2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi sanada yorumu ben yapim mine ismi güzel ama normal herkeste olan bir isim oldudugundan mina ismi cok güzel geliyor bana canim mercan ismide cok hos

ya işte ben boyle duyulan bilinen isimleri seviyorum mercan degişik diyebilirsiniz onu sadece beni anlatan birsey oldugu için seviyorum ben dalgıç oldugumdan mercanları çok severim ve çok güzel hassas şeylerdir benimle bir bagı var ama mine 1. secimim şimdilik :)

icine sinen bir isim olmasi en önemlisi ama ben erkek isminde cok zorlaniyorum nadir duyulan modern erkek isimleri bulamiyorumm

Altdan bakilmasi zararlimi? Yani oyle olsa yapmazlardi herhal dimi? Hic hos bi durum degil ama benim uyuz doktorumda altdan bakmisti..

Bence Mine ismi guzel. Benim hic aklimin ucundan gecmiyordu o isim ama gecenlerde ruyamda kiz bebisim oldugunu gordum Mine ismini koydum ruyamda. Simdide kiz olursa ismini Mine koycam diye tutturdum

icine sinen bir isim olmasi en önemlisi ama ben erkek isminde cok zorlaniyorum nadir duyulan modern erkek isimleri bulamiyorumm

erkek isimlerinde de cem i begeniyorum ama cok yakın bir arkadasımın oglu onun dısında da hiç aklıma gelmiyor erkek olursa eger çok zorlanıcam sanırım berk ismide güzel ama eşim kürtçe sağlam demek dedi onun için vazgectik ondanda

Selamlar kızlar nasılsınız
utu yaptım az utuyun kokusu deterjan kokusu benı cok fena etı mıdem basım cok kotu oldu
Adetımden 3 gun sonra kan testım 82 cıkmıstı kızlar gecen hafta persembe verdıgım kan testını bugun aldım 7130 falan cıkmıs persembe mınık ıyı normal hersey dedı hemsıre saglık ocagınada kayıt oldum kızlar kayıt olmayan varsa kayıt olun yoksa kızıyolar 7 ayda 10 adet sut verıyolar her ay bebek dogduktan 2 veya 3 ay surene kadar sanırım

yurt disindayki doktorlar cok hevesli herhalde alttan bakmaya öyle bir hisslere kapildim sahsen

Galiba oyle : )
Bide diyor hos bi durum degil biliyorum ama mecbur diyor. Dedim alisirim sanirsam siz boyle her seferinde altdan bakacak olursaniz.. Gicik gicik guldu sonrada insan zor alisir diyor siritarak
Yarin kacda gideceksin sen doktora?

hemde çooooook zor aslında ilk cinsiyeti öğrensek daha iyi olur ama işte sabredemiyo insan hele erkek ismi hiç bulamıyorum ada hoşuma gitti şimdi ararken ama kimisi diyo ada ismi kız ismi ama bence erkeğe de yakışıyor

Galiba oyle : )
Bide diyor hos bi durum degil biliyorum ama mecbur diyor. Dedim alisirim sanirsam siz boyle her seferinde altdan bakacak olursaniz.. Gicik gicik guldu sonrada insan zor alisir diyor siritarak
Yarin kacda gideceksin sen doktora?

alttan baksa sade iyi birde parmaklariyla bakiyor bazen biseyler sokuyor bilmem ne öööö yarin onde tr saati onbir canim

Canım eger sansın varsa baktırma benım lekelenmemın sebebının o oldugunu düşünüyorum ama tabı bu doktorlra sölesen hayatta kabul etmezler ama iki kez lekelendım ıkısıde alttan bakıldıktan sonra oldu nasıl süphelenmıyım yanii

alttan baksa sade iyi birde parmaklariyla bakiyor bazen biseyler sokuyor bilmem ne öööö yarin onde tr saati onbir canim

Ay bende once iki uzun demir soktu. Bide buz gibi ne oldu ne yapti anlamadim. Sonra soktu elini cok kotu bi his ya..
Bana göre de 10 yani : ) Ise gitmeden umarim haberlerini okurum. Yoksa aksama kadar merakdan catlarim

evt canım aynen öle elını soktu baktı bıde çok fazla oynanmaması lazım dıe düşünüyorum ben sonucta şuan hassasız yani

Ay bende once iki uzun demir soktu. Bide buz gibi ne oldu ne yapti anlamadim. Sonra soktu elini cok kotu bi his ya..
Bana göre de 10 yani : ) Ise gitmeden umarim haberlerini okurum. Yoksa aksama kadar merakdan catlarim

o demirden banada girdi haha girip cikmayan sey kalmadi ya ben onbir oniki gibi anca gelirim canim ya ama gelir gelmez yazicam cok bekletiyorlar hayinler sorunda o ya insALLAH hayirli haberlerimle gelicem cano belkide resimle cok dua edinnn

Bence Mine ismi guzel. Benim hic aklimin ucundan gecmiyordu o isim ama gecenlerde ruyamda kiz bebisim oldugunu gordum Mine ismini koydum ruyamda. Simdide kiz olursa ismini Mine koycam diye tutturdum

:))) ne güzel hem aynı zamanda dogarlar hemde isimleri aynı olur hahahhaha bi cinsiyetleri ögrensek uyy daha çok var çookkk

evt canım aynen öle elını soktu baktı bıde çok fazla oynanmaması lazım dıe düşünüyorum ben sonucta şuan hassasız yani

benim doktoru görsen cok hevesli gibi bir hali var aletin birini cikarip ötekini sokuyor karindan bak desem kesin kabul etmez giciklik yapar gecen sefer gerci alttan bakmisti ama hayirlisi napalim

o demirden banada girdi haha girip cikmayan sey kalmadi ya ben onbir oniki gibi anca gelirim canim ya ama gelir gelmez yazicam cok bekletiyorlar hayinler sorunda o ya insALLAH hayirli haberlerimle gelicem cano belkide resimle cok dua edinnn

Insallah resimle gelirsin : ) Pit pit duyarsinda sen yarin bebisin kalbini ?

Demekki her doktor boyle. Bana randevuyu 12 de mi verdi. Hastasi olmasada hep 10 dk gec aliyor icer. 22 Kasim a sabah 8 de orda olcam Ama ben 5 dk gec gitsemde olur

r;
Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
Aerolarınız çok kararırsa,
EGER
Daha düşük taşıyorsanız,
Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Burnunuz yayılıyorsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Baş ağrılarınız varsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.

kızlar ben birde okudugunuz dergiler varmı die sorucaktım yada kitaplar hamilelikle ilgili annem geliyorda yanıma türkıyden alsın getirsin die söyliycem bekliyorum tavsiyelerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…