hadi sanada yorumu ben yapim mine ismi güzel ama normal herkeste olan bir isim oldudugundan mina ismi cok güzel geliyor bana canim mercan ismide cok hos
ya işte ben boyle duyulan bilinen isimleri seviyorum mercan degişik diyebilirsiniz onu sadece beni anlatan birsey oldugu için seviyorum ben dalgıç oldugumdan mercanları çok severim ve çok güzel hassas şeylerdir benimle bir bagı var ama mine 1. secimim şimdilik :)
Altdan bakilmasi zararlimi? Yani oyle olsa yapmazlardi herhal dimi? Hic hos bi durum degil ama benim uyuz doktorumda altdan bakmisti..
ya işte ben boyle duyulan bilinen isimleri seviyorum mercan degişik diyebilirsiniz onu sadece beni anlatan birsey oldugu için seviyorum ben dalgıç oldugumdan mercanları çok severim ve çok güzel hassas şeylerdir benimle bir bagı var ama mine 1. secimim şimdilik :)
icine sinen bir isim olmasi en önemlisi ama ben erkek isminde cok zorlaniyorum nadir duyulan modern erkek isimleri bulamiyorumm
yurt disindayki doktorlar cok hevesli herhalde alttan bakmaya öyle bir hisslere kapildim sahsen
ay saol canım sonunda biri bana cvb verdi :) mine yi çok seviyorum benim çevremde yok hiç duymuyor gibiyim nerdeyse bide ben oyle çok az duyulmus isimleri hiç sevmiyorum mercanıda dalgıç oldugum için seviyorum ne zor bişi bu isim bulmak :))
Galiba oyle : )
Bide diyor hos bi durum degil biliyorum ama mecbur diyor. Dedim alisirim sanirsam siz boyle her seferinde altdan bakacak olursaniz.. Gicik gicik guldu sonrada insan zor alisir diyor siritarak
Yarin kacda gideceksin sen doktora?
Canim almanyada karindan nadir bakiyorlar banada hep alttan bakicam dedi yarin alttan bakicagi kesin ama sen lekelenme felan deyince korktum alttan baktirmasammi daha net görünür diye alttan daha iyi düsünmüstüm ama napsam ya bisey söyleyin
alttan baksa sade iyi birde parmaklariyla bakiyor bazen biseyler sokuyor bilmem ne öööö yarin onde tr saati onbir canim
evt canım aynen öle elını soktu baktı bıde çok fazla oynanmaması lazım dıe düşünüyorum ben sonucta şuan hassasız yanialttan baksa sade iyi birde parmaklariyla bakiyor bazen biseyler sokuyor bilmem ne öööö yarin onde tr saati onbir canim
Ay bende once iki uzun demir soktu. Bide buz gibi ne oldu ne yapti anlamadim. Sonra soktu elini cok kotu bi his ya..
Bana göre de 10 yani : ) Ise gitmeden umarim haberlerini okurum. Yoksa aksama kadar merakdan catlarim
Bence Mine ismi guzel. Benim hic aklimin ucundan gecmiyordu o isim ama gecenlerde ruyamda kiz bebisim oldugunu gordum Mine ismini koydum ruyamda. Simdide kiz olursa ismini Mine koycam diye tutturdum
evt canım aynen öle elını soktu baktı bıde çok fazla oynanmaması lazım dıe düşünüyorum ben sonucta şuan hassasız yani
o demirden banada girdihaha girip cikmayan sey kalmadi ya ben onbir oniki gibi anca gelirim canim ya ama gelir gelmez yazicam cok bekletiyorlar hayinler sorunda o ya insALLAH hayirli haberlerimle gelicem cano belkide resimle cok dua edinnn
:))) ne güzel hem aynı zamanda dogarlar hemde isimleri aynı olur hahahhaha bi cinsiyetleri ögrensek uyy daha çok var çookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?