evet ya mini mini etekler tüglü tüglü bolerolar felan ayy cok seker hep erkek olsun derdim ama döndüm herhalde ya hele senin fistik ne cicili giydirilir cok seker isirasim geliyorrrrr onu gördükce kiz mi istemeye basladim ne
canim bak ne dicem ben doktoruma eger midem bulanirsa hangi ilaclari alayim napim diye sormustum hamilelikte oda talcid al mide asiti icin o ama hamilelerde cok faydali demisti istersen doktoruna onu sor
kızım olursa ela oğlum olursa efe
aranızdaki çalışanlara ciddi anlamda hayranım
hayır benım hıc bısey yaapsım gelmıyor hiç bişeeey
yemek zatn yapamıyorum
evi temizledk annemle dagıtmadna kullanmaya calısıyorum
aksama kadar oturuyorum
dısarı cıkıp ıkı yuruyim diyorum yok valla içimden gelmiyor
arkadaslarımla falanda gorusesım gelmiyorum eve kapadım kendimi
Ay benimde hic birsey yapasim gelmiyor.
Bende haftanin 5-6 gunu calisiyorum. Bugun calismiyorum mesela. Kahvaltiyi hazirliyorum sonra tum gun oturdum. Guya temizlik yapayim dedim sonra haftaya 3 gun tatilim o gune biraktim. Yemek desen 2haftadir dogru duzgun ev yemegi yapmiyorum. Esim iyice kuruduGerci uzuluyorum yemek yapcak halim olmuyor diye ama kendisi dert etmiyor cok sukur. Haftada 1 defa duzgun yemek yapayim diyorum onada üseniyorum.
Bi ben miyim boyle ev islerini yemegi aksatan diyordum. Degilmisim
yokk canım bi sen değilsin valla bende hamile olduğumdan beri yapamıorum kurudu adamlar ama artık 3 aya geçer diorum dayansıznlar azıcıkk
Dayansinlar bir zahmet
Makarna ile gecistirmeye devam ediyorum :26:
bende bulantılar yüzünden patates canımbıktı adam artık
efeyi bende severim cnm çok ama çok efe var etrafımda ne yazıkki ve denize de bayılırım ama o da çok varr....((
kızlar ben çok kararsızım bu isim konusunda her gun fikrim degişiyor kız olursa şimdilik mercan veya mine olarak düşünüyorum ama erkek olursa hiç bilmiyooryummmm
Selam kızlar uzun aradan sonra gene geldın aranıza umarım herkesler iyidir
ısım konusunda cok ciddi sıkıntılarımız var bizim n yapcaz bilmiyorum yıllardan bri oğlum olursa ismini ege koyucam derdim ama gel gelelim eltim kaptı ismi
şimdi bi isim buldum hoşuma gitti ama anlamı soyismimizle aynı oda olmıcak gibi isim ERK: güç demekmiş. kzım olursada asya düşünüyordum ama çok klasik anlamıda güzel olsun istiyorum birda mira ismini buldum anlamı cok güzel gecelerı yunuslara yol gösteren yıldızın adıymıs :) ama çok yabancı ismi gibi bakalım değişik ve anlamı güzel isim arıyorum yardım edersenız sevinirim.
Bu arada doktor kan hapımı ikiye çıkarttı bizim çocuk kan emici mübarek daha şimdiden helal hoş olsun bebişimeBu arada ikili test yaptıranlar varmı hiç şimdiiye kadar benim haftaya çarşamba olucak hayırlısıylan. Vajinadan yapılıyomus doğrumu acaba ???
ayy canım sorma yha bende kız konusunda hiç bi fikrim yok çok zor seçemiorum ama erkek olursaaaa taa bekarken kararlaştırmıştıkkağan efe yağıız efe yada emir efe düşünüoruzz
ısım konusunda cok ciddi sıkıntılarımız var bizim n yapcaz bilmiyorum yıllardan bri oğlum olursa ismini ege koyucam derdim ama gel gelelim eltim kaptı ismi
şimdi bi isim buldum hoşuma gitti ama anlamı soyismimizle aynı oda olmıcak gibi isim ERK: güç demekmiş. kzım olursada asya düşünüyordum ama çok klasik anlamıda güzel olsun istiyorum birda mira ismini buldum anlamı cok güzel gecelerı yunuslara yol gösteren yıldızın adıymıs :) ama çok yabancı ismi gibi bakalım değişik ve anlamı güzel isim arıyorum yardım edersenız sevinirim.
Bu arada doktor kan hapımı ikiye çıkarttı bizim çocuk kan emici mübarek daha şimdiden helal hoş olsun bebişimeBu arada ikili test yaptıranlar varmı hiç şimdiiye kadar benim haftaya çarşamba olucak hayırlısıylan. Vajinadan yapılıyomus doğrumu acaba ???
Efeler çoğalıyo desene
hoşgeldin canım ben yaptırmadım henüz 13-14 haftada giidcem sanırım ozaman yapar. Ohh yarıyo bebişe demekki yerim ben onucanım allatan yapıldığını sanmıyorum ben bi ense kalınlığına bakıyolar bide kan alıyolar oda bildiğim kadarıyla kesin bi bilgim yok benimde
Alttan yapilacak. Cunku cok hassas , milimetrik bir olcum ense kalingi ve 0.1 milim dahi cok onemli. O yuzden anneninde hareketsiz durmasi gerekiyor olcum sirasinda. 3mm ye kadar cok buyuk bir sorun gorunmuyormus Ancak 3 mm ve yukarisi Down sendromu riskini yukseltiyormus. Ama sadece ense kalinlgiyla is bitmiyor. Ayni zamanda kanda cıkan degerlerle ense kalinligi bilgisayarda bir programa giriliyor. poziif sanoc hastalik riskinin yuksek oldugu manasina geliyor. ama bu dahi kesinlikle down senromu var demek degil. Bu testler sadece yuzde belirtiyor, kesinlik tasimiyor.
hadi yaaalttan yapılmasa ıyıydı ne yapcam ben şimdi ya
ayy alttan olmasın yhaaa bende intenetten baktım ama tam anlamadım alttan ultrason bnmm kabusum gibii yaaa ama içim rahatladı birazz :)kızlar 2 li test allttan yapılmıyoo yani ben alttan yapptrımadımm zaten 2 li test için kaç zamandır diyorum ya daha orjinal makine lazım daha büyükçe bişey normal ultrason gibi değil böyle bebişleri kocaman görceniz o zmn kafasını kollaını falann normal ultrasondan farklı olduğunu anlıcanız ama alttan değildi benim yanii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?