. daha belli deil. kontrolüm 25 inde. o zaman bakcaz. hayırlısı inşallah.saol canım yhaa vallahi bende kendime soruyom ne olucak benim bu halim die((
mahfoldum iice yüzüm bile kücücük kaldııeşim gelince o götürürse giderim heralde canım yoksa tek başıma hiçç kendi halimi hayırlı görmüyorumm
sen nasılsın nasıl bebişin falan kaç gündür görmüorum seni merak etmiştim bende belli oldumu bebiş ikizmi deilmi :))
saoll canımm aynen uzanıorum dinleniorum kusmak için kalktığımda oluo aha diorum gidiom ben( sende kendine dikkat et valla hamilelikte çok kötü oluyo ynalız olmak yhaa illa birine ihtiyaç duyuya insan ((
altın gününü geçen işten izin alıp gittiğimde izlemiştim bir bekar kızın üstüne gittiler yaa üzüldüm ama ne dedikodu yapıyorlar yerden yere vurdular kızı TÜrkkahvesi yapmayı bilmiyor diye..gel öğretelim felan havalarına girdiler
yemekleri beğenmediklerini kızın yüzüne direk sen bşi yapmmaışsın ki yine aç kaldık felan dediler böreği yakmıştı kız yazık onu koymuş az yanmış topa tuttular ben olsam zıkkım yiyin defolun gidin altınınızıda müsait yerinize........kun...! derdim...ne bu bee ne kadar basit insanlarımız var hala Türkiye'de bilmiyorsa bilmiyor öğrenir sonuçta bekar evlenmemiş ne uyuz oldum programa yaaa...kız yumurta yapmış biri resmen öğğğk yumurta sevmem dedi midem bulanır dedi kzıın yüzüne güldü ''ne yumurtamı dalga geçiyosun felan dedi kıza'' kzın evide bir lüx fıstık gibi boğaza yakın zengin kzıı belli öğrenmek zorundada değil bence ...isterse öğrenir istemezse öğrenmez...kız evi gezdirdi bu kadınlar evi görünce üzerine çok gittik yalakalarına başladılar bizi yanlış anlamadın dimi cnm felan diyolar baktılar kız zengin bişeye ihtiyacı yok terasa çıkardı boğaz manzarlı evde oturmak kime nasip olmuş aldılar boylarının ölçüsünü .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?