2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnmm kan emici kuzunu yerim seninn ohh unutma iç cnm ilaçlarını muhakkkak..mira ya bayıldım anlamıda pek güzelmiş valla...boşver senin içine sincekse koy gitsin..:)))

mira çok güzelmiş,bende kız için buğlem ismini buldum hoşuma gitti,anlamı cenneti müjdeleyen melekmiş,erkek olursa düşünmedim:)

ayy ya canım inşallahhhh ama ben buranın aletlerındende doktorlarından da h,ç memnun degılım. bana kesin alttan yapar gibi geliyo ama sansımı deneyıp söylüycem ıstemıyorum die inşallah üstten yapar inşallahhh

ultrason aletine güvenmeyen yerler ikili test yapmıyorlar canım
senin hastanede varmıymış ikili test?
varsa iyidir aletleri

cnm sen nerdeydinn...bide fındık arkadaşım sana 2 li testin alttan olduğunu kim dedi kuzum....ben çünkü hiç alttan yaptıran duymadım ekim 2009 anneleriyle beraber 9 ay topicteydimm hepsi üstten yaptırdı eminim de değiştimi acaba dedim şartları...

ayy alttan olmasın yhaaa bende intenetten baktım ama tam anlamadım alttan ultrason bnmm kabusum gibii yaaa ama içim rahatladı birazz :)

bu testi 24 aylık hamile arkadaşım var ona sormuştum,ultrasonla bakıldığını söylemişti bana belkide doktordan doktora fark vardır.şimdi bende tedirgin oldum alttan olması ben daha 8 haftalık hamileyim.bu hafta sonu kontrolüm var doktoruma sorayım.

Canım sen acaba 20-22. haftada olan testlemi karisitiriyorsun? Cunku daha evvelde boyle demistin sonra kizimnkine baktim 2li test buyuk ultrasonda degil demistim. Bneim doktorum ikili testin alttan norml ultrasonla olculerek yapiacagin soyledi. 11-14.haftada ustten milimetrik olcum oldukca zor cunku

cnm 2 li test büyük ultrason eminim 2. düzey ultrasonografi var bide 22. haftaalrrda talep ediliyoo o renkli ultrasonla bakılıyoo ama ikiside büyük yani eminim şimdi bikaç yakın zamanda doğum yapmış arkadaşlara sordum hiçbiri alttan demiyoo ki alttan ultrasoonu 8. haftadan sonra çoğu dr tercih etmiyoo...üstten daha anlaşılır ve rahat diye sanırsam...

bilemedim cnm belki senin dr un öyle tercih ediyoo evet ii ölçümler yapılması lazımm o yüzden hemen gir çık olmuyo zatenn yani baya inceliyoo ama dediğm gibi ben alttan duymadığımdan garip gelmiştii dr un öyle dediyse öyle tercih ediyoo demektir tabiii...

cnm bu arada sen kaç haftalıktın yanii ne zmn 2 li testin bellimiii cnm...

talcid bulantıyadamı ii geliomuş beni önceden kullanırdım hepp midem için canım tamam onu sorarım kullan der de inşş kullanırım ii gelir canımm

hamilelikte bulanti asitten mide gerginliginden oldugu icin iyi gelirmis canim ama doktoruna sorda al renni de ayni demsiti

canım ben almanyadayım ama hiç memnun değilim doktorlarından suana kadar hep alttan baktılar sonunda leklenmem oldu sıktılar iyice 11 hftalık oldum hala alttan bakıyolar hem bebegimde maşallah 3-4 gün büyük göstermesine rağmen. Artık istemiyorum alttan ama işte ikili test alttan derse ne yapcam bilmiyorum

haha evet canim insALLAH kizin olur arkadas gibi büyürler kiz annesi olmakta ayri güzel tabi daha zilli oluyorlar nazlari ayri tabi en cok hosuma giden erkeklerin kiz cocuk istemeleri benim esimde kiz diye yanip tutusuyor

yaaaaaaaaaaa bi uyuz oldum size heeee kaçtır isim konusu acılıyo ben diyorum kız olursa mercan veya mine istiyorum nasıl fln ama sallayan yokkkkkk çok uyuz oldum herkes birbirininkine yorum yapıyo bana fikir veren yok hııııhhhh küstümmmmmmm

Canım ben mine ismine bayılıyorum ama cevremde çok var ondan eledim mercanda güzel ama ilk tercihim mine olurdu

hadi sanada yorumu ben yapim mine ismi güzel ama normal herkeste olan bir isim oldudugundan mina ismi cok güzel geliyor bana canim mercan ismide cok hos

hadi sanada yorumu ben yapim mine ismi güzel ama normal herkeste olan bir isim oldudugundan mina ismi cok güzel geliyor bana canim mercan ismide cok hos

mina nın anlamı ne güzelim ? benım bır arkadaşım koydu kızına bende mira yı buldum şimdi böle mine mira mina die gitcez demek :)

senin içine sindikten sonra güzel tabi ki bir başka arkadaşa yazdım bende kız olursa buğlem ismini buldum anlamı da cenneti müjdeleyen melek.beğenirsen:))

Canım ben mine ismine bayılıyorum ama cevremde çok var ondan eledim mercanda güzel ama ilk tercihim mine olurdu

ay saol canım sonunda biri bana cvb verdi :) mine yi çok seviyorum benim çevremde yok hiç duymuyor gibiyim nerdeyse bide ben oyle çok az duyulmus isimleri hiç sevmiyorum mercanıda dalgıç oldugum için seviyorum ne zor bişi bu isim bulmak :))

mina nın anlamı ne güzelim ? Benım bır arkadaşım koydu kızına bende mira yı buldum şimdi böle mine mira mina die gitcez demek :)

mına nın anlamını bılmıyorum ama cok hos buldugum bır ısım mısal bır arkadasımın kızının ısmı ızem cok nadır duyulan ısımlerden farklı esım erkek olursa mert koyalım dıyor ama cok standart gelıyor bana ya of

Canim almanyada karindan nadir bakiyorlar banada hep alttan bakicam dedi yarin alttan bakicagi kesin ama sen lekelenme felan deyince korktum alttan baktirmasammi daha net görünür diye alttan daha iyi düsünmüstüm ama napsam ya bisey söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…