2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm kaçırmışım arayı çok bulantın mı var varsa ara dr unu kuzum yaaa...böyle bu vaziyette olmaz verir muhakkak bişi her ilaç zararlı değil arkadaşlarr son dakkaya kadar eziyet çektirmeyin kendinizee....

çook bulantım oluyoo canımm yhaa sabahtann akşama kadar hiçç geçmioo bide kusmalarda artıncaa hiççççç amaa hiçç çekilmioo cuma gittiğimde söyledim doktora ama ilaç vermedi serum yazdı serumuda ben almadım o gn ama bu gidişlee akşam hastane yolu gözüküo gibi ((

son iki gündür bende cok yiyorum ya daha cogaldi karnim tok ama gözüm ac ne yesem diye tepiniyorum evin icinde cikolatalara sarildim simdide bu gisile 5 kg cocuk cikariaz ay ne korkunc :-( benim kuzende öyle oldu ya asermedi yedi yedi cocuk 5 kg dogdu zor cikardi

sende olsan senlede buluşurduk :)

kısmet canım napalım :)
gel cnm banada uğrarsın beklerim görüşmüş oluruz şimdi gelme ama kemerin tadı yok nisana yakın gel şimdi yağmurlar başladı otelden çıkmak istemezsin..

nisanda gelemyz canım ya 3. ay olduktan sonra geldık geldık sonra zor olur herhalde
zaten sırf otel ıcın canım
yoksa deniz falan zaten burdada var
otelden cıkmam herhALDE
inşallah gelirsek görüşelim

cnm bence gene de sen bi ara de böyle böyle diee hiç ii değil bu kadar rahatsız olmak tamam hamişlikte bulantı olailir ama seninki çok uzun süre cnm ara belki başka bişi verir cnm....

canim inan senin adina suan mutluluktan agliyorum hamilelik hormonu yarinin verdigi streste dahil tabi ama inan cok sevindim canim cok mutlu oldum

sende dikkat et kndine canımm ... ewt konusamadık hiçç artk konuşuruzz ben az daha ii hissetsem kendimii hiç böle olmazdım kusamazdım bile ben eskiden ahh bu hamilelik yokmuu valla çok zorr ((
ayyy çok heycanlı canım hayırlı haberlerini alıcaz inşş sen istiomuydun peki ikizzz :)))

i
şte o ani ayağa kalkmalar bende çok fena oluyo, gözümün önünde herşey kararıyo. hemen biyere tutunuyorum. tansiyonum da düşük olsa doktor bişey yazardı ama bu bende hep var ya.

ewtt canım tansiyon bnmde normal çıkıo ama kalkınca nie öle oluyo bende anlamdım bndede hamilelik oluncaa daha arttı öncedende vardı ama bu kadar deildii geççetrr inşş tek duam 3 ayda bitmesii yoksa 9 ay sürerse ben ne olurum bilmiom şimdiden psikolojim mahfoldu bulantılar kusmaalr yznden

canim ben bunu doktoruma sordum bende anlamamistim simdi misal 7+0 ile 7+6 8 haftalik demek senin 11+0 ile 11+6 12 hafta demek yuvarliyosun suan sen 12 haftaliksin tatlim

kızlar sayfa açık öylee ilerlemişsiniz ki bugün canım çıktı resmen okulda ... bir an önce doğum yaklaşsa da işten çıksammmmm ...belim kopuyo resmen.... hepinize iyi akşamlar öpüyorummmmm

cnm bence gene de sen bi ara de böyle böyle diee hiç ii değil bu kadar rahatsız olmak tamam hamişlikte bulantı olailir ama seninki çok uzun süre cnm ara belki başka bişi verir cnm....

canım dr un numarası yok bende yhaa anca gidip görüşebilirim ama gidecek deramanımda yokk eşim gelince hastaneye gideriz artık yada yarın sabahtan gidicem ben ii olursam

aranızdaki çalışanlara ciddi anlamda hayranım
hayır benım hıc bısey yaapsım gelmıyor hiç bişeeey
yemek zatn yapamıyorum
evi temizledk annemle dagıtmadna kullanmaya calısıyorum
aksama kadar oturuyorum
dısarı cıkıp ıkı yuruyim diyorum yok valla içimden gelmiyor
arkadaslarımla falanda gorusesım gelmiyorum eve kapadım kendimi

ozaman sizdede erkeye hasretlik vardir ama kizlar baska ya magzalarda bakiyorumda erkek cocuklari icin cicili bicili yok fazla
onlarinkide guzel oluyor kazaklar sekilli filan oluyor. benim kizim oldugu icin icimde kalmadi
gerci bizimki hic kokos degil ya tutturmus bir pantolon onu giyiyor
ama gelecek yaz artik iyice kendine gelicek ve kizima cok cici elbiseler alicam :))
kokos yapcem onu istemesede:))

valla ben oglan istediyorum kutumda ama kizda olsa cok guzel olur.
hemen yardim edeyim canim ben siradan isimleri seviyorum yani oyle duyulmamis isimlerle cok isim olmuyor acikcasi
tabi hosuma giden olursada degerlendiririm benim aklimdakiler irmak , ipek, tugce, aylin ,mine, gokce , ela
aklima geldikce yazarim.

Benim annemle teyzem ikiz olduğu için doktora söyledim, o da olabilir dedi, aradı baktı ama tam göremedi. bide usg aletini göbeimde çok gezdirdikçe gıdıklanıp gülüyodum bakamadı. tek de olabilir çift de dedi. ama kese tek. yani tek yumurta ikizi olcaklar. yani ya iki kız yada iki erkek olcak o durumda. tek yumurta ikzlerinde cinsiyet hep aynı olur. bakalım ne çıkıyo. doğum günüm de yaklaşıyo, sürpriz olcak bize.

9 ay sürmez inşallah bitanem ya

aranızdaki çalışanlara ciddi anlamda hayranım
hayır benım hıc bısey yaapsım gelmıyor hiç bişeeey
yemek zatn yapamıyorum
evi temizledk annemle dagıtmadna kullanmaya calısıyorum
aksama kadar oturuyorum
dısarı cıkıp ıkı yuruyim diyorum yok valla içimden gelmiyor
arkadaslarımla falanda gorusesım gelmiyorum eve kapadım kendimi

evet ya mini mini etekler tüglü tüglü bolerolar felan ayy cok seker hep erkek olsun derdim ama döndüm herhalde ya hele senin fistik ne cicili giydirilir cok seker isirasim geliyorrrrr onu gördükce kiz mi istemeye basladim ne

ırmak ipek ela çok hoş geldi kulağıma ela defnede veto yemişti ama tekrardan işlerim olmadıı.....duruyu severim ama eşim bişi demedi ona daha önce dediğimde....sağolasın cnm....üfff şu kutular açılsada ona göre bilsekk dimiii belki erkek benimkide stres yapmasam yanii çınar yada ege diyip karar versemm....:)))

canim bak ne dicem ben doktoruma eger midem bulanirsa hangi ilaclari alayim napim diye sormustum hamilelikte oda talcid al mide asiti icin o ama hamilelerde cok faydali demisti istersen doktoruna onu sor

ayyy valla canım yaa ben bide bu halde hayatta çalşamazdımm çalışanların allah yardımcısı olsunn (
ewide bzde dn eşimle temziledik saolsun bizimki pek hamarat hiçbişi yaptırmıo bana
yemek de dediğin gibi yapamıorum kokulardan çok tiksiniorum eşim saolsun onuda işten gelince halledi,o ama tabi bi erkek ne kadar yaparsa ii ew yemeğine hasretim annem gelsede baksa diom da kocişini bırakıp gelemioo :)))
arkadaşlar desen hayırsız bi kocişten fayda var gersi yalan olduu (

ayy canım valla heycanla bekl,cemm 25ii inşş belli olur o zamana :)))
inşş inşşş sürmez 9 ayyy ((

kızım olursa ela oğlum olursa efe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…