cnmm kan emici kuzunu yerim seninn ohh unutma iç cnm ilaçlarını muhakkkak..mira ya bayıldım anlamıda pek güzelmiş valla...boşver senin içine sincekse koy gitsin..:)))
kızlar 2 li test allttan yapılmıyoo yani ben alttan yapptrımadımm zaten 2 li test için kaç zamandır diyorum ya daha orjinal makine lazım daha büyükçe bişey normal ultrason gibi değil böyle bebişleri kocaman görceniz o zmn kafasını kollaını falann normal ultrasondan farklı olduğunu anlıcanız ama alttan değildi benim yanii...
ayy ya canım inşallahhhh ama ben buranın aletlerındende doktorlarından da h,ç memnun degılım. bana kesin alttan yapar gibi geliyo ama sansımı deneyıp söylüycem ıstemıyorum die inşallah üstten yapar inşallahhh
ayy ya canım inşallahhhh ama ben buranın aletlerındende doktorlarından da h,ç memnun degılım. bana kesin alttan yapar gibi geliyo ama sansımı deneyıp söylüycem ıstemıyorum die inşallah üstten yapar inşallahhh
ayy alttan olmasın yhaaa bende intenetten baktım ama tam anlamadım alttan ultrason bnmm kabusum gibii yaaa ama içim rahatladı birazz :)
kızlar 2 li test allttan yapılmıyoo yani ben alttan yapptrımadımm zaten 2 li test için kaç zamandır diyorum ya daha orjinal makine lazım daha büyükçe bişey normal ultrason gibi değil böyle bebişleri kocaman görceniz o zmn kafasını kollaını falann normal ultrasondan farklı olduğunu anlıcanız ama alttan değildi benim yanii...
Canım sen acaba 20-22. haftada olan testlemi karisitiriyorsun? Cunku daha evvelde boyle demistin sonra kizimnkine baktim 2li test buyuk ultrasonda degil demistim. Bneim doktorum ikili testin alttan norml ultrasonla olculerek yapiacagin soyledi. 11-14.haftada ustten milimetrik olcum oldukca zor cunku
Canım sen acaba 20-22. haftada olan testlemi karisitiriyorsun? Cunku daha evvelde boyle demistin sonra kizimnkine baktim 2li test buyuk ultrasonda degil demistim. Bneim doktorum ikili testin alttan norml ultrasonla olculerek yapiacagin soyledi. 11-14.haftada ustten milimetrik olcum oldukca zor cunku
talcid bulantıyadamı ii geliomuş beni önceden kullanırdım hepp midem için canım tamam onu sorarım kullan der de inşş kullanırım ii gelir canımm
cnm sen nerdeydinn...bide fındık arkadaşım sana 2 li testin alttan olduğunu kim dedi kuzum....ben çünkü hiç alttan yaptıran duymadım ekim 2009 anneleriyle beraber 9 ay topicteydimm hepsi üstten yaptırdı eminim de değiştimi acaba dedim şartları...
sağolasın cnmm allah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hepimize dilerim evladın her türlüsü güzel ama işte ben belkide kızım var die öyle geliyoo erkek analarına sorsan onlarda ayrı dicektir kesin cnmm ama dediğin gibi kzıı süslemesi zevkli hoş benim kzıım malesef pek inatçı toka bant taktırmıyoo ama olsun ilerde diyorumm kendi ister sanıırım biraz büyüüyncee...eşim dün kız bu da eminim ben dedii....içine mi doğuyo bilemedimmm kız anasıyım yaa erkek anası olmak accık korkutuyoo sanırm...:))))
yaaaaaaaaaaa bi uyuz oldum size heeee kaçtır isim konusu acılıyo ben diyorum kız olursa mercan veya mine istiyorum nasıl fln ama sallayan yokkkkkk çok uyuz oldum herkes birbirininkine yorum yapıyo bana fikir veren yok hııııhhhh küstümmmmmmm
yaaaaaaaaaaa bi uyuz oldum size heeee kaçtır isim konusu acılıyo ben diyorum kız olursa mercan veya mine istiyorum nasıl fln ama sallayan yokkkkkk çok uyuz oldum herkes birbirininkine yorum yapıyo bana fikir veren yok hııııhhhh küstümmmmmmm
hadi sanada yorumu ben yapim mine ismi güzel ama normal herkeste olan bir isim oldudugundan mina ismi cok güzel geliyor bana canim mercan ismide cok hos
Canım ben mine ismine bayılıyorum ama cevremde çok var ondan eledim mercanda güzel ama ilk tercihim mine olurdu
mina nın anlamı ne güzelim ? Benım bır arkadaşım koydu kızına bende mira yı buldum şimdi böle mine mira mina die gitcez demek :)
canım ben almanyadayım ama hiç memnun değilim doktorlarından suana kadar hep alttan baktılar sonunda leklenmem oldu sıktılar iyice 11 hftalık oldum hala alttan bakıyolar hem bebegimde maşallah 3-4 gün büyük göstermesine rağmen. Artık istemiyorum alttan ama işte ikili test alttan derse ne yapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?